Giden 27 kg ve gidecek bi 20 daha ;)

Hep keyifli ol canım.eşinde bu keyfini görsün.hiç .bişeyin seni üzmesine izin verme.hayat çok kısa.kendinle barışık ve mutlu olman herşeye değer.

Aynen hocam. Ben cok yiprattim kendimi ailem esim isim icin. Artik onceligim farkli. Sirf daha keyif yapsyim diye konyaya kuzenimi de goturuyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cok sagol canim tekrardan allah rahmet eglesin diyorum babana.bizim koni nazi gecti saygisizliga vardi ve uzun zamandir oyuzden anlamayan taraf esim oluyor bizim konuda

Sakire kiziyim mi guluyum mu bilemedim valla. Bugun eglenceli bir gun sizi bekliyor hocam.sefaniz olsunnn ohhh mis gibi. O ne guzel bir temennidir ya icim acili. AMİNNNNN diyorum kocamannnn

Gunaydinnn guzel arkadaslarim guzel bir gun olsun ins bugun sizler gibi.koftemi pisirdim esime ve kendime aksam icin. Dusumi aldim kahvaltimi yaptim hazirlaniyorum ve opuyirum hepinizi ogken gelirum yine

Merhaba canım. Topiğin hayırlı olsun kilolarımız aynı gibi. Ben de bugün başlıyorum.

canım züleyha ablamm güzel bir günün olsun senin de

Deli kizzzz yaaaa

Ayni soru benim de kafamda var nurdan.buarada evine hosgeldinnn canim

belki esoş yanıtlar bizi

kızlar herkese günaydınn

bugun benm için temizlik günü eşyalarımı yerleştirip odamı temizlemem lazım, sonra da kendime kpss için uygun bir ortam hazırlamalıyım tabi bi yandan iş de bakmam lazım işler çok demek ki neymiş, nurdan kaçaaarrr

Merhaba arkadaşlar, koşturmaca anca dindi, bir merhaba diyeyim dedim. Bugün öğleden sonra İstanbul yolcusuyuz, zor da olsa kıyafetlere karar verdim. Doğacım önerin için teşekkür ederim canım ama beyaz elbiseyi almadım, pudra rengi elbisemi aldım. Kınada ve nikahta aynı ayakkabıyı giymek için elbise seçiminde zorlandım biraz, kınada da mavili beyazlı şifonlu yazlık bir elbise aldım. Fotoğraf çekilip yüklerim zaten Bu arada sen de sırt çantasına transfer olmuşsun, tebrik ederim Ben de zor da olsa sırt çantasına sığdırdım bu sefer de
Züleyha bugün mangal keyfi yapacak, afiyet olsun, ne keyiflidir şimdi, okul bitti, öğrenciler yok, öğretmen arkadaşlar mangal başında
Nurdan eve dönmüş, hoşgelmiş, her şey en kısa zamanda seni çoook mutlu edecek şekilde rayına girer inşallah
Esoşta her şey yolunda görünüyor, diyet ve spor gayet güzel gidiyor Bu arada bu cumartesi kilo bildirimi olmayacak galiba yanlış anlamadıysam. Olacaksa da benim sabah tartı sonucum 68,1 kg, bildirmiş olayım.
Dün akşam epey ütü yaptım, daha da epey var ama döndükten sonra halledeceğim artık onları. Bu sabah ta erken kalkıp 1 mil Leslie ve ardından da Tibet hareketlerini yaptım
Kızlar atladığım bir şey varsa affola, İstanbuldayken giremem büyük ihtimalle, dönüşte görüşmek üzere

Koca bir leğen salata yaptım gözlerimin yanması geçsin diye bahçede oturuyorum.beyler mangal yakıyor.
Hava mis gibi .keşke sizlerde burda olsaydınız...

Ne güzel bir sabah olmuş devamı da aynı keyifle geçsin inşallah
Züleyhacım sayma işini çözdüm denemez, ama biraz anladım mantığı, Doğa'nın yazdığı gibi işin içine rakamlar girince anlamam kolaylaşıyor galiba Ortada liste olmaması da özgür ruhuma hitap ediyor, sevdim ben bu diyeti yani Belki kitabı alırım ben de, bu diyeti uygulamayı düşünüyorum çünkü, aslında diyet gibi değil yaşam boyu bu formül uygulanabilir yaklaşık olarak.

Benim Canlarımmmmm ;

Geç bir günaydın oldu farkındayım,yaz aylarının yoğunluğundan bazen giremiyorum.Dünde öyle oldu.Şöyle hızlıca bir geçmişe baktım.

Neslicanım yeni ciciler almış ayy meraklı esra yine merak etti fotoları sabırsızlıkla bekliyorum.Kilonu gördüm canım maaşallahın var ayy darısı başıma bu hafta herkesten bildirim bekliyorum en azından başlangıç listemiz olur.Diyet sanırım daha da alıştın, spor zaten devam güzel sonuçlar alıcağız inşallah.

