Giden 27 kg ve gidecek bi 20 daha ;)

Ballarım günaydınnnn....

Naılsınız, doğacım yine girip döktürmüş saol canım benim... Ben dün kendimi sonuçlara o kadar endeklemişim ki hiç bişey yapmadım.Vasıfsız eleman esra...İşte yine çok yoruldum o ayrı.Bu aralar çok yoğunuz kışın haftaık işimi şimdi bir günde yapıyorum.Hata kabul etmeyen bi işimiz var.Dikkatli olmam gerekiyor ama şu okul engel oluyor.Velhasıl halaaaa açıklanmadı.Desteğinize dualarınıza teşekkür ediyorum umarım müjdeli haber veririm.

Yeni kitabımı 5333 çok sevdim henüz başlardayım kesin bilgi edindiğimde sizinlede paylaşıcam.Bu kitap ömür boyu sağlıklı kabailmeyi hedefliyor.

Sonuç olarak ben bugün işlerime adapte olayım ballarım.Dünkğ menümü yazmıyorum bugünkünü mutlaka yazarım.

Züleyha ablamı göremedim ??? Gelir birazdan

bir de alıntılarda kaçırdıklarım olabiliyor affınıza ve anlayışınıza sığınıyorum ballarım

Menun ve ara ogunun guzrl olmus bugun cok sicK da durma emi.migren sevmiyor sicagi.tek basina evde sinemada film cok severim ben de.en son malatyaya gittigimde gittim arkadasimla ozgur basbasa kizkiza son sinemamiz olacK belki diye. Giderim ramazanda guzel bir film olursa. Kis uykusunu istiyorum ben de ama gelmedi iyi seyirler afiyet olsun bugun cok keyifli gorunce gozumee.tadini cikar bolca canim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ya bende sahurda damacana gibi oluyorum lıkır lıkır midem çok rahatsız oluyorum hatta uykuya ile geçemiyorum son dakikaya kadar su içiyorum

Ben dun az su ictim iftarda.yemek yedijkten sonra icemedigimi farkettim oyuzden yemek oncesi bol iceyim cunku yatincaya kadar 1-1.5 bile zor oluyor bu sekilde. Ben su icsem de icmesem de uykum bolundugu icin tekrar zor uyuyorum cogu zaman hic uyuyamiyorum iki uc yildir boyle

evet evet hep bizim iş erindekiler yüzünden sabahtan akşama kadar yemek konuşuyolar ondan böyle oluyor

Erkekler hep oyle ya. Acliga sifir dayaniklilik gosteriyorlar benim esim garip sadece bu konuda. Adam az yer herzaman herzaman

Bende özledim ben deeeee dün akşam msj attım cevap yazmış saolsun pazar günü akşam döneceklermiş gelen giden malum kabalık oluyormuş

Evet ben de sabah yazdim sesi gitmis bogazi kotuymus kiyamam hrmencik iyilessin ins neslicigim

Menün güzel görünüyor iftardan sonra ne yedin peki ? Mesela tahıl hakkın sahurla birlikte dolmuş,meyve yedin mi ,?

İki catal kadayif. Ve biraz dondurnaydi sanirim o gun. Meyve olarak iftar sofrasnda iko catal kavun

Sinavlar yok hem iftar zamani hemaksam. Firsat yaratip okursun ohh mis gibi.buaralar zaman sorunum oluyor az okuyorum ben. Sporsuz bir esra dusunemiyorum artik maasallah.kolay degil bu surec.umutla endise ile bekliyosun. İnsulin direncin olsaydi okadar rahat kilo veremezdin ki. Ama yine de bir gorun sen hic doktora gitmedin tiroit b12 fsh d vitamini seker baktir seker icin ezcaneden glukoz aldirirlar su ile iciyosun ve kan veriyosun ilk kan verdiktwn sonra birer saat aralikla.anlatirlar zaten. Digerleri icin ek kan alirlar ac karnina ol muhakkak.dahiliyenin endokrinoloji bolumune gitmelisin

Oyle uykum geldi ki anlatamam.is sakin bu yil.bi ramazan zor gecdcek bu yuzden.

