Giden 27 kg ve gidecek bi 20 daha ;)

Tam cici kiz olmussundur sen.kot etek ve sort sana cok yakisiyor canim gule gule giy cicilerini. Pabuclarini ozellikle merak edip foto sormustum zaten. Aksam hem alusveris hrm spor olmys bu anlamda. Sabah ek spor ile taclanmis ne diyim iki gundur cok miskinim yasanan seyler yordu etkiledi psikolojik seyler brni cok yoruyor artik. Bunun farkindayim ama senin sporu gorunce gaza geldim guzel bir bisiklet olsun bugun. Yarin bol yuruyus olacak zaten iki uc gubdur yuruyorum da. Farkli bursey yaomis olurum ahhh ahh yok mu o ramazan pidesi. Gerci gecen yilki gibi disupli olursam ucundan tadimlik olarak halledirim o isi kolayca. Benim esim de aksamlari dondurms getiriyor iyi alisti valla buna

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ayy canim benim ins guzel haberle donersin tum dualarim seninle olsun canim benim.ins ins alirsin formasyonu.ayy ne guzel olur yaaa

Hic calisasim yok mobil islemde hata yaptim hesabimi kapattim haftaici bankaya gitmem lazim ayin ikisi ucu maas yatacak cunku.of cok salagim ya. Birsuru mesele. Esim bidi bidi yapmasin diye doktor demeliyim giderken.

D vitamini sonucum cikti 20-120 arasi olmasi gereken rakam 13. Hap ya da igne verirler yine. Amh de cikmisti 0.01 yumurtalik rezervi bitmis ya da bitmek uzete anlamina geliyor kromozom kaldi bakslim ne cikacak

hiç takma kafana canım eski soruların birebir aynısı çıkıyor, ben son 2 günde test çözüp 90 ın üstüyle geçmiştim hepsini, sen de yaparsın eminm

ben ramazanda kaçarım yine köye, hep evde duramam başlıyoruz bu sefer evde kavga gürültüye bide ben iftardan önce çok sinirli oluyorum bi süre sonra babam kendi eliyle götürür bırakır eminim

canım spor olarak şuan sporum yok çünkü henuz diyetimi oturtamadım, ramazanda sahura kadar otururum diye düşünüyorum, o zamanlarda en azından leslie yapmaya çalışırım sanırım :26: diyet konusunda da köy biraz baltaladı ama neyse ki geçici bişeymiş bugun normale döndüm boşuna panik yapmışım yani çok artı çıktım diye

ahh o ramazan pidesi ramazana ait en büyük korkum benimm ben çok seviyorum onu ve durduramıyorum bi türlü yaa :84: :84:

dualarım seninle fıstıgım, güzel haberlerle gelirsin inşallahh

Erzurumdan Selam bayanlar...
ben geldim memlekete..gelir gelmez dr.ye gittim ameliyat için iltihapolduğu için antibiyotik tedavisine başladık...yani benim ameliyat ramazan sonrasına kaldı...eşimde ramazan sonrası ameliyat olcak beraber bakım yaptırıp çıkcaz herhalde..
Doğaile mesajlaştık yarın bildirim günüymüş...artık girmeye çalışırım..yarın köye de geçiyorum serin serin orucumu tutcam inşallah...sizlerde ne var ne yok...oğlanı uyuturken girip yazayım dedim...geçmişe bakarım birazdan...

Son düzenleme:
Kızlar bu forum beni resmen delirtti, dün akşam girip 1 saatte alıntılarla yazdıklarım uçtu, az önce alıntı yapmadan aklımda kaldığınca yazdıklarım da uçtu hepinize günaydın diyorum, güzel bir haftasonu diliyorum ve bu mesaj da kaybolmadan yolluyorum hemen. KK'yı da bu kötü altyapısından dolayı esefle kınıyorum. O kadar reklam alıyor, sitenin altyapısını da düzeltmeyi düşünürler mi acaba biraz??

Yolladıklarım uçtu.birkaç saat ara verdim tekrar deniyorum
Sabah erkenden tartıldım.bu hafta kilomu korumuşum.gr fark yok.66.200
Neyse bu kadar dolu bir haftadan artı görmeden kurtulmakta az şey değil.hepinize hayırllı ramazanlar .

