- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
Yeşil kahve ile yarıyormu nurdancım.çok duydum ama uygulayan tanıdığım bir sen varsın.
Hep keyifli ol canım.eşinde bu keyfini görsün.hiç .bişeyin seni üzmesine izin verme.hayat çok kısa.kendinle barışık ve mutlu olman herşeye değer.
teşekkür ederim canım:)
o senin zarifliğin.....
canım ben bu 5333ü toplamda 1aydır yapıyorum ve çok memnunum, sanada çok tavsiye ederim.
5333 kitabını mutlaka al oku, şahane.... ve kitapsız bilgin eksik kalır zannımca.
zamanla adapte oluyor insan, yavaş yavaş gidicez acelemiz yok değilmi:)
kolay gelsin.....
işler işler bitmezki:))))
eşine geçmiş olsun canım, inşaallah biran önce aranız düzelir.
babam rahmetli ile bazen sohbet ederken derdimki "baba ama o öyle değil" yada "öyle olmazki ama derdim...." ve onu anlamazdım, beni anlamadığını düşünürdüm, aslında ben onu anlamıyormuşum.... şuan onu çok iyi anlıyorum çünkü...
vesselam şimdi belki bende babam gibi konuşcam ama insan nazını sevdiğine yapıyor be canım, öyle değilmi?
hatta bir söz var; "sevgi, sevileni ayakta tutar." diye.....
eşin için diyorum yani, ama tabi aranızdakileri ben hiç bilmiyorum, inşaallah herşey yoluna girer.
öpüyorum canım
Gene erkenden uyandım.oğlum yanımda mışıl mışıl yatıyor.şakir bir türkü tutturmuş erkenden uyandırdı beni.
Kahvemi içtim.gazetelerimi okudum.sizlerede selam verip yataktan çıkarak işlere koyulabilirim.
Bugün diyete tabiki devam.okulda mangal var.proteini bol bir gün olacak.
Neslicim çözdü sayma işini.bizde menüler paylaşıldıkça fikir sahibi oluruz mutlaka.aç kalmadan kilo verilebiliyorsa bir an önce ilgilensem iyi olacak aslında.
Ben şimdilik gidiyorum.sizlere huzurlu yüzünüzü gülümseten anlarla dolu bir gün diliyorum.
Merhaba;
Ben esra 27 yaşındayım , erzurumda yaşıyorum ve muhasebecilik yapıyorum.Açıköğretim Türk dili ve edebiyatı 3 . sınıf öğrencisiyim.Kendimi bildim bileli yani çocukluğumdan beni hep kiloluydum.Bu yaşıma kadar.....Geçen sene Haziran 15 de kk ile birlikte diyete başladım.Kilom tam 107.2 idi.Hiç unutmam.Çok sağlıksız rejimleri daha önce denemiş ancak ikin gün sonra dah aç bir mideyle dönmüştüm.+90 lardaki arkadaşlarımın hepsi destek oldular.Bilinçli bir şekilde zayıflamayı ilk baştan onlardan öğrendimDaha sonra yine kk daki diğer arkadaşlarımından bi çok faydalı bilgi öğrendim.Hepsi çok yardımcı oldu.Ama son 4,5 aydır kendi diyetimi kendi sporumu kendim yapıyorum.Artık çok daha bilinçliyim.Diyetten ziyade sağlıklı beslenmek temel mantığım.Sporla destekliyorum.Şu an ki kilom 79 ve 42 beden giyiniyorum bu çok mutlu ediyor.48-50 bedenden 42 bedene düşmek...İstediğin kıyafetlerin içine girmek....Yıllar sonra özgüvenim yerine geldi... İSPANYOL PAÇA renkli pantolon tek hayalim ve şu an üstümde ondan var İnanın insanın yüz ifadesi bile değişiyor daha genç görünüyorsunuzzzz....
Derkennnn niye konu açtım ona geleyim ????
Bu kadar kilo gitti ama hala verilecek kilom var hedef kilom 59.Bu süreçte ben burda olucam.Bazen yardım etmek için bazern yerdım almak için bazen de kafanızı şişirmek için.Ben yolda yürürken kilolu bir byan görsem gidip konuşup sağlıklı yaşamaya ikna etmek istiyorum.Çünkü kilo konusunda en büyük kötülüğü biz kendimize yapıyoruz.Azim irade ve gerçekten istemenin önüne hiç bişey geçemez...Artık burdayımm kızlar istediğimiz herşey konuşabiliriz,sorabiliriz,öğrenebiliriz...
Sevgi umut inançla haydi BİSMİLLAH
Gene erkenden uyandım.oğlum yanımda mışıl mışıl yatıyor.şakir bir türkü tutturmuş erkenden uyandırdı beni.
Kahvemi içtim.gazetelerimi okudum.sizlerede selam verip yataktan çıkarak işlere koyulabilirim.
Neslicim çözdü sayma işini.bizde menüler paylaşıldıkça fikir sahibi oluruz mutlaka.aç kalmadan kilo verilebiliyorsa bir an önce ilgilensem iyi olacak aslında.
Ben şimdilik gidiyorum.sizlere huzurlu yüzünüzü gülümseten anlarla dolu bir gün diliyorum.
