Bende bugün yediklerimi yazayı
Sabah 1 yumurta.1 dilim hindi salam.1 zeytin.biraz peynir.
1.ara türk kahvesi
Öğlen tavuklu salata
2.ara
4 diyet kraker
Akşam
Peynirli salata
Arkadaşlar çay gerçekten tok tutuyor.
Yarın evdeyim.mutlaka dikkat ederim.
Perşembe okulda mangal yapacağız.
O gün protein günü yaparım.
Ne güzel bol bol okuyorsun.bugün bir arkadaşımın yeni açtığı kitapçıya gittim.bir kitapta orda aldım.yaşar kemalin bir romanını aldım.yaşar kemal okumak benim için inanılmaz özel.o yüzden onu dikilinin o güzel ve dingin havasına bırakıcam.
Güzel arkadaşım hiçbir şey senden kıymetli değil.dualarımdasın.çok öpüyorum
Kizlar selam bu saatte sporumu bitirdim hemen dusa girerim zaten dustu sacti basti derken bi saate uyurum az kalsin spoe gidiyordu ama pes etmedim direndim ve yaptim 5 gün bitti pilateste 10 günümüz kaldi herkese hayırlı geceler kacamaksiz bir günü daha kapatiyorum öpüyorum hepinizi
Saglikli beslenip kilo veren kizin telefonundan gonderilmistir :)
Kesinlikle aç kalmama konusuna katılıyorum ben ilk kez bu kadar çok yiyip bu adar güzel kilo veriyorum
Meyra mrb ben filiz yani pomogranate. 90 lardan kimseyle gorusmuyorum ama duramadim selam vereyim dedim basarilar kolayliklar diliyorum diyetinde
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba kızlar, ancak gelebildim bugün, çok yoğundum sabahtan beri, şimdi azıcık nefes aldım, sonra yine yoğunluk olacakArada bakayım dedim ben de Akşam ne ütü yapabildim, ne spor, yiyip içip yayıldım Sabah sporumu yaptım ama bu sefer Leslie ile 2 mil yaptım, üstüne de Tibet hareketlerini yaptım ve günün yoğunluğu için gereken enerjiyi topladım biraz
Bugün hem masa başı yoğunluğum var hem de arada merdiven inip çıkıyorum bolca, bir de topuklu ayakkabı giymiştim, tam komedi yaniTopuklu dediysem dolgu topuk ama epey yüksek benim standardıma göre Çok uzun zamandır giymiyorum, alışayım azıcık diye giydim, malum İstanbul'da düğünde giyeceğim, hazırlık olsun dedim.
Fırsat bulunca geçmişe bakarım, şimdilik öpüyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?