herkese iyi geceler hatunlariftar menumu yazayım hemen 
1 hurma
1 kase mercimek çorbası
6 yk yoğurtlu kabak yemegi
1 avuç büyüklüğünde pide
2 yk yoğurtlu kırmızı biber salatası
iftardan sonra salatalık çayımı içtim, 1 tane sodamı içtim, 1 büyük kupada yeşil çay içtim
bideee 2 top sade dondurma ve 1 küçük baklava yedimbaklava olmayaydı eyiydi ama işte dondurmanın altındaymış arada kaynayıverdi 
oyyy esoşum dualarımdasın canım, hallolacak inşallah bu sefer öyle umuyorummüjdeli haberlerle gel inşallah yarın 
bence gayet iyiyz fıstık hiç moral bozmak yoksen o artı dan hemencecik kurtulursun, ondan sonrasında sıkı rakibiz birbirimize gerçi ben sana yetişemem mumkun degil yaa akraba iftarlarında kesin kaçırırm ben 4 5 tane olacak bakalım öyle diğer zamanlarda kaçırmayım yeter ki :18: 
şimdi bebişim yarını da yatarak geçireyim ben, salı günü zaten hem çarşıya gidecemü, hem sinemaya gidecem hem de iftarı kuzenle beraber dışarıda yapacaz, eğer o günü sagsalım geçirirsem sıkıntı kalmamış demektir, çarşamba başlarım o zaman jillian atabi önce bi bakmam lazım, sana bile zor geldiyse bende ki bu hamlıkla 1 hafta yatmayım sonra 
Sağol canım.malesef hastanede yaptım iftarı.sadece baş ağrısı değil çokta çıkarıyorum ben.gözlerimi bağlayıp dayanmaya çalıştım.kafamı duvarlara vuracak kadar fenaydım.çıkarmaya başlayınca hastaneye gitmek elzem oldu.çok kötü bir ağrı.allah düşmanıma vermesin.
İnşallah olur canım.niyet iyi eminim akibette iyi olacak.bak bende heyecanlandım.sabahı iple çekerim.belli olunca hepimizi haberdar et olurmu?
Süper bir edebiyat öğretmeni olursun.ben kitap okuyan insanları bir başka seviyorum.
Bizde 2 türkçeci var 4 yıldır ellerindd 1 kitap görmedim.güzel esram allah gönlüne göre verir inşallah.
Hemen menümü yazıp duşa kaçıyorum
iftar
yarım kase şehriye çorbası
1,5 baget ızgara
2 kaşık makarna
4 minik köfte
salata
süzme yoğurt
bir kk pide
şeyyy bide tatlı
şimdide beyaz çay içiyorum tatlıdan dolayı ara öğün yapmıcam sahurumu yaparım amaspor olarak jillians 1.level yaptım yarım saat sürüyor ama güzel terliyorum şimdi duşa giricem öpüyorum sizi canlarım liste için yine özü diliyorum ben yaptığımda dah düzgündü ama payşalınca hiç güzel olmadı...Affolaaa... Yarın gündüz deli gibi iş var giremem ama bir müjdeli haberim olursa bilemem yaniii 
Bebeimm benim gözüm aç karnım değil
Sende az yemişsin yaa tabi suya yüklenince az yersin yemek sırasında suyu azalt lütfen midene yazık.Jilliana ben hep dedim 79 olduğumda başlarım ama bir türlü cesaret edememiştim bugün ilk günümde fena zorladı açıkcası.