Kizlar mrb alintilari aksam yaparim ev temizligi yapiyorum bitince de uc gibi carsi isletini hallwtmeye gisecem brlki sacimi da kisaltirim biliyom kisa zaten ama katlar uzayinca sacim kabariyor cogaliyor agir geliyor yillatca uzun saca nasil dayandiysam bilmiyom. Neyse utum bozuldu yaptiracam anahtarci cicek kumu ayakkabi tamircisi para cekme terzi islerim var once temizligi bitirmem lazim bahar temizligim duruyordu ev temiz yeni tasindim ama camlarim cok kirleniyor kuslar sagolsun camlari sildirecem haftaici. Utim de cok. Halilari topladim yikamaya verecem yarin. carsamba alacam bugun baya tempolu yogunum.sahur yapip dokuzda tartildim igrenc rakam gordum deli oldum ins odem tokluk vb sebeptendir iftar oncesi tartilip bildirim yapacam donerken izgara balik yaptiracam balikci para da almiyor ohh miss uc dort ay oldu galiba balik unuttum ben yine. Sahura kadar oturdum tatil rezervasyonu ufak tefek ev isi ve kitsp ile gecti dorde dogru uyudum oglen uyanmayi planlamistim dokuzda uyandim maalesef anlamadim da. Aksam detayli gorusuruz buarada bu son cumartesim evde.iznimi bitirdi patron.bir mucize eseri izin vermislerdi ve bitti iste. Geciciydi zaten esime oyle demis niye verdi onu anlamazken niye bitirdi onu da bilmezken yine de ilk defa ozel bir torpil kullanmak guzeldi kizamayacagim herkes calisiyor ya da maasini kesiyorlar bir yil izinliydim sagolsun yine de. Sadece alismsk cok zor olacak ev vb isler az zorlar daha az dinlenecem carsi vb islerim is cikisina kalacsk ve tabiki istanbul vn ziyaretletde izin almam gerrkexek cuma aksami rahat atla git olmayacak maas da kesilecek tabi

kızlaarr herkese hayırlı ramazanlarrr bildirimi iftardan önce ölçülür, iftardan sonra da size bildiririm umarım güzel bir sonuçlar çıkar

Tabiiki duacıyız.
Allahım gönlüne göre versin.

Ramazan pidesine bende bayılırım.bugün eğer kötü olmazsam çıkıp alıcam.başım hafif hafif ağrıyor.inşallah tamamlsyabilirim.
Hızlı alınan kilolar hızlı gidiyor canım.

Kızarmı eşin.kendine kızma canım.o kadar yoğunsunki kim olsa hata yapar.

kızlaarr herkese hayırlı ramazanlarrr bildirimi iftardan önce ölçülür, iftardan sonra da size bildiririm umarım güzel bir sonuçlar çıkar

Sanada hayırlı ramazanlar nurdancım.ben erken tartıldım.hiç kıpırdamamış.sen hiç kilolu göstermiyırsunki.gayet güzelsin.

Hayirli ramazanlar ballarim dilerim bu mübarek ayda Rabbim gönlümuze göre verir . Bugun bildirim günü herkesten bekliyorum tarti sonucunu ben ablamdayim tartilamadim eger gidersem bugun gitmezsem yarin aksam listeyi yaparim öpüyorum sizi

Saglikli beslenip kilo veren kizin telefonundan gonderilmistir :)

Sanada hayırlı ramazanlar nurdancım.ben erken tartıldım.hiç kıpırdamamış.sen hiç kilolu göstermiyırsunki.gayet güzelsin.

çok sağolasın ablamda bu akşam kilomu duyarsınız yani, hiç de kilolu göstermeme durumum yok tartıda :18: ama senin gözlerin güzel oldugu için herkesi güzel görüyorsun tabi

amin kuzucum amınn iftardan sonra yazacam yavrum ben kilomu

Alintilar icin aksam burdayim kizlar.neslicigim aramis msj atmis kayinpederi vefat etmis apar topar antep e gidiyormus haber etmemi istemis ince arkadasim her zamsnki gibi.basi sagolsun esinin ve tum ailesinin.allah rahmet eglesin

Üzüldüm Allah mekanini cennet etsin....Neslicim basınız sagolsun...

Kizlar kendimle alakali bi liste paylaşım dedim ornek ramazan beslenmesi

Iftar
Bir kase corba = bur tahıl
Salata
yogurt
evdeki yemeklerden yicem kesin su bu diyemem onlara ayak uydurucam 5333 e denk gelecek şekilde mesela bir et olur bu menüde yada iki duruma gire yani ekmek kullanmicam varsa pilav yada makarna 2 kaşık

Iftardan sonra
Meyve yerim max 2
sütlü kahve icebilirim
haftada iki sütlü tatli düşünüyorum

Sahur
bir yumurta omlet yada haslama
et grububa gore biraz peynir
bir bardak süt
2 dilim ekmek
belkide tost olur
dom sal

Bu sekilde genel olaral yazmis olayim ve hergün mutlaka spor yapicam her ne olursa olsunnn erinmicem bu cok onemli aksam yemenin uzerine birde yatarsak durum ic acici olmaz

çok üzüldüm beklenen bişeydi ama yine de her ölüm erken geliyor bana, üzülüyorum çok

menuler gayet güzel canım, ben bitek sanırım iftara minik bir parça pide ekleyebilirim onun dışında kesinlikle buna uyacagım

bide yagların erimesine yardımcı olan salatalık çayı diye bişey varmış, ondan yaptım bugun ilk defa, iftardan sonra ve sahurdan önce onu da deneyecem bakalım bide arada bir saatte yeşil kahve içerim herhalde, belki meyveden önce falan :26:

spor konusunda da azmine hayranım esoşum ben oruca alışana kadar yataga tutturacam sanırım orucu, kafam hiç kalkmıyor şuan iftardan sonrada yığııp kalırım alışana kadar, ama bikaç güne alışıp da en azından evde leslie 3 mille koşturmayı düşünüyoırum gazamız mubarek olsun bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…