Züleyha Ablam; sizin şakir bir başka versiyonu bizim evde var sabah 5 te başlamıştı.Bir de aşkımmmm diye peşimden dolanıyor ama ben yüz vermiyorum kendisine bugün keyifli bir gün olacak belli.Facede çok güzel resimler görüyorum cana bin maşallah,çok yakışıklı

Nurdanım evine gitmişsin odanı falan ayarla dizini kır evde otur ders çalış ben anlamam görmücem öyle sokaklarda seni şaka tabiki balım ama insan stres oluyor yinede kolay gelsin bol netli çalışmalar

Doğacım canım bugün yolculuk var şimdiden hayırlı yolculuklar inşallah güzel haberlerle döneceksin dualarım seninle

Meyra canım listelerini yazmışsın bizlere fikir oluyor teşekkürler zira hepimiz bu diyette çok yeniyiz.

Nilgün tatilde tabiii ohhh sefası olsun

Kızlar yeşil kahve ben 2 kutu bitirdim fikrimi yazayım bi kere 3. kez alıcağım kesin.Çünkü benim iştahım kesiyor açlık hissimi dindiriyor.Saat 11 30 da bir koca kupayı tatlandırıcıyla içiyorum.Bendeki etkisi böyle canlarım ben devam edicem yani.

Bu aralar yoğunum ablam bizdeyken ne pc başına geçebilyorum ne de teli alime alabiliyorum vaktim olmuyor açıkcası.Hatta dün akşam spor bile yapamadım.Dİyet gayet güzel gidiyor iki gündür yaklaşık 500 gr fazla çıkıyorum ama tabiki kilo almadım başka bişeydendir o

Sayma çalışmalarımda devam ediyor,herşey daha güzel olacak.Herkes zayıfladın falan diyor ama ben sıkılaşmak istiyorum hatta bu konu ile ilgili fikriniz varsa benimle paylaşın lütfen özellikle kollarım sinirlerimi bozuyor bu arada kol çalışması da yapıyorum 1 haftadır ağırlık ile

Ha bir de bugün kendime bir çiçek aldım solmak üzereydi getirdim temizledim suladım adınıda kendi adımı koydum benim gibi küllerinden doğsun diye inşallah iyileşecek sevgimle...Özel anlam yükledim ilk kez ...

Hepiniz öpüyorum ve ben yemeğe kaçıyorum

Kizlar bana fikir verin lütfen su kaynaklarimi cikartip sacini önler uzun arka kisa yapmak istiyorum bana fikir verin sacim az yaa nasil olur acaba bu kaynaklarida cit cit yapicam canim istedigimde takarim hii lütfen aklim cok karisti

Saglikli beslenip kilo veren kizin telefonundan gonderilmistir :)

Ohh odayi duzene koyunca mis gibi calosirsin keyifli olur canim. Iyi dusunmissun kolay gelsin hadi rastgele kaptan diyesim geldi niyeyse.

İs icin. Acele etme bence.oncelil kpss olsun bence derim ozelden bikmis biri olarak

Canım harikasın! darısı kilo vermek ısteyenlerın başına

Canim hayirli yolculuklar iyi eglrnceler tatil resimlerinr bakamadim bir turlu. Dugunu sabirsixlikla brkliyorum ikisi birarada suzeyim seniiii. Elbise ayakkabi camasir pijama helal valla. Ben sigdiramam. Sirt cantasiyla okullu cocugunun cantasini tasiyan dombul ev kadini yasini almis biri olarak hissettim sende durdugu gibi durmadi yani ben de canim. Plaj cantasi vardi guzel.onu aldim hem gunluk cantadaki esyalari hem pijama vs tasimis olacagim rahat. Bukadar is arasinda sporu da yapmissin bravooo valla canim. Biz seninle yine pisti olduk sen tatile giderkrn ben malatyaya gitmistim ayni gun. Ben konyaya gidiyorum bugun sen istanbula. Hatta bizim anne ziyaretlerimiz de denk gelmisti cok kez. Sensor var aramizda sanirum. Pudra daha da guzel bir tercih olmus ben onu unutmustum kina icin de guzel secim.ne diyim pek guzel olacaksin iste yaaa. Kendine dikkat et canim opuyorum

Koca bir leğen salata yaptım gözlerimin yanması geçsin diye bahçede oturuyorum.beyler mangal yakıyor.
Hava mis gibi .keşke sizlerde burda olsaydınız...

En sevdigim olay. Piknik ve mangal. Keyfiniz bol olsun afiyet olsun hocam . Ah keske olaydik ozledim zaten o ortami. Canim cekti regl oluyorum istshim acildi zaten pofff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…