Giden 27 kg ve gidecek bi 20 daha ;)

Tamam canim cok buyuk avm var oraya gidecegim en erken 1 de yiyebilirim gibi gorunuyor tavuk yiyeyim dun kofte yedim. Ogleden sonra kahve dunyasi ya da starbucks olur ozaman. Sutlu kahve ve bitter ya da diyete ozel uygun birsey yaninda.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Regl oluyorum galiba belirtiler var yasasin 23 nisan. Nese doluyor insan modundayim

Bu konuya bir çözüm bulabilmem için yök ün teşrif buyurup bizim için formasyon sonuçlarını açıklaması lazım ablacım olumlu sonuc çıkarsa kendimi 1 sen ev hapsedicem maalesef ales kpss formasyon ve dönem derslerim e durum böyle olunca işi bırakmam mecburi olacak bana dua edin lütfen yök formasyonu okuyanlara da versin de son bir senem olsun okumaklı

Vuvvvv starbuckssss o adını söylemek istedemediğim şeyden uzak dur tamam mı ben de senin gibi ikindide dukan kekimi yicem yai inşallah eve gidersem yanıma alıcam diyetimizi bozmuyoruzzzzz

Vuvvvv starbuckssss o adını söylemek istedemediğim şeyden uzak dur tamam mı ben de senin gibi ikindide dukan kekimi yicem yai inşallah eve gidersem yanıma alıcam diyetimizi bozmuyoruzzzzz

Yok kiz deli misin. Eskiden olsa odul oluyordu ama simdi aylardir diyet yapmayan biri olarak odulu haketmiyorum cunku

Noroloji kaldi canim.tomografi gunu gec. Bir daha gelince olacak..kadin doguma gelmisken herseyi yaptirfdim canim.smear onemli. Bir yila yaklasmisti yilda bir kez yaptirmak lazim.keske seni alistirabilsem

sizin keyifli hayatınıza bayılıyorum züleyha ablacım hep artarak devam etsin inşallah
dün oruç nedense çok etkiledi beni hiçbişey bakamadım, bugun de oruçluyum ama bu saate kadar gayet iyiym şükür, şimdiden sonra geçtigimiz senenin sorularını çözme niyetindeyim, bakalım belli olur ak koyun kara koyun :18:

Bi ara kuaföre gideceğim kesin canım ben bilirim kendimi hemencecik sıkılıveririm

Kpssye az kaldı balım aman diyim birazcık yüklen pleaseee biz sana çok güveniyoruz

rengiyle falan biraz oyna bebegim, ama hemen kestirme bence, kaynakla uğraştın o kadar şimdi hemen kıylır mı hele bi iyice hevesini al, sonra kestirrsin gönlünce

kpss konusunda da ben zaten devlette çalışmayı isteyip istememe konusunda kararsızım canım o yuzden bütün sene hiç çalışmadım desem yeri şimdiden sonra sırf kendimi ferahlatmak için çalışacagım, çok büyük bir beklentim de istegim de yok aslında, bizim meslekte devlette köreliyorsun sadece belediyede falan çalışırsan da sürekli bi torpil rüşvet durumları var, beni az çok biliyorsun ben isyankar gençliğim o sebeple o da olmaz yani, hayırlısı bakalım

Yaaaa ben de kot gömlek istiyorummm çokm trend çok güzeller ama senden de foto istiyorum çok merak ettim hatta buraya üşenirsen whatssapdan at bana

sen de al bence kuzum, çok yakışır sana eminim 2 tane var bende, şimdi bi tane de koyu renk mi alsam acaba diye bakınıyorum

sonuçlar iyi geliyormuş galiba canım, daha da iyileri olsun inşallah, merakla beklemekteyiz

sabır bebegim sabır her işin mutlaka zorlugu var, sabrederek aşacaksın bunları ki sen öğretmen olacak hatunsun yani, milyonlarca minikle uğraşacaksın büyükleri de halledersin eminim

starbucks ta benm favorim chai tea latte kremalı yogun bişey degil, yani sizin adını söylemediginiz şey gibi ama aroması tadı falan muthiş, tam benlik canım istedi şimdi, burda da starbucks yokki ya oofff :84:

Sana ayril diyemiyorum. Cunku imkanin ve sartlarin belli. Ayrilmani istiyorum.o ayri tabi. Yasadiklarima gelince kurumsal bir yer olmsmasi bayan ile calismaya yasamaya alisik olmaysn bilmeyen mesai arkadaslari patron ve musteriler. İlcede ve ozel sektorde calisan biri oldugun icin bunlari yasiysun bunlar ilk degil son da degil sana ozel de degil ha niye simdi sorun kendini layik gormuyosun daha iyisini hayalini istiyorsun hakli olarak. Sabrin oyuzden tukendi daha iyisini hayalini istedigin icin. Ne diyim bilmuyorum ayrilman en iyi bu sartlarda

Bu arada herkesten yarın güncel kilo bildirimi bekliyorum ufak çaplı bir llistemiz olsun motive olalım ramazan içinde bişeyler düşünüyorum

