- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
Ac karnina olacagim uzun sure. Nasil bir ogun yapssm bugun kizlar.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kitap okumaya son gaz devam. Ucuncu kitabi da bitiririm bugun.dorde kosarimmm
Süpersin doğacım.benimde elinde var bir kitap.3 gündür çok okuyamadım.pazartesi hızlanırım.hiç okumadığım gün asla olmuyor.ne yapıp edip azda olsa okumaya zaman yaratıyorum bende.
Gene kahvemi içip gazetelerimi okudum.bugün il zümremiz var oraya gidicem.akşama oğlumla eşim dönüyor.
Çok yoğun bir gün olacak çarşı ebru kursu çaya arkadaşım gelecek akşama yemek hazırlıkları derken ...
Esram bir an saçını kesmeyi düşünmüş ve vazgeçmişsin.çok uzun zaman harcamıştın onlara kavuşmak için vazgeçmene sevindim.
Hem çok yakışıyor sana.biraz daha kullanıp değiştirebilirsin.sen kendini nasıl mutlu hissedeceksen onu yap canım.
Nesli bu hafta sonu gidiyordun demi canım.diyetete başladın.ben dün akşam bozdum gene.ben sıkıldım diyet yapmaktan sanırım.sayma işine hala tam bir bakamadım.kitabını alıp okusam iyi olacak aslında.
Nurdancım kpss hazırlıklarına başlamış.
Sınava çok az kaldı iyice yoğunlaşman gerekiyor.bize step yaptıran beden eğitimi mexunu bir kızımız var.oğlumda bu hafta ona matematik çalıştıracak.bu 2.girişi.geçen yılda sınava 3 ay kala saçma sapan bir aşk için kafayı yoğunlaştıramadı.çok fırçalıyorum onu.ya üzülüyorum gençlere.dilerim hepiniz emeğinizin karşılığını alırsınız.
sana da yakışır eminim ama o kadar heves edip kaynak yaptırdın vazgeçtigin iyi olmuş canımiyice bi sıkıl uzun saçtan sonra kendin koşup kestirrisin zaten
kpss konusunda da ben kendime hiç güvenmiyorum ama hayırlısı bakalım
Gunaydin hayirli cumalar hatunlar konyadayim gece geldim dolmus bekliyorum simdi. Ver elini tip fakultesi yani. Tek geldim kuzenim ve kardesi benim zamanimi calip bir de beni sinir edip gelrmediler sacma sapan diyaloglar yasayarak son dk iptal olsn otobus ve yeni otobus arayisi kosusturmaca ve sinir ile yaptim iste yolculuk. Kotu basladi hayrolsun diyorum ins islerim erken biterse avm gezebilirim ya da sinema. Buyuksehire gelen cevreyi iyi bilmeyen ve gorgusiz insan modeli olarak iste. Diyet gayet guzel diyor kuaforum iki haftadir gormuyordu incelmissin suzulmussun diyor bilmiyorum benim icin referans iki aydir icine giremedigim kotlarim
Girersem verdim ya da sıkılastim demektir
Aferin kuzu. Tam gaz devam. Ek olarak diyecegim sey ise senin bu kahve takimi masa ortusune bayildimmmmm
Kot gomlrk cok seviyorum modanisadan uzun tunik olarak buldum bugun de giydim duygunun kot gomlegi vardi icim gidiyordu bulmus olmak cok mutlu etti beni.
Gene kahvemi içip gazetelerimi okudum.bugün il zümremiz var oraya gidicem.akşama oğlumla eşim dönüyor.
Çok yoğun bir gün olacak çarşı ebru kursu çaya arkadaşım gelecek akşama yemek hazırlıkları derken ...
Esram bir an saçını kesmeyi düşünmüş ve vazgeçmişsin.çok uzun zaman harcamıştın onlara kavuşmak için vazgeçmene sevindim.
Hem çok yakışıyor sana.biraz daha kullanıp değiştirebilirsin.sen kendini nasıl mutlu hissedeceksen onu yap canım.
Nesli bu hafta sonu gidiyordun demi canım.diyetete başladın.ben dün akşam bozdum gene.ben sıkıldım diyet yapmaktan sanırım.sayma işine hala tam bir bakamadım.kitabını alıp okusam iyi olacak aslında.
Sınava çok az kaldı iyice yoğunlaşman gerekiyor.bize step yaptıran beden eğitimi mexunu bir kızımız var.oğlumda bu hafta ona matematik çalıştıracak.bu 2.girişi.geçen yılda sınava 3 ay kala saçma sapan bir aşk için kafayı yoğunlaştıramadı.çok fırçalıyorum onu.ya üzülüyorum gençlere.dilerim hepiniz emeğinizin karşılığını alırsınız.
Ac karnina olacagim uzun sure. Nasil bir ogun yapssm bugun kizlar.
Hastanedeyim b12 tiroit sorun yok tahlillerim iyi. Aclik sekerim iyi. Hapa gerek yokmus insulin direncibden emin olmak icin seker yuklemesi yapilacak onu bekliyorum d vitamini onemliydi o da yapilmamis bir karisiklik olmus onu da yeniden yaptiracagim kromozom tahlilimi verdim uzun bir aile tablosu konusuldu cizildi kan verdim bir ay sonra sonuc. Hayirlisi artik. Smear temiz ama yogun iltihap var ilac fitil olacak norolojiye gececem burdan. Unutkanlik ve idrar kacirma sorunum icin. Sonra ozel hsstaneye gececem amh denen tahlil olacak universite yapmiyormus y murtaliktaki brezerv gosteriyor hepsi Bitince gezme tozma faslina gececegim
Hastanedeyim b12 tiroit sorun yok tahlillerim iyi. Aclik sekerim iyi. Hapa gerek yokmus insulin direncibden emin olmak icin seker yuklemesi yapilacak onu bekliyorum d vitamini onemliydi o da yapilmamis bir karisiklik olmus onu da yeniden yaptiracagim kromozom tahlilimi verdim uzun bir aile tablosu konusuldu cizildi kan verdim bir ay sonra sonuc. Hayirlisi artik. Smear temiz ama yogun iltihap var ilac fitil olacak norolojiye gececem burdan. Unutkanlik ve idrar kacirma sorunum icin. Sonra ozel hsstaneye gececem amh denen tahlil olacak universite yapmiyormus y murtaliktaki brezerv gosteriyor hepsi Bitince gezme tozma faslina gececegim
Yaaa kızlar sizden gizlik saklım yok bilirsiniz ama şu an o kadar sinirliyim ki yaptığım şey değil ama inanın bir ağız dolusu küfredesim var
Hani inanırmısınız bilmem ama bu iş beni çok yıpratıyor artık kadıramıyorum her dakikam ağlamaklı.İnsanlarla uğraşmaktan yıldım.Bu durum benim psikolojimi o kadar etkiliyor ki etrafımdaki hiç kimseye sabrım tahammülüm kalmamış.Biri bişey dicek olsa yeterrr diye isyan ediyrum.
Sadece şu saate kadar 3 kişi ile minakaşa halindeydik.Ben bugünü nasıl bitircem söyleyin hala da devam edecek biliyorum.İşyerimde çalışanlar ayrı bir mal.Ben yeni nesiller yetiştirecek biriyim burda yaşadıklarım gerçekten çok üzüyor beni
Sabah sabah başınızı ağırttım kusura bakmayın ama çok doluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?