Canım harikasın! darısı kilo vermek ısteyenlerın başına
bu çizelgeyi nasıl yaptınız bende yapabilirmiyim acaba:44:
İs icin. Acele etme bence.oncelil kpss olsun bence derim ozelden bikmis biri olarak
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar bana fikir verin lütfen su kaynaklarimi cikartip sacini önler uzun arka kisa yapmak istiyorum bana fikir verin sacim az yaa nasil olur acaba bu kaynaklarida cit cit yapicam canim istedigimde takarim hii lütfen aklim cok karisti
Saglikli beslenip kilo veren kizin telefonundan gonderilmistir :)
Kk da bunu nasıl yapacağımız yazıyorm canım google da kilo çizelgesi yapmak yaz çıkıyor
Kizlar bana fikir verin lütfen su kaynaklarimi cikartip sacini önler uzun arka kisa yapmak istiyorum bana fikir verin sacim az yaa nasil olur acaba bu kaynaklarida cit cit yapicam canim istedigimde takarim hii lütfen aklim cok karisti
Yaa cok uzun zamandir ilk kez guzel besleniyorum yaziyorum da niye kimse yorum yapmiyor kusecem valla
Nerden cikti kiz bu. Bence yapma belki boyle kaynak guzel durmayacak belki daha zor kullanacaksin sacinda renk ve model degisiklogi cok yapiyosun incecik saclarin. Daha da yipratma derim kuzu
Esosum sen ciceklerin enguzelisin eminim ki cicegin de senin gibi guclu kararli ve guzel olacak
ayy canim benim sana gerçekten cok yakışıyor bugün de soyledigim gibi senle nesliden heveslendim ama uzun saci ne kadar sevdigimi de hatirladim sakinim ve kestirmiyorum :))))canım bu konuda gerçekçi düşünüyorum biraz, şöyle ki millet bütün sene dershaneyle şunla bunla çalışıyor da atanmayı bekliyor, ben 2 hafta çalışmayla yüksek puan alamam, mümkün degil yani
ben en azından 70 i geçeyim de diyorum, elimde puan olsun, 2 sene süresi var belki bi ihtimal atanırm :26: ama şuan için önemli olan iş bulmam, 1 senedir abuk sabuk şeylerle uğraşıyorum zaten, adam gibi bi iş bulmam lazım, yaş geldi geçiyor yanio sebeple biran önce bulmam lazım, Raabim nasip etsin inşallah
rahatlık olarak cidden çok rahat kuzum, gerçi hala arkasının o kadar kısa olmasına alışamadım ben ama, düzleştirrken bile 10 dk da bitiyorki altları tel tokayla tutturdugum zaman toplayabiliyorum bile, tam tembel işi yani, benlik ama kaynakları çıkarttır şu bu baya bi uğraşacaksın kuzum, iyice düşün de sonradan pişman olma :26:
ben bir delilik anımda kestirdim, herkes alkışlayıp da begendigini söyleyene kadar 1 hafta pişmanlıktan agladım yani
ayy canim benim sana gerçekten cok yakışıyor bugün de soyledigim gibi senle nesliden heveslendim ama uzun saci ne kadar sevdigimi de hatirladim sakinim ve kestirmiyorum :))))
Kpss de ben sana güveniyorum ve guzel bi puan alacagindan eminim rahat ol 70 geçersin
Cok sagol canim tekrardan allah rahmet eglesin diyorum babana.bizim koni nazi gecti saygisizliga vardi ve uzun zamandir oyuzden anlamayan taraf esim oluyor bizim konuda
canım bu konuda gerçekçi düşünüyorum biraz, şöyle ki millet bütün sene dershaneyle şunla bunla çalışıyor da atanmayı bekliyor, ben 2 hafta çalışmayla yüksek puan alamam, mümkün degil yani
ben en azından 70 i geçeyim de diyorum, elimde puan olsun, 2 sene süresi var belki bi ihtimal atanırm :26: ama şuan için önemli olan iş bulmam, 1 senedir abuk sabuk şeylerle uğraşıyorum zaten, adam gibi bi iş bulmam lazım, yaş geldi geçiyor yanio sebeple biran önce bulmam lazım, Raabim nasip etsin inşallah
rahatlık olarak cidden çok rahat kuzum, gerçi hala arkasının o kadar kısa olmasına alışamadım ben ama, düzleştirrken bile 10 dk da bitiyorki altları tel tokayla tutturdugum zaman toplayabiliyorum bile, tam tembel işi yani, benlik ama kaynakları çıkarttır şu bu baya bi uğraşacaksın kuzum, iyice düşün de sonradan pişman olma :26:
ben bir delilik anımda kestirdim, herkes alkışlayıp da begendigini söyleyene kadar 1 hafta pişmanlıktan agladım yani
4 tahıl 2 süt 1 meyve gitti bilekalan 1 süt 2 meyve ve bir yağ
Bir sütlü nescafe daha icerim bir de meyve yerim ballarimkacamak yok olsa soylerim hic affetmem kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?