Giden 27 kg ve gidecek bi 20 daha ;)

Hocam bizim de oyle oldu. Dun esti gurledi yagmur yagdi bendisari cikarken.kacgundur nasil sicakti allahin bereketi haxiransonu ve ic anadolu da yagmur. Hava bugyn gunesli ama serin halen

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Süpersin valla tebrik ederim.

Tskederim hocM.ah bi de zayif olsam roadrunner gibi olacagim yerimde durmayacagim bip bip kus.simdi tombul kus olarak bykadar oluyor ama esimi ve bircok kisiyi gorunce vayy be ben cok hareketliyim dayanikliyim diyorum

Ayy ehliyet sinavi mi duydum calismaliyim offf. Neyse az kalmis hocam kavusmsniza. Esiniz ogretmen ama okulda idareci galiba.tatil azmis ordan cikardim dogrumu bilmiyorum ama.kayinpederiniz allah rahney eglesin mekani cennet olsun

Slm kizlar iyi pazarlar nasilsiniz oruc nasil giditor benim gayet iyi uykum var sadece.uyurum belki biraz.sahurdan sonra iyi uyuyamadim onda kLktim sabah dalmisim biraz.market yaptim kuafore gittm sacimi kisalrtim ragatladim hepunizi opuyorum gelirum aksam

Çıkmış soruları çalışsan yeter canım.evirip çevirip aynı soruları soruyorlar.
Eşim müfettiş doğacım.ankarada teftiş kurulu başkan yardımcısı.öğretmenliğe devam etseydi ayrı olmazdkk.müfettişler rotasyona tabii.o yüzden ayrı düştük.okullar 4÷4 dönüşünce ilkokul öğretmenleri çok fazla oldu.5.sınıfı okutacaklar norm fazlası oldu.o yüzden benim tayinim çıkmadı.bu sene denemedim.oğlan okulundan ayrılmak istemiyor.seneye bu zamanlar eşim gelir inşallah.

Babam hep'ramazanda edepli beslenin der'ilk duyduğunda belki tuhaf gelir insana ama çok doğru bir laf.hem nefsimizi hem ruhumuzu terbiye etmek gerek.bende normal zamanda ne yiyorsak aynen devam ediyoruz.
Hiç birşeyi abartmadan.sadece her akşam dondurma ekliyorum içi yanıyor insanın.
Babamı dinlemeye çalışıyorum yani..

Ballarim eve geldik ha simdu :) is yerinde mesai yaptim yorgun susuz ac usuyen bir esra var su an kanepeye yayildim
Evde miss kokular benim aklimda baklava var ayy sigara icsem ancak bu kadar canim isterdi.Benim tek zaafim tatli heleki ramazanda bu dahada belli oluyor gun icinde hic şeker almadığım icin aksamlari cok zorlanıyorum dukan tatli yapayim kendime yarin yoksa o Şerbetli tatlilarla ramazana kilo vermeyi birak alirim ben ...
Tartildim bu arada artım olduğu yerde duruyor Sağlık olsun napalim...

Herkese hayırlı iftatlar bize son 45 dk

Saglikli beslenip kilo veren kizin telefonundan gonderilmistir :)

Hafta sonu sakinliği var.doğacım uyuyacaktı.umarım biraz rahatlamıştır.ben yemekleri hazırladım.
Canı parka götürdüm,şimdi abisi okul bahçesinde basket oynatıyor.
Bugün malesef oruç tutamadım.dün çok kötü oldum.oğlum niyetli.ona sofra hazırlıycam.
Bugünde hava serin.alışına kadar böyle gider inşallah.

Hoşgeldin evine.aman şerbetli tatlılardan uzak dur.dukanda harika tatlılar var.onlardan birini yap ye.bu hafta kilo veren yok.haftaya inşallah .korumakta önemli.ben bu hafta çok kaçırmıştım.kesin fazla çıkarım dedim.neyseki kilom aynı çıktı.

Evet ablacim kesinlikle haklisin bu aksam yiyimm söz yemicem hem ablamlara gitmisken migrosa uğradım yulaf kepegim bitmek üzereydi aldim ayrica sivi aromalardanda buldum hem de beyaz cayda buldum...Dukana uygun sütlü irmik tatlısına benzeyen biaey denicem limon aromali böyle tabiki irmik yok kepek var meyveyle güzel olur
Bu hafta evet kilo veren yok ama haftaya insallah güzel rakamlar göreceğiz ablam

Kizlarrrr benim formasyon sonucu yarin açıklanıyor şimdiden kalbim kut kut atiyor zannediyorum ki yerinden cikacak ben bu eğitimi cok istiyorum Rabbim de biliyor yaaa yukarida...Ama cikmazsa eğer bana yarin formasyon biriniz gelip beni depresyondan cikarirmisiniz zira cok üzülürum elbetye vardir bir hayir derim ama formasyonu alacak olsam burdan gidicem yaa resmen hayatim değişecek ... Sabah olsun artık bir an önce Mehmet Akif Üniversitesi herkesi almış hemde ortalamasi benden düşük olan bile yerleşmiş insallah darisi benim basima :)

