- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
Doğacım iftarın süper olmuş.gayet hafif.
Kilonuda korumuşsun.önemli olan almamak.artık gitmeye başlar yakında.
Bende sabah uyanır uyanmaz tartıldım .66.200.öğleden sonra 4 gibi tartıldım 65.30ü.
Bugün tartıldım 66.neyse çok önemlide değil.insanın bir yeri ağrıyınca kilo neymiş diyo.sağlık herşeyden önemli.tamam sağlıklı olmak için kilo vermeye çalışıyoruz ama ruh sağlığımızıda düşünmek lazım.bugün böyle bir havadayım.hava demişken burda acayip serin bir hava var.
Gece ben külçe gibi yattım.oğlum sahurda ne yedi hiç haberim yok.bu yüzden onu uyandırmam bugün kaça kadar yatarsa artık.havada serin uyusun.
Süpersin valla tebrik ederim.
Doğacım eşim gelemedi bu hafta.ehliyet sınavında görevli idi.ben hastalandım.oda baya zor bir gün geçirdi.ama alışır.
Önümüzdeki hafta sonu gelir.2.haftanın sonunda izne ayrılacak.o zaman öne eşimin köyüne gideriz.o ordan döner biz dikiliye geçeriz.ramazanın 2.yarısı iyi olacak onun için.15 gün ixinli.sonra ağustosun 2.yarısı kalan iznini kullanıt.ağustosun 20de kayınpederimin senesi var.orda oluruz.
Ayy ehliyet sinavi mi duydum calismaliyim offf. Neyse az kalmis hocam kavusmsniza. Esiniz ogretmen ama okulda idareci galiba.tatil azmis ordan cikardim dogrumu bilmiyorum ama.kayinpederiniz allah rahney eglesin mekani cennet olsun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tabiki hocam esim hastalaninca diyeti falan unuttum once saglik ve huzur.zaten kilo veriliyor bu sekilde olunca.ben ramazanda hafif beslenmeyi ogrendim hocam.ayrica esim gosterisli ve obur olmamakran yana ramazanda.ramazanin maneviyatina uymuyormus bu.bence de oyle. Sade bir menu ve az beslenme en digrusu. Hele bu ramazan daha da tok gonullu oturutorum sofraya. Az yiyorum bu sayede
Ballarim eve geldik ha simdu :) is yerinde mesai yaptimyorgun susuz ac usuyen bir esra var su an kanepeye yayildim
Evde miss kokular benim aklimda baklava var ayy sigara icsem ancak bu kadar canim isterdi.Benim tek zaafim tatli heleki ramazanda bu dahada belli oluyor gun icinde hic şeker almadığım icin aksamlari cok zorlanıyorumdukan tatli yapayim kendime yarin yoksa o Şerbetli tatlilarla ramazana kilo vermeyi birak alirim ben ...
Tartildim bu arada artım olduğu yerde duruyorSağlık olsun napalim...
Herkese hayırlı iftatlar bize son 45 dk
Saglikli beslenip kilo veren kizin telefonundan gonderilmistir :)
Hoşgeldin evine.aman şerbetli tatlılardan uzak dur.dukanda harika tatlılar var.onlardan birini yap ye.bu hafta kilo veren yok.haftaya inşallah .korumakta önemli.ben bu hafta çok kaçırmıştım.kesin fazla çıkarım dedim.neyseki kilom aynı çıktı.
Hafta sonu sakinliği var.doğacım uyuyacaktı.umarım biraz rahatlamıştır.ben yemekleri hazırladım.
Canı parka götürdüm,şimdi abisi okul bahçesinde basket oynatıyor.
Bugün malesef oruç tutamadım.dün çok kötü oldum.oğlum niyetli.ona sofra hazırlıycam.
Bugünde hava serin.alışına kadar böyle gider inşallah.
Aslinda menun guzel.niye doymadin ki.meyve yeseydin ara ogunde canim
Ben bir kase yogurt mantar corbasi bir kase bir kase salata kucuk corba kasesi yani.pidenin ucundan azicik aldim biraz karpuz iki uc kasik taze fasulye. Jillian ben cok baktim ama ayagi cok yuklenilitor bulasmadim o yizden. Bugun evde dolaniyom market ve kuafore gidus geldum yurudum poset. Ama iftardan once alti gibi leslie 1 iftardan sonra 2 ya da uc dusunuyorum
kpss den sonra tekrardan geçeecem inşallah köye canım ama geçen sefer ki kadar sakin olmazananemlerin yan bahçede teyzemler oturuyor da onlar denize gitmişti geçen hafta ben kafa dinlemiştim ama ramazan oldugundan onlar sürekli evde olacak, büyük ihtimalle iftar saatleri baya gürültülü olur veletler yüzünden ama yine de oldugu kadar diyip gidecem inşallah kpss den sonra
bende büyük ihtimalle gizli şeker gibi bişey var filizcim, ramazana alışana kadar ilk bikaç gün külçe gibi yatıyorum, kafam asla kalkmıyor yerindenbugun iftar saati babam korku benden görünce, surat bembeyaz gözlerin altı mosmor falan alışınca böyle olmuyorum ama ilk bikaç gün çok zorlanıyorum o yuzden bikaç gün daha popom yerde olur sanırım ama alışınca istiyorum spor yapmayı, ramazan pidesine bile direnç gösterdim bugun, sporda yaparsam güzel geçecek inşallah bu ramazan
ayrıca sen böyle deyince gözüm korktu evlenmekten vazgeçtim sanırımyada zengin koca bulup bütün ramazanı dışarda yemek yierek geçirmemiz laızm
bende yazayım hemen iftarımı
1 hurma
1 kase mercimek çorbası
2 yk tavuk sote
2 yk pirinç pilavı
2 yk yoğurtlu kırmızı biber saltası
5 6 adet patatesi kızartması
pidenin de sadece ucundan tadına baktım, tuttum kendimi daha fazla yemedim
şimdi de yeşil çay içecegim de yanına tatlı yiyesim var, kendimi şeftaliyle kandırsam mı yoksa efendi gibi dondurmamı yesem mi diye düşünüyorum :26: ama sanırım şeftali galip gelir, tatlı hakkımı başka birgun güllaçla kulanırım diye düşünüyorum
spor konusunda da esoşum haklısın da filize de yazdım, bikaç gün alışmam lazım, şuan karnımı doyurdugum halde başımın ağrısından gözlerim fırlayacak yerindenalışayım da bi ondan sonra mutlaka spor da olacak, normalde ramazan da yedigimin 3 te 1 ini yiyorum nerdeyse bunun karşılıgını tam almam lazım
Süper bir liste.bunu birde sporla taçlandırırsan kilo vermemen mümkün değil.
