Giden 27 kg ve gidecek bi 20 daha ;)

Günaydın kızlar, dün akşam kesin dönüş yaptık, bayrama kadar da bir yere kıpırdamayı düşünmüyorum Çok yorgun hissediyorum, bir sürü iş var, pek ahesteyim bugün Kına gecesi çok eğlenceliydi, nikahtan sonra da evde canlı müzik keyfi vardı, mest oldum resmen Akrabalardan müzisyen olanlar var, bağlama eşliğinde türküler söyledik hep birlikte İçki tüketimimiz biraz fazla oldu, hem kınada vardı içki, hem evde, alışık olmadığım için onun yorgunluğu da var üzerimde. Boğazımda da hafif bir ağrı var, ilerlemez inşallah. Tabi bir de gitmeden önce bildirdiğim kiloma 500 gr katarak geldim:18: Hem içki, hem Antep yemekleri olunca sonuç kaçınılmaz oluyor tabi Cumartesiye kadar taze aldıklarımı veririm diye umuyorum en azından.
Şimdi bir kahve alayım kendime ve geçmişe bakayım neler olmuş ben yokken

Tatil resimlerini kaldırdım bile, ooooo sen geç kalmışsın İstanbul'dan da şimdilik elimde fotoğraf yok, eşim birkaç tane çekti galiba nikah günü, bilgisayara aktarınca paylaşırım Bana sırt çantası çok rahat geliyor canım yaa, bir de daha sağlıklı, sırtta daha dengeli oluyor yandan asmaya göre. Şehir dışı çıkışlarında pişti oluyoruz seninle hep Kıyafetim beğenildi genelde Ayakkabıya göre kıyafet aldım biraz, tek topuklu ayakkabı ve ona uygun iki elbise olmuş oldu, 2. ayakkabı sığmazdı zaten çantaya

Yaa cok uzun zamandir ilk kez guzel besleniyorum yaziyorum da niye kimse yorum yapmiyor kusecem valla

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aaaaaaa ben kızacağım şimdi sana, hemen sitem etmeye başlamışsın, kendini de baskı altına alıyorsun, rahat ol biraz bakayım Hepimiz uzun zamandır iyi kötü beslenmemize dikkat ediyoruz, artık herkes ne doğru ne yanlış biliyor az çok, hatta ben Esoşa sordum menü paylaşımı olacak mı diye, o da isteyen yazar isteyen yazmaz, takılırız kafamıza göre gibi birşeyler demişti. Ben bu sayı işini sevdim, uygulamaya çalışacağım, bu yüzden arada menü paylaşabilirim ama düzenli menü paylaşmayı düşünmüyorum. Sen de dikkat ediyorsun zaten, kendini sıkma lütfen, sonuçları iyi olmuyor sende

Neslicigim dedigim gibi rakamlar ile arasi iyi olunca bu isi hem sevdi hem cabuk kavradi

Aynen öyle sevdim ama kavradığım pek söylenemez, zamanla oturur diye düşünüyorum. Sıkıntıya gelemediğim için bana uygun geliyor böyle şeyler Bence sen de bak, uygulanması kolay bir sistem aslında

Kitap okumaya son gaz devam. Ucuncu kitabi da bitiririm bugun.dorde kosarimmm

maşallah arkadaşıma, darısı başıma, tatilde iki kitap bitirdim ama sonrasında hiç elime alamadım. İşle ilgili kitaplar hariç tabi, onlar elimden düşmüyor desem yeridir bu ara

Kot gomlrk cok seviyorum modanisadan uzun tunik olarak buldum bugun de giydim duygunun kot gomlegi vardi icim gidiyordu bulmus olmak cok mutlu etti beni.

Güle güle giyin canım, sen çok istiyordun, güzel olmuştur ve çok yakışmıştır eminim Fotoğraf isteriz ama biz deee

Züleyhacım perşembe öğleden sonra gittik, dün akşam da döndük. Diyete başlamıştım ama İstanbulda yalan oldu tabi 4 günde yarım kilo aldım geldim:18: Sıkı diyet yapınca sıkılma kaçınılmaz oluyor, bence sen de rahat bir diyet yap. Zaten adı diyet olmasın en başta. Sağlıklı beslenerek kilo vermek diyelim Esoş gibi Sayma yöntemi buna müsait aslında, menülerini kendin oluşturuyorsun, duruma göre ayarlama yapabiliyorsun, hele bizim kilomuzda biraz sapmalar da olabilir menülerde, sağlıklı beden kitle indexine sahibiz, çok katı olmaya gerek yok. Yavaş verelim ama kalıcı olsun Kitabını almayı ben de düşünüyorum aslında.

