Giden 27 kg ve gidecek bi 20 daha ;)

Dün benim için gene hastanede bitti malesef.çok kötü oldum.iftara 2 saat bile kalmamıştı.eşimde yok.komşum götürdü.iğne yeddim hala kafamım içi puding gibi.
Neslin kayınpederini kaybetöiş çok üzüldüm allah rahmet eylesin,geride kalanlarada sabır versin.

Mutlaka doktora gitmelisin.gizli şeker tehlikeli ihmal etme.baş ağrısının nedeni en çok susuzluktan .dün doktorum öyle dedi.
şeker çok korktuğum bir hastalık.sakın ihmal etme canım.

bende bişi yedim desem yalan olur canım...salataya yüklendim..bir de kadayıf dolması yedim..bir bardakta çay içtim başka da bişi yok...sadece uykum var..hazır oğlan uyumuşken bende devrilcem herhalde..

Ne güzel hafif yemişsin.bu arada hem eşine hem sana geçmiş olsun.eşim 3 yıl önce erzurumda bir seminere gitmişti.kadayıf dolması getirmişti.of süperdi.çok yedim ama ordan gelenler bir başka güzeldi.

Doğacım iftarın süper olmuş.gayet hafif.
Kilonuda korumuşsun.önemli olan almamak.artık gitmeye başlar yakında.
Bende sabah uyanır uyanmaz tartıldım .66.200.öğleden sonra 4 gibi tartıldım 65.30ü.
Bugün tartıldım 66.neyse çok önemlide değil.insanın bir yeri ağrıyınca kilo neymiş diyo.sağlık herşeyden önemli.tamam sağlıklı olmak için kilo vermeye çalışıyoruz ama ruh sağlığımızıda düşünmek lazım.bugün böyle bir havadayım.hava demişken burda acayip serin bir hava var.
Gece ben külçe gibi yattım.oğlum sahurda ne yedi hiç haberim yok.bu yüzden onu uyandırmam bugün kaça kadar yatarsa artık.havada serin uyusun.

Süpersin valla tebrik ederim.

Hocam nasilsiniz nasil gecti ilk gun. Esinizle ne zaman iftar sofrasinda olacaksiniz ins

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Doğacım eşim gelemedi bu hafta.ehliyet sınavında görevli idi.ben hastalandım.oda baya zor bir gün geçirdi.ama alışır.
Önümüzdeki hafta sonu gelir.2.haftanın sonunda izne ayrılacak.o zaman öne eşimin köyüne gideriz.o ordan döner biz dikiliye geçeriz.ramazanın 2.yarısı iyi olacak onun için.15 gün ixinli.sonra ağustosun 2.yarısı kalan iznini kullanıt.ağustosun 20de kayınpederimin senesi var.orda oluruz.

Süper bir liste.bunu birde sporla taçlandırırsan kilo vermemen mümkün değil.
Saymaya devam ediyorsun ne güzel.kitabını burda bulamadım.eşimi tembihledim.okuyup inceliyeyim.tatilde yaparım belki.kaynanamlarda nasıl yaparım bilmiyırum.çok kuralcı bir kaynanam var.
Annemlerde sırun olmuyor.kendime ayrı onlara ayrı pişirebiliyorum.annemde babamda hem tansiyon hem şeker hastası.zaten diyetime uygun besleniyorlar.ne yapsam yerler.orda sporumda kolay.sabah denizde harika oluyor.gün içindede çok bisiklet sürerim.bakalım inşallah kilo almadan dönerim.

Arkadaşlar gözümden kaçan bişey unuttuğum kimse varsa kusuruma bakmayın.
Gün içersinde gelirim gene.telden giriyorum hep burdayım yani.can telefonu verirse uğrarım gene.şimdi kitabımla buluşma zamanı.yaşar kemalin yağmurcuk kuşu romanını okuyacağım.benim en sevdiğim yazar.onu okuken aldığım zevk tarif edilemez.cümleleri beni mest ediyor.çocuklar uyuyor,hava derin.camı araladım artık hazırım .
'Silme bir ay işığı köyün koyağını ağzına kadar doldurmuştu'diye başlıyor kitabım.ben o köye doğru kaçıyorum arkadaşlarım.hepinizi sevgiyle kucaklıyorum.

