Giden 27 kg ve gidecek bi 20 daha ;)

Teşekkür ederim canım, sayma denemesi yapmış oldum böylece kolay gibi görünse de alışmak için zaman lazım, bir de aslında kitabı alıp okumak lazım. Dün akşam evde son kullanma tarihi geçmiş ve kesilmiş süt vardı, onlardan lor yaptım, pek güzel oldu, tabi ılık ılık eşim de ben de bolca yedikbu durumda 2-3 süt gelmiş oldu galiba, bir de neskafe içtim, bir de yemekte 1 kase süzme yoğurt yedim, kısacası ben sütobur olduğuma karar verdim süt ve yoğurdu severim zaten de böyle sayınca ortaya çıktı resmen.
Bu arada dün akşam ve bu akşam 2 minik parça bitter ç?kolata yedim, ama nasıl sayacağımı bilmiyorum:44:
Yalnız, kısıtlama olmaması, dengeli olması, menülerin azıcık olmaması çok hoşuma gitti, yavaş yavaş öğreneceğim dönüşümleri

Çok teşekkürler Meyra, çok zarifsin biz de bu diyete sıcak bakıyoruz, ben ufaktan sayma denemelerine başladım, o yüzden bu aşamada örmek menüler çok işimize yarar benim de yağ konusunda sıkıntım var, bir de süt

Ne güzel seni böyle erken saatlerde girmiş görmek Hastalık için dikkat et kendine, kl?malar da tehlikeli, hasta edebiliyor. Eşinle ilgili ailenle konuşmakla iyi yapmışsın, zaten dışardan belli etmiyor diyorsun, sen de içine atarsan olmaz. Birbirinizden farklı yapılardasınız, ciddi farklar probleme yol açıyor. Aslında eşin hep böyleymiş, sen başta önemsememişsin, sonra tabi ki kaçınılmaz olarak önemli olmaya başlamış. Seni bu kadar kırması çok yanlış, bence de buna izin vermemen lazım. Sen elinden geleni yapıyorsun canım, her şeyin hayırlısı demek lazım

Topiğin birbirinden güzel hatunları, ancak fırsat bulup geçmişe baktım, atladığım varsa affola birazdan ütü maratonuna başlayacağım, biraz iş yorgunluğunu atayım dedim önce resmen dağ gibi bir yığın giysi ütülenmek üzere beni bekliyor, bu akşam ki sporum bu, ne kadar yapabilirsem kardır

Kolay gelsin canim
Gicik bir spormus valla pofffff

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Muhendissin isin icinde matematiksel bir sey varsa kesin basarirsin keyif de alirsin senin durumun oyle olmus canim. Ben kalori hesabini da sevmemistim ama sen yspiyordun o yuzden buna alismam zamsn alir zaten su an guzel keyifli dengeli bir beslenmeye diyet moduna alismanin keyfindeyim biraz boyle gitsin hem ramazanda ayca kaya nasil olur bilmiyorum su an iyiyim gibi dusundum ben kendim icin. Ooo peynir yapan bir hatun daha cikti oh ne guzel. Ben eskisi gibi peynirimi yogurdumu yapiyim istiyorum ama ne enerjim ne zamsnim var sutobur cok guldum ya nerden buldun bunu canim ya cok tatlisin yogurt sevmiyorum ama bes yil once alistigim sutu cok seviyorum ben de.

Canim dedigin gibi farkindaliga ulastim oyizden rahatsiz ya da mutsuz ediyor beni bu farkliliklar ama inan en buyuk sorunum kaba hoyrat getreksiz fevriligi. Ve bu huyu son yillarda var benim tanidigim adam bu degil bu konuda. Ben herswyi yaptim yapiyorum beni anlamaz bu sikintimi gormezden gelmeye devam ederse bendeki o tamamen bitecektir yiprandigim icin. O yizden umarim. Bu kez akillanir

İyi aksamlar kizlar is cikisi kuafore gittim kas biyik.marketi ben yaoayim dedi nasil oldiysa bizim pasa bey. İsime geldi bugun biraz dizi izleyecegim dus camasir ve uyku. Kuafor icin bsya yurudum toplam adim yedi bim civari.bu uzun koridorlu evimde sekizbin olur yatincaya kadar. Yarin yogun bir gun olacak ama yine de gorusuriz iki gundur cok guzel besleniyorum cok kitap okuyorum oyle keyifloyim ki ustelik esimle olan duruma ragmen.kuafore yemek ismarlafdim pizzacidan tavuklu salata ayran ve ezogelin corba nasil. Simdi az dondurma yiyip gunumu kapatirim iki bardak yesil cay uc litre su da tamam

