Canim hayirli yolculuklar iyi eglrnceler tatil resimlerinr bakamadim bir turlu. Dugunu sabirsixlikla brkliyorum ikisi birarada suzeyim seniiii. Elbise ayakkabi camasir pijama helal valla. Ben sigdiramam. Sirt cantasiyla okullu cocugunun cantasini tasiyan dombul ev kadini yasini almis biri olarak hissettim sende durdugu gibi durmadi yani ben de canim. Plaj cantasi vardi guzel.onu aldim hem gunluk cantadaki esyalari hem pijama vs tasimis olacagim rahat. Bukadar is arasinda sporu da yapmissin bravooo valla canim. Biz seninle yine pisti olduk sen tatile giderkrn ben malatyaya gitmistim ayni gun. Ben konyaya gidiyorum bugun sen istanbula. Hatta bizim anne ziyaretlerimiz de denk gelmisti cok kez. Sensor var aramizda sanirum. Pudra daha da guzel bir tercih olmus ben onu unutmustum kina icin de guzel secim.ne diyim pek guzel olacaksin iste yaaa. Kendine dikkat et canim opuyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yaa cok uzun zamandir ilk kez guzel besleniyorum yaziyorum da niye kimse yorum yapmiyor kusecem valla
Neslicigim dedigim gibi rakamlar ile arasi iyi olunca bu isi hem sevdi hem cabuk kavradi
Kitap okumaya son gaz devam. Ucuncu kitabi da bitiririm bugun.dorde kosarimmm
Kot gomlrk cok seviyorum modanisadan uzun tunik olarak buldum bugun de giydim duygunun kot gomlegi vardi icim gidiyordu bulmus olmak cok mutlu etti beni.
Gene kahvemi içip gazetelerimi okudum.bugün il zümremiz var oraya gidicem.akşama oğlumla eşim dönüyor.
Çok yoğun bir gün olacak çarşı ebru kursu çaya arkadaşım gelecek akşama yemek hazırlıkları derken ...
Esram bir an saçını kesmeyi düşünmüş ve vazgeçmişsin.çok uzun zaman harcamıştın onlara kavuşmak için vazgeçmene sevindim.
Hem çok yakışıyor sana.biraz daha kullanıp değiştirebilirsin.sen kendini nasıl mutlu hissedeceksen onu yap canım.
Nesli bu hafta sonu gidiyordun demi canım.diyetete başladın.ben dün akşam bozdum gene.ben sıkıldım diyet yapmaktan sanırım.sayma işine hala tam bir bakamadım.kitabını alıp okusam iyi olacak aslında.
Nurdancım kpss hazırlıklarına başlamış.
Sınava çok az kaldı iyice yoğunlaşman gerekiyor.bize step yaptıran beden eğitimi mexunu bir kızımız var.oğlumda bu hafta ona matematik çalıştıracak.bu 2.girişi.geçen yılda sınava 3 ay kala saçma sapan bir aşk için kafayı yoğunlaştıramadı.çok fırçalıyorum onu.ya üzülüyorum gençlere.dilerim hepiniz emeğinizin karşılığını alırsınız.
