- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
Günaydın kızlar, haftanın son günü hepimiz için güzel ve çabuk geçsin inşallahDün iş çıkışı AVM gezdik, kendime spor ayakkabı aldım, bir de Koton'da daha önceden beğendiğim bir kot etek %50 indirime girmişti, bedeni de vardı hemen aldım Dün spor yapmadım ama 8000 adıma yakındı adım sayım. Bu sabah Leslie 1 mil ve Tibet hareketlerini yaptım. Dün akşam yemeği fazla kaçırdım, aslında yemek değil de yemekten sonrası desek daha doğru olur. Eşim pide almış, ramazan pidesi, ben de ona bayılırım, akşam 4'te 1'ini yedim yemeğin üstüne. Bir de geç saatte meyve hazırlayıp jest yaptı bana Bu sabah tartıda da sonucu aldım üst üste dikkat etmemenin. Haftasonu en azından eşim yokken biraz dikkat edeceğim.
Ama ben yazmistimm yok olmuş kk iletimi yemiş !!!
Neyse hemen kisacik yazayim zira cok az vaktim var ben bugun ani bir kararla ablamlara geldim formasyon basvurusu yapicam evrak toparliyorm simdi retorlukten ciktim ogleden sonra kalan islerimi halledicem henüz ablami göremedim gidiyorum onlara bana cooooooooooooook dua edin lutfen surdan formasyonu kapayimm lütfen kizlar
Saglikli beslenip kilo veren kizin telefonundan gonderilmistir :)
Canim bir bucuk saatlik dersin bir saatinde oldum dort gun. Calismaya gelunce iki test ancak cozebuldim yani aslinda puanim iyi.ben kalacagimdan yuzde doksan emindim. Madem kaliyom dort puan eksikle niye. O cok gicik. Ben okuldayken de 48 49 ile kalirdum bizim japon hocalar hayatta 50 ye tamsmlamazdi hem de.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Artik her yer cok isindi canim.krskr koyde kalabilsen ramazsnda ohhh mis hava ve daha serin.kpss konusunda kararini vermissin hayirlisi olsun canim. Diyet ne durumda spor nasil. Evet aradim secret yazar soracsktim gerek kalmadi sonradan canim sagol.
Günaydın kızlar, haftanın son günü hepimiz için güzel ve çabuk geçsin inşallahDün iş çıkışı AVM gezdik, kendime spor ayakkabı aldım, bir de Koton'da daha önceden beğendiğim bir kot etek %50 indirime girmişti, bedeni de vardı hemen aldım Dün spor yapmadım ama 8000 adıma yakındı adım sayım. Bu sabah Leslie 1 mil ve Tibet hareketlerini yaptım. Dün akşam yemeği fazla kaçırdım, aslında yemek değil de yemekten sonrası desek daha doğru olur. Eşim pide almış, ramazan pidesi, ben de ona bayılırım, akşam 4'te 1'ini yedim yemeğin üstüne. Bir de geç saatte meyve hazırlayıp jest yaptı bana Bu sabah tartıda da sonucu aldım üst üste dikkat etmemenin. Haftasonu en azından eşim yokken biraz dikkat edeceğim.
Neyse hemen kisacik yazayim zira cok az vaktim var ben bugun ani bir kararla ablamlara geldim formasyon basvurusu yapicam evrak toparliyorm simdi retorlukten ciktim ogleden sonra kalan islerimi halledicem henüz ablami göremedim gidiyorum onlara bana cooooooooooooook dua edin lutfen surdan formasyonu kapayimm lütfen kizlar
Hic calisasim yok mobil islemde hata yaptim hesabimi kapattim haftaici bankaya gitmem lazim ayin ikisi ucu maas yatacak cunku.of cok salagim ya. Birsuru mesele. Esim bidi bidi yapmasin diye doktor demeliyim giderken.
kızlaarr herkese hayırlı ramazanlarrrbildirimi iftardan önce ölçülür, iftardan sonra da size bildiririm umarım güzel bir sonuçlar çıkar
Sanada hayırlı ramazanlar nurdancım.ben erken tartıldım.hiç kıpırdamamış.sen hiç kilolu göstermiyırsunki.gayet güzelsin.
Hayirli ramazanlar ballarim dilerim bu mübarek ayda Rabbim gönlümuze göre verir . Bugun bildirim günü herkesten bekliyorum tarti sonucunu ben ablamdayim tartilamadim eger gidersem bugun gitmezsem yarin aksam listeyi yaparim öpüyorum sizi
Alintilar icin aksam burdayim kizlar.neslicigim aramis msj atmis kayinpederi vefat etmis apar topar antep e gidiyormus haber etmemi istemis ince arkadasim her zamsnki gibi.basi sagolsun esinin ve tum ailesinin.allah rahmet eglesin
Alintilar icin aksam burdayim kizlar.neslicigim aramis msj atmis kayinpederi vefat etmis apar topar antep e gidiyormus haber etmemi istemis ince arkadasim her zamsnki gibi.basi sagolsun esinin ve tum ailesinin.allah rahmet eglesin
Kizlar kendimle alakali bi liste paylaşım dedim ornek ramazan beslenmesi
Iftar
Bir kase corba = bur tahıl
Salata
yogurt
evdeki yemeklerden yicem kesin su bu diyemem onlara ayak uydurucam 5333 e denk gelecek şekilde mesela bir et olur bu menüde yada iki duruma gire yani ekmek kullanmicam varsa pilav yada makarna 2 kaşık
Iftardan sonra
Meyve yerim max 2
sütlü kahve icebilirim
haftada iki sütlü tatli düşünüyorum
Sahur
bir yumurta omlet yada haslama
et grububa gore biraz peynir
bir bardak süt
2 dilim ekmek
belkide tost olur
dom sal
Bu sekilde genel olaral yazmis olayim ve hergün mutlaka spor yapicam her ne olursa olsunnn erinmicem bu cok onemli aksam yemenin uzerine birde yatarsak durum ic acici olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?