Giden 27 kg ve gidecek bi 20 daha ;)

İs icin. Acele etme bence.oncelil kpss olsun bence derim ozelden bikmis biri olarak

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım bu konuda gerçekçi düşünüyorum biraz, şöyle ki millet bütün sene dershaneyle şunla bunla çalışıyor da atanmayı bekliyor, ben 2 hafta çalışmayla yüksek puan alamam, mümkün degil yani
ben en azından 70 i geçeyim de diyorum, elimde puan olsun, 2 sene süresi var belki bi ihtimal atanırm :26: ama şuan için önemli olan iş bulmam, 1 senedir abuk sabuk şeylerle uğraşıyorum zaten, adam gibi bi iş bulmam lazım, yaş geldi geçiyor yani o sebeple biran önce bulmam lazım, Raabim nasip etsin inşallah

rahatlık olarak cidden çok rahat kuzum, gerçi hala arkasının o kadar kısa olmasına alışamadım ben ama, düzleştirrken bile 10 dk da bitiyor ki altları tel tokayla tutturdugum zaman toplayabiliyorum bile, tam tembel işi yani, benlik ama kaynakları çıkarttır şu bu baya bi uğraşacaksın kuzum, iyice düşün de sonradan pişman olma :26:
ben bir delilik anımda kestirdim, herkes alkışlayıp da begendigini söyleyene kadar 1 hafta pişmanlıktan agladım yani

Nerden cikti kiz bu. Bence yapma belki boyle kaynak guzel durmayacak belki daha zor kullanacaksin sacinda renk ve model degisiklogi cok yapiyosun incecik saclarin. Daha da yipratma derim kuzu

Yaa cok uzun zamandir ilk kez guzel besleniyorum yaziyorum da niye kimse yorum yapmiyor kusecem valla

Neslicigim dedigim gibi rakamlar ile arasi iyi olunca bu isi hem sevdi hem cabuk kavradi

Esosum sen ciceklerin enguzelisin eminim ki cicegin de senin gibi guclu kararli ve guzel olacak

4 tahıl 2 süt 1 meyve gitti bile kalan 1 süt 2 meyve ve bir yağ
Bir sütlü nescafe daha icerim bir de meyve yerim ballarim kacamak yok olsa soylerim hic affetmem kendimi

Saglikli beslenip kilo veren kizin telefonundan gonderilmistir :)

Eklentiler

• $1403197887010.webp
    24 KB · Görüntüleme: 31
  • $1403197926711.webp
    44,6 KB · Görüntüleme: 32
  • $1403197945962.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 30
  • $1403197981689.webp
    41,1 KB · Görüntüleme: 30
Yaa cok uzun zamandir ilk kez guzel besleniyorum yaziyorum da niye kimse yorum yapmiyor kusecem valla

Esosum sen ciceklerin enguzelisin eminim ki cicegin de senin gibi guclu kararli ve guzel olacak

Canim ben atlamisim demekki kusura bakma dikkat edicem söz
bi an geldiler ve gittiler kestirmiyorum tamam biraz daha kullanabilirim o zahmetime deysin

Cok tesekkur ederim canim benim ♥♥♥

ayy canim benim sana gerçekten cok yakışıyor bugün de soyledigim gibi senle nesliden heveslendim ama uzun saci ne kadar sevdigimi de hatirladim sakinim ve kestirmiyorum :))))

Kpss de ben sana güveniyorum ve guzel bi puan alacagindan eminim rahat ol 70 geçersin

sana da yakışır eminim ama o kadar heves edip kaynak yaptırdın vazgeçtigin iyi olmuş canım iyice bi sıkıl uzun saçtan sonra kendin koşup kestirrisin zaten

kpss konusunda da ben kendime hiç güvenmiyorum ama hayırlısı bakalım

amin, sağol canımcım.
inşaallah biran önce aranız düzelir canım.
öpüyorum kocaman, görüşürüz

Gunaydin hayirli cumalar hatunlar konyadayim gece geldim dolmus bekliyorum simdi. Ver elini tip fakultesi yani. Tek geldim kuzenim ve kardesi benim zamanimi calip bir de beni sinir edip gelrmediler sacma sapan diyaloglar yasayarak son dk iptal olsn otobus ve yeni otobus arayisi kosusturmaca ve sinir ile yaptim iste yolculuk. Kotu basladi hayrolsun diyorum ins islerim erken biterse avm gezebilirim ya da sinema. Buyuksehire gelen cevreyi iyi bilmeyen ve gorgusiz insan modeli olarak iste. Diyet gayet guzel diyor kuaforum iki haftadir gormuyordu incelmissin suzulmussun diyor bilmiyorum benim icin referans iki aydir icine giremedigim kotlarim
Girersem verdim ya da sıkılastim demektir

Anladim canim.haklisin ozaman. On hszirligini alt yapini dusunmeden yorum oldu bu. İns 70 alirsin guzel bir is de cikar hangisi hayirli ise o olur ins

Aferin kuzu. Tam gaz devam. Ek olarak diyecegim sey ise senin bu kahve takimi masa ortusune bayildimmmmm

Grip tam gecmedi hatta dunden beri daha kotu pofff

Kitap okumaya son gaz devam. Ucuncu kitabi da bitiririm bugun.dorde kosarimmm

Kot gomlrk cok seviyorum modanisadan uzun tunik olarak buldum bugun de giydim duygunun kot gomlegi vardi icim gidiyordu bulmus olmak cok mutlu etti beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…