Günaydın ballarim
Eve dönüş yolundan bildiriyorum aksam girip bol bol kime ne yapmis ne yemis ne yememi ne içmiş ne icmemis bakicam :)
Once eve gidicem hatta belki once işe giderim bilmiyorum yani
Son son sonn dualriniza talibim oruclu agzinizla su kiza bi dua ediverinde ciksin formasyonu :))

Aksam görüşmek üzere öpüyorum ballarim inşallah silinmez yazdiklarim :S

Saglikli beslenip kilo veren kizin telefonundan gonderilmistir :)

çok geçmiş olsun Züleyha ablacım, oruç size yaramıyor demek ki, kendinizi zorlamayın bunun telafi yolları var nasılsa :26::26:

Mutlaka doktora gitmelisin.gizli şeker tehlikeli ihmal etme.baş ağrısının nedeni en çok susuzluktan .dün doktorum öyle dedi.
şeker çok korktuğum bir hastalık.sakın ihmal etme canım.

susuzluk hissetmiyorum aslında aşırı derecede ama baş ağrısından kafam kalkmadı resmen dün, bikaç güne alışıyorum neyse ki, bugun bu saat oldu hala ağrımadı mesela, gitgide saati gecikiyor, bikaç güne de tümden kalkıyor baş ağrısı yani şimdiye kadar böyleo lmuştu, bu sene de öyle olur diye umuyorum ama haklısın ablam gizli şeker olayını ihmal ettim çok, ramazan sonuna hala buralarda olursam eger mutlaka gideyim doktora, eger çalışmaya başlamış olursam da başka bir çaresini düşünürüz artık :26:

dualarımdasın esoşum, Rabbim hayırlısıyla nasip etsin formasyonu da güzel öğretmen olsun bizim kızımız

Aslinda menun guzel.niye doymadin ki.meyve yeseydin ara ogunde canim
Ben bir kase yogurt mantar corbasi bir kase bir kase salata kucuk corba kasesi yani.pidenin ucundan azicik aldim biraz karpuz iki uc kasik taze fasulye. Jillian ben cok baktim ama ayagi cok yuklenilitor bulasmadim o yizden. Bugun evde dolaniyom market ve kuafore gidus geldum yurudum poset. Ama iftardan once alti gibi leslie 1 iftardan sonra 2 ya da uc dusunuyorum

Kalabaligin da ayri bir tadi oluyor ramazan sofrasinda. Biz genelde tekiz cok cok uc dort defa misafir aliyoruz bu yil o da olmaz belki. Enerjim iyi. Ams misafire istegim yok niyeyse. İsyerinde esinden ayri burada kalan yeni eleman var zaman zaman xagiriyordum zaten.onu davet ederim su anda baska yok aklimda. Dusunduklerim vardi tatile giden olmus umreye giden olmus gizli seker olasi sen de bence de canim. Bayramdan sonra doktora git lutfen ihmal etme. Evlilik ise boykedir canim. Mizmiz titiz kuralci olmayan rahat ve zengin bir adamla evlenirsen ancak yorulmazsin. Onun disinda her kadin hem iste hem evde yoruluyor calisan bir bayansa

Ohh cok sevindim hafiflemis agrin.ins bir iki gune tMamen biter fistik

Mrnun gayet guzel.az bile hatta ana yemek iki kasik patlicN iki kasuk olarak.iradeli gordum seni.aferinnn fistik.gullac dedin canim cekti markette yokmus tatliciya gitmeye usendim dondurma aldum az da kadayif.tadimlik yerim

Ahhh hocam cok gecmis olsun aklima da gelmedi degil hatta burdan yaxmistim msj atayim dedjm iftardan sonra. Unuttum ama. Bugun de mi niyetli olacaksiniz yoksa.hepboyle mi oluyor uzuldum hem rahatsizlik olmasi hem oruca mani olmasi kotu tabiki. Fakat sagliginixi dusunurek hareket edin bence lutfen.

