Giden 27 kg ve gidecek bi 20 daha ;)

yani totalda baktıgımda menuye beni rahatsız eden bişey yok filizim, ama 5333 e ne kadar uygun onu bilemiyorum işte :26: evde meyve yokmuş mesela bitek karpuz varmış onu da 1 kere yiyebildim ancak falan, oğlen temizlik vardı annem pratik olsun diye tavuklu makarna yapmış bütün tahıl haklarımı neredeyse orda tükettim dekrne ilk güne göre fena degil diyorum ama bakalım daha esra mudurden ses çıkmadı menuye

daha işe başlamadım canım, daha geleli zaten bugun 3. günüm de ancak temizligim bitti, yarın ananemlere gidiyprum bikaç günlüğüne, orda kpss de bakacagım iş de bakacagım tez vakitte bulurum inşalah da giderim ankaraya

özel arkadaşımla da farklı şehirlerde oldugumuz için ve kendisi çok yogun çalıştıgı için duraklama donemindeyiz şuan inşallah ankaraya gidince yükselme devrine geçeriz

konuşacagım zaten bebegim ananemle yoksa ben 4 günde 4 kilo alırım orda allahtan teyzemlerde tatile gidiyorlar, dedem ananem ben üçümüz olacagız, o zaman çok fazla yiyen yok diye çok yeemk de yapmaz, sebzeyle etle geçiştirirm tek sıkıntı orda yürüyüş yapacak çok yer yok ama artık bahçede turlarım bende

birbirinizi anlamanıza sevindim canım, daha da güzel olun inşallah zamanla karşılıklı anlayış olursa süper olur eminim, Allah bozmasın sizi

aaa yanlış olmuş doğru bilip yanlış yazmisim kusura bakma canim dakika bir gol bir haftaya o rakamdan yazicam 105 li bisey yazarim eksilen tarafa

Saglikli beslenip kilo veren kizin telefonundan gonderilmistir :)

İns cAnim ins. Pazartesi spor salonundayim ayrica.ins daha rahat eksi gorurum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim yine konusurdyk da bunu onu ramazan.oyuzden ben ramazandan sonra bu sayma isine giriseyim diyorum ramazan da gecrn yilki gibi dukkatli bir uygulama yaoarim planim bu

Canim hakkin tabiki ya.bir pazarin var gez eglen cok sevindum bu planina.gribe gelince bu yil cok oldum ben.bir de yaza damgasini vurmus oldu bu sevimsiz arkadas. Aman dikkat et sen etrafinda grip olan varsa.iyi eglenceler opuyorum

Nurdancigim onemli olan saglikli beslenmek kontrollu tuketmek.uzun zaman sonra sen de ben de bu psikolojideyiz ve oyuzden su an hedefi tam tutturamak mumkun olabilir canini sikmadan yoluna devam et en dogru sey bu.listeye dort dortluk uyarsin zamanla zaten.guzel dileklerin icin sagol canim. Sen de gitigin yerlerde hem sinava calisip hem diyetine dikkat edersen super olacaktir hayirlisi artik ondan sonrasi. Sinav bir gecsin sonra is ve ozel arkadasina yonelik plan yaoarsun.ne is yapiyor face de ekli mi cok merak ettum nasil biri

Zuleyha hocamdan guzel haberler gelmus ohhh cok guzel.cok sevindum huzurunuz mutlulugunuz daim olsun hocam.

Slm guzel hatunlar ev isim yok kafam rahat. Disarda guzel bir kahvalti yaptik esime ne olduysa artik. Yuruyus yapiyoruz eve gecer kitap okurum tam keyfimi bulurum iki uc yemrk yapacagim aksam haftalik. Benden haberler boyle. İyi pazarlarrrrr opuldunuz

maşaallah çok sevindim canım:)
evlilik böyle birşey işte canım......
evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun, daha nice mutlu yıllarınız olsun hayallerinizin hayırlısı ile gerçek olduğu.....
bu arada bizim evlilik yıl dönümümüzde 26sı:)
kocaman öpüyorum

bugun ananemlerde olmama ragmen çok dikkat ettim filizim, mutlaka sayıdan şaşmışımdır ama en azından tahıl konusunda şaşmadıgımı biliyorum ki benm için zor kısım olan hamur işi kısmı biliyorsun beni bitek protein zorluyor yaa, 3 tane sayısı az geliyor bana ama bakalım o da zamanla oturur inşallah
dün ben özellikle kilomu söylemek istemedim çünkü biliyordum geçici bir durumdu, uzun zamandır gördüğüm bişey degildi ve şükür ki yanılmamışım, dün sabahla bu sabah arasında 1 kilodan fazla fark var çünkü tartıda, o fazlalık gitti bile cumartesiye kadar daha da fazlası gider inşallah da listeye güzel bi başlangıç yaparım umarım

face ekli mi kimdir nedir diye sormuşsun hemen cevap vereyim canım

face de ekli, ben sana adını soyadını musait oldugun bir zaman whatsap tan söylerim bakarsın hatta ikimizin resimlerinden yollarım bile sanaa whatsap tan mecliste çalışıyor canım memur olarak, kamu yonetimi mezunu kpss ile de meclise girmiş sanırım 5 yıldır orda çalışıyor, benden 3 yaş büyük, çok yakışıklı diye bir iddiam yok ama bence fena da degil yani öyle yani şekerim sen sor ben cevaplayım, biliyosun sevdigim insanlar hakkında günlerce konuşabilirm

