- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
hiç takma kafana canım eski soruların birebir aynısı çıkıyor, ben son 2 günde test çözüp 90 ın üstüyle geçmiştim hepsini, sen de yaparsın eminm
ben ramazanda kaçarım yine köye, hep evde duramam başlıyoruz bu sefer evde kavga gürültüyebide ben iftardan önce çok sinirli oluyorum bi süre sonra babam kendi eliyle götürür bırakır eminim
canım spor olarak şuan sporum yok çünkü henuz diyetimi oturtamadım, ramazanda sahura kadar otururum diye düşünüyorum, o zamanlarda en azından leslie yapmaya çalışırım sanırım :26: diyet konusunda da köy biraz baltaladı ama neyse ki geçici bişeymiş bugun normale döndümboşuna panik yapmışım yani çok artı çıktım diye
ahh o ramazan pidesi ramazana ait en büyük korkum benimmben çok seviyorum onu ve durduramıyorum bi türlü yaa :84: :84:
dualarım seninle fıstıgım, güzel haberlerle gelirsin inşallahh
Yolladıklarım uçtu.birkaç saat ara verdim tekrar deniyorum
Sabah erkenden tartıldım.bu hafta kilomu korumuşum.gr fark yok.66.200
Neyse bu kadar dolu bir haftadan artı görmeden kurtulmakta az şey değil.hepinize hayırllı ramazanlar .
Kızlar bu forum beni resmen delirtti, dün akşam girip 1 saatte alıntılarla yazdıklarım uçtu, az önce alıntı yapmadan aklımda kaldığınca yazdıklarım da uçtuhepinize günaydın diyorum, güzel bir haftasonu diliyorum ve bu mesaj da kaybolmadan yolluyorum hemen. KK'yı da bu kötü altyapısından dolayı esefle kınıyorum. O kadar reklam alıyor, sitenin altyapısını da düzeltmeyi düşünürler mi acaba biraz??
Erzurumdan Selam bayanlar...
ben geldim memlekete..gelir gelmez dr.ye gittim ameliyat için iltihapolduğu için antibiyotik tedavisine başladık...yani benim ameliyat ramazan sonrasına kaldı...eşimde ramazan sonrası ameliyat olcak beraber bakım yaptırıp çıkcaz herhalde..
Doğaile mesajlaştık yarın bildirim günüymüş...artık girmeye çalışırım..yarın köye de geçiyorum serin serin orucumu tutcam inşallah...sizlerde ne var ne yok...oğlanı uyuturken girip yazayım dedim...geçmişe bakarım birazdan...
Kizlar kendimle alakali bi liste paylaşım dedim ornek ramazan beslenmesi
Iftar
Bir kase corba = bur tahıl
Salata
yogurt
evdeki yemeklerden yicem kesin su bu diyemem onlara ayak uydurucam 5333 e denk gelecek şekilde mesela bir et olur bu menüde yada iki duruma gire yani ekmek kullanmicam varsa pilav yada makarna 2 kaşık
Iftardan sonra
Meyve yerim max 2
sütlü kahve icebilirim
haftada iki sütlü tatli düşünüyorum
Sahur
bir yumurta omlet yada haslama
et grububa gore biraz peynir
bir bardak süt
2 dilim ekmek
belkide tost olur
dom sal
Bu sekilde genel olaral yazmis olayim ve hergün mutlaka spor yapicam her ne olursa olsunnn erinmicem bu cok onemli aksam yemenin uzerine birde yatarsak durum ic acici olmaz
Saglikli beslenip kilo veren kizin telefonundan gonderilmistir :)
Ramazan pidesine bende bayılırım.bugün eğer kötü olmazsam çıkıp alıcam.başım hafif hafif ağrıyor.inşallah tamamlsyabilirim.
Hızlı alınan kilolar hızlı gidiyor canım.