Hastanedeyim b12 tiroit sorun yok tahlillerim iyi. Aclik sekerim iyi. Hapa gerek yokmus insulin direncibden emin olmak icin seker yuklemesi yapilacak onu bekliyorum d vitamini onemliydi o da yapilmamis bir karisiklik olmus onu da yeniden yaptiracagim kromozom tahlilimi verdim uzun bir aile tablosu konusuldu cizildi kan verdim bir ay sonra sonuc. Hayirlisi artik. Smear temiz ama yogun iltihap var ilac fitil olacak norolojiye gececem burdan. Unutkanlik ve idrar kacirma sorunum icin. Sonra ozel hsstaneye gececem amh denen tahlil olacak universite yapmiyormus y murtaliktaki brezerv gosteriyor hepsi Bitince gezme tozma faslina gececegim
Hocam insanlari gozlemlemek izlemek demissiniz ya. Sizin bu yazinizi ilk okudugumda icimden su gecti insanlar arasinda olunca hele ki bakinca onlara gozume takilan sey hamile anneler arabayi suren anneler demek istedim parklardan kalabaliklardan kaciyom bazen. Bazen agir geliyor bu resimler. Ama o kucuk kiz cocugundan sonra tam tersi parkta oturdum tahlilimi bekledim bir baskasinin hasta cocugu canimi bukadar yakiyorsa kendi hasta cocugum kimbilir nasil olurdu cok sukur yine de dedim olmayan bir evlada aglamak mi dedim yoksa o kucuk kiz cocugunun annesi olmak mi.hangisi daha zor dedim ve zor olan seyi yaptim parkta oturdum
Otobuse binecegim altida. Sekiz bucuk eve girmus olurum.pestilim cikti. Avmm gezdim ama alisveris cilginligi yapmadan burger king starbuckss tehlikeli mekanlari atlatarak gunu bitirdim kisisel bakim urunu falan aldim sadece. İhtitacim olan. Kafamda kiris kiris olan ve Is gundur orttugum ayni seyden bogulup turban aldim dalmadim yani magazalara. Guzel bir sutlu kahve ictim esmer seker vardi vayyy dedim ben nerde bulacam bir kahvede esmer sekerli.light sutlu kahve.buyuksehir seni seviyorum yaa. Beni de al kucagina dedim tavuklu salata corba ayran ile aksami da yapacagim otobusumde. Veee acikliyorum dombili arkadasinizin sekeri iyi. Buyuk ihtimal hap kullanmama gerek yok kolestrol iyi. Ve digerleri de. Kaldi kromozom, amh ve d vitamini. Acikliyorum regl oldummm acikliyorummm 18300 adim yapmisim ve bunun %70 i merdiven ya da yokus yikariydi ve tempoluydu
Canlarım bu arada eşimle barıştık.küs değil ama limoni idik.gönlümü aldı gibi.
Nesli 68.1
Lep 66.2
Doğa 105.5
Esra 78
Cesmi_naz izinli
Kizlae bu böyle ilk belirlememiz olsun haftaya Cumartesi iftarfan önce bildirim yaparsaniz aksam da ben cizelge gibi bişey yaparim hadi bakalim haftaya herkeste eksi görmek istiyorum
Saglikli beslenip kilo veren kizin telefonundan gonderilmistir :)
Bu benim bir haftalik kilo cizelgem ballarim
Bugun evlilik yildonumum.6.yili doldurdum hem de cok ilginc bir zamanda.esumle dogru durust konusmutorduk ben ona bir suru swy yazdim o da bana yazmis ilk kez.cok uzyldum ben de onu anlamsmisum cogi zaman.buna uzuldum esime asik olmadim ama onu degisik bir saygi ve vicdanla sevdim cok yufka yurekliyim ona karsi. Baya bir konustuk yazdik guzel bir baslangic yaoacagiz ins.kendiliginden disari cikalim dedi cay bahcesi gibi bir yerde oturduk yedik ictik dizime yatti simdi.cocugum gibi iste. İki kisiyiz evde iste biz bir ekibiz tum zorluklara sorunlara ragmen. İns daha mutlu ederiz birbirimizi artik. Yurtdisina gidecekti yarin. Net degil su an. Benden haberler boyle.
Eşimi yolcu ettim onun için bu saatte uyanığıö.sağ yanım boş olunca uyku tutmadı.benim yatakla ilgili bir takıntım var.mutlaka kapı tarafında yatmam lazım asla duvar tarafında yatamıyorum.var mı sixinde böyle huylarınız😊.bu hafta seminer ve ebru kursum bitiyor.ramazanın ilk haftasınıda evimde geçirmek istiyorum.açlık migrenim var .ilk günler mutlaka hastanelik olıyorum.o yüzden evde olmak istiyorum.geçmişi sonra okumayı şimdi biraz uyumayı düşünüyorum.öpüyorum hepinizi.
