- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
Canım öğlen ızgara yiyebilirsin öncesinde bir çorba böylece ekmek kullanmak zorunda kalmazsın bir de ayran oldumu mımmmm afiyet olsun
İkindi de sütlü kahve içersin canım yanındada 2 parça bitter benden sana gelsin
Kıyamam ya..insanlarla uğraşmak çok zor allah sabır versin.senin ruh sağlığın için tehtit oluşturuyorsa bence ayrıl.başka bir iş bak.evden çok orda zaman geçiriyorsun.geçirdiğin zamanın kalitesi çok önemli.bugün kendini bir sakinleştir ve iyice düşün ve karar ver canım.
Tamam canim cok buyuk avm var oraya gidecegim en erken 1 de yiyebilirim gibi gorunuyor tavuk yiyeyim dun kofte yedim. Ogleden sonra kahve dunyasi ya da starbucks olur ozaman. Sutlu kahve ve bitter ya da diyete ozel uygun birsey yaninda.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Regl oluyorum galiba belirtiler var yasasin 23 nisan. Nese doluyor insan modundayim
Vuvvvv starbuckssss o adını söylemek istedemediğim şeyden uzak dur tamam mıben de senin gibi ikindide dukan kekimi yicem yai inşallah eve gidersem yanıma alıcam diyetimizi bozmuyoruzzzzz
En çok da sinirlerimiz açısından iyi geliyor canım sevindim
Ohh şükür inşallah genetik testinin sonuçları da iyi çıkacak.Smear testi mi yaptırdın bilmiyordum ? İyi ki yaptırıyosun benim asla cesaret edebleceğim bişey değil.Zaten ben jinekologun kapısının önünden bile geçmem.Noroloji sonularını da yaz tatlım.Merakta koyma bizi emi ?
Gene kahvemi içip gazetelerimi okudum.bugün il zümremiz var oraya gidicem.akşama oğlumla eşim dönüyor.
Çok yoğun bir gün olacak çarşı ebru kursu çaya arkadaşım gelecek akşama yemek hazırlıkları derken ...
Esram bir an saçını kesmeyi düşünmüş ve vazgeçmişsin.çok uzun zaman harcamıştın onlara kavuşmak için vazgeçmene sevindim.
Hem çok yakışıyor sana.biraz daha kullanıp değiştirebilirsin.sen kendini nasıl mutlu hissedeceksen onu yap canım.
Nesli bu hafta sonu gidiyordun demi canım.diyetete başladın.ben dün akşam bozdum gene.ben sıkıldım diyet yapmaktan sanırım.sayma işine hala tam bir bakamadım.kitabını alıp okusam iyi olacak aslında.
Nurdancım kpss hazırlıklarına başlamış.
Sınava çok az kaldı iyice yoğunlaşman gerekiyor.bize step yaptıran beden eğitimi mexunu bir kızımız var.oğlumda bu hafta ona matematik çalıştıracak.bu 2.girişi.geçen yılda sınava 3 ay kala saçma sapan bir aşk için kafayı yoğunlaştıramadı.çok fırçalıyorum onu.ya üzülüyorum gençlere.dilerim hepiniz emeğinizin karşılığını alırsınız.
Bi ara kuaföre gideceğim kesin canım ben bilirim kendimi hemencecik sıkılıveririm
Kpssye az kaldı balım aman diyim birazcık yüklen pleaseeebiz sana çok güveniyoruz
Yaaaa ben de kot gömlek istiyorummm çokm trend çok güzeller ama senden de foto istiyorum çok merak ettim hatta buraya üşenirsen whatssapdan at bana
Hastanedeyim b12 tiroit sorun yok tahlillerim iyi. Aclik sekerim iyi. Hapa gerek yokmus insulin direncibden emin olmak icin seker yuklemesi yapilacak onu bekliyorum d vitamini onemliydi o da yapilmamis bir karisiklik olmus onu da yeniden yaptiracagim kromozom tahlilimi verdim uzun bir aile tablosu konusuldu cizildi kan verdim bir ay sonra sonuc. Hayirlisi artik. Smear temiz ama yogun iltihap var ilac fitil olacak norolojiye gececem burdan. Unutkanlik ve idrar kacirma sorunum icin. Sonra ozel hsstaneye gececem amh denen tahlil olacak universite yapmiyormus y murtaliktaki brezerv gosteriyor hepsi Bitince gezme tozma faslina gececegim
Yaaa kızlar sizden gizlik saklım yok bilirsiniz ama şu an o kadar sinirliyim ki yaptığım şey değil ama inanın bir ağız dolusu küfredesim var
Hani inanırmısınız bilmem ama bu iş beni çok yıpratıyor artık kadıramıyorum her dakikam ağlamaklı.İnsanlarla uğraşmaktan yıldım.Bu durum benim psikolojimi o kadar etkiliyor ki etrafımdaki hiç kimseye sabrım tahammülüm kalmamış.Biri bişey dicek olsa yeterrr diye isyan ediyrum.
