Giden 27 kg ve gidecek bi 20 daha ;)

kızlar ben diyet topiğimde günlük 5333 menülerimi paylaşıyorum, bugünki menümü burada da paylaşmak istedim.
normalde 5333te yağ ve sebze yok galiba, ama ben kendim onlarıda ekledim 3erden....
sebze ve yağda yeme zorunluluğum yok ama, istersem yerim istemezsem yemem.
hatta yağdan uzak durmam evla:) ama en çabukta yağ limitim tükeniyor geneldeD
birde kızlar salata türü çiğ sebzeyi sınırsız yiyorum ben, normalde de sınırsızmı onuda bilmiyorum, bu sınırsız salata türü çiğ sebzeyide sebze gurubuma dahil etmiyorum, diğer sebzeleri dahil ediyorum.

Son düzenleme:

Hocam az geldi baNa cwsit olarK.buarD bu caydan bulirsM alacagim midem eskiye gore genis malum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ay hem de nasil iyi geliyor anlatamam uZun zamandur eksikligini duydugum bir seyi yapmsk hem de diyet konusunda motivasyonumun artmasini saglamasi derken cok keyif aliyorum kesinlikle. Siz tatilde cok guzel okursunuz hocM sezlongda uzanip mis gibi deniz sesini dinlerkrn kokusuni alirken

Bravo esosum aferin sana. Ben de bugun sendeyim ozel durum oldu hem sen hem aile ile bu mevxu konusulunca gec oldu ama bugun kurtulusu yok cunku dun guzel kacamaksiz bir hayata basladim yeniden

Gunaydin kizlar ise gidiyorum nasilsiniz brn gribi tam atlatamadim ama iyo vucur direncim ins guzel bir gun olsun. Hepimiz icin. Esum ayri yatmis ya papara yedi ya uzuldu bakslim hsngisi. Pek konusmiyoruz

Günaydın ballarim inşallah musmutlu bi günümüz olur.Bugün duyacagimiz her haber müjde olsun bize.Yüzümüzu güldüren insanlarla dolsun etrafimiz.Olumsuz herşey bizdennn cok uzaklara gitsin.Gününüz hayirli olsun...
Benim malum sabah kosusturmasi vaktim olursa öğleden sonra girerim bugün ablam gelecek hayat bana güzel ♥♥♥

Öpüyorum hepinizi

Saglikli beslenip kilo veren kizin telefonundan gonderilmistir :)

Sabah işlerim bitti.ebrumuda yaptım geldim.canda ebru yaptı benimle.
Şimdi sauna eşortmanlarımı giydim yürüyüş yapıcam.
Şahane bir gün diliyorum hepinize.

Hatunlar bomba gibi acilis yapmis nurdancigim gelmemis neslicigim gelmemis esosum gozunaydin bol keyifler ablanla.hocam supersiniz hem sanat hem spor dolu bir gun olacak serap gorunmuyor eoeydir merak ettim buarada yaaaa

İsler sakin arada kacamsk kitap okumaya calisiyorum patronlar cok gidip gelmese okur bitiririm isim yok denecek kadar az ama nerde bu mumkun degil esim pek konusmyor surati asik. Ben de oyle takiliyom dusunsun biraz.gitsin boyle bakalim biraz brlki iyi bile olur yarin is cikisi konyaya gidecrm araba ile gidemiyorum bu kez.in bin cok olacak kuzenime izin aldim yaninda kucuk bonusu var kardesi ama yine de iyi olur isimiz bitince gezeriz sinema falan. Cuma aksam donecegix gorumcem de kalacsm yarin gece.sirt cantasi aliyorum neslucigim kulaklarin cinlasin.

Merhaba kızlar, ancak gelebildim bugün, çok yoğundum sabahtan beri, şimdi azıcık nefes aldım, sonra yine yoğunluk olacak Arada bakayım dedim ben de Akşam ne ütü yapabildim, ne spor, yiyip içip yayıldım Sabah sporumu yaptım ama bu sefer Leslie ile 2 mil yaptım, üstüne de Tibet hareketlerini yaptım ve günün yoğunluğu için gereken enerjiyi topladım biraz
Bugün hem masa başı yoğunluğum var hem de arada merdiven inip çıkıyorum bolca, bir de topuklu ayakkabı giymiştim, tam komedi yani Topuklu dediysem dolgu topuk ama epey yüksek benim standardıma göre Çok uzun zamandır giymiyorum, alışayım azıcık diye giydim, malum İstanbul'da düğünde giyeceğim, hazırlık olsun dedim.
Fırsat bulunca geçmişe bakarım, şimdilik öpüyorum hepinizi

İsler ne zaman sakin desem o an yogunlasiyor ne komik birsey allahim ya bu

Meyra mrb ben filiz yani pomogranate. 90 lardan kimseyle gorusmuyorum ama duramadim selam vereyim dedim basarilar kolayliklar diliyorum diyetinde

Meyra mrb ben filiz yani pomogranate. 90 lardan kimseyle gorusmuyorum ama duramadim selam vereyim dedim basarilar kolayliklar diliyorum diyetinde

mrb canım, sağolasın.
eşinle bu aralar aranız limoni galiba....

Neslicigim canim supersin eskisi gibi duzenli spor yapiyorsun uzun zamsndir ama leslie ve tibeti de ekleyi cesitlilik ysptigini gorunce ayri bir heyecanlaniyorum bugun cok yogunmus kolay gelsin canim.yolculuk yarin miydi nezaman doneceksiniz kina ve dugun kiyafetleri son karar verdin mi dugunde o beyaz elbiseyi giysene yaa zuleyha hocaninkine benzeyen.ben bayildim renk tarz kimas .srn de o tarz bisry giy gozumuz gonlumuz acilsin şık bir hatun gorelim

Nurdan nerdesin.o cok degerli arkadasina mi kactin yoksa kizzzz

Bugunu de guzel geciriyorum eskisi gibi hirpalanmadan yeniden bu yoldayim kitaplardan cok keyif ve ilham aldim yeni kitaplara geciyorum tek tek. Heyecanjm umudum artti sirf yakamazsin diyen asiri insanlara kulak verip saat bes de isyerinde kimi zaman soguk kimi zamsn buyuk bir zorluk icerisinde isitip aksam yemegi yemek. Koca bir valiz tasimak. Beni asiri hirs surekli sadecr diyete odaklanmsk yogun hazurlik sureci bi hale getirdi ustune bir de zor kilo vermek tam delirtti ve kudurmus gibi eski halime dondum yine delirmemek icin artik sakin daha az baskici citayi zamanla yukselten bir benin ruhu ve kafasi ile bu yola girdim tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…