Hayirli ramazanlar ballarim dilerim bu mübarek ayda Rabbim gönlümuze göre verir . Bugun bildirim günü herkesten bekliyorum tarti sonucunu ben ablamdayim tartilamadim eger gidersem bugun gitmezsem yarin aksam listeyi yaparim öpüyorum sizi
Canim ozledik seni ins daha sık bizle olursun esin ne ameliyati olacak hayirdir bilmiyordum cok gecmis ikinize de canim.oglusun nasil. Ameliyattan once haber et emi canim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İlk iftari da yPtik saglicakla ve huzurla yasayalim hepsini ins.ben su diye oldum resmen.cunku cok hareketliydim bugun.aciknadim yemek az yedim herzamankinden.sizin nasildi bakemmm
Kızarmı eşin.kendine kızma canım.o kadar yoğunsunki kim olsa hata yapar.
çok üzüldüm beklenen bişeydi ama yine de her ölüm erken geliyor bana, üzülüyorum çok
menuler gayet güzel canım, ben bitek sanırım iftara minik bir parça pide ekleyebilirimonun dışında kesinlikle buna uyacagım
bide yagların erimesine yardımcı olan salatalık çayı diye bişey varmış, ondan yaptım bugun ilk defa, iftardan sonra ve sahurdan önce onu da deneyecem bakalımbide arada bir saatte yeşil kahve içerim herhalde, belki meyveden önce falan :26:
spor konusunda da azmine hayranım esoşumben oruca alışana kadar yataga tutturacam sanırım orucu, kafam hiç kalkmıyor şuan iftardan sonrada yığııp kalırım alışana kadar, ama bikaç güne alışıp da en azından evde leslie 3 mille koşturmayı düşünüyoırum gazamız mubarek olsun bakalım
bende bişi yedim desem yalan olur canım...salataya yüklendim..bir de kadayıf dolması yedim..bir bardakta çay içtim başka da bişi yok...sadece uykum var..hazır oğlan uyumuşken bende devrilcem herhalde..
bundan sonra daha sk girerim canım...köye geldim iftarı ettik topla yıka derken yoruldum..oğlan uyudu bende sizlere bakayım dedim...eşim burnundan sıkıntısı vardı canım..benimle beraber dr. ye geldi hazır gelmişken teyzem onu da gösterdi kbb.ye dr nasıl nefes alıyosun demiş...ameliyat olması gerekiyo demiş...işte beraber olup cıkcaz...
Erzurumdan Selam bayanlar...
ben geldim memlekete..gelir gelmez dr.ye gittim ameliyat için iltihapolduğu için antibiyotik tedavisine başladık...yani benim ameliyat ramazan sonrasına kaldı...eşimde ramazan sonrası ameliyat olcak beraber bakım yaptırıp çıkcaz herhalde..
Doğaile mesajlaştık yarın bildirim günüymüş...artık girmeye çalışırım..yarın köye de geçiyorum serin serin orucumu tutcam inşallah...sizlerde ne var ne yok...oğlanı uyuturken girip yazayım dedim...geçmişe bakarım birazdan...
Canim artin gitmis cok sevindim koye gelince elde kitap bahcede temiz hsvada oturup iftar saatini brklemek cok keyifki olur senin sekerin yok sigarada tuketmiyorsun niye okadar gergin oluyon bakem. Aynen brn de cikmus sorulari cozecegim hatta bugun ve yarin iyi olur cunku cumartesi gunlerine guvenemem artik.hani tum gun bosum calusirimdiye artik eski dyzene donuyirum cunartesi de isteyim anlatacagim detayli birazdan.
Aynen canim beklenen birsey ama uzuldum olum olumdur denir ya aynen oyle.mekani cennet olsun ins.kiz kaldir totosu biraz.hrm calisacan hrm yemrk hazirlayacan hem misafir.bu yillara son bir iki kaldi biliyosun ha gayret alistir biraz kendini.bundan sonraki 40 yil icin
Kizlar iftarlar yapil di mi ? Ne yediniz bakem ?? Biz cay faslindayiz meyve yerim birazdan
Bir kase kiymali sehriye corbasi
2 kasik pilav
tavuk
cacık
bir hurma
sonra semaver cayi iciyorum tam doymadim sanirsam ben belkide gözüm ac hala :) bugun misafirim yarin ve hafta ici duzenimi oturtmus olurum ben jillian yapicam ramazan da NURDANIM bi bak istersen birlikte yapalim hosuna giderse tabi viraz yorucu ama sonuclar cok güzel ha bu arada kizlar nurdana yazdim ona onermek istedim sizin hepinizin spor duzeni var zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?