Giden 27 kg ve gidecek bi 20 daha ;)

Ac karnina olacagim uzun sure. Nasil bir ogun yapssm bugun kizlar.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hastaneden çıkınca yiyeceksin sanırım.
Şöyle zengin bir salata yanındada ayran alabilirsin.
Et türü bişeyde olabilir salata ile.
Aslında konya diyince aklıma etli ekmek geliyor.
Güne sıkıntılı başlamışsın .hiç ama hiç kafana takma.hastaneden çıkınca şöyle insanları seyredebileceğin manzaralı bir yerde yemeğini ye.
Üstüne çayını keyifle yudumla.
Avm gezip vitrinlere bakıp belkide gördüğün an benim olmalı dediğin birşeyler alabilirsin.seni hiç tanımayan bir şehirde özgürce gezmenin kendinle zamaan geçirmenin güzelliğini yaşa.
Benim ünide okurken başlayan evlenmeye kadar süren bir tutkum vardı.
Hiç tanımadığım şehirlere gitmek.o
Arabadan indiğim an ayağımın resmini çekerdim.o gün şehrin her yerini gezer 1 gece kalır dönerdim.
Süper mutlu olurdum doğacım.

Gene kahvemi içip gazetelerimi okudum.bugün il zümremiz var oraya gidicem.akşama oğlumla eşim dönüyor.
Çok yoğun bir gün olacak çarşı ebru kursu çaya arkadaşım gelecek akşama yemek hazırlıkları derken ...
Esram bir an saçını kesmeyi düşünmüş ve vazgeçmişsin.çok uzun zaman harcamıştın onlara kavuşmak için vazgeçmene sevindim.
Hem çok yakışıyor sana.biraz daha kullanıp değiştirebilirsin.sen kendini nasıl mutlu hissedeceksen onu yap canım.
Nesli bu hafta sonu gidiyordun demi canım.diyetete başladın.ben dün akşam bozdum gene.ben sıkıldım diyet yapmaktan sanırım.sayma işine hala tam bir bakamadım.kitabını alıp okusam iyi olacak aslında.
Nurdancım kpss hazırlıklarına başlamış.
Sınava çok az kaldı iyice yoğunlaşman gerekiyor.bize step yaptıran beden eğitimi mexunu bir kızımız var.oğlumda bu hafta ona matematik çalıştıracak.bu 2.girişi.geçen yılda sınava 3 ay kala saçma sapan bir aşk için kafayı yoğunlaştıramadı.çok fırçalıyorum onu.ya üzülüyorum gençlere.dilerim hepiniz emeğinizin karşılığını alırsınız.

Kitap okumaya son gaz devam. Ucuncu kitabi da bitiririm bugun.dorde kosarimmm

Süpersin doğacım.benimde elinde var bir kitap.3 gündür çok okuyamadım.pazartesi hızlanırım.hiç okumadığım gün asla olmuyor.ne yapıp edip azda olsa okumaya zaman yaratıyorum bende.

Süpersin doğacım.benimde elinde var bir kitap.3 gündür çok okuyamadım.pazartesi hızlanırım.hiç okumadığım gün asla olmuyor.ne yapıp edip azda olsa okumaya zaman yaratıyorum bende.

Elimde kistan kalma kitabim vardi tanrilar okulu. Yasam kocu tavsiye etmisti nesli bilir o da okumus yarim kaldi cogu zaman esimin hasta donemiydi bu yarim birakma sogutmus brni demekki cunki su an.her yerde okuyorum eski gunlerimdeki gibi. Cok keyif aliyorum eski benden biseyler gorebildigim icin

Bugun telasli yogun ama kavusmali bir gun olacAk desenize. Gozunuzaydin islerinizde de kolay gelsin hocAm.

Bi ara kuaföre gideceğim kesin canım ben bilirim kendimi hemencecik sıkılıveririm

Kpssye az kaldı balım aman diyim birazcık yüklen pleaseee biz sana çok güveniyoruz

Bu kuzen ve kardeş meselesi nedir belli baya sinir etmişler seni.Ama vardır herşey de bir hayır.Görgüsüz insan modeli mi ?? O zaman ben de bu hafta sonu görgüsüzleşicem desene.

Diyetinin sonuçlarını alacaksın doğa yeter ki sabret.Azmet iste falan demiyorum sabret sadece.Kendine müsade ver ve en az bir ay dene.Sen bir ay sonra güzel sonuç almazsan gel burda bana ne istiyorsan de

Kot gomlrk cok seviyorum modanisadan uzun tunik olarak buldum bugun de giydim duygunun kot gomlegi vardi icim gidiyordu bulmus olmak cok mutlu etti beni.

