Neslicanım günaydınnn
Geçmiş olsun kuzum neden öyle oldu ki acaba ? Yediğin bişeyle alakalı ? Dün yine tenis oynanmış bananee yaa banada öğret valla çok hevesleniyorum
İş çıkışı bir an önce gelsin o zaman ayy piknik konser yupppiiii kimin konseriymiş tanınmış mı ?
Helal olsun neslicanım sen saat kaçta işbaşı yapıyorsun ben 7 de başlıyprum hazırlanmaya saat 8 30 da evden çıkıyorum ki spor falan yaptığım yok
bugun bırara yoğundu canım ama genel olarak lokantadan dolayı yoğundum cunku hesaplar karıştı ben de ıse el attım ve 6 aylık hesabı analız yapıyorum bu aksam da bıraz devam ederım bıter ıns.
ısler hafıfledı canım. kendını donduremıyor. bız destek oluyoruz. ayrıca ek bır eleman sart anneme. kadın yıkılıp kalacak allah esırgesın ama personelı karşılayamıyor. ha tabıkı borcunu da odemesı lazım ama olmadı. kredı cekecegız 30.000 tl borç var. onun da taksıdını odemesı lazım. güzel cok daha güzel olacak da ne bılıyım su son ıkı haftadır olan bır suru seyden sonra sankı az sıkıntımız vardı da bır sıkıntı daha ekledik dıye dusunur oldum daralıyorum boğuluyorum son günlerde.
benım ısler ramazanda yoğun olabılır sakın de. bellı degıl ama yoğun olsun. cunku sabahım 7 buçuğundan aksam 6 ya kadar nasıl vakıt geçecek o ısyerınde. dısarda dursan laf, telf konuşsan laf. uyumak dinlenmek yok bıdı bıdı yanııııııııı
sen rahatlayayacakmıssın ıns. ayyyyyy cok sukurrrrrrrrrrrrr canım yaaaaaa
ooooooooooooooo bır saat tenıs haaaaaa. harıkasın canım yaaaaaaaa. tebrık ederım.
kabızlık mı cekıyorsuyn sen ?
sımdı nasılsın ? gunun nasıldı ? cok sıkıntı yaratmamıştır ıns ya.
ooooooo mangal ve konser. harıka bır aksam kesınlıkle. ıyı eğlenceler canım.
sabah yıne sporun da var. ne dıyım harıkasın.
canım ac karnına spor yapmayın dıyorlar. hıc olmadı az mıktar kayısı, cevız vb bırseyler yıyın dıyorlar bılmıyorum.
sabah kalkınca ben de spor yapmak ıstıyorum ama dus almak lazım. ayrıca tahminen en gec 5 buçukta kalkmam gerekır hatta 5 bıle olabılır
ıyı aksamlar kızlar
maasallah cok güzel sohbet olmuş. sırf hızlı yanıtlamak ıcın laptopdan gırıyorum herkes sukur ıyı. ben de ıyı sayılırım streslıyım yoğunum anlattığım sebeplerden dolayı. sımdı hesap kıtap. camasır asma vb ıslerım olacak dun kıtap okuyamadım bu hesap ısınden dolayı. bugun de olmaz sanırım. bugun keyfım yok spor ıcımden gelmedı oyuzden.
ha buarada ehlıyet sınavından kalmışım, 2 eksık soru ıle. 4 puan eksık kalmış. hıc çalışmadım desem yerıdır oyuzden puan ıyı ama yıne de geçsem ıyı olacaktı yenıden para yatır sınava gır falan. cok sıkı calısacagım bu kez. 12 temmuz sınav tarıhım. yazılı sınavdan bıle kaldım dıreksıyon artık kımbılır kaçıncı tekrar olurrrrrr
kızlar ben bıngo camasır deterjanı kullanıyorum esım almış cok memnun kaldım cok yoğun ıcerıgı var. az kullanıyorum oyuzden ve kokusu cok cok kalıcı. günlük ped duzenlı kullanıyorum onun ıcın de ıyı bır marka buldum. onu da yarın yazarım tavsıye ederım artık. aklımda degıl su an.
esosa soz vermıstım bır resım paylaşacağım menü vb konular hakkında. bır de son kıtabımdan bazı alıntalar olacak. yarın cekerım artık.
kendınıze ıyı bakın emı. kocaman opuldunuzzzzzzzzzz
Sabah araogunde bir bardak süt var aksam ara öğünde meyve olacak ballarim yarim muz ve kiraz olur sporumuda yaptim soz verdigim uzere leslie agirlikli 3 mil kol hareketleri ve pilates calistim birazzz başarılı gun oldu simdi müzik dinliyorum sonra hoooop dussss
Saglikli beslenip kilo veren kizin telefonundan gonderilmistir :)
Okuldayım arkadaşlar kahvaltı yapıyor ben uzak duruyorum .dün çok yedim hala vicdan yapıyorum.
Bugün sonunu getirebilirsem buğdayla başladım güne.1 gün yapmak istiyorum.
Yarın seminerin son günü.evde daha dikkatli olurum.okuldakilere uysam çok kilo alırım.
Sizler nasılsınız arkadaşlar.
Evet neslicim ben kararında duranlara hayranım.ben bir öğün kaçamak yapıyorsam o güm tüm öğünlerimde yapıyorum.öyle az yiyim falan olm uyor beceremiyorum.
Ne güzel eğlenmişsin.yorgunluğunuda atarsın.