Maşallah maşallah, sonuçların güzel çıkıyor canım, diğer sonuçlar da iyi çıkar inşallah Ben de azıcık kendime geleyim ilk iş gideceğim doktora

Doğacım, ne güzel bir bakış açısıyla değerlendirmişsin, çok etkilendim

Ooooo Doğa tam gaz dönmüş diyebiliriz bu durumda Sonuçlarının iyi çıkmasına çok sevindim canım Regl de olmuşsun Adım sayın için bu alkışlar benden sana gelsin

Canlarım bu arada eşimle barıştık.küs değil ama limoni idik.gönlümü aldı gibi.

Züleyhacım sizin aranızdaki sevgi buradan bile hissediliyor arada limonilik iyidir, barışmanın keyfini yaşatır

Esoşum ellerine sağlık canım, haftaya hepimiz bol --- görürüz inşallah, ben burada yazanı görsem de yeter

Bu benim bir haftalik kilo cizelgem ballarim

Saglikli beslenip kilo veren kizin telefonundan gonderilmistir :)

Esracım çok beğendim ben bunu, hatta kopya çekeyim, benzeri bir çizelge hazırlayayım kendime Bu arada çok güzel, istikrarlı bir şekilde kilo veriyorsun 75'leri görmen çok çok yakın bence

Ayyyyyy ne güzel gelişmeler bunlar İnşallah güzel bir başlangıç olur sizin için, mutlu, huzurlu bir şekilde nice yıllar dilerim canım

Allah kavuştursun canım, en kısa zamanda temelli bir araya gelmenizi diliyorum Benim uyku konusunda pek takıntım yoktur, neredeyse oturduğum yerde bile uyuyabilirim
Çok özür dileyerek yorum yapacağım ama, hastanelik olacak kadar migrenin varsa neden oruç tutuyorsun, dini bir ibadet bedene acı veriyorsa yapılmalı mıdır çokça tartışılan bir konu zaten ama ben sanırım bu durumda yapılmaması gerektiğini düşünenlerdenim. Kendi bedenini en iyi kendin tanıyorsun, nasıl rahat ve huzurlu hissedeceksen öyle yaparsın elbette ama basit bir şey değil hastanelik olmak, o yüzden yorum yapmadan edemedim, densizlik olmamıştır umarım

Güzel bir pazar geçirmişsin canım, enerjin bütün haftaya yetsin ve problemsiz bir hafta geçir inşallah

Neslicigimi ozledim dondu mu acaba bi ulasayim bu kez iletisimde olamadim son gunlerimin temposu mesgul etti normalden fazla

Aman maşallah, yoğun olmayacak demeseydin keşke, böyle deyince yoğunlaşıyor ya senin işler Ben de kahvemi içtim, alıntıları da bu mesajla tamamlıyorum, öğleden sonra da yoğun bir şekilde çalışmaya gömülmem lazım tabi enerji bulabilirsem:18: Spor salonuna bu hafta başlayacaktın değil mi? Sorunlar çözülebilecek türdendir inşallah, değilse de başka bir yol bulursun sen

benm de ananem işte biraz baltalıyor ama o da ilk gün diye böyle oldu şimdi bikaç gün yapmaz

sen de bak da bul bakalım canım bekliyorum

hayırlı işler canımcım ben bugun altımda tayt üstümde t shırtle takılıyorum köy hali işte spor konusunda da ben plan yapmıyorum artık plan yaptıktça spor yapamıyorum oluruna bıraktım

canım züleyha ablam tez vakitte hasretleriniz biter inşallah da temelli kavuşursunuz birbirinize

