Canim ben menu yorumlama konysunda cok hassasim hic kacirmam.dukkat ederim ama inan sana bisey yazamayacagim cunku bu diyet turunde enaz bilgili olan kisiyim ne desem yanlis olur.byarada calisnaya baslafin mi.ozel arkadasinla ne durumdasiniz diyet moduna girmene de ayri sevindim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Oh ohhh ne güzel iste yaaa gitsin bu kilocuklar gelmesin annenle konus bebeimm yapmasin pasta börek bizim evde su aralar abla rüzgarı esiyor hersey pisiyor hatta gecen pasta yaptim ablam diyor sen yemezsen yeminle bende yemem mecburen yarim dilim yedim bu aksamda onlar cips falan yrrken ben form kraker yedim oyle oyle toparlamaya çalışıyorum sen de ayarlama yap bebeim onlara kalirsak halimiz yaman
Saglikli beslenip kilo veren kizin telefonundan gonderilmistir :)
Bugun evlilik yildonumum.6.yili doldurdum hem de cok ilginc bir zamanda.esumle dogru durust konusmutorduk ben ona bir suru swy yazdim o da bana yazmis ilk kez.cok uzyldum ben de onu anlamsmisum cogi zaman.buna uzuldum esime asik olmadim ama onu degisik bir saygi ve vicdanla sevdim cok yufka yurekliyim ona karsi. Baya bir konustuk yazdik guzel bir baslangic yaoacagiz ins.kendiliginden disari cikalim dedi cay bahcesi gibi bir yerde oturduk yedik ictik dizime yatti simdi.cocugum gibi iste. İki kisiyiz evde iste biz bir ekibiz tum zorluklara sorunlara ragmen. İns daha mutlu ederiz birbirimizi artik. Yurtdisina gidecekti yarin. Net degil su an. Benden haberler boyle.
aaa yanlış olmuş doğru bilip yanlış yazmisim kusura bakma canim dakika bir gol birhaftaya o rakamdan yazicam 105 li bisey yazarim eksilen tarafa
Bir konusabilsek ben sana anlaticam uzun uzun ama konusamadik ki bir türlü benim susmayan telefonlarim islerim( affet balim
Saolasin 75 ilk hedef ayyy hafiw sizden feyz alıyorum
Gecmis olsun dikkat et kendine bu ara herkes grip korktum valla ;( yarin pazar isinde yok esin de evde dinlenir kafa toplarsin ruh sağlığı en önemlisi zaten
Ben bayramlik cocuk gibiyim bu hafta berbatti yarin gezer tozarim stresi mi atarim arkadaş
Bugun evlilik yildonumum.6.yili doldurdum hem de cok ilginc bir zamanda.esumle dogru durust konusmutorduk ben ona bir suru swy yazdim o da bana yazmis ilk kez.cok uzyldum ben de onu anlamsmisum cogi zaman.buna uzuldum esime asik olmadim ama onu degisik bir saygi ve vicdanla sevdim cok yufka yurekliyim ona karsi. Baya bir konustuk yazdik guzel bir baslangic yaoacagiz ins.kendiliginden disari cikalim dedi cay bahcesi gibi bir yerde oturduk yedik ictik dizime yatti simdi.cocugum gibi iste. İki kisiyiz evde iste biz bir ekibiz tum zorluklara sorunlara ragmen. İns daha mutlu ederiz birbirimizi artik. Yurtdisina gidecekti yarin. Net degil su an. Benden haberler boyle.
Nurdancigim onemli olan saglikli beslenmek kontrollu tuketmek.uzun zaman sonra sen de ben de bu psikolojideyiz ve oyuzden su an hedefi tam tutturamak mumkun olabilir canini sikmadan yoluna devam et en dogru sey bu.listeye dort dortluk uyarsin zamanla zaten.guzel dileklerin icin sagol canim. Sen de gitigin yerlerde hem sinava calisip hem diyetine dikkat edersen super olacaktir hayirlisi artik ondan sonrasi. Sinav bir gecsin sonra is ve ozel arkadasina yonelik plan yaoarsun.ne is yapiyor face de ekli mi cok merak ettum nasil biri
Günaydın ballarim
Yine bir pazartesi maalesef inşallah bu hafta sakin ve problemsiz gecer.Ben dun gezdik tozdum bugun erkenden kalktim simdi ise gidicem.Yoğunluğumu atlatirsam iste atlamazsam akşam evde bakarim.Bugun ablamda gidiyor.Akşama yalnizim yani
Öpüyorum sizi görüşürüz ballar
maşaallah çok sevindim canım:)
evlilik böyle birşey işte canım......
evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun, daha nice mutlu yıllarınız olsun hayallerinizin hayırlısı ile gerçek olduğu.....
bu arada bizim evlilik yıl dönümümüzde 26sı:)
kocaman öpüyorum
bugun ananemlerde olmama ragmen çok dikkat ettim filizim, mutlaka sayıdan şaşmışımdır ama en azından tahıl konusunda şaşmadıgımı biliyorum ki benm için zor kısım olan hamur işi kısmı biliyorsunbeni bitek protein zorluyor yaa, 3 tane sayısı az geliyor bana ama bakalım o da zamanla oturur inşallah
dün ben özellikle kilomu söylemek istemedim çünkü biliyordum geçici bir durumdu, uzun zamandır gördüğüm bişey degildive şükür ki yanılmamışım, dün sabahla bu sabah arasında 1 kilodan fazla fark var çünkü tartıda, o fazlalık gitti bile cumartesiye kadar daha da fazlası gider inşallah da listeye güzel bi başlangıç yaparım umarım
face ekli mi kimdir nedir diye sormuşsun hemen cevap vereyim canım
face de ekli, ben sana adını soyadını musait oldugun bir zaman whatsap tan söylerim bakarsınhatta ikimizin resimlerinden yollarım bile sanaa whatsap tan mecliste çalışıyor canım memur olarak, kamu yonetimi mezunu kpss ile de meclise girmiş sanırım 5 yıldır orda çalışıyor, benden 3 yaş büyük, çok yakışıklı diye bir iddiam yok ama bence fena da degil yani öyle yani şekerim sen sor ben cevaplayım, biliyosun sevdigim insanlar hakkında günlerce konuşabilirm
Eşimi yolcu ettim onun için bu saatte uyanığıö.sağ yanım boş olunca uyku tutmadı.benim yatakla ilgili bir takıntım var.mutlaka kapı tarafında yatmam lazım asla duvar tarafında yatamıyorum.var mı sixinde böyle huylarınız😊.bu hafta seminer ve ebru kursum bitiyor.ramazanın ilk haftasınıda evimde geçirmek istiyorum.açlık migrenim var .ilk günler mutlaka hastanelik olıyorum.o yüzden evde olmak istiyorum.geçmişi sonra okumayı şimdi biraz uyumayı düşünüyorum.öpüyorum hepinizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?