Giden 27 kg ve gidecek bi 20 daha ;)

hee 5tane kuruyemiş için agız tadımı değiştirmme sanırım en temizi bu 1 yağı çikolatana yana kullanmakta teeşekkür ederim kuzucum

olur oyle bebeimm sıkma canini odem atici cay ic bol bol gecer gider hepsi

Saglikli beslenip kilo veren kizin telefonundan gonderilmistir :)

yeşil çay içiyorum canımcım zaten şimdi, bugun suyu da çok tuttum şuan akşam yemegi yemiş halimle, sabah aç karnımdan daha azım düşün yani ne yemişim dün

işte bikaç gün ananemlerde kalacam zorlu bir sınav benm için ama artık bi toplantı yapıp ananemle karara baglarız sanırım

Ayyy cok guzel bir hikayeniz var hocam. Cok guzel keyifli supriz bir baslangic.allah mutlulugunuzu daim etsin ins

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Nurdan da sarmis baya bu sayma isine. Bir ben orali olamadimm

Esosum cok guzel 78 u yakaladin sonunda.

HocM ben de enson 105 gormustum 106.5 olmusum regl durumu var tam atamadim odem.regl az surdu cok az bu kez

Ah guzel hocam benim ayni seyi ben de dusunuyorum ama dinimozde haram helal boyutu var bu acidan cok farkli yorumlara denk geldik kafamiz karisik ben de iki kardes almsyi dusunurum genelde. Herseyi duzeltip ve detayli arastirip bir kac yil icinde ona gore adim atariz ah ne guzel seyler gormussunuz bende hocam.cok duygulandim cok gururlandim cok tsk ederim ins suzin gibi bir anne olurum ben de. Fikirler ogutler aldigim ornek aldigim

Aynen hocam cok zor cocuga sabretmek yetistirnek kontrol etmek.ogretmrn olunca cicuk istegi sonen arkadaslarim oldu allah yardimcisi olsun ebeceyn bakici ogretmen herkesin

Canim ben menu yorumlama konysunda cok hassasim hic kacirmam.dukkat ederim ama inan sana bisey yazamayacagim cunku bu diyet turunde enaz bilgili olan kisiyim ne desem yanlis olur.byarada calisnaya baslafin mi.ozel arkadasinla ne durumdasiniz diyet moduna girmene de ayri sevindim

Eline saglik canim.ins haftaya eksili rakamlar goruruz hepimiz.kuzum ben 106.5 keske yazdigun olsa.

Günün başarılı olmust seni yeniden böyle gormek cok hoş bitanem eminim güzel sonuclar alacaksin adim sayin hele mükemmel olmuş ;(

Tsk ettim.cicim. eski ben olmaya calisiyorum ins olur iyiydi bu hafta kontrollu saglikli zorlayici

Doğa seker kolestrol iyi çıkmış cok sevindim reglde olmuşsun ohhh beee

Canim.sonuclarim.hep iyiydi ins boyle olur digerleri de. Sagol canjm.regl cok az bu kez.ama gununde oldu bu cok iyi.bir suredir kotu bir duzensizlik vardi hapa ragmen.

Eline saglik canim.ins haftaya eksili rakamlar goruruz hepimiz.kuzum ben 106.5 keske yazdigun olsa.

aaa yanlış olmuş doğru bilip yanlış yazmisim kusura bakma canim dakika bir gol bir haftaya o rakamdan yazicam 105 li bisey yazarim eksilen tarafa

Bu benim bir haftalik kilo cizelgem ballarim

Eklentiler

• $1403380147181.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 31
İyi aksamlar kizlar nasilsiniz benim dun pestilim cikmis gec uyandim bu sabah. Ardindan tlf gorusmelerim yogundu esim annem.esos.hic bir is yapmadim kafam dolu hem de gribim kotuyken. Aksama dogru bir hevesle evi topladim supurdum sildim yatak odasinda degisiklik yaptim degisuklik manyagi ben.

Esosum cok guzel 78 u yakaladin sonunda.

Nurdan da sarmis baya bu sayma isine. Bir ben orali olamadimm

Bir konusabilsek ben sana anlaticam uzun uzun ama konusamadik ki bir türlü benim susmayan telefonlarim islerim ( affet balim

Saolasin 75 ilk hedef ayyy hafiw sizden feyz alıyorum

Oh ohhh ne güzel iste yaaa gitsin bu kilocuklar gelmesin annenle konus bebeimm yapmasin pasta börek bizim evde su aralar abla rüzgarı esiyor hersey pisiyor hatta gecen pasta yaptim ablam diyor sen yemezsen yeminle bende yemem mecburen yarim dilim yedim bu aksamda onlar cips falan yrrken ben form kraker yedim oyle oyle toparlamaya çalışıyorum sen de ayarlama yap bebeim onlara kalirsak halimiz yaman

Gecmis olsun dikkat et kendine bu ara herkes grip korktum valla ;( yarin pazar isinde yok esin de evde dinlenir kafa toplarsin ruh sağlığı en önemlisi zaten
Ben bayramlik cocuk gibiyim bu hafta berbatti yarin gezer tozarim stresi mi atarim arkadaş

Bugun evlilik yildonumum.6.yili doldurdum hem de cok ilginc bir zamanda.esumle dogru durust konusmutorduk ben ona bir suru swy yazdim o da bana yazmis ilk kez.cok uzyldum ben de onu anlamsmisum cogi zaman.buna uzuldum esime asik olmadim ama onu degisik bir saygi ve vicdanla sevdim cok yufka yurekliyim ona karsi. Baya bir konustuk yazdik guzel bir baslangic yaoacagiz ins.kendiliginden disari cikalim dedi cay bahcesi gibi bir yerde oturduk yedik ictik dizime yatti simdi.cocugum gibi iste. İki kisiyiz evde iste biz bir ekibiz tum zorluklara sorunlara ragmen. İns daha mutlu ederiz birbirimizi artik. Yurtdisina gidecekti yarin. Net degil su an. Benden haberler boyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…