Sadece şu saate kadar 3 kişi ile minakaşa halindeydik.Ben bugünü nasıl bitircem söyleyin hala da devam edecek biliyorum.İşyerimde çalışanlar ayrı bir mal.Ben yeni nesiller yetiştirecek biriyim burda yaşadıklarım gerçekten çok üzüyor beni
Sabah sabah başınızı ağırttım kusura bakmayın ama çok doluyum
Vuvvvv starbuckssss o adını söylemek istedemediğim şeyden uzak dur tamam mıben de senin gibi ikindide dukan kekimi yicem yai inşallah eve gidersem yanıma alıcam diyetimizi bozmuyoruzzzzz
Yaaa kızlar sizden gizlik saklım yok bilirsiniz ama şu an o kadar sinirliyim ki yaptığım şey değil ama inanın bir ağız dolusu küfredesim var
Hani inanırmısınız bilmem ama bu iş beni çok yıpratıyor artık kadıramıyorum her dakikam ağlamaklı.İnsanlarla uğraşmaktan yıldım.Bu durum benim psikolojimi o kadar etkiliyor ki etrafımdaki hiç kimseye sabrım tahammülüm kalmamış.Biri bişey dicek olsa yeterrr diye isyan ediyrum.
Sadece şu saate kadar 3 kişi ile minakaşa halindeydik.Ben bugünü nasıl bitircem söyleyin hala da devam edecek biliyorum.İşyerimde çalışanlar ayrı bir mal.Ben yeni nesiller yetiştirecek biriyim burda yaşadıklarım gerçekten çok üzüyor beni
Sabah sabah başınızı ağırttım kusura bakmayın ama çok doluyum
Bu arada herkesten yarın güncel kilo bildirimi bekliyorum ufak çaplı bir llistemiz olsun motive olalım ramazan içinde bişeyler düşünüyorum
Canim ben atlamisim demekki kusura bakma dikkat edicemsöz
bi an geldiler ve gittiler kestirmiyorum tamambiraz daha kullanabilirim o zahmetime deysin
Cok tesekkur ederim canim benim ♥♥♥
Saglikli beslenip kilo veren kizin telefonundan gonderilmistir :)
Hastaneden çıkınca yiyeceksin sanırım.
Şöyle zengin bir salata yanındada ayran alabilirsin.
Et türü bişeyde olabilir salata ile.
Aslında konya diyince aklıma etli ekmek geliyor.
Güne sıkıntılı başlamışsın .hiç ama hiç kafana takma.hastaneden çıkınca şöyle insanları seyredebileceğin manzaralı bir yerde yemeğini ye.
Üstüne çayını keyifle yudumla.
Avm gezip vitrinlere bakıp belkide gördüğün an benim olmalı dediğin birşeyler alabilirsin.seni hiç tanımayan bir şehirde özgürce gezmenin kendinle zamaan geçirmenin güzelliğini yaşa.
Benim ünide okurken başlayan evlenmeye kadar süren bir tutkum vardı.
Hiç tanımadığım şehirlere gitmek.o
Arabadan indiğim an ayağımın resmini çekerdim.o gün şehrin her yerini gezer 1 gece kalır dönerdim.
Süper mutlu olurdum doğacım.
Günaydın Ballarım
Geçmiş yapmadan kilo bildiriyorum bu sabah tam 78 herkesten bildirim bekliyorum.Öğlen eve gidince bir haftalık kilo çizelgemi yayınlarım size.Öpüyorum müsait olursam tekrar gideririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?