Tekrar merhaba kızlar, hiç çalışasım yok, buraya bakayım dedim ama sakin bugün:26:
Bu arada Nurdancım nasıl gidiyor sayma işi? Ben akşam toptan sayacağım Bir de bu özel arkadaş papatya alan arkadaş mı acaba Hadi bakalım hayırlısı

sayma işini dün biraz bozdum bugun yine sayıyorum ama ben bu proteinin sayısını sevmedim yaa sabah kahvaltıda bitiyor bütün protein hakkım, öğlen fırında tavuk yedim, sayma işi olmasa içim rahat ederdi yaglı degil tuzlu degil diye ama şimdi protein sınırını aştım diye huzursuzum :18: ama adapte olacam inşallah bakalım

filizde papatya alan arkadaşım zannetmiş ama o çok yakın arkadaşım canım kendisi düşünüp almadı ayrıca o papatyayı 1 hafta önceden hergun bana çiçek al, hatta mumkunse papatya al dedim diye aldı yani özel arkadaşımla ortak arkadaşımız o çocuk hatta ben istersen whatsap tan yada face ten resmimizi gönderebilirim canım sana

filiz inat etti kendi bulacakmış, bekliyorum bende

Neslicim gelmiş .çok güzel bir hafta sonu yaşamışsın.aldığın 500 grmı hiç takma.dikkat edince 2 günde gider o.
Ramazanla ilgili düşüncelerinde haklısın canım.istesemde sonuna hiç varamıyorum.ilk gün mutlaka hastanelik oluyorum.denicem zorlanırsam tutmam zaten.
Doğada çok mutlu günler geçirmiş.kocaman bir yüreğin var canım.eşin sana ince davransa eminim onu mutlu etmek için herşeyi yaparsın.dilerim hep çok mutlu olursunuz.hayatında herşey yoluns giriyor artık.
Nurdancım bende damadımızı göRmek istiyorum.resimlerde hiç diyete ihtiyacın varmış gibi görünmüyorsun.ama mayo giyicem diyorsan bir kaç kilodan kurtulmak çok güxel olur.
Esramda güzel bir hafta sonu geçirdi.resimlerde harika çıkmıştın.diyette son hız devam ediyor.hedefe hızla yaklaşıyorsun.
Ben menümüde yazayım arkadaşlarım.
Sabah 1 dilim ekmek.1 yumurta 2 zeytin.1 çeri domates.
Öğlen 1 kase yoğurt ve küçük bir tabak bol limonlu deniz börülcesi.
45 dk yürüyüş ki bugün okula ordan hastaneye hastaneden ebru kursuna ordan tekrar hastaneye sonra eve geldim hiç durmadım hemen yürüdüm.şimdi bitki çayımı içiyorum.
fırında poşette tavuk ve mantarım var.yanında bol yeşil salata düşünüyorum.
bugünüm böyle canlarım.çok uykusuz ve yorgunum.yemeğimi yiyip uzanıcam.hepimizi öpüyorum.

tabiki ablacım ne demek sen ne zaman musait olursan whatsap tan yada face ten yaz bana ben sana resmi atayım hemen

Neslicigim gelmis hosgelmis sefalar getirmis hem burda gorunce hem de bugun msjlasinca ozlemimi giderdim ohhh. Cok eglenceli samimi bir dugun olmus zaruri birseyden cikip fasila donusmus yorgunluk oyizden gozume gelmedi cunku cok eglenmissin canim cok sevindim adina. Yorgunluga gelince dus ve erken uyku ile telafi etmeye calis enazindan lutfen.sanirim bayramda denizli de olursunuz bir ay seyahat etme dinlen emi canim