Günaydın ballarim
Yine bir pazartesi maalesef inşallah bu hafta sakin ve problemsiz gecer.Ben dun gezdik tozdum bugun erkenden kalktim simdi ise gidicem.Yoğunluğumu atlatirsam iste atlamazsam akşam evde bakarim.Bugun ablamda gidiyor.Akşama yalnizim yani
Öpüyorum sizi görüşürüz ballar
Neslicigimi ozledim dondu mu acaba bi ulasayim bu kez iletisimde olamadim son gunlerimin temposu mesgul etti normalden fazla
Gunaydin gunumuz apaydinlik olsun ins sevgili arkadaslarim. Bugun cok yogun bir gun olmayacak pazartesi sendromum var biraz.isten degil kucuk patronun yaptigi seylere katlanamamaktan oturu. Neyse dusunmeyim diyerek misir puskullu kiraz sapli cayimi iciyorum biraz kitap okudum serviste.az daha okuyacagim ortalik sakinken. Bugun benim kiyafetlerum siyahli beyazli.ya sizin nasil. Spor salonu konusunda plan yapiyorum ama sorunlar var anlatirim uzunca.bir dusuneyim de once.hepinizi opuyorummmm
Cok istahli bir es diyete destek olmayan arkadaslar hamurisini birakmayan anneler kalabalik aile ortamlari kutlama tebrik nedeniyle tatli gelen ofisler vb.bunlar ile mucadele edip diyete uymak cok zor gercekten.asil basari bu.ben bu acidan hepinize gore daha rahatim. Kaynanamlar sorun. Onlari da yilda iki uc kez goruyorum sizlerinki hep daha zor oldu gercekten. O yuzden tebrik ediyorum canim. Odem olmus sen de anlasilan.atmissin bu super. Ozel insana gelince dur ben tahmin edeyim bu mu diye ben sorayim bakiyim hislerim nekadar kuvvetli.
Gunaydin gunumuz apaydinlik olsun ins sevgili arkadaslarim. Bugun cok yogun bir gun olmayacak pazartesi sendromum var biraz.isten degil kucuk patronun yaptigi seylere katlanamamaktan oturu. Neyse dusunmeyim diyerek misir puskullu kiraz sapli cayimi iciyorum biraz kitap okudum serviste.az daha okuyacagim ortalik sakinken. Bugun benim kiyafetlerum siyahli beyazli.ya sizin nasil. Spor salonu konusunda plan yapiyorum ama sorunlar var anlatirim uzunca.bir dusuneyim de once.hepinizi opuyorummmm
Eşimi yolcu ettim onun için bu saatte uyanığıö.sağ yanım boş olunca uyku tutmadı.benim yatakla ilgili bir takıntım var.mutlaka kapı tarafında yatmam lazım asla duvar tarafında yatamıyorum.var mı sixinde böyle huylarınız😊.bu hafta seminer ve ebru kursum bitiyor.ramazanın ilk haftasınıda evimde geçirmek istiyorum.açlık migrenim var .ilk günler mutlaka hastanelik olıyorum.o yüzden evde olmak istiyorum.geçmişi sonra okumayı şimdi biraz uyumayı düşünüyorum.öpüyorum hepinizi.
Tskederim meyra.seni de tebrik ederim mutlulugun huzurun eksilmesin nice guzel yillar gorun ins
Tekrar merhaba kızlar, hiç çalışasım yok, buraya bakayım dedim ama sakin bugün:26:
Bu arada Nurdancım nasıl gidiyor sayma işi? Ben akşam toptan sayacağımBir de bu özel arkadaş papatya alan arkadaş mı acaba Hadi bakalım hayırlısı
Neslicim gelmiş .çok güzel bir hafta sonu yaşamışsın.aldığın 500 grmı hiç takma.dikkat edince 2 günde gider o.
