Giden 27 kg ve gidecek bi 20 daha ;)

Canim artin gitmis cok sevindim koye gelince elde kitap bahcede temiz hsvada oturup iftar saatini brklemek cok keyifki olur senin sekerin yok sigarada tuketmiyorsun niye okadar gergin oluyon bakem. Aynen brn de cikmus sorulari cozecegim hatta bugun ve yarin iyi olur cunku cumartesi gunlerine guvenemem artik.hani tum gun bosum calusirimdiye artik eski dyzene donuyirum cunartesi de isteyim anlatacagim detayli birazdan.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben de ayni ciktim hocam ama seviniyorum iftar saatine kadar ki gordugum rakam intihar ettirecek birseydi o nrkadar odem oyle bir haftada.usteluk bu hafta gayet dikkatliydim

Canim telden mi girmistin brn telden toplu alinti yapamiyorum yasadiklarini ben de yasiyorum cunku telde. Ayy nasil sinirdir biliyorum uzuldum ama asil bu haftasonuna uzuldum haftaya tum duzenin karisacak.yasli ve hasta olsa da baba babadir esin uzulecek yipratmayin sagliginixi emi canim benim

Canim ozledik seni ins daha sık bizle olursun esin ne ameliyati olacak hayirdir bilmiyordum cok gecmis ikinize de canim.oglusun nasil. Ameliyattan once haber et emi canim.

Cok guzel brnce. Gexen ramsxan aynenboyle yaptim brn de.seninle konusmadik ama bu yil da oyle yapmaya basladim doyuruci ve saglikli oluyor

Ramazan pidesine bende bayılırım.bugün eğer kötü olmazsam çıkıp alıcam.başım hafif hafif ağrıyor.inşallah tamamlsyabilirim.
Hızlı alınan kilolar hızlı gidiyor canım.

Hocam nasilsiniz nasil gecti ilk gun. Esinizle ne zaman iftar sofrasinda olacaksiniz ins

Sana hepimize hayirli ramazanlar canim.saglikli bereketli sevapli huzurlu bir ayimiz olsun ins.kilomu da bildireyim ayni gecen hafta ile. 106.5 cok sukur cok sukur diyorum cunku sabah dokuzda 109 gordum coktummm

İlk iftari da yPtik saglicakla ve huzurla yasayalim hepsini ins.ben su diye oldum resmen.cunku cok hareketliydim bugun.aciknadim yemek az yedim herzamankinden.sizin nasildi bakemmm

bundan sonra daha sk girerim canım...köye geldim iftarı ettik topla yıka derken yoruldum..oğlan uyudu bende sizlere bakayım dedim...eşim burnundan sıkıntısı vardı canım..benimle beraber dr. ye geldi hazır gelmişken teyzem onu da gösterdi kbb.ye dr nasıl nefes alıyosun demiş...ameliyat olması gerekiyo demiş...işte beraber olup cıkcaz...

bende bişi yedim desem yalan olur canım...salataya yüklendim..bir de kadayıf dolması yedim..bir bardakta çay içtim başka da bişi yok...sadece uykum var..hazır oğlan uyumuşken bende devrilcem herhalde..

Kızarmı eşin.kendine kızma canım.o kadar yoğunsunki kim olsa hata yapar.

HocM titiz gur rlu bir adam.brn gelinceye kadar bir saat izin almamis patrinlarimizi tanidigi icjn.simdi izin almsk sikinti.ayrica isyerimiz merkezde degil gelis cok problem olutor mesai saati disinda

Aynen canim beklenen birsey ama uzuldum olum olumdur denir ya aynen oyle.mekani cennet olsun ins.kiz kaldir totosu biraz.hrm calisacan hrm yemrk hazirlayacan hem misafir.bu yillara son bir iki kaldi biliyosun ha gayret alistir biraz kendini.bundan sonraki 40 yil icin

bende bişi yedim desem yalan olur canım...salataya yüklendim..bir de kadayıf dolması yedim..bir bardakta çay içtim başka da bişi yok...sadece uykum var..hazır oğlan uyumuşken bende devrilcem herhalde..

Ben corba cogurt salata ana yemek yemedim gibi.salata kucuk tabak.esim. devrildi bencok yorgunum bugun. Ama alistirmsk istemiyorum kahveli tarcinli sutumu iciyorum ara ogun olarak. Sahurda da. İciyorum .seni ozlemisim haa.mutlu oldum yazisinca.