Nurdan nerdesin.o cok degerli arkadasina mi kactin yoksa kizzzz

ayy keşke öyle bişey olabilseydi ama malesef onu arkamda bırakıp memleketime döndüm filizim iş bulduktan sonra kavuşacagım inşallah kendisine tekrardan

herkeslere iyi geceler hatunlarr

ben bugun sabahın 8 inde çıktım yola, sanki kovulmuş gibi gelir gelmez de misafirlerimiz oldu o sebeple ancak girebildim yarın öbür gün oruç tutacagım inşallah, o sebeple tam diyet gibi olmaz ama yine de dikkat edecegim inşallah buayça kaya olayını da anlarım inşallah bu arada

bu arada kızlar o ayça kaya diyetine ramazan da nasıl uygulayacagız :44: iftarla sahur arasında 6 saaat var, yiyemeyiz ki onların hepsini o arada bide yeşil kahveyi nasıl tüketecegimi bilemiyorum ramazanda :26: sahurdan önce içerim tamam da iftardan sonra içsem arada çok vakit yok, bide yeşil kahve ciddi bir su kaybına sebep oluyor, e bütün gün de su içemiyoruz zaten iyice sıkıntı olur mu olmaz mı bi türlü kestiremedim :26:

şimdilik sorularım bu kadar herkeslere şimdiden mutlu günleerr

Kına gecemizi yaptık bir elimde kınam size yazıyorum.bugünkü menümü paylaşayım
Sabah 2 yumurta ile omlet.2 zeytin.nescafe.
Öğlen 1 kase yoğurt.2 tavuk budu.
Akşam.1 kase yoğurt.bir tabak böbrek.
Kına gecesindede 1 avuç leblebi.
Ara öğün yapmadım.bitki çayımı 3 bardak içtim.iştah kesiyor.kilo verirmiyim bilmiyorum.inşallah işe yarar.
Hepinize güzel bir gece diliyorum.

Yeşil kahve ile yarıyormu nurdancım.çok duydum ama uygulayan tanıdığım bir sen varsın.

Hep keyifli ol canım.eşinde bu keyfini görsün.hiç .bişeyin seni üzmesine izin verme.hayat çok kısa.kendinle barışık ve mutlu olman herşeye değer.

Yeşil kahve ile yarıyormu nurdancım.çok duydum ama uygulayan tanıdığım bir sen varsın.

ben hiç bir zaman tam bir diyetle uygulamadım ablam, ama metabolizmayı hızlandırdıgını tahmin edebiliyorum, tuvaletle ilgili sorunlarım oldugu zaman çözüyor çünkü
ama uzmanların özellikle söyledigi bol suyla beraber tuketilmeli ve günde 2 bardaktan fazla asla olmamalı diyetle beraber uyguladıgımda daha net bi bilgi verebilirim sanırım :26:

teşekkür ederim canım:)
o senin zarifliğin.....
canım ben bu 5333ü toplamda 1aydır yapıyorum ve çok memnunum, sanada çok tavsiye ederim.
5333 kitabını mutlaka al oku, şahane.... ve kitapsız bilgin eksik kalır zannımca.
zamanla adapte oluyor insan, yavaş yavaş gidicez acelemiz yok değilmi:)
kolay gelsin.....

işler işler bitmezki:))))

Evet aynen oyle.cok ciddi rahaysizlik gecirdi el bebek gul bebrk baktim besle kargayi oysun gozunu durumu.

eşine geçmiş olsun canım, inşaallah biran önce aranız düzelir.
babam rahmetli ile bazen sohbet ederken derdimki "baba ama o öyle değil" yada "öyle olmazki ama derdim...." ve onu anlamazdım, beni anlamadığını düşünürdüm, aslında ben onu anlamıyormuşum.... şuan onu çok iyi anlıyorum çünkü...
vesselam şimdi belki bende babam gibi konuşcam ama insan nazını sevdiğine yapıyor be canım, öyle değilmi?
hatta bir söz var; "sevgi, sevileni ayakta tutar." diye.....
eşin için diyorum yani, ama tabi aranızdakileri ben hiç bilmiyorum, inşaallah herşey yoluna girer.
öpüyorum canım

Gene erkenden uyandım.oğlum yanımda mışıl mışıl yatıyor.şakir bir türkü tutturmuş erkenden uyandırdı beni.
Kahvemi içtim.gazetelerimi okudum.sizlerede selam verip yataktan çıkarak işlere koyulabilirim.
Bugün diyete tabiki devam.okulda mangal var.proteini bol bir gün olacak.
Neslicim çözdü sayma işini.bizde menüler paylaşıldıkça fikir sahibi oluruz mutlaka.aç kalmadan kilo verilebiliyorsa bir an önce ilgilensem iyi olacak aslında.
Ben şimdilik gidiyorum.sizlere huzurlu yüzünüzü gülümseten anlarla dolu bir gün diliyorum.

Ayni soru benim de kafamda var nurdan.buarada evine hosgeldinnn canim

Hocam meyve ve ekmek yok. Goremedim genel olarak da az geldi goxume total de. Gecen de aynisini demistim bilerek mi boyle oldu. Elleri kinalii haa. Bencok severim cocuklugumun kokusudur kina. Koye giderdim ilgi sevgi full. Teyzelerim kina yakardi elime bir de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…