Eşimi yolcu ettim onun için bu saatte uyanığıö.sağ yanım boş olunca uyku tutmadı.benim yatakla ilgili bir takıntım var.mutlaka kapı tarafında yatmam lazım asla duvar tarafında yatamıyorum.var mı sixinde böyle huylarınız😊.bu hafta seminer ve ebru kursum bitiyor.ramazanın ilk haftasınıda evimde geçirmek istiyorum.açlık migrenim var .ilk günler mutlaka hastanelik olıyorum.o yüzden evde olmak istiyorum.geçmişi sonra okumayı şimdi biraz uyumayı düşünüyorum.öpüyorum hepinizi.

Günaydın ballarim
Yine bir pazartesi maalesef inşallah bu hafta sakin ve problemsiz gecer.Ben dun gezdik tozdum bugun erkenden kalktim simdi ise gidicem.Yoğunluğumu atlatirsam iste atlamazsam akşam evde bakarim.Bugun ablamda gidiyor.Akşama yalnizim yani

Öpüyorum sizi görüşürüz ballar

Saglikli beslenip kilo veren kizin telefonundan gonderilmistir :)

Gunaydin kuzucuk ikimiz de eglenceli doli bir haftasonu gecirdik oh sefamiz olsun gecen hafta kotu bir haftaydi ayni benzerligi yasamistik yine.ins bu haftamiz guzel olsun sinir sistemimiz bozulmadan calisabilelim bizim kucuk patron buna izin vermiyor esim de ben de iyice igrendik adamdan. Lokantanin hesap kitabi karisti biraz.babam dikkatsiz dyzensiz deli ediyor beni. Kac gundur hesap kitap yapiyoz tel de goruserek. Yukumuz coktu daha da cogalttik hayirlisi artik

Gunes kremim bitti bu sehirde tek eczane satiyor o da baya uza.dun nobetcilerde bulamadim sevmiyorum kucuk sehir ben arkadas.

Tskederim meyra.seni de tebrik ederim mutlulugun huzurun eksilmesin nice guzel yillar gorun ins

Kizlar cemreme msjyolladum cevsp vermedu ams seraptan haberle geldum annesigile gitmis ameliyat isiyle ilgilenitormus firsat bulunca gelirim dedi selam soyledi cemremi aramYi dusunutorum merak ettim

Neslicigimi ozledim dondu mu acaba bi ulasayim bu kez iletisimde olamadim son gunlerimin temposu mesgul etti normalden fazla

Cok istahli bir es diyete destek olmayan arkadaslar hamurisini birakmayan anneler kalabalik aile ortamlari kutlama tebrik nedeniyle tatli gelen ofisler vb.bunlar ile mucadele edip diyete uymak cok zor gercekten.asil basari bu.ben bu acidan hepinize gore daha rahatim. Kaynanamlar sorun. Onlari da yilda iki uc kez goruyorum sizlerinki hep daha zor oldu gercekten. O yuzden tebrik ediyorum canim. Odem olmus sen de anlasilan.atmissin bu super. Ozel insana gelince dur ben tahmin edeyim bu mu diye ben sorayim bakiyim hislerim nekadar kuvvetli.

Allah kavustursun hocam.nezaman bitiyor bu hasret ins. Ramazan icin cok iyi dusunmussunuz kendinizi zorlamadan orucunuzu tutun saglik sorununuz var sonucta.kitap okuyarak cok guzel iftar saatini beklersiniz mis mis valla. Sorunuza gelince aynen benim de takintilarim var duvar dibinde yatmayi severim sirt ustu dalamam uykuya.yuzustu yatmayi severim evlenince zorlanacagimi bilerek yatagimi ortalik yere degil duvar dibine koydum ha bir de kari koca olarak yuksek yatajta yTamiyoruz o yuzden baza kullanmiyorum bu da takintim diyebilirim iyi uykularrrrrr opuyorum

Gunaydin gunumuz apaydinlik olsun ins sevgili arkadaslarim. Bugun cok yogun bir gun olmayacak pazartesi sendromum var biraz.isten degil kucuk patronun yaptigi seylere katlanamamaktan oturu. Neyse dusunmeyim diyerek misir puskullu kiraz sapli cayimi iciyorum biraz kitap okudum serviste.az daha okuyacagim ortalik sakinken. Bugun benim kiyafetlerum siyahli beyazli.ya sizin nasil. Spor salonu konusunda plan yapiyorum ama sorunlar var anlatirim uzunca.bir dusuneyim de once.hepinizi opuyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…