Nurdanim alıntı yapamadim böyle yaziyorum günde bir yağ hakkimiz var bunlar yani
Yag Grubu
5 gr yag içerir, 45 kaloridir.
1 tatlı kasigi tereyag, bitkisel yag
5 tane zeytin
5 tane fındık, badem, kaju
10 tane fıstık
2 tane ceviz içi
1 yemek kasigi kabuksuz kuruyemis
Saglikli beslenip kilo veren kizin telefonundan gonderilmistir :)
olur oyle bebeimm sıkma canini odem atici cay ic bol bolgecer gider hepsi
Doğacım eşim sınıf arkadaşım.ben okula 1 ay geç başladım.adım her okunduğunda kayıt olmuş niye gelmediki diye merak edermiş.almanyada kalıyordum o zaman.geldiğim ilk gün liseden sınıf arksdaşımla gittik okula.benim sınıfım spor salonundaymış.öğrencilr halka olmuş ortada çok yakışıklı biri.arkadaşıma dönüp işte bu çocuk benim dedim.ki hayatımda hiç söyleyebileceğim birşe değildi.birinci dönemin sonunda çıkmaya başladık.7 yıl çıktık...
Canım seni inanki çok iyi anlıyorum.algıda seçici olman çok normal.ben kadere çok inanırım.sen gerçekten çok güçlü bir kadınsın.harika bir anne olursun.biliyorum kolay değil ama anne sevgisine aç minicik o kadar çok bebek varki.düşünmezmisin böyle birşeyi.benim böyle bir öğrencim var.resimlere bakarsan gözlüklü dünya tatlısı bir kızım.2 kardeşi birden almış aile.küçüğü 6 aylıkmış.doğacım bir görsen annem babam diyişini nasıl seviyor.bunun hayrıda bir başka diye düşünüyorum.eşinle bütün zorlukları aşarsan bence bir düşünün.senin gibi çalışkan fedakar güçlü bir kadın anne olup mutlu çocuklar yetiştirmeli.
Yaz tatilinde en çok anneler üzülür.okul açılsada rahatlasak derler.biz alıştık o gürültüye.şimdi okula gidiyoruz öğrencisiz okul çok tuhaf.ama iyide oluyor bazen.ben okuldan eve gelince çocuklarıma sabır gösteremediğim zamanlarda çok olurdu.
ben bugun kendimce yaptım bişeyler ama doğru mu yanlış mi hiç bilemiyorum :26: protein grubundan 3 tane çok az benim için, ben sabah kahvaltıda bitirdim zaten o 3 lüyü, öğlen makarnanın içinde yedigim tavuk fazladan oldu meselaakşam kabak yemegi yedim onu da hangi gruba koyacagımı bilmiyorum :26:
menumu bi yazayım da yorumlayın bakalım doğru mu yanlış mı :26:
kahvaltı : ( benim tahminlerime göre, 3 protein, 1 tahıl grubu içeriyor :26: )
3 ince dilim sucuk olan yagsız tavada yumurta
1 kk peynir
1 dilim esmer ekmek
yarım domates
ara öğün ( 1 meyve )
2 dilim karpuz
öğle yemegi ( 3 tahıl, 1 protein )
6 yk tavuklu makarna
ara öğün ( 1 süt, 1 meyve )
sade neskafe
57 kalorilik naneli çikolata ( bunu hangi kategoriye koyacagımı bilemedim,eksik meyve kategorisindeydi oraya ekledim)
akşam yemegi ( 1 tahıl, 1 süt, sebze yemegi nereye konacak bilemedim :44: )
1 tabak kabak yemegi
2 yk yoğurt
1 dilim esmer ekmek
valla bu hesap işi bugunluk bu kadar benden, sanırım beceremedimyarın sabah da ananeme kahvaltıya gidiyoruz, orda kesin bütün hakkımı sabah yer bi daha bütün gün aç aç gezerim
neyse bakalım bugun sayarak kaç kilo vermişim, yarın sabah öğrenrim artık
Nesli 68.1
Lep 66.2
Doğa 105.5
Esra 78
Cesmi_naz izinli
Kizlae bu böyle ilk belirlememiz olsun haftaya Cumartesi iftarfan önce bildirim yaparsaniz aksam da ben cizelge gibi bişey yaparim hadi bakalim haftaya herkeste eksi görmek istiyorum
Günün başarılı olmust seni yeniden böyle gormek cok hoş bitanem eminim güzel sonuclar alacaksin adim sayin hele mükemmel olmuş ;(
Doğa seker kolestrol iyi çıkmış cok sevindim reglde olmuşsun ohhh beee
Eline saglik canim.ins haftaya eksili rakamlar goruruz hepimiz.kuzum ben 106.5 keske yazdigun olsa.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Esosum cok guzel 78 u yakaladin sonunda.
Nurdan da sarmis baya bu sayma isine. Bir ben orali olamadimm
yeşil çay içiyorum canımcım zaten şimdi, bugun suyu da çok tuttumşuan akşam yemegi yemiş halimle, sabah aç karnımdan daha azım düşün yani ne yemişim dün
işte bikaç gün ananemlerde kalacam zorlu bir sınav benm için ama artık bi toplantı yapıp ananemle karara baglarız sanırım
İyi aksamlar kizlar nasilsiniz benim dun pestilim cikmis gec uyandim bu sabah. Ardindan tlf gorusmelerim yogundu esim annem.esos.hic bir is yapmadim kafam dolu hem de gribim kotuyken. Aksama dogru bir hevesle evi topladim supurdum sildim yatak odasinda degisiklik yaptim degisuklik manyagi ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?