Saymaya devam ediyorsun ne güzel.kitabını burda bulamadım.eşimi tembihledim.okuyup inceliyeyim.tatilde yaparım belki.kaynanamlarda nasıl yaparım bilmiyırum.çok kuralcı bir kaynanam var.
Annemlerde sırun olmuyor.kendime ayrı onlara ayrı pişirebiliyorum.annemde babamda hem tansiyon hem şeker hastası.zaten diyetime uygun besleniyorlar.ne yapsam yerler.orda sporumda kolay.sabah denizde harika oluyor.gün içindede çok bisiklet sürerim.bakalım inşallah kilo almadan dönerim.
Kizlarrrr benim formasyon sonucu yarin açıklanıyor şimdiden kalbim kut kut atiyor zannediyorum ki yerinden cikacak ben bu eğitimi cok istiyorum Rabbim de biliyor yaaa yukarida...Ama cikmazsa eğer bana yarin formasyon biriniz gelip beni depresyondan cikarirmisinizzira cok üzülürum elbetye vardir bir hayir derim ama formasyonu alacak olsam burdan gidicem yaa resmen hayatim değişecek ... Sabah olsun artık bir an önce Mehmet Akif Üniversitesi herkesi almış hemde ortalamasi benden düşük olan bile yerleşmiş insallah darisi benim basima :)
Ya hocam geçmiş olsun ben görmemişim bugün oruç tutmamanın nedenide buydu değil mi ? Çok üzüldüm yaa geçmiş olsunÖnce sağlık hani hocalarda öyle diyorlar .Her sene mi böyle olur ablam ? Benim annemde böyleydı migreni tutardı ilk günler.Sonra alışırdı.Ben de migren olmasına rağmen çok şükür sizin gibi olmuyorum.Rabbim şifa versin...
Kilo almadan döneceğinden einim ablam kaynananda ne kadar kalacaksınız ki ?
Kizlarrrr benim formasyon sonucu yarin açıklanıyor şimdiden kalbim kut kut atiyor zannediyorum ki yerinden cikacak ben bu eğitimi cok istiyorum Rabbim de biliyor yaaa yukarida...Ama cikmazsa eğer bana yarin formasyon biriniz gelip beni depresyondan cikarirmisinizzira cok üzülürum elbetye vardir bir hayir derim ama formasyonu alacak olsam burdan gidicem yaa resmen hayatim değişecek ... Sabah olsun artık bir an önce Mehmet Akif Üniversitesi herkesi almış hemde ortalamasi benden düşük olan bile yerleşmiş insallah darisi benim basima :)
Ayyy çizelge yapamadım sinirlerim bozuldu yaa iki saattir uğraşıyorum olmuyor doğacım bi ara anlat şunu balım yaaa excel atarım yoksa :)
GEÇEN HAFTA BU HAFTA
Nesli 68.1 izinli
Lep 66.2 66.2
Doğa 106.5 106.5
Esra 78 79 (+1) !!!! ( bu ünlemler kendime kızlar siz artı çıksanızda ben smile yaparım merak etmeyin
Cesmi_naz izinli 78
Serap ----
Kızlar çakma liste gibi oldu kusura bakmayın lütfen ...Öğrenicem inşallah.Bu hafta kilo verenimiz yok haftaya inşallah eksiler havada uçuşur.Ha bu arada neslicanın kilosunu bilmiyorum ondan izinli yazdım.Serabı da ekledim ama ona sormadan yazdım listede kalmak isterse eğr güncelleriz.Kimse canını sıkmasın çok şükür sağlığımız yerinde.Bunlarda gider tek sorun kilo olsun yahu
Afferin sana nurdanım menün başarılı meyveyi tercih edebilmen ayrıca bi gayret tebriklerbiraz kendine gelince jilliana başlıyoruz tamam mı ? İlk günler zordur bilirim alışma evresi sonra yavaş yavaş toplanırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?