Teşekkür ederim canım, sayma denemesi yapmış oldum böyleceNeslicanım gayet güzel görünüyor zaten kilonda çok kasmamak lazım ama sayınca daha keyifli oluyor mesela akşam sütlü bir kahve tv izlerken miss gibi olur hala meyve hakkında var yaz meyveleri valla süperler tahıl bile bir hakkın var bence iyi gidiyorsun zamanla oturacak gör bak bir hafta müsade ver kendine
kızlar ben diyet topiğimde günlük 5333 menülerimi paylaşıyorum, bugünki menümü burada da paylaşmak istedim.
normalde 5333te yağ ve sebze yok galiba, ama ben kendim onlarıda ekledim 3erden....
sebze ve yağda yeme zorunluluğum yok ama, istersem yerim istemezsem yemem.
hatta yağdan uzak durmam evla:) ama en çabukta yağ limitim tükeniyor geneldeD
birde kızlar salata türü çiğ sebzeyi sınırsız yiyorum ben, normalde de sınırsızmı onuda bilmiyorum, bu sınırsız salata türü çiğ sebzeyide sebze gurubuma dahil etmiyorum, diğer sebzeleri dahil ediyorum.
Gunaydin kizlar ise gidiyorum nasilsiniz brn gribi tam atlatamadim ama iyo vucur direncim ins guzel bir gun olsun. Hepimiz icin. Esum ayri yatmis ya papara yedi ya uzuldu bakslim hsngisi. Pek konusmiyoruz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
mrb canım, sağolasın.
eşinle bu aralar aranız limoni galiba....
Topiğin birbirinden güzel hatunları, ancak fırsat bulup geçmişe baktım, atladığım varsa affolabirazdan ütü maratonuna başlayacağım, biraz iş yorgunluğunu atayım dedim önce resmen dağ gibi bir yığın giysi ütülenmek üzere beni bekliyor, bu akşam ki sporum bu, ne kadar yapabilirsem kardır
Teşekkür ederim canım, sayma denemesi yapmış oldum böylecekolay gibi görünse de alışmak için zaman lazım, bir de aslında kitabı alıp okumak lazım. Dün akşam evde son kullanma tarihi geçmiş ve kesilmiş süt vardı, onlardan lor yaptım, pek güzel oldu, tabi ılık ılık eşim de ben de bolca yedik bu durumda 2-3 süt gelmiş oldu galiba, bir de neskafe içtim, bir de yemekte 1 kase süzme yoğurt yedim, kısacası ben sütobur olduğuma karar verdim süt ve yoğurdu severim zaten de böyle sayınca ortaya çıktı resmen.
Bu arada dün akşam ve bu akşam 2 minik parça bitter ç?kolata yedim, ama nasıl sayacağımı bilmiyorum:44:
Yalnız, kısıtlama olmaması, dengeli olması, menülerin azıcık olmaması çok hoşuma gitti, yavaş yavaş öğreneceğim dönüşümleri
Ne güzel seni böyle erken saatlerde girmiş görmekHastalık için dikkat et kendine, kl?malar da tehlikeli, hasta edebiliyor. Eşinle ilgili ailenle konuşmakla iyi yapmışsın, zaten dışardan belli etmiyor diyorsun, sen de içine atarsan olmaz. Birbirinizden farklı yapılardasınız, ciddi farklar probleme yol açıyor. Aslında eşin hep böyleymiş, sen başta önemsememişsin, sonra tabi ki kaçınılmaz olarak önemli olmaya başlamış. Seni bu kadar kırması çok yanlış, bence de buna izin vermemen lazım. Sen elinden geleni yapıyorsun canım, her şeyin hayırlısı demek lazım
Nurdan nerdesin.o cok degerli arkadasina mi kactin yoksa kizzzz
herkeslere iyi geceler hatunlarr
ben bugun sabahın 8 inde çıktım yola, sanki kovulmuş gibigelir gelmez de misafirlerimiz oldu o sebeple ancak girebildim yarın öbür gün oruç tutacagım inşallah, o sebeple tam diyet gibi olmaz ama yine de dikkat edecegim inşallah buayça kaya olayını da anlarım inşallah bu arada