Ramazanla ilgili düşüncelerinde haklısın canım.istesemde sonuna hiç varamıyorum.ilk gün mutlaka hastanelik oluyorum.denicem zorlanırsam tutmam zaten.
Doğada çok mutlu günler geçirmiş.kocaman bir yüreğin var canım.eşin sana ince davransa eminim onu mutlu etmek için herşeyi yaparsın.dilerim hep çok mutlu olursunuz.hayatında herşey yoluns giriyor artık.
Nurdancım bende damadımızı göRmek istiyorum.resimlerde hiç diyete ihtiyacın varmış gibi görünmüyorsun.ama mayo giyicem diyorsan bir kaç kilodan kurtulmak çok güxel olur.
Esramda güzel bir hafta sonu geçirdi.resimlerde harika çıkmıştın.diyette son hız devam ediyor.hedefe hızla yaklaşıyorsun.
Ben menümüde yazayım arkadaşlarım.
Sabah 1 dilim ekmek.1 yumurta 2 zeytin.1 çeri domates.
Öğlen 1 kase yoğurt ve küçük bir tabak bol limonlu deniz börülcesi.
45 dk yürüyüş ki bugün okula ordan hastaneye hastaneden ebru kursuna ordan tekrar hastaneye sonra eve geldim hiç durmadım hemen yürüdüm.şimdi bitki çayımı içiyorum.
fırında poşette tavuk ve mantarım var.yanında bol yeşil salata düşünüyorum.
bugünüm böyle canlarım.çok uykusuz ve yorgunum.yemeğimi yiyip uzanıcam.hepimizi öpüyorum.
Tatil resimlerini kaldırdım bile, ooooo sen geç kalmışsınİstanbul'dan da şimdilik elimde fotoğraf yok, eşim birkaç tane çekti galiba nikah günü, bilgisayara aktarınca paylaşırım Bana sırt çantası çok rahat geliyor canım yaa, bir de daha sağlıklı, sırtta daha dengeli oluyor yandan asmaya göre. Şehir dışı çıkışlarında pişti oluyoruz seninle hep Kıyafetim beğenildi genelde Ayakkabıya göre kıyafet aldım biraz, tek topuklu ayakkabı ve ona uygun iki elbise olmuş oldu, 2. ayakkabı sığmazdı zaten çantaya
Aaaaaaa ben kızacağım şimdi sana, hemen sitem etmeye başlamışsın, kendini de baskı altına alıyorsun, rahat ol biraz bakayımHepimiz uzun zamandır iyi kötü beslenmemize dikkat ediyoruz, artık herkes ne doğru ne yanlış biliyor az çok, hatta ben Esoşa sordum menü paylaşımı olacak mı diye, o da isteyen yazar isteyen yazmaz, takılırız kafamıza göre gibi birşeyler demişti. Ben bu sayı işini sevdim, uygulamaya çalışacağım, bu yüzden arada menü paylaşabilirim ama düzenli menü paylaşmayı düşünmüyorum. Sen de dikkat ediyorsun zaten, kendini sıkma lütfen, sonuçları iyi olmuyor sende
Aynen öyle sevdim ama kavradığım pek söylenemez, zamanla oturur diye düşünüyorum. Sıkıntıya gelemediğim için bana uygun geliyor böyle şeylerBence sen de bak, uygulanması kolay bir sistem aslında
maşallah arkadaşıma, darısı başıma, tatilde iki kitap bitirdim ama sonrasında hiç elime alamadım. İşle ilgili kitaplar hariç tabi, onlar elimden düşmüyor desem yeridir bu ara
Güle güle giyin canım, sen çok istiyordun, güzel olmuştur ve çok yakışmıştır eminimFotoğraf isteriz ama biz deee
Züleyhacım perşembe öğleden sonra gittik, dün akşam da döndük. Diyete başlamıştım ama İstanbulda yalan oldu tabi4 günde yarım kilo aldım geldim:18: Sıkı diyet yapınca sıkılma kaçınılmaz oluyor, bence sen de rahat bir diyet yap. Zaten adı diyet olmasın en başta. Sağlıklı beslenerek kilo vermek diyelim Esoş gibi Sayma yöntemi buna müsait aslında, menülerini kendin oluşturuyorsun, duruma göre ayarlama yapabiliyorsun, hele bizim kilomuzda biraz sapmalar da olabilir menülerde, sağlıklı beden kitle indexine sahibiz, çok katı olmaya gerek yok. Yavaş verelim ama kalıcı olsun Kitabını almayı ben de düşünüyorum aslında.
