Kayinvalidemi arefe gunu konya merkezden alip afyona gidiyoz kaplica.kireclenme. boyuz duzlesmesi romatizma. Ucumuzun de cok ihtiyaci var uc gun kalacaz bayramin ucuncu gunu donus. Persembe yani dorduncu gun isbasi oluyor bizim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İftarin guzel olmus canim.baklava da dyzenli hale gelmezse sikinti yok salatalik cayinin tadi nasil. Buarada ben normal caya zor yer biliyorum yerden cok zaman kalmiyor bugun sıkıstirdim cok sukur cayi.guzel oldu dun icecemistim sahurda da icmeyiz biz zaten
Jilian baya zor nurdancigim.duzenli yuruyus ve mekik birkac gun. Sonrasinda leslie olarak spora basla bence. Kaciririm dusuncesi ile yaklasirsan bastan pes etmis olursun oyuzden boyle dusunme canim
Hoşgeldin nilgün.nasıl geçti tatil.bizler bıraktığın gibiyiz.
hoşbulduk... Pek tatil yaptığım söylenemez doğrusu. ilk hafta önce İstanbul sonra İzmire gittik. İzmirde sürekli ön bahçe arka bahçe çocukların peşinden koştum. Eve döndük bu sefer evde çamaşır, ütü, temizlik tabi çocuklarla birlikte müthiş zordu. ama evde olmak güzeldi :)
1 kilo almışım bu arada. Düğün yemekleri güzeldi. annem yanımıza da paket yaptı :)
O aldığın 1 kg hemen geçer merak etme.
İzmirin neresindeydin.bende önümüzdeki hafta izmirde olucam.dikilide olucam.
Düğününüz eminim güzel geçmiştir.tatil güzel ama insanın kendi evi bir başka.özlemişsindir elbette.
Bavul boşaltmak çok zor kolay gelsin canım sana.
ben geldim. Ne var ne yok?
ohhh süper bi tatilmiş canım, şimdiden iyi eglenceler
baklava düzenli hale gelmez canım şeftali var evde çok da severim ama dün hem annem sormadan tabaga koyup getirmiş, hem de ramazan diye torpil geçtimama mumkun oldugu kadar akraba iftarı olmadıgı sürece evde tatlı yememeye çalışacagım
ben sahura kadar uyumadıgım için vakit sıkıntım olmuyor içme konusundasalatalık çayını da bi iftardan sonra içiyorum bide sahurdan önce. tadını da ben sevdim, gerçi içine nane de koymak lazımıış bende taze nane olmadıgı için o eksik ama, limonata gibi sanki, salatalık tadı biraz yogun sadece, ben içebildim yani sıkıntı olmadan
bi bakarım canım jillian a da, dönüşümlü olarak yaparım olmazsa, buluruz bi yolunu
ben geldim. Ne var ne yok?
İzmir Kınıktaydım. Benim memleketim orası. Dikiliye çok yakın. arada Bergama var :) bavulları hallettim 1 haftada da olsa. evimi de temizledim. sorun yok
hoşbulduk... Pek tatil yaptığım söylenemez doğrusu. ilk hafta önce İstanbul sonra İzmire gittik. İzmirde sürekli ön bahçe arka bahçe çocukların peşinden koştum. Eve döndük bu sefer evde çamaşır, ütü, temizlik tabi çocuklarla birlikte müthiş zordu. ama evde olmak güzeldi :)
1 kilo almışım bu arada. Düğün yemekleri güzeldi. annem yanımıza da paket yaptı :)
Kizlarr kitaplarim geldii ama bunlar doganin hediyesi cok mutlu oldum çok ♥♥♥ Teşekkür ederim yine cok incesin ♥♥♥
Ay hangisinden baslasamm ki önce bir cift yürek ve 5333 birlikte okucam sonrada secret ...Nasil heyecanlandim valla Cok merak ediyorum ucunude hadi bakalimmm Size bol bol notlar duserim hep birlikte okumus oluruz ♥♥♥
Bu arada hala daha sonuc aciklanmadi tirlatmak uzereyim siteye sabahtan beri 8390373 milyon kez girdim yok halaneyse sabreden dervis muradina erermis diyip hayra yorayim...
Bugun evde cok güzel kokular var valla missa gibi ben iftara kadar biraz kitaplarima dalayim yoksa aklim full dolu ...
Hayırlı iftarlar hepinize
Saglikli beslenip kilo veren kizin telefonundan gonderilmistir :)
Benim kilom ve ayagim icin oldukca zor jilian ama sen bi dene oyle kararver.himm salatalik cayi degisik bir aroma demekki.topikte bu cayi ve yesil cayi ilk sen denedin zaten. Ben yesil cay ya da kiraz sapli misir puskullu cay icsem yeterli ama yer de kalmiyor zamanda.dur bakslim baslarim ins.ayy ins canim cok zor yogun bir yil gecirdim ramazanin uykusuzlugu yorgunlugunyn ustune cok iyi olacak bu tatil ins.camur banyosu hamam sauna termal su alsin gotursun ins agrilarimizi iltihaplarimizi. Misafir sofralari acisindan rahatim akraba yok gibi. Yirtarim gibi gorunuyor cisss sofralRdN.sen de dikkat et emi fistikkk
Neslicigimi ozledim nasil acaba.iyidir ins hem kendi hem esi.yeri belli oluyor guzel arkadasimin.
yarın kuzenimle beraber dışarıda iftar yapacaz ilk imtihanım bu olacaK :18: gerçi ne yiyecegimiz şimdiden belli, çorba ve şinitzel menuekmek olarak hamburger ekmegi veriyorlar onu zaten yemem, patates salatası oluyor bi kaşık kadar onu yerim, şinitzelleri yerim e tamamdır daha ne olsun
açıkçası ben misafirlikte kısmayı düşünmüyorum canım, midemi yeterince küçülttüm zaten, çok fazla yiyemiyorum, bu yuzden aman abartmayım diye kasmak istemiyorum, midemi rahatsız etmeyecek şekilde yerim, ona göre sahurda dengelerim diye umuyorumzaten 30 günde 3 4 kere olacak bişey, o kadarına esra da izin verir bence bana
off yaaaaben bugun whatsap tan yazacaktım nesliye telefonu açamaz musait olmaz diye unutmuşum yarın unutmasa bari şu koca kafam, ayıp oldu kıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?