Leslie güzeldir iftardan önce bence 1 mil yap iftardan bir saat sonrada 2 mil yap günlük 3 mil olur uygundur sana her gün yapmayabilirsin.Zaten sen sevmiyorsun leslie
Ayyy çizelge yapamadım sinirlerim bozuldu yaa iki saattir uğraşıyorum olmuyor doğacım bi ara anlat şunu balım yaaa excel atarım yoksa :)
GEÇEN HAFTA BU HAFTA
Nesli 68.1 izinli
Lep 66.2 66.2
Doğa 106.5 106.5
Esra 78 79 (+1) !!!! ( bu ünlemler kendime kızlar siz artı çıksanızda ben smile yaparım merak etmeyin
Cesmi_naz izinli 78
Serap ----
Kızlar çakma liste gibi oldu kusura bakmayın lütfen ...Öğrenicem inşallah.Bu hafta kilo verenimiz yok haftaya inşallah eksiler havada uçuşur.Ha bu arada neslicanın kilosunu bilmiyorum ondan izinli yazdım.Serabı da ekledim ama ona sormadan yazdım listede kalmak isterse eğr güncelleriz.Kimse canını sıkmasın çok şükür sağlığımız yerinde.Bunlarda gider tek sorun kilo olsun yahu
Hafta sonu sakinliği var.doğacım uyuyacaktı.umarım biraz rahatlamıştır.ben yemekleri hazırladım.
Canı parka götürdüm,şimdi abisi okul bahçesinde basket oynatıyor.
Bugün malesef oruç tutamadım.dün çok kötü oldum.oğlum niyetli.ona sofra hazırlıycam.
Bugünde hava serin.alışına kadar böyle gider inşallah.
Babam hep'ramazanda edepli beslenin der'ilk duyduğunda belki tuhaf gelir insana ama çok doğru bir laf.hem nefsimizi hem ruhumuzu terbiye etmek gerek.bende normal zamanda ne yiyorsak aynen devam ediyoruz.
Hiç birşeyi abartmadan.sadece her akşam dondurma ekliyorum içi yanıyor insanın.
Babamı dinlemeye çalışıyorum yani..
Çıkmış soruları çalışsan yeter canım.evirip çevirip aynı soruları soruyorlar.
Eşim müfettiş doğacım.ankarada teftiş kurulu başkan yardımcısı.öğretmenliğe devam etseydi ayrı olmazdkk.müfettişler rotasyona tabii.o yüzden ayrı düştük.okullar 4÷4 dönüşünce ilkokul öğretmenleri çok fazla oldu.5.sınıfı okutacaklar norm fazlası oldu.o yüzden benim tayinim çıkmadı.bu sene denemedim.oğlan okulundan ayrılmak istemiyor.seneye bu zamanlar eşim gelir inşallah.
Ballarim eve geldik ha simdu :) is yerinde mesai yaptimyorgun susuz ac usuyen bir esra var su an kanepeye yayildim 
Evde miss kokular benim aklimda baklava var ayy sigara icsem ancak bu kadar canim isterdi.Benim tek zaafim tatli heleki ramazanda bu dahada belli oluyor gun icinde hic şeker almadığım icin aksamlari cok zorlanıyorumdukan tatli yapayim kendime yarin yoksa o Şerbetli tatlilarla ramazana kilo vermeyi birak alirim ben ... 
Tartildim bu arada artım olduğu yerde duruyorSağlık olsun napalim... 
Herkese hayırlı iftatlar bize son 45 dk
Saglikli beslenip kilo veren kizin telefonundan gonderilmistir :)
Kizlarrrr benim formasyon sonucu yarin açıklanıyor şimdiden kalbim kut kut atiyor zannediyorum ki yerinden cikacak ben bu eğitimi cok istiyorum Rabbim de biliyor yaaa yukarida...Ama cikmazsa eğer bana yarin formasyon biriniz gelip beni depresyondan cikarirmisinizzira cok üzülürum elbetye vardir bir hayir derim ama formasyonu alacak olsam burdan gidicem yaa resmen hayatim değişecek ... Sabah olsun artık bir an önce Mehmet Akif Üniversitesi herkesi almış hemde ortalamasi benden düşük olan bile yerleşmiş insallah darisi benim basima :) 
Saglikli beslenip kilo veren kizin telefonundan gonderilmistir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?