Maşallah maşallah, sonuçların güzel çıkıyor canım, diğer sonuçlar da iyi çıkar inşallahBen de azıcık kendime geleyim ilk iş gideceğim doktora
Doğacım, ne güzel bir bakış açısıyla değerlendirmişsin, çok etkilendim
Ooooo Doğa tam gaz dönmüş diyebiliriz bu durumdaSonuçlarının iyi çıkmasına çok sevindim canım Regl de olmuşsun Adım sayın için bu alkışlar benden sana gelsin
Züleyhacım sizin aranızdaki sevgi buradan bile hissediliyorarada limonilik iyidir, barışmanın keyfini yaşatır
Esoşum ellerine sağlık canım, haftaya hepimiz bol --- görürüz inşallah, ben burada yazanı görsem de yeter
Esracım çok beğendim ben bunu, hatta kopya çekeyim, benzeri bir çizelge hazırlayayım kendimeBu arada çok güzel, istikrarlı bir şekilde kilo veriyorsun 75'leri görmen çok çok yakın bence
Ayyyyyy ne güzel gelişmeler bunlarİnşallah güzel bir başlangıç olur sizin için, mutlu, huzurlu bir şekilde nice yıllar dilerim canım
Allah kavuştursun canım, en kısa zamanda temelli bir araya gelmenizi diliyorumBenim uyku konusunda pek takıntım yoktur, neredeyse oturduğum yerde bile uyuyabilirim
Çok özür dileyerek yorum yapacağım ama, hastanelik olacak kadar migrenin varsa neden oruç tutuyorsun, dini bir ibadet bedene acı veriyorsa yapılmalı mıdır çokça tartışılan bir konu zaten ama ben sanırım bu durumda yapılmaması gerektiğini düşünenlerdenim. Kendi bedenini en iyi kendin tanıyorsun, nasıl rahat ve huzurlu hissedeceksen öyle yaparsın elbette ama basit bir şey değil hastanelik olmak, o yüzden yorum yapmadan edemedim, densizlik olmamıştır umarım
Güzel bir pazar geçirmişsin canım, enerjin bütün haftaya yetsin ve problemsiz bir hafta geçir inşallah
Aman maşallah, yoğun olmayacak demeseydin keşke, böyle deyince yoğunlaşıyor ya senin işlerBen de kahvemi içtim, alıntıları da bu mesajla tamamlıyorum, öğleden sonra da yoğun bir şekilde çalışmaya gömülmem lazım tabi enerji bulabilirsem:18: Spor salonuna bu hafta başlayacaktın değil mi? Sorunlar çözülebilecek türdendir inşallah, değilse de başka bir yol bulursun sen
benm de ananem işte biraz baltalıyor ama o da ilk gün diye böyle oldu şimdi bikaç gün yapmaz
sen de bak da bul bakalım canım bekliyorum
hayırlı işler canımcımben bugun altımda tayt üstümde t shırtle takılıyorum köy hali işte spor konusunda da ben plan yapmıyorum artık plan yaptıktça spor yapamıyorum oluruna bıraktım
canım züleyha ablamtez vakitte hasretleriniz biter inşallah da temelli kavuşursunuz birbirinize
Tayt kisin encok giydigim sey oluyor eniyisini yapmissin valla.spor ve beslenme isinde plani uygulayamazsam stresten öluyorum ama yapmazsam da koyverip gidiyorum oyizden plan yapmak en iyisi benim acimdan. Bulacagim o kisiyi. Fena hirs yaptim canim sorma.ama bakamadim tekrar facesine.
