Giden 27 kg ve gidecek bi 20 daha ;)

Bir aksilik başladımı arkası kesilmez zaten.uzaktan işi kontrol etmek zor tabii
Allah yardımcın olsun.eşinede çok geçmiş olsun

Cokk zormus hem de. Ailenin isin icinde olmasi hele. Ve en onrmlisi brnim arada kaliyor olusum. Ustrlik fikir proje benden cikmadi hayirlisi artik hocam cok sagolun esim de iyi. Kramp yok pinpiriklenecek bu durum yok.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Facede görmüşsündür soframızı belki.patates kızartması ve menemende yaptık.çok yedim çok canım.yarın kaldıüımız yerden devam.
Periyodik dönemim yakın karnım baya şiş.

Face nadir bakiyorum hocam. Baya uzagim o dunyadan.binlerce resim paylasma olayi boguyor beni. Afiyet olsun olacsk okadar hocsm.iki kilo fazlalik var diye yiyeceklere niye kusesiniz ki. Regl olunca siskinlik de gider odem de gider stres de gider ohhhh misss olurr

Okullu hayat bugun bitiyor tatil tam basliyor diyebiliriz o zamsn sizin icin.bence vicdan yapmaya bile gerek yokkk hocam. Okula gelince kesinlikle tahmin ediyorum arkadaslarimin hepsi kilo aldi ilk uc yil. Simdi dikkat ediyor hepsi sizin gibi. Ortam cok onrmli. O gun stajyerimiz mezuniyet tatlisi getirmis o bile cok zorladi beni

Canim bir bucuk saatlik dersin bir saatinde oldum dort gun. Calismaya gelunce iki test ancak cozebuldim yani aslinda puanim iyi.ben kalacagimdan yuzde doksan emindim. Madem kaliyom dort puan eksikle niye. O cok gicik. Ben okuldayken de 48 49 ile kalirdum bizim japon hocalar hayatta 50 ye tamsmlamazdi hem de.

Valla super bir gun olmus canim.bayildimmm yaslanma falan duymayim ben senin sayende 30lu yas ile barismis biriyim 11 bucuk 12 de yatiyorum 6 bucuk zor uyaniyorum kaziniyorum yataktan. Yorgunluk var bence birikmis bu yil sanki hepimizin hayati cok tempolu. Ee bu durumda yorulmak zor uyanmak normal degil mi. Ayyakkabini aldin mi. Ben senin ayakkabilarini cok begrniyorum resim eklermisin. Kayinpederin biliyordum canim zamsn zamsn duyuyordum bukadar kotu oldugunu duyunxa uzuldum gercekten cok cok gecmis olsun ins iyilesir sizin de moraliniz yukselir esine hayirli yolculyklar allah kavustursun.ozgur kiz napiyor peki bu durumda.utu temizlik degil mi ahh hepumizin bitmez cilesi. Benim dag gibi oldu evde artik detsyli temizlik istiyor halilarim yikanmadi hFta ici dusunuyorum hepsini.yaptigimi ben yaoarim geri kalanini yaptiririm ramazanda misafirim olur halilar cok kotu.bahar temizkligini bu vakte biraktim aferin bana.

Artik her yer cok isindi canim.krskr koyde kalabilsen ramazsnda ohhh mis hava ve daha serin.kpss konusunda kararini vermissin hayirlisi olsun canim. Diyet ne durumda spor nasil. Evet aradim secret yazar soracsktim gerek kalmadi sonradan canim sagol.

Tskler fistik guzel bilgiler paylasmissin hatirlamak da fayda var hepsini.

Neslicigim liste mi gordun mu. Dugun resmi ekledin mi bir de tatil resmini whatsupdan yollar misin cok mersk ediyorum sorulardan sonra cevaplara gecebilirim o yogurt yaomis olabilir canim haklusin bugun nasulsin ne tur onlemler aldin kahve cola yogurt muz patates vb. İns iyisindir bugun canim. Ay canim benim ins oyle olur eylul gelince kendini donderir devir cok ucux oldu 18000 tl. Kucuk de olsa bakirkoy de bir yer icin cok iyi.ruhsat uc aylik kira vb derken otuz bin buldu harcama.bugun devretsek 40-50 000 edermis bizim devraldiginiz kisi ucuza cikardi elden kesinlikle. Oyuzden zararda degiliz kendini idare etmesi yeterli. Ediyordu zaten ilk aydan. Sadrcr uc aylikvergi falanbirikince biz odiyox geri biz aliyoz ama bu da sikinti oluyor sonucta maasimozdan oduyoz ve kendi odemelerimix icin laxim olunca geri aliyoz mecburen. Canim tamam normsl olsun gecen sene yogundu ac susuz sporda yaptim benden mutlusu yoktu isyerinde huzursuzluk olmasin yogunluk zarar olmaz bana.diyom ya vskit gecmiyor hele de uc dort saat uyumus ve ac susuz biri olunca.tenis icin meditasyon bakis acisi supersin valla.sen izliyormusun peki. Brnim. İki kardesim tum turnuvslari takip eder artik astilar kendilerini istanvuldaki turnuvaya gittiler gecen yaz. Simdi de kardesim lobdra da.bil bakalim neden.wibledon digru yszdim sanirim. Haklisin aslinda hem bos mide ile basit olsun zor olsun spor daha rahat yapiliyor ayrica.