Sen ve zuleyha hoca bana ayri bi iyi geliyosunuz beni sakinlestiriyosunuz resmen sanki.bu yaxilarini okuyinca seni nekadar ozledigimi tekrar anladim canim.iyi ki varsin varsiniz cok sansli hissediyorum kendimi.tatil resmine uzuldum laptopdan girenedim kacirdim tuh. Ama boyle zarif ve şık bir bayani gormeyi iple cekiyorum sonuclara gelince cok sukur iyi gidiyor canim. Esimle cok kritik gunler yasadik ama o ilk kez icini dokmus bir cocuk gibiydi yazdiklari yasadiklari yasayamadiklari.oyle bir aile kotu ve zor bir gecmis. Hakverdim affettim sans verdim kendi hatalarima odaklandim tskederim canim maasallah en iyi zamanlardayiz buara.is stresi lokantanin hesaplaru isleri disinda sikintimiz yok hatta yillar sonra epeyce para kalmis maasimizdan sasurdik keyiflendik diyet spor motivasyon baya toparladim canim. Keyifliyim emek verdigim icin bilincli oldugum icin eskisi gibi. Tarti takintim da yok eskisi gibi.su ucku rakanlardan kurtulsam yeter gibi bir psikolojim var hirs ile mahvettim kendimi.ayni seyi yapmam bir daha kendime. Zuleyha hoca ve sen konusunda cok guzel ve mantikli bir bakis acisi ile ifade etmissin canim.kesinlikle hem fikirim.sayma isi pek bana gore degildir kalori hesabi yapmayN tek kisi bendim hatirlarsan.okey de bile sevmiyorum 101 diye oyun var bilirmisin bilmem sayi hesapliyosun onda.onu bile oynamam ama su kitaplarim bitsin kitabini alacagim. O zaman eminim hem anlarim hem elime degen kirabi sayesinde keyif alirim haftaici utuleyip giyeyim sizin icin ins canim cok sevdim ben de mavis mavis

Canim aynen ya ne zaman sakin diyorum is yigiliyor valla.dilimi isirayim bari ya. Spor salonu canim soyle anlatayim. Sekiz dokuz aydan sonra kucucuk bir salonda 15 erkegin arasinda calismak beni kasti bu dusunce. Eskisinden daha duzgun tesetturlu biriyim spor yapabilmek adina esime yalansoyleyip orda basim acik falsn. Bu da icime sinmiyor artik. Ayrica ramazanda ac karnina spor yaomak zorynda kaliyorum uftardan sonra o on bes erkek otuz oluyor resmen.bazi gunler tempolu yuruyus bazi gunler evde bisiklet seklinde plan gecti aklimdan.bugun basladim bu plana

Kızlar işimle alakalı yazdığınız tüm teselli cümleleri için teşekkür ederim,siz olmasanız daha zor.İyi ki varsınız

Tayt kisin encok giydigim sey oluyor eniyisini yapmissin valla.spor ve beslenme isinde plani uygulayamazsam stresten öluyorum ama yapmazsam da koyverip gidiyorum oyizden plan yapmak en iyisi benim acimdan. Bulacagim o kisiyi. Fena hirs yaptim canim sorma.ama bakamadim tekrar facesine.

valla filizim bence ben sana söyleyim sen de kurtul uğraşma tabi ama sen bilirsin

Protein canavarım benimmm bak şöyle yapalım sabah peynir varsa yumurta olmasın yani ikisinden biri olsun böylece diğer öğünlere protein hakkın (et) kalır.Bu arada 2 dilim karpuz normal dilimse 2 meyve eder balım.Liste fena değil tabi ilk zamanlar alışacaksın bak nasıl oturuyor sen bu işi bi kaptın mı gerisi gelecek hadi bakalaım

Benim yufka yürekli güzel arakadaşım çok duygusalsın yaaa...Ben olayı bikdiğim için bu kadarına gerek yok diyorum.Sonuçta eşin hatalarını görmüş oldu.
İnşallah daha nice 6 yıllar devirirsiniz.Rabbim ömür boyu mutluluk versin size

Peki canım sayma işi Ramazand a nasıl olacak bir fikirim yok araştıracağım

yaa ama ben yumurtayı da seviyorum peyniri de vazgeçemiyorum ikisinden de neyse zamanla oturtacam inşallah

iki dilim derken bebegim, 3 parmak genişliğinde 2 dilim işte, o 2 meyve mi sayılıyor e hiç karpuz yemeyelim daha iyi o zaman

Evet evet çok keyifli bir haftasonu oldu.Maalesef ki bazı insanlarla her gün yüzyüze gelmek durumunda kalıyoruz.Mecburiyetten....Benim durumumu biliyorsun mesela...

Lokana konusuna pek hakim olmasamda balım Allah kolaylık versin inşallah çabucak halledersiniz bir rayına oturtursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…