Deli kizzzz yaaaa
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ayni soru benim de kafamda var nurdan.buarada evine hosgeldinnn canim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ne güzel bir sabah olmuşGene erkenden uyandım.oğlum yanımda mışıl mışıl yatıyor.şakir bir türkü tutturmuş erkenden uyandırdı beni.
Merhaba canım. Topiğin hayırlı olsunkilolarımız aynı gibi. Ben de bugün başlıyorum.
Teşekkürler canım senin de diyetin hayırlı olsun
kızlar herkese günaydınn
bugun benm için temizlik günüeşyalarımı yerleştirip odamı temizlemem lazım, sonra da kendime kpss için uygun bir ortam hazırlamalıyım tabi bi yandan iş de bakmam lazım işler çok demek ki neymiş, nurdan kaçaaarrr
kızlar herkese günaydınn
bugun benm için temizlik günüeşyalarımı yerleştirip odamı temizlemem lazım, sonra da kendime kpss için uygun bir ortam hazırlamalıyım tabi bi yandan iş de bakmam lazım işler çok demek ki neymiş, nurdan kaçaaarrr
Merhaba;
Ben esra 27 yaşındayım , erzurumda yaşıyorum ve muhasebecilik yapıyorum.Açıköğretim Türk dili ve edebiyatı 3 . sınıf öğrencisiyim.Kendimi bildim bileli yani çocukluğumdan beni hep kiloluydum.Bu yaşıma kadar.....Geçen sene Haziran 15 de kk ile birlikte diyete başladım.Kilom tam 107.2 idi.Hiç unutmam.Çok sağlıksız rejimleri daha önce denemiş ancak ikin gün sonra dah aç bir mideyle dönmüştüm.+90 lardaki arkadaşlarımın hepsi destek oldular.Bilinçli bir şekilde zayıflamayı ilk baştan onlardan öğrendimDaha sonra yine kk daki diğer arkadaşlarımından bi çok faydalı bilgi öğrendim.Hepsi çok yardımcı oldu.Ama son 4,5 aydır kendi diyetimi kendi sporumu kendim yapıyorum.Artık çok daha bilinçliyim.Diyetten ziyade sağlıklı beslenmek temel mantığım.Sporla destekliyorum.Şu an ki kilom 79 ve 42 beden giyiniyorum bu çok mutlu ediyor.48-50 bedenden 42 bedene düşmek...İstediğin kıyafetlerin içine girmek....Yıllar sonra özgüvenim yerine geldi... İSPANYOL PAÇA renkli pantolon tek hayalim ve şu an üstümde ondan var İnanın insanın yüz ifadesi bile değişiyor daha genç görünüyorsunuzzzz....
Derkennnn niye konu açtım ona geleyim ????
Bu kadar kilo gitti ama hala verilecek kilom var hedef kilom 59.Bu süreçte ben burda olucam.Bazen yardım etmek için bazern yerdım almak için bazen de kafanızı şişirmek için.Ben yolda yürürken kilolu bir byan görsem gidip konuşup sağlıklı yaşamaya ikna etmek istiyorum.Çünkü kilo konusunda en büyük kötülüğü biz kendimize yapıyoruz.Azim irade ve gerçekten istemenin önüne hiç bişey geçemez...Artık burdayımm kızlar istediğimiz herşey konuşabiliriz,sorabiliriz,öğrenebiliriz...
Sevgi umut inançla haydi BİSMİLLAH
Merhaba arkadaşlar, koşturmaca anca dindi, bir merhaba diyeyim dedim. Bugün öğleden sonra İstanbul yolcusuyuz, zor da olsa kıyafetlere karar verdim. Doğacım önerin için teşekkür ederim canım ama beyaz elbiseyi almadım, pudra rengi elbisemi aldım. Kınada ve nikahta aynı ayakkabıyı giymek için elbise seçiminde zorlandım biraz, kınada da mavili beyazlı şifonlu yazlık bir elbise aldım. Fotoğraf çekilip yüklerim zatenBu arada sen de sırt çantasına transfer olmuşsun, tebrik ederim Ben de zor da olsa sırt çantasına sığdırdım bu sefer de
Züleyha bugün mangal keyfi yapacak, afiyet olsun, ne keyiflidir şimdi, okul bitti, öğrenciler yok, öğretmen arkadaşlar mangal başında
Nurdan eve dönmüş, hoşgelmiş, her şey en kısa zamanda seni çoook mutlu edecek şekilde rayına girer inşallah
Esoşta her şey yolunda görünüyor, diyet ve spor gayet güzel gidiyorBu arada bu cumartesi kilo bildirimi olmayacak galiba yanlış anlamadıysam. Olacaksa da benim sabah tartı sonucum 68,1 kg, bildirmiş olayım.
Dün akşam epey ütü yaptım, daha da epey var ama döndükten sonra halledeceğim artık onları. Bu sabah ta erken kalkıp 1 mil Leslie ve ardından da Tibet hareketlerini yaptım
Kızlar atladığım bir şey varsa affola, İstanbuldayken giremem büyük ihtimalle, dönüşte görüşmek üzere
Koca bir leğen salata yaptım gözlerimin yanması geçsin diye bahçede oturuyorum.beyler mangal yakıyor.
Hava mis gibi .keşke sizlerde burda olsaydınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?