bu arada kızlar o ayça kaya diyetine ramazan da nasıl uygulayacagız :44: iftarla sahur arasında 6 saaat var, yiyemeyiz ki onların hepsini o aradabide yeşil kahveyi nasıl tüketecegimi bilemiyorum ramazanda :26: sahurdan önce içerim tamam da iftardan sonra içsem arada çok vakit yok, bide yeşil kahve ciddi bir su kaybına sebep oluyor, e bütün gün de su içemiyoruz zaten iyice sıkıntı olur mu olmaz mı bi türlü kestiremedim :26:
şimdilik sorularım bu kadarherkeslere şimdiden mutlu günleerr
İyi aksamlar kizlar is cikisi kuafore gittim kas biyik.marketi ben yaoayim dedi nasil oldiysa bizim pasa bey. İsime geldi bugun biraz dizi izleyecegim dus camasir ve uyku. Kuafor icin bsya yurudum toplam adim yedi bim civari.bu uzun koridorlu evimde sekizbin olur yatincaya kadar. Yarin yogun bir gun olacak ama yine de gorusuriz iki gundur cok guzel besleniyorum cok kitap okuyorum oyle keyifloyim ki ustelik esimle olan duruma ragmen.kuafore yemek ismarlafdim pizzacidan tavuklu salata ayran ve ezogelin corba nasil. Simdi az dondurma yiyip gunumu kapatirim iki bardak yesil cay uc litre su da tamam
Yeşil kahve ile yarıyormu nurdancım.çok duydum ama uygulayan tanıdığım bir sen varsın.
Çok teşekkürler Meyra, çok zarifsinbiz de bu diyete sıcak bakıyoruz, ben ufaktan sayma denemelerine başladım, o yüzden bu aşamada örmek menüler çok işimize yarar benim de yağ konusunda sıkıntım var, bir de süt
Topiğin birbirinden güzel hatunları, ancak fırsat bulup geçmişe baktım, atladığım varsa affolabirazdan ütü maratonuna başlayacağım, biraz iş yorgunluğunu atayım dedim önce resmen dağ gibi bir yığın giysi ütülenmek üzere beni bekliyor, bu akşam ki sporum bu, ne kadar yapabilirsem kardır
Evet aynen oyle.cok ciddi rahaysizlik gecirdi el bebek gul bebrk baktim besle kargayi oysun gozunu durumu.
ayy keşke öyle bişey olabilseydiama malesef onu arkamda bırakıp memleketime döndüm filizim iş bulduktan sonra kavuşacagım inşallah kendisine tekrardan
herkeslere iyi geceler hatunlarr
ben bugun sabahın 8 inde çıktım yola, sanki kovulmuş gibigelir gelmez de misafirlerimiz oldu o sebeple ancak girebildim yarın öbür gün oruç tutacagım inşallah, o sebeple tam diyet gibi olmaz ama yine de dikkat edecegim inşallah buayça kaya olayını da anlarım inşallah bu arada
bu arada kızlar o ayça kaya diyetine ramazan da nasıl uygulayacagız :44: iftarla sahur arasında 6 saaat var, yiyemeyiz ki onların hepsini o aradabide yeşil kahveyi nasıl tüketecegimi bilemiyorum ramazanda :26: sahurdan önce içerim tamam da iftardan sonra içsem arada çok vakit yok, bide yeşil kahve ciddi bir su kaybına sebep oluyor, e bütün gün de su içemiyoruz zaten iyice sıkıntı olur mu olmaz mı bi türlü kestiremedim :26:
şimdilik sorularım bu kadarherkeslere şimdiden mutlu günleerr
Kına gecemizi yaptık bir elimde kınam size yazıyorum.bugünkü menümü paylaşayım
Sabah 2 yumurta ile omlet.2 zeytin.nescafe.
Öğlen 1 kase yoğurt.2 tavuk budu.
Akşam.1 kase yoğurt.bir tabak böbrek.
Kına gecesindede 1 avuç leblebi.
Ara öğün yapmadım.bitki çayımı 3 bardak içtim.iştah kesiyor.kilo verirmiyim bilmiyorum.inşallah işe yarar.
Hepinize güzel bir gece diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?