Ben burda kalmayacagim bir kilo seker yklenmis olsam da yarin tartilacagim kuzu

Hocam aynen bende de tum belirtilerden suphelendim heryerim delik desik okadar. Cok kan verdim ki.tip fakultesi bu ucuncu gelisim yabanciyim cok geliyoruz konyaya ama hep koye geciyoruz merkezden.damarim cok zor bulunuyor elimin ustunden aliyorlar bebek gibi .kollarimi denedik el ustleri desen oyle. Yirtik yirtik. Ama alistim son bes yilim boyle. Bir kucuk kizcocugu agzi maskeli. Saclari dokulmus losemi belli.iki kardes.biri sapsari sacli kucuk olan.icim acidi. Kimse haketmez hasraligi. Bu yasta niye hasrayim niye menopozum diyorum icime atiyorum bu yakan soruyu hep. Agliyorum kimseye gistermeden. Prki o cocuk.o haketti mi onun saclari niye sirma gibi degil.sitem etmeye bile hakkimiz yok aslinda.o cocugu gorunce anladim. Gune hayata dair soru sordu hepsini bildim sorumluluklarimi ya da yaptiklarimi unutuyorum ben dedum tomografi ve kan tahlilim olacak sonuc temmuzda gelince artik. Ben ciddi ostrojen eksikligindeyim malum
Bu hormon ilac ile yerine tam konmazmis ozunde ve coj onemli bir hormonmus alzeimer nedenleri arasindaymis cok gorulurmus oyizden istedim aslinda

Ohh karnimi doyurdum cok sukur.cayimo icip ver elini ozel hastane ve amh testi.kaldi son 1.sonra ozgurum.net plan yapamadim henuz. Bitsin de isim ins

Valla bozulmustum.kirk.yilda bit birsey yaptim ya illaki bir sey bekledim kontrol maksatli tesvik maksatli.yok yok kestirme biraz boyle devam et. Demrk. O tepsi ha. Olsun o da guzel. Renkler super. Senin cekim super.duzen saglik hazirlik hersey var cok seviyorym bu paylasimlarini

Ben.cok zor okudum aileme para yolladim resmen bursumdan
Sonrasinda da hayatim benzerdi siz cok guzel keyifli bir donem gecirmissiniz tam ozgur kiz hali.bravo valla hocam.hocam esinizle okulda mi tanistiniz aklima geldi birden

Hocam insanlari gozlemlemek izlemek demissiniz ya. Sizin bu yazinizi ilk okudugumda icimden su gecti insanlar arasinda olunca hele ki bakinca onlara gozume takilan sey hamile anneler arabayi suren anneler demek istedim parklardan kalabaliklardan kaciyom bazen. Bazen agir geliyor bu resimler. Ama o kucuk kiz cocugundan sonra tam tersi parkta oturdum tahlilimi bekledim bir baskasinin hasta cocugu canimi bukadar yakiyorsa kendi hasta cocugum kimbilir nasil olurdu cok sukur yine de dedim olmayan bir evlada aglamak mi dedim yoksa o kucuk kiz cocugunun annesi olmak mi.hangisi daha zor dedim ve zor olan seyi yaptim parkta oturdum

Park nasil gurultulu ya. Allah annelere ve ogretmrnlere sabir versinn :thumbup::)

Otobuse binecegim altida. Sekiz bucuk eve girmus olurum.pestilim cikti. Avmm gezdim ama alisveris cilginligi yapmadan burger king starbuckss tehlikeli mekanlari atlatarak gunu bitirdim kisisel bakim urunu falan aldim sadece. İhtitacim olan. Kafamda kiris kiris olan ve Is gundur orttugum ayni seyden bogulup turban aldim dalmadim yani magazalara. Guzel bir sutlu kahve ictim esmer seker vardi vayyy dedim ben nerde bulacam bir kahvede esmer sekerli.light sutlu kahve.buyuksehir seni seviyorum yaa. Beni de al kucagina dedim tavuklu salata corba ayran ile aksami da yapacagim otobusumde. Veee acikliyorum dombili arkadasinizin sekeri iyi. Buyuk ihtimal hap kullanmama gerek yok kolestrol iyi. Ve digerleri de. Kaldi kromozom, amh ve d vitamini. Acikliyorum regl oldummm acikliyorummm 18300 adim yapmisim ve bunun %70 i merdiven ya da yokus yikariydi ve tempoluydu

Günaydın Ballarım

Geçmiş yapmadan kilo bildiriyorum bu sabah tam 78 herkesten bildirim bekliyorum.Öğlen eve gidince bir haftalık kilo çizelgemi yayınlarım size.Öpüyorum müsait olursam tekrar gideririm.

Günaydın Ballarım

Geçmiş yapmadan kilo bildiriyorum bu sabah tam 78 herkesten bildirim bekliyorum.Öğlen eve gidince bir haftalık kilo çizelgemi yayınlarım size.Öpüyorum müsait olursam tekrar gideririm.

esoş yaa ben bu haftalık bildirim yapmasam olmaz mııı yani bi beklsem bakalım diyet fayda gösterse, hem dün akşam yedigim biskuviler vucudumdan çıkmış olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…