ben bugun kendimce yaptım bişeyler ama doğru mu yanlış mi hiç bilemiyorum :26: protein grubundan 3 tane çok az benim için, ben sabah kahvaltıda bitirdim zaten o 3 lüyü, öğlen makarnanın içinde yedigim tavuk fazladan oldu meselaakşam kabak yemegi yedim onu da hangi gruba koyacagımı bilmiyorum :26:
menumu bi yazayım da yorumlayın bakalım doğru mu yanlış mı :26:
kahvaltı : ( benim tahminlerime göre, 3 protein, 1 tahıl grubu içeriyor :26: )
3 ince dilim sucuk olan yagsız tavada yumurta
1 kk peynir
1 dilim esmer ekmek
yarım domates
ara öğün ( 1 meyve )
2 dilim karpuz
öğle yemegi ( 3 tahıl, 1 protein )
6 yk tavuklu makarna
ara öğün ( 1 süt, 1 meyve )
sade neskafe
57 kalorilik naneli çikolata ( bunu hangi kategoriye koyacagımı bilemedim,eksik meyve kategorisindeydi oraya ekledim)
akşam yemegi ( 1 tahıl, 1 süt, sebze yemegi nereye konacak bilemedim :44: )
1 tabak kabak yemegi
2 yk yoğurt
1 dilim esmer ekmek
valla bu hesap işi bugunluk bu kadar benden, sanırım beceremedimyarın sabah da ananeme kahvaltıya gidiyoruz, orda kesin bütün hakkımı sabah yer bi daha bütün gün aç aç gezerim
neyse bakalım bugun sayarak kaç kilo vermişim, yarın sabah öğrenrim artık
Bugun evlilik yildonumum.6.yili doldurdum hem de cok ilginc bir zamanda.esumle dogru durust konusmutorduk ben ona bir suru swy yazdim o da bana yazmis ilk kez.cok uzyldum ben de onu anlamsmisum cogi zaman.buna uzuldum esime asik olmadim ama onu degisik bir saygi ve vicdanla sevdim cok yufka yurekliyim ona karsi. Baya bir konustuk yazdik guzel bir baslangic yaoacagiz ins.kendiliginden disari cikalim dedi cay bahcesi gibi bir yerde oturduk yedik ictik dizime yatti simdi.cocugum gibi iste. İki kisiyiz evde iste biz bir ekibiz tum zorluklara sorunlara ragmen. İns daha mutlu ederiz birbirimizi artik. Yurtdisina gidecekti yarin. Net degil su an. Benden haberler boyle.
Canim yine konusurdyk da bunu onu ramazan.oyuzden ben ramazandan sonra bu sayma isine giriseyim diyorum ramazan da gecrn yilki gibi dukkatli bir uygulama yaoarim planim bu
Protein canavarım benimmmbak şöyle yapalım sabah peynir varsa yumurta olmasın yani ikisinden biri olsun böylece diğer öğünlere protein hakkın (et) kalır.Bu arada 2 dilim karpuz normal dilimse 2 meyve eder balım.Liste fena değil tabi ilk zamanlar alışacaksın bak nasıl oturuyor sen bu işi bi kaptın mı gerisi gelecek hadi bakalaım
Gunaydin kuzucuk ikimiz de eglenceli doli bir haftasonu gecirdik oh sefamiz olsun gecen hafta kotu bir haftaydi ayni benzerligi yasamistik yine.ins bu haftamiz guzel olsun sinir sistemimiz bozulmadan calisabilelim bizim kucuk patron buna izin vermiyor esim de ben de iyice igrendik adamdan. Lokantanin hesap kitabi karisti biraz.babam dikkatsiz dyzensiz deli ediyor beni. Kac gundur hesap kitap yapiyoz tel de goruserek. Yukumuz coktu daha da cogalttik hayirlisi artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?