Giden 27 kg ve gidecek bi 20 daha ;)

Cok sis hissediyorum bugun. Suyu herzamsnki kadar icemedim bile.yarim saat eliptik surdum iyi geldi cok kasti tabi ki. Agir yaptim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Nesli whatsup sık kullanmiyor ordan ulasamazsin canim.msj at bence. Ben arayim dedim sonra onun aramasini beklemrk konusunda kararlastirdik haber alinca yazarim size

Uyumadan az kitap okuyum buara firsat bulamiyorum birara iki aksamda bir kitap bitiriyordum

Anladim canim. Afiyet olsun hayirli sahular. Ben yarin tavuklu makarna salata corba yogurt olacak yemrklerim var onlari karistirip dolapta yer acmaya calisiyorum

biz annemle anlaşma yaptık, iftarları o hazırlıyor sahurları ben, böylece tam iftar saati ayak altında dolaşmamış oluyorum biraz asabi oluyorum da iftara doğru
annem açısından da sahur için geç uyanmış oluyor o açıdan faydası oluyor ona, sonunda huzuru bulduk evde

hee tamam canım yarın msj atarım o zaman şimdi geç oldu :26: ayıp ettim ama valla kızdım şimdi kendime

Ayyy super olmus bu hem ikiniz ayni anda yorulmamis olursunuz bana da esim yardim ediyor ufak tefek. O bile nasil iyi oluyor

Oh be smileys geri geldi tlfda yeterli sekil olmasa da is goruyordu ama uzin zamandir onu da yapamiyordum kk yonetimini kiniyorumm

Zuleyha hocam nasilsiniz bugun konusamadik sohbetinizi ozledim ayrica.

Sahuru yaptik namazi kildik yTiyoruz su icince küp gibi oluyorum valla.sahurdA bu kotu oluyor bugun uykum var iki iki bucuk saat uyurum dunku gibi olmaz sukur.iyi uykular hepimize.guzel bir sabaha uyanalim inssss

Huuu bu ne sakinlikkkk kizlar nerdesinizzz

Gunaydinn guzel bir gun olsun ins hepimiz icin. ben yine cok uykuluyum sahurdan sonra uyuyamiyorum sinir oluyorum bu huyuma. Hep boyle oluyorum bugun is sakin. Esim gicik gicik angarya is bulmaya calisiyor gerci. İs yok ehliyet calisiyorum ne guzel. Yok bizim iskolik adam illa comak soksa.gecen yil ramazanda yogunduk bunlara gerek yoktu isimi yapip sporuma gidip eve geliyordum iftara. Ayni lezzeti bulamiyorum bu yil.

Hosgeldin canim düğün nasil gecti ? Zayiflamissin diye tepkiler aldin mi :)) Ozledik seni

Saglikli beslenip kilo veren kizin telefonundan gonderilmistir :)

valla düğün güzeldi. Çocuklarla eskisi gibi kurtlarımı dökemedim ama güzeldi. Zayıflama konusunda tebrikleri kabul ettim evet :) herkes söyledi, nasıl yaptın dedi... güzeldi :)

Ya bende sahurda damacana gibi oluyorum lıkır lıkır midem çok rahatsız oluyorum hatta uykuya ile geçemiyorum son dakikaya kadar su içiyorum

Neslicigimi ozledim nasil acaba.iyidir ins hem kendi hem esi.yeri belli oluyor guzel arkadasimin.

Bende özledim ben deeeee dün akşam msj attım cevap yazmış saolsun pazar günü akşam döneceklermiş gelen giden malum kabalık oluyormuş

aynen canım ilk ayça kayayla başladım anneme diyorum ki sende oku ramazanda çok faydası olacak bana eminim iftarda eve gittiğimde ben mutfağa girmiyorum Allah razı olsun annem yapıyor hazırlıyor o arada bir saat boş vaktim var hemen kitabımı elime aldım okudum aslında çok güzel anlatmış hatta acaba benim insülin direncim olabilir mi diye şüphelenmeye başladım çünkü biliyorsunuz ben diyete başlarkende sonradanda hiç doktora gidip kontrol ettirtmedim ? Bu konuda nasıl bir yol izlemem gerek canlar fikir verirmsiniz? Yani mesela kandan mı bakılıyor bu dirence o na göre regl iken gideyim.

Diğer kitaplarımdan bir çift yüreği akşamları okumayı planlıyorum bu akşam başları mesela

Ayyy bu formasyon dengemi al üst etti yemin ederim.Hiç bişey yapmak istemiyodum kendimi ona endeklemiştim canım biliyorum sende ablam gibi çok heyecanla bekliyosun ..Züleyha ablamda dün sordu çok teşekkür ederim gerçekten umarım müjdeli haberi size bugün veririm...

Yediğimi içtiğimi söylemesem maalesef diyete uygun deildi ama bugün çok güzel beslenicem sözzzzzzzzzzzz sadece yine sporumu yaptım onu söyliyim

İzin çıktı bebeimmm sporu oturt sonra ben sana hep izin veririm zaten az bi kilon var kasmadan yapıcaz bu işi ben de sevmiyorum diyette kasmaları
Haftada 2 kez sütlü tatlı okeydir senin güllaç meselen benimkine çok benziyor ama bizde geröekten bir ben yiyorum mesela annem bugün yapacak kaç gel bizeeee

Bebeim menün tamamdır bence yani tatlı istemen çok normal ....Meyve yememişsin zaten ordan dengeyi kuralım.Hergün yemediğini düşüncede sıkıntı yok.

Bebeim bende tek başına sinemayı sevengillerdenim ... Pek gitmek nasip olamasa iyi geliyor insana heleki kış uykusuna koşşşşşşşşşş

Ayyy migrennn varsa çok dikkat et canım heleki güneşe tepene geçmesin yoksa orucunu bozmak zorunda kalırsın inşallah sıkıntı olmaz

evet evet hep bizim iş erindekiler yüzünden sabahtan akşama kadar yemek konuşuyolar ondan böyle oluyor

Menumu de yazayim.sahurda hafif bir kahvalti yapmistim iftar ise corba buyuk bir salata iki kofte bes kasik makarna iki kavun bir kase yogurt.ekmek yok.

Menün güzel görünüyor iftardan sonra ne yedin peki ? Mesela tahıl hakkın sahurla birlikte dolmuş,meyve yedin mi ,?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…