Gecmis olsun hocam bugun daha iyisiniz inşallah ? Niye böyle oldu ki

Ayyy çizelge yapamadım sinirlerim bozuldu yaa iki saattir uğraşıyorum olmuyor doğacım bi ara anlat şunu balım yaaa excel atarım yoksa :)

GEÇEN HAFTA BU HAFTA
Nesli 68.1 izinli

Lep 66.2 66.2
Doğa 106.5 106.5
Esra 78 79 (+1) !!!! ( bu ünlemler kendime kızlar siz artı çıksanızda ben smile yaparım merak etmeyin
Cesmi_naz izinli 78
Serap ----

Kızlar çakma liste gibi oldu kusura bakmayın lütfen ...Öğrenicem inşallah.Bu hafta kilo verenimiz yok haftaya inşallah eksiler havada uçuşur.Ha bu arada neslicanın kilosunu bilmiyorum ondan izinli yazdım.Serabı da ekledim ama ona sormadan yazdım listede kalmak isterse eğr güncelleriz.Kimse canını sıkmasın çok şükür sağlığımız yerinde.Bunlarda gider tek sorun kilo olsun yahu

Bebeimm benim gözüm aç karnım değil

Sende az yemişsin yaa tabi suya yüklenince az yersin yemek sırasında suyu azalt lütfen midene yazık.Jilliana ben hep dedim 79 olduğumda başlarım ama bir türlü cesaret edememiştim bugün ilk günümde fena zorladı açıkcası.

Leslie güzeldir iftardan önce bence 1 mil yap iftardan bir saat sonrada 2 mil yap günlük 3 mil olur uygundur sana her gün yapmayabilirsin.Zaten sen sevmiyorsun leslie

Afferin sana nurdanım menün başarılı meyveyi tercih edebilmen ayrıca bi gayret tebrikler biraz kendine gelince jilliana başlıyoruz tamam mı ? İlk günler zordur bilirim alışma evresi sonra yavaş yavaş toplanırsın

Ya hocam geçmiş olsun ben görmemişim bugün oruç tutmamanın nedenide buydu değil mi ? Çok üzüldüm yaa geçmiş olsun Önce sağlık hani hocalarda öyle diyorlar .Her sene mi böyle olur ablam ? Benim annemde böyleydı migreni tutardı ilk günler.Sonra alışırdı.Ben de migren olmasına rağmen çok şükür sizin gibi olmuyorum.Rabbim şifa versin...

Kilo almadan döneceğinden einim ablam kaynananda ne kadar kalacaksınız ki ?

Hemen menümü yazıp duşa kaçıyorum

iftar
yarım kase şehriye çorbası
1,5 baget ızgara
2 kaşık makarna
4 minik köfte
salata
süzme yoğurt
bir kk pide
şeyyy bide tatlı

şimdide beyaz çay içiyorum tatlıdan dolayı ara öğün yapmıcam sahurumu yaparım ama spor olarak jillians 1.level yaptım yarım saat sürüyor ama güzel terliyorum şimdi duşa giricem öpüyorum sizi canlarım liste için yine özü diliyorum ben yaptığımda dah düzgündü ama payşalınca hiç güzel olmadı...Affolaaa... Yarın gündüz deli gibi iş var giremem ama bir müjdeli haberim olursa bilemem yaniii

İnşallah olur canım.niyet iyi eminim akibette iyi olacak.bak bende heyecanlandım.sabahı iple çekerim.belli olunca hepimizi haberdar et olurmu?
Süper bir edebiyat öğretmeni olursun.ben kitap okuyan insanları bir başka seviyorum.
Bizde 2 türkçeci var 4 yıldır ellerindd 1 kitap görmedim.güzel esram allah gönlüne göre verir inşallah.

Sağol canım.malesef hastanede yaptım iftarı.sadece baş ağrısı değil çokta çıkarıyorum ben.gözlerimi bağlayıp dayanmaya çalıştım.kafamı duvarlara vuracak kadar fenaydım.çıkarmaya başlayınca hastaneye gitmek elzem oldu.çok kötü bir ağrı.allah düşmanıma vermesin.

oyyy esoşum dualarımdasın canım, hallolacak inşallah bu sefer öyle umuyorum müjdeli haberlerle gel inşallah yarın

bence gayet iyiyz fıstık hiç moral bozmak yok sen o artı dan hemencecik kurtulursun, ondan sonrasında sıkı rakibiz birbirimize gerçi ben sana yetişemem mumkun degil yaa akraba iftarlarında kesin kaçırırm ben 4 5 tane olacak bakalım öyle diğer zamanlarda kaçırmayım yeter ki :18:

şimdi bebişim yarını da yatarak geçireyim ben, salı günü zaten hem çarşıya gidecemü, hem sinemaya gidecem hem de iftarı kuzenle beraber dışarıda yapacaz, eğer o günü sagsalım geçirirsem sıkıntı kalmamış demektir, çarşamba başlarım o zaman jillian a tabi önce bi bakmam lazım, sana bile zor geldiyse bende ki bu hamlıkla 1 hafta yatmayım sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…