İns kuzum gecen de demistin bir metropol de yasamani vr ogretmen olmayi okadar cok istiyorum ki. Dualarimiz ve sevgimiz sayesinde ins gerceklesir ins canim benim.

Yazim diliniz ile yine mest ettiniz beni. Keyfinize de katilacagim ins birazdan.ben de okuyacagim dort bes gundur tempom yogun.az okudum huzursuzum

ben de iftarda misafirliğe gitmeyi seviyorum ama ağırlamayı sevmiyorum yaa. annem çok panik oluyor benim son 1 2 saat resmen teror esiyor evde bide iftar saati yaklaştıkça benm de sinirlerim geriliyor derken seyreyle sen gümbürtüyü evde hem sen çalışan bayansın kuzum hiç uğraşma misafir agırlamakla falan eger illa gelecek olan varsa da dışarıdan hazır pide falan yaptır
benim teyzem çalışmıyor olmasına ragmen her sene iftarda pide yaptırıyor. bi salata, bi çorba, bide yoğurtlu meze türü bişeyle geçiriyor iftar davetini, artık gelenekselleştirdik bizde onu, pide iftarına gideceza diyoruz, teyzeme iftara gidiyoruz demiyoruz sen de böyle bişeyler yapabilirsin canım misafir gelecegi zaman

Ohh cok sevindim hafiflemis agrin.ins bir iki gune tMamen biter fistik

yavaştan yine başladı canım, film izleyerek falan unutturmaya çalışacam bakalım :26: bikaç güne de alışırım dedigim gibi, daha bugun 2 gün

valla dün ben de çok iradeli gördüm kendimi pide arttı da babam diyor neden bu kadar arttı, bi baktım resmen pidenin çeyreği kalmış, demek ki ben yiyormuşum o kadarını iftardan sonra da 1 şeftali, 1 elma yedim ve yeşil çay içtim, tatlıya bulaşmadım ama bu akşam bi dondurmayı hak ettim bence, meyve yerine sade donrdurma yiyebilirim sanırım
güllaçı bizim evde benden başka seven yok, ama ne hikmetse yapıldıgı zaman en az ben yiyorum geçen marketten güllaç almış annem ramazan için, babam da evde söyleniyo ben sevmiyorum bunu neden aldın diye. annem de nurdan seviyor dedi, " hee onun sevmesinden ne olacak bi dilim ancak yiyor 1 dedi babam. ben de babama sataştım bu sefer, " musade etsen b dilimden fazla yiyecem de ben ikinci dilimi yemeye niyetlenene kadar sen bitiriyorsun " diye tatlı durmuyor evde yaa, babam yüzünden, hiç bilmem ben sevdigim tatlıdan ertesi gün de yiyebildigimi, o gece mutlaka bitirir bu sefer saklayacam ama annem yapınca, madem sevmiyor yemesin dimi ama

Ben aldim hocam ama elimdeki kitabi bitirecegim aynen benim de annemgilde kolay hersey ama kayinvalidem de zor. Borek corek tatli oluyor cok israrci olmasalar da israr da oluyor bir sekilde. Ohh deniz keyfinize az kaldi hocam ne guzel

Tabiki hocam esim hastalaninca diyeti falan unuttum once saglik ve huzur.zaten kilo veriliyor bu sekilde olunca.ben ramazanda hafif beslenmeyi ogrendim hocam.ayrica esim gosterisli ve obur olmamakran yana ramazanda.ramazanin maneviyatina uymuyormus bu.bence de oyle. Sade bir menu ve az beslenme en digrusu. Hele bu ramazan daha da tok gonullu oturutorum sofraya. Az yiyorum bu sayede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…