Yaaaa ben de kot gömlek istiyorummm çokm trend çok güzeller ama senden de foto istiyorum çok merak ettim hatta buraya üşenirsen whatssapdan at bana

Hocam psikolojik olarak ne zamsn hazir oldugunixu ya da hazir olacaginizi en iyi siz bilirsiniz kaldi ki boyle bir zamanda diyete baslamak da istikrarli olmak da mumkun. Kendinize zaman verin. Belki tatilde olacak bu. Kimbilir

Hastanedeyim b12 tiroit sorun yok tahlillerim iyi. Aclik sekerim iyi. Hapa gerek yokmus insulin direncibden emin olmak icin seker yuklemesi yapilacak onu bekliyorum d vitamini onemliydi o da yapilmamis bir karisiklik olmus onu da yeniden yaptiracagim kromozom tahlilimi verdim uzun bir aile tablosu konusuldu cizildi kan verdim bir ay sonra sonuc. Hayirlisi artik. Smear temiz ama yogun iltihap var ilac fitil olacak norolojiye gececem burdan. Unutkanlik ve idrar kacirma sorunum icin. Sonra ozel hsstaneye gececem amh denen tahlil olacak universite yapmiyormus y murtaliktaki brezerv gosteriyor hepsi Bitince gezme tozma faslina gececegim

Canım öğlen ızgara yiyebilirsin öncesinde bir çorba böylece ekmek kullanmak zorunda kalmazsın bir de ayran oldumu mımmmm afiyet olsun

İkindi de sütlü kahve içersin canım yanındada 2 parça bitter benden sana gelsin

Ablam sen diyeti niye kafaya takıyosun ki zaten fıstık gibisin sporunu aksatma yeter

Teşekkür ediyorum ben de kestirmicem en azından önümüzdeki bir hafta boyunce kestirmem harcadığım emeğe acıyorum yoksa hiç acımazdım

Ohh şükür inşallah genetik testinin sonuçları da iyi çıkacak.Smear testi mi yaptırdın bilmiyordum ? İyi ki yaptırıyosun benim asla cesaret edebleceğim bişey değil.Zaten ben jinekologun kapısının önünden bile geçmem.Noroloji sonularını da yaz tatlım.Merakta koyma bizi emi ?

Yaaa kızlar sizden gizlik saklım yok bilirsiniz ama şu an o kadar sinirliyim ki yaptığım şey değil ama inanın bir ağız dolusu küfredesim var

Hani inanırmısınız bilmem ama bu iş beni çok yıpratıyor artık kadıramıyorum her dakikam ağlamaklı.İnsanlarla uğraşmaktan yıldım.Bu durum benim psikolojimi o kadar etkiliyor ki etrafımdaki hiç kimseye sabrım tahammülüm kalmamış.Biri bişey dicek olsa yeterrr diye isyan ediyrum.

Sadece şu saate kadar 3 kişi ile minakaşa halindeydik.Ben bugünü nasıl bitircem söyleyin hala da devam edecek biliyorum.İşyerimde çalışanlar ayrı bir mal.Ben yeni nesiller yetiştirecek biriyim burda yaşadıklarım gerçekten çok üzüyor beni

Sabah sabah başınızı ağırttım kusura bakmayın ama çok doluyum

Bu arada herkesten yarın güncel kilo bildirimi bekliyorum ufak çaplı bir llistemiz olsun motive olalım ramazan içinde bişeyler düşünüyorum

Ne zordur hastane şimdi.allah yardımcın olsun.dilerim sağlığınla ilgili hiç bir olumsuzluk yaşamazsın.unutkanlık bendede hat safhadaydı.hatta alzheimer başladı telaşı yaşadım.netten bakıyorum allahım bütün belirtiler var.sonra kendimi sakinleştirdim.
Doğacım aynı anda 3 yada 5 iş düşünüyordum.bu sene herşey sırtımdaydı.işte bu yoğunlukta sıraya koyayım derken herşei unutuyordum.şimdi kendimi frenlemeye çalışıyorum.nasıl bir uygulama yapacaklar merak ettim.sonucunu merakla brkliyorum çok geçmiş olsun canım.

Kıyamam ya..insanlarla uğraşmak çok zor allah sabır versin.senin ruh sağlığın için tehtit oluşturuyorsa bence ayrıl.başka bir iş bak.evden çok orda zaman geçiriyorsun.geçirdiğin zamanın kalitesi çok önemli.bugün kendini bir sakinleştir ve iyice düşün ve karar ver canım.

Bu arada Hayırlı Cumalar ballarım.Rabbim gönlünüze göre versin inşallah.Dualarınız kabul olsun,içiniz ferahlasın,işleriniz yolunda gitsin....

Bismillahirrahmanirrahim
1. Elem neşrah leke sadrek
2. Ve vada'na 'anke vizreke
3. Elleziy enkada zahreke
4. Ve refa'na leke zikreke
5. Feinne me'al'usri yüsren
6. İnne me'al'usri yüsren
7. Feiza ferağte fensab
8. Ve ila rabbike ferğab
İnşirah suresi Meali
Rahmân ve Rahîm (olan) Allah'ın adıyla.
1. Biz senin göğsünü açıp genişletmedik mi?
2. Yükünü senden alıp atmadık mı?
3. O senin belini büken yükü .
4. Senin şânını ve ününü yüceltmedik mi?
5. Elbette zorluğun yanında bir kolaylık vardır.
6. Gerçekten, zorlukla beraber bir kolaylık daha vardır.
7. Boş kaldın mı hemen (başka) işe koyul,
8. Yalnız Rabbine yönel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…