Ben kayınpederinin rahatsız olduğunu bilmiyordum.çok geçmiş olsun.
Evet canıııımmm, dün tam bu mesaja cevap yazarken ofise gelen oldu, sonra da yazdıklarım gitti, sonra da piknik için çıktım zaten. Bugün daha iyiyim sindirim sistemi olarak, gerçi dün o kadar çok yedim ki sindirim sistemim grev yapıyor da olabilirBıktı benim bu boğazımdan galiba Bir gün önce koca bir kase yoğurt yemiştim, normalden biraz daha ekşiydi, ben ona bağladım ama dediğim gibi geçti sayılır zaten.
Konser ünlü birinin değildi canım, Uluslararası İzmir Festivali kapsamında tarihi yerlerde konserler düzenleniyor, dünkü de Çeşme'deki kilisedeydi, ben caz sanıyordum ama klasik müzikti, çok keyif aldım
Esoşum senin hazırlık gelin hazırlığı gibi maşallahBen saçımla hiç ilgilenmiyorum desem abartmış olmam, kıyafet te pek düşünmeden seçip giyiyorum, bir tek kahvaltı ve spor kalıyor vakit alan. Sabahları kahvaltı hazırladığım da söylenemez, kapaklı bir kahvaltı tepsim var, onun içine kahvaltı tabaklarına peynirleri doğrayıp koyuyorum, çemen ve ceviz koyuyorum. Porselen küçük zeytin kavanozuna da zeytini yıkayıp, soslayıp koyuyorum, kahvaltı için tabaklarımıza istediğimiz kadar almak kalıyor sadece Genelde akşam kontrol ediyorum kahvaltı tepsisini. Spor da toplam yarım saat anca sürüyor, 5 dakika da duş, saç kurutma falan yok, çıkmadan güneş kremi sürüyorum ve hoooop çıkıyorum Genelde 9 - 9:30 gibi iş başı yapıyorum, 15-20 dakikada evden işyerine gidiyoruz.
Süper olmuş öğünlerin de fotoğraflar da, çok beğendim çooook
herkese merhabalar hatunlaarrr
köydeki son günüm bugun, annemler dönüyor malesef tatilden ve beni de alıp öyle geçecekler evebeni bırakın burda dedim anneme ama ramazan geliyomuş en azından ilk günler evde beraber olaymışız yani tamam yemek olarak burada çok yiyorum, o yuzden diyetime yaramıyor köy ama bana ruh olarak çok iyi gelmişti, her güzel şey gibi bu da erken bitti malesef
onun dışında iyiyim şükür, kpss çalışmıyorum, kendimi hiç yorasım yok valla, canım isterse 1 2 konu okuyorum o kadar, herkes devlette çalışacak diye şart yok ya özel sektörün de çalışana ihtiyacı varişe başladıgım zaman bir daha full çalışma ortamım olacak, 1 sene izin bile almam mumkun olmayacak, e madem oyle bn de tatilimn tadını çıkarayım degil mi ama
filizim sabah beni aramışsın ama dedeme su götürmek için bahçedeydim geç gördüm aradıgını, sanırım sonrasında da sen musait degildin, önemli bişey degildir inşallah canımcım :26:
neslicim kayınpederine çok geçmiş olsun, Rabbim şifasını versin inşallah
Züleyha ablam, dün yemişsin iyi olmuş güzel olmuş hiç takma kafana, sen diyeti yaparken çok katı yapıyorsun zaten arada böyle kaçamaklar lazım
esoşum da bugun girmemiş sanırım, ama ben kendisinin neler yedigini instagramdan takip ediyorum zaten, neler yaptı neler yedi hepsinden haberim var
bugun burda hava çok sıcak, birazdan bayılabilirim, eger bayılmazsam görüşürüz kızlaarrr
Facede görmüşsündür soframızı belki.patates kızartması ve menemende yaptık.çok yedim çok canım.yarın kaldıüımız yerden devam.
Periyodik dönemim yakın karnım baya şiş.
Ahh kuzum hic güzel olmaz mi yaaa insan kafa dinliyor koca bir sene neler gorup geciriyosun bi tatil hakkimiz ama sıkma canini bu bile kardir degil mi :)
Kpss konusunda artik bize laf düşmez sen kararini vermissin özel diye hakkinda hayırlısı olsun dilerim özelde kariyer zirvesi yaşarsın.
Sıkı takipcim benimm ♥♥♥
Ramazan icin yazdiklarini okudum balim cok faydali bilgiler bende bişeyler yazicam paslasalim böyle
Canım şeftali kabızlık yapar o yüzden yasaklsmıştır.
Sabah araogunde bir bardak süt var aksam ara öğünde meyve olacak ballarim yarim muz ve kiraz olur sporumuda yaptim soz verdigim uzere leslie agirlikli 3 mil kol hareketleri ve pilates calistim birazzz başarılı gun oldu simdi müzik dinliyorum sonra hoooop dussss
Bu söze bende bayılıyorum.insanın tam ihtiyacı olan şey.
Hayatımızda ne çok değiştiremeyeceğimiz şeyleri değiştirmeye,değiştiremeyincede ne çok açmaza düşeriz.
Ben okuduğum yıl çok ama çok etkilenmiştim.
Esra kişisel gelişimle ilgili bir kitap sorunca ilk aklıma gelen kitap oldu.ben altını çize çize okudum.birçok arkadaşımada hediye ettim.
Ne güzel hepiniz okumuşsunuz.ee artık esramda okur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?