Canim durum ciddiymis ne diyim bilemedim allah cektirmesin ne diyelim tuh yaa. Kelime bulamiyorum boyle durumlarda

Yok csnim ne uzulmesi o dort puana gicik oldum yoksa bekliyordum da bunu. Bolca soru cozecegim rahstim sorun yok kafamda. Tek sorunum bu olsun cunku. Canim soru dagilimindaki basarimi bilmiyorum sadece puan yaxiyordu. Aslinda dort gun brn de gittim derse ams calismayinca normsl tabi.brn de cok eglebdim ilginc bir hoca vardi cunku yayli dossek de yatyor gibi oluyor simdiki arabalarda diyen hanim abla sen oku soruyu diyen bir adamdi cok guluyorduk direksiyon hic kacirmam dersi zaten. Arabs kiralacagiz ekstra. Esim oyle yapmisti. Araba alacaktik aslinda. Ama lokanta engel oldu canim tomografim var ama gun attilar bir dahaki gitmeme kaldi yani. Sonuc yok ortada henuz. Ben gunluk ped yillardir kullanirim canim duzenli olmasa da. İltihabim hic bitmedi bu akinti yapabiliyor bu.kullsndigim hap horminlari cok baskilayip o da akinti yspsbiliyor ve bir de regl cok az oluyor oyizden ped yerinr bu son ikinci ucuncu gun kullaniyorum

Ahhh canim benim senin icin en buyuk dilegim bir metropol sehirde ogretmen olarak yasaman. Her turlu firsata imkana modern hayata kavusabilmen

Gelip doveyim miii.

Ayyy ins canim oyle olur dedigin gibi olur dua et bana dua edin emi. Bsyrsmda kac gun ixinlisin aklima geldii

Moralini bozunca beni dusun yasadiklarimi dusun tartidaki raksma bukadar odsklsnip krndini hirpalama hem o zaman bana ya da baskasina sabir moral verdigjn anlar inandirici olmaz da. Herseyi mukemmel yapiyosun oyuzden icin rahat olmali bunu basarirsan super olur ruh halin. Mola vermene cok sevindimmm dogru bir karar. Huxurlu ve mutlu gir ramazana

Ne yedin ne ictin de cok oldu artin kizzz

Evde sessizlik ani ve kitap keyfi.en guzel zaman dilimi.superr keyifli ya. Bugday diyetine gelince basladiginiz detoksu devsm ettitmenix sixi rahatlatacskti tabi ki ama o kisi ve ortsmi dusunince normal bir karar olmus hocam yarida birakmaniz. Meyve cisss demesin kimse yaa sadece meyve ile yasayabilirim ben offf ya. Eksili kofte bsyilirim adans da cok yaparlardi uzun zamsn oldu bugun kendunixi. Birax rahatlatin hocam iki uc gundur. Cok kasiyorsunuz stres oldunux. Migreniniz cosmasin. Allsh korusun

Gunaydin kizlar gecmisi ancak bitirdim hayirli cumalar bugun son is gunu ve yarin ramazanin ilk gunu. Yarin Disarda islerim var serinlikte gidip gelecegim kitap okurum ufsk tefek ev isi ve bol uyku kesinlikle. Sicakligin artmasi gunlerdir hessp kitsp isim tatil analixi derken surekli basumagriyor buara. Yorgun uykusux da hissediyorum guzel bir uyku sart. Ogledrn sonra girerim tekrarim yazacsklarimi unuttum alinti yaparken cunku. Opuldunuzzzz

Günaydın kızlar, haftanın son günü hepimiz için güzel ve çabuk geçsin inşallah Dün iş çıkışı AVM gezdik, kendime spor ayakkabı aldım, bir de Koton'da daha önceden beğendiğim bir kot etek %50 indirime girmişti, bedeni de vardı hemen aldım Dün spor yapmadım ama 8000 adıma yakındı adım sayım. Bu sabah Leslie 1 mil ve Tibet hareketlerini yaptım. Dün akşam yemeği fazla kaçırdım, aslında yemek değil de yemekten sonrası desek daha doğru olur. Eşim pide almış, ramazan pidesi, ben de ona bayılırım, akşam 4'te 1'ini yedim yemeğin üstüne. Bir de geç saatte meyve hazırlayıp jest yaptı bana Bu sabah tartıda da sonucu aldım üst üste dikkat etmemenin. Haftasonu en azından eşim yokken biraz dikkat edeceğim.

Ama ben yazmistimm yok olmuş kk iletimi yemiş !!!
Neyse hemen kisacik yazayim zira cok az vaktim var ben bugun ani bir kararla ablamlara geldim formasyon basvurusu yapicam evrak toparliyorm simdi retorlukten ciktim ogleden sonra kalan islerimi halledicem henüz ablami göremedim gidiyorum onlara bana cooooooooooooook dua edin lutfen surdan formasyonu kapayimm lütfen kizlar

Saglikli beslenip kilo veren kizin telefonundan gonderilmistir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…