- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
Cok sis hissediyorum bugun. Suyu herzamsnki kadar icemedim bile.yarim saat eliptik surdum iyi geldi cok kasti tabi ki. Agir yaptim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Anladim canim. Afiyet olsun hayirli sahular. Ben yarin tavuklu makarna salata corba yogurt olacak yemrklerim var onlari karistirip dolapta yer acmaya calisiyorum
Nesli whatsup sık kullanmiyor ordan ulasamazsin canim.msj at bence. Ben arayim dedim sonra onun aramasini beklemrk konusunda kararlastirdik haber alinca yazarim size
biz annemle anlaşma yaptık, iftarları o hazırlıyor sahurları ben, böylece tam iftar saati ayak altında dolaşmamış oluyorumbiraz asabi oluyorum da iftara doğru
annem açısından da sahur için geç uyanmış oluyor o açıdan faydası oluyor ona, sonunda huzuru bulduk evde
hee tamam canım yarın msj atarım o zaman şimdi geç oldu :26: ayıp ettim ama valla kızdım şimdi kendime
Hosgeldin canim düğün nasil gecti ? Zayiflamissin diye tepkiler aldin mi :)) Ozledik seni
Saglikli beslenip kilo veren kizin telefonundan gonderilmistir :)
Oooo isler bitmis eline saglik artik dinlenip gunlulk hayatina gecersin
Sahuru yaptik namazi kildik yTiyoruz su icince küp gibi oluyorum valla.sahurdA bu kotu oluyor bugun uykum var iki iki bucuk saat uyurum dunku gibi olmaz sukur.iyi uykular hepimize.guzel bir sabaha uyanalim inssss
Neslicigimi ozledim nasil acaba.iyidir ins hem kendi hem esi.yeri belli oluyor guzel arkadasimin.
Sen hep mutlu ol emi.kendime kitap alirken seni unutmam mumkun mu guzelim.mutluluk huzur ve saglik kazandirsin sana. Ben cok mutlu olurum canim benim.tam da gununde geldi oyalar iste seni.bugun ben bile cok heyecanliyim kalbim pirpir senden haber bekledim oss sinavina girdin ben de okulun kapisinda seni bekliyorum sanki. Oyle bir heyecan. Ne yedin ne ictin bakem
yarın kuzenimle beraber dışarıda iftar yapacaz ilk imtihanım bu olacaK :18: gerçi ne yiyecegimiz şimdiden belli, çorba ve şinitzel menuekmek olarak hamburger ekmegi veriyorlar onu zaten yemem, patates salatası oluyor bi kaşık kadar onu yerim, şinitzelleri yerim e tamamdır daha ne olsun
açıkçası ben misafirlikte kısmayı düşünmüyorum canım, midemi yeterince küçülttüm zaten, çok fazla yiyemiyorum, bu yuzden aman abartmayım diye kasmak istemiyorum, midemi rahatsız etmeyecek şekilde yerim, ona göre sahurda dengelerim diye umuyorumzaten 30 günde 3 4 kere olacak bişey, o kadarına esra da izin verir bence bana
off yaaaaben bugun whatsap tan yazacaktım nesliye telefonu açamaz musait olmaz diye unutmuşum yarın unutmasa bari şu koca kafam, ayıp oldu kıza
iftar menumu yazayım hemen
1 hurma
1 kase nohut çorbası
2 küçük biber ve kabak dolması
2 yk yoğurt
2 parmak kadar pide
yemekten sonra sodamı ve salatalık suyumu içtim, bütün gün agdalı tatlı aşerdigim için 1 küçük kemalpaşa tatlısından yedimyanına bir top sade dondurma ile beraber. üstüne de yeşil çayımı içtim, sahura kadar sadece su içerek oturmaya devam
yarın ilk defa dışarı çıkacagım oruçlu olarakçarşıda işlerim var onları halledecem, ordan tek başıma sinemaya gidecegim kış uykusu filmine ordan da kuzenle iftar inşallah dışarıda geçirdigim gün sorun çıkarmaz sevgili migrenim
Hoppp ne oldu kiz sana boyle.az da olsa sekeri olan benim.ne bu boyle ic cekmeler istah patlamasi sinyalinin korkusu.aman dikkat et whatsup da yazarken anlamadim tehlikeyi ama var tehlike canimbenim verdigin kiloyu alma.durtulerini kontriol et istahini cok acik gordum ne oldu sana boyle iki gunde. Hosgeldin buarada fistik.tarti bugun unuttum ben. Son kirk bes dk yemege koyulunca kafam dagildi
Menumu de yazayim.sahurda hafif bir kahvalti yapmistim iftar ise corba buyuk bir salata iki kofte bes kasik makarna iki kavun bir kase yogurt.ekmek yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?