Ben.cok zor okudum aileme para yolladim resmen bursumdan
Sonrasinda da hayatim benzerdi siz cok guzel keyifli bir donem gecirmissiniz tam ozgur kiz hali.bravo valla hocam.hocam esinizle okulda mi tanistiniz aklima geldi birden
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hocam insanlari gozlemlemek izlemek demissiniz ya. Sizin bu yazinizi ilk okudugumda icimden su gecti insanlar arasinda olunca hele ki bakinca onlara gozume takilan sey hamile anneler arabayi suren anneler demek istedim parklardan kalabaliklardan kaciyom bazen. Bazen agir geliyor bu resimler. Ama o kucuk kiz cocugundan sonra tam tersi parkta oturdum tahlilimi bekledim bir baskasinin hasta cocugu canimi bukadar yakiyorsa kendi hasta cocugum kimbilir nasil olurdu cok sukur yine de dedim olmayan bir evlada aglamak mi dedim yoksa o kucuk kiz cocugunun annesi olmak mi.hangisi daha zor dedim ve zor olan seyi yaptim parkta oturdum
Park nasil gurultulu ya. Allah annelere ve ogretmrnlere sabir versinn :thumbup::)
kızlar benim bu 5333 taktiginde anlamadıgım bişey var :26: sebze yemeklerini hangi kategoriye koyuyoruz :26:
bide sütlü kahve için 1 süt demiş ama, ben kahvenin içine 1 parmak süt koyuyorum o kadarcık süt için yazık degil mi 1 bütün süt hakkımı kaybediyorumsabahtan beri sayıyorum ya iyice pinti oldum ben
Nurdanım ben hiç anlamadım saymayı.daha doğrusu henüz hiç denemedim.sizler menülerinizi paylaştıkça fikrim olacak.
kızlar benim bu 5333 taktiginde anlamadıgım bişey var :26: sebze yemeklerini hangi kategoriye koyuyoruz :26:
bide sütlü kahve için 1 süt demiş ama, ben kahvenin içine 1 parmak süt koyuyorum o kadarcık süt için yazık degil mi 1 bütün süt hakkımı kaybediyorumsabahtan beri sayıyorum ya iyice pinti oldum ben
Canlarım bu arada eşimle barıştık.küs değil ama limoni idik.gönlümü aldı gibi.
Doğacım eşim sınıf arkadaşım.ben okula 1 ay geç başladım.adım her okunduğunda kayıt olmuş niye gelmediki diye merak edermiş.almanyada kalıyordum o zaman.geldiğim ilk gün liseden sınıf arksdaşımla gittik okula.benim sınıfım spor salonundaymış.öğrencilr halka olmuş ortada çok yakışıklı biri.arkadaşıma dönüp işte bu çocuk benim dedim.ki hayatımda hiç söyleyebileceğim birşe değildi.birinci dönemin sonunda çıkmaya başladık.7 yıl çıktık...
Otobuse binecegim altida. Sekiz bucuk eve girmus olurum.pestilim cikti. Avmm gezdim ama alisveris cilginligi yapmadan burger king starbuckss tehlikeli mekanlari atlatarak gunu bitirdim kisisel bakim urunu falan aldim sadece. İhtitacim olan. Kafamda kiris kiris olan ve Is gundur orttugum ayni seyden bogulup turban aldim dalmadim yani magazalara. Guzel bir sutlu kahve ictim esmer seker vardi vayyy dedim ben nerde bulacam bir kahvede esmer sekerli.light sutlu kahve.buyuksehir seni seviyorum yaa. Beni de al kucagina dedim tavuklu salata corba ayran ile aksami da yapacagim otobusumde. Veee acikliyorum dombili arkadasinizin sekeri iyi. Buyuk ihtimal hap kullanmama gerek yok kolestrol iyi. Ve digerleri de. Kaldi kromozom, amh ve d vitamini. Acikliyorum regl oldummm acikliyorummm 18300 adim yapmisim ve bunun %70 i merdiven ya da yokus yikariydi ve tempoluydu
Sebze yemekleri 4-5 kasik yiyoruz ve bi grubu yok saymıyoruz canim
Bir süt demek bir su bardağı demek canim onu nasik kullanmak istersen mesela ikiye bölüp iki fincan kahve gibi
Çikolatayi meyve ve yağ olarak degelerndir balim
Saglikli beslenip kilo veren kizin telefonundan gonderilmistir :)
esoş yaa ben bu haftalık bildirim yapmasam olmaz mıııyani bi beklsem bakalım diyet fayda gösterse, hem dün akşam yedigim biskuviler vucudumdan çıkmış olsa
izinli yazdim balim istersen hafta ici bi ara bana bildiirm yaparsin listede fark görmüş oluruz
Saglikli beslenip kilo veren kizin telefonundan gonderilmistir :)
ayy valla çok saol canım yaaadün biraz abarttıgımdan sanırım korkunç bi sonuç çıktı tartıda da, bikaç gün dikkat ettikten sonra listeye katılırsam süper olur bebegim, çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?