Ohh sefaniz olsun canim.allah kabul etsin. Esin yok galiba degil mi. Ayni sey esimde de var. Ama gecistiriyor ameliyati.kucuk.operasyonmus.hrmenck toparlanir canim.sifanizi bulun hemencik ins.oglusunun resimlerine bskslim mi buyumustur tosunpasa

Bes saat uyku ve gunboyu full ayKtaydim oturmadim ama dincim seviyorum bu hallerimi. Tum hzlilarimi toplafdim yarin alacak yikamaci.koca evi sil supur .halisiz olunca hali saha misali buyudu ev benim. Esyalari it cek durumu da oldu sanki tasindim okadar yordu wc ev tenixligi toz al o da vardi.yarida birakip carsi isletini hsllettim dovizci cicekci atm anshtarci ayakkabici kargocu utucu derken cok is hsllettim bir saat icinde. Taksici tanidik otuza anlastik. Geldim yemek vr eve devam.iftar saatine kadar full devam.yarin dinlenirim spor uyku ve kitap olacak. Kusfore de gidecem hepinixi opuyorum yarin gorusuruzzz

Bugun sultan ile gorustuk cok uzun
whatsup kurmus.iyi oldu bol bol sohbet ettik sabah erken.cocuklar iyi kendi de iyi. Ara ara gelip yaxacsk cok slmsoyledi tek tek anlattim az cok yeni topigi. Buarada 100 ile hamile kalmis 108 ile doguma gitmus 104 olmus su an.eylul de tam sıkı aramiza donmek plani.cunku kilo isinden cok bikmis sut kesilmus azicik azaltinca.iki ay daha. Beklyexekmis.boyle istee

Serapcim Merhaba
Biz seninle hemseriymisiz sanirim huc haberim yok hosgeldin topraaam :)

Saglikli beslenip kilo veren kizin telefonundan gonderilmistir :)

Kizlar iftarlar yapil di mi ? Ne yediniz bakem ?? Biz cay faslindayiz meyve yerim birazdan

Bir kase kiymali sehriye corbasi
2 kasik pilav
tavuk
cacık
bir hurma

sonra semaver cayi iciyorum tam doymadim sanirsam ben belkide gözüm ac hala :) bugun misafirim yarin ve hafta ici duzenimi oturtmus olurum ben jillian yapicam ramazan da NURDANIM bi bak istersen birlikte yapalim hosuna giderse tabi viraz yorucu ama sonuclar cok güzel ha bu arada kizlar nurdana yazdim ona onermek istedim sizin hepinizin spor duzeni var zaten

Saglikli beslenip kilo veren kizin telefonundan gonderilmistir :)

kpss den sonra tekrardan geçeecem inşallah köye canım ama geçen sefer ki kadar sakin olmaz ananemlerin yan bahçede teyzemler oturuyor da onlar denize gitmişti geçen hafta ben kafa dinlemiştim ama ramazan oldugundan onlar sürekli evde olacak, büyük ihtimalle iftar saatleri baya gürültülü olur veletler yüzünden ama yine de oldugu kadar diyip gidecem inşallah kpss den sonra

bende büyük ihtimalle gizli şeker gibi bişey var filizcim, ramazana alışana kadar ilk bikaç gün külçe gibi yatıyorum, kafam asla kalkmıyor yerinden bugun iftar saati babam korku benden görünce, surat bembeyaz gözlerin altı mosmor falan alışınca böyle olmuyorum ama ilk bikaç gün çok zorlanıyorum o yuzden bikaç gün daha popom yerde olur sanırım ama alışınca istiyorum spor yapmayı, ramazan pidesine bile direnç gösterdim bugun, sporda yaparsam güzel geçecek inşallah bu ramazan

ayrıca sen böyle deyince gözüm korktu evlenmekten vazgeçtim sanırım yada zengin koca bulup bütün ramazanı dışarda yemek yierek geçirmemiz laızm

bende yazayım hemen iftarımı

1 hurma
1 kase mercimek çorbası
2 yk tavuk sote
2 yk pirinç pilavı
2 yk yoğurtlu kırmızı biber saltası
5 6 adet patatesi kızartması
pidenin de sadece ucundan tadına baktım, tuttum kendimi daha fazla yemedim
şimdi de yeşil çay içecegim de yanına tatlı yiyesim var, kendimi şeftaliyle kandırsam mı yoksa efendi gibi dondurmamı yesem mi diye düşünüyorum :26: ama sanırım şeftali galip gelir, tatlı hakkımı başka birgun güllaçla kulanırım diye düşünüyorum

spor konusunda da esoşum haklısın da filize de yazdım, bikaç gün alışmam lazım, şuan karnımı doyurdugum halde başımın ağrısından gözlerim fırlayacak yerinden alışayım da bi ondan sonra mutlaka spor da olacak, normalde ramazan da yedigimin 3 te 1 ini yiyorum nerdeyse bunun karşılıgını tam almam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…