Sahurum. Bir litre su.peynirli tost donates salatalik iki ceviz iko hurma bir bardak sut

ben bu haftaki tatlı hakkımı tükkettim o zaman dün ve ondan önceki gün dondurma yiyerek meyveye abanayım bari haftanın geri kalanında ama sizin evden de güllaç teklifi geldi şimdi onu geri çevirmek olmaz, önce bi onu yiyeyim ondan sonra meyve yerim olur mu

3 gibi çıkacam canım dışarı sıkıntı olmaz o zaman güneş, hem kimseyi de bulamadım o film için tek başıma gidecem mecbur, buralarda olsaydın beraber giderdik ne keyifli olurdu bugun de iftarda dışarda olacam ama tatlıyı yemem artık, teyzemlere geçecem ordan orda da bakarım hangi meyve varmış ona göre yerim anlaştık

3 gibi çıkacam canım dışarı filmin seansı 4.30 ta o yuzden sanırım güneş rahatsız etmez beni :44: tek başıma da pek sevmem aslında ben ama mecbur kaldım bu film için, kardeşim gelmek istemedi ben de özgür kız olarak takılayım dedim eger buralarda olsaydın senle de giderdik filizim, başka bir zamana sözümuz olsun

Nasılsınız arkadaşlar..geçmişe henüz bakmadım.candan telefonu alamıyorum.ona oğlum esra ablandan msj gelicek sakın atlama mutlaka haber ver dedim.
Esram hala belli olmadımı.hepimiz heyecanla bekliyoruz.
Kızlar evde şu ara çok huzurluyum.hemen emekli olmak istiyorum.sabah erkenden uyanıyorum.şu ara elimde bitmesinden korktuğum bir kitap var.onu okuyorum.o ara can uyanıyor onu doyuruyorum.kitap okurken biraz uyuyorum.kahvaltımı 11 gibi yapıyorum.evimi keyifle topluyorum.hiç yorulmadan gerilmeden.
Deri ile uğraşmaya başladım.çok zevkli.çizip kesiyorum.süslüyorum.sonra tekrar kitaba geri dönüyorum.6 gibi canı parka götürüyorum.alimert oruç tuttuğu için oğluma özene bezene yemek hazırlıyorum.
Evet arkadaşkarım günlerim böyle huzurla geçiyor.emekli olunca demekki mutlu olucam.inşallah o günleride görürüm.

Geldim canım.inan aynı heyecanla bekliyoruz.geç olsunda ama olsun.şu sayma işini hala bir el atıp öğrenemedim.ömür boyu saymak zor ya.bazen çok sıkılıyorum şu diyet işinden.sabah tvde doktor aytuğun programında tüp ameliyatı olan bir bayan vardı.ameliyat sonradı 3 ayda 30 kg vermiş.okulumuzda var 200 kiloya yakın bir arkadaşımız .çok korkuyor bu ameliyattan.aradım seyret dedim.hadi kilo gitti sarkmalar ne olacak diyor.çok üzülüyorum ona.servis 2 dk geç kalsa kıpkırmızı biniyor arabaya.ayakta duramıyor.ders anlatırken hep oturuyor.kızlar ben çıkyorum. Canın bütün vücudu dışarı dökmüş.su çiçeği gibi.görüşmek üzere.

Gecmise bakamadim uyumadan once bakarim hLilarim grldi yikamadan.onlari serecegim eve yakin atm var esim namaza gecer ben atm ye. Utum tamirdrn geldi seksen tl bayildim hali yuz tl. Sarimsak aldim yillik. Hem kendime hem lokanraya altmis tl oraya. Anneme onluk falan diktirdik toplam 100 tl. Ekstra odemelet cikti maas yatar yatmaz daha.

bende özledim sizlerle uzun uzun sohbet etmeyi..güya tatile girdim rahatladım derken iyice yoğunlaştım..oğlanın huyu suyu herşeyi değişti...sıcaktan zaten hiç kimsenin birşey yiyesi gelmiyo ki canım..sadece suuuuuuuuuuu

eşim burada canım ama haftasonu gidecek büyük bir ihtimalle..gidip tekrardan gelecek..geççiştirdi benim eşimde ama artık son raddeye gelmiş dr.nin demesine göre...olsun çıksın belki daha rahat nefes alır..oğluşun resimlerini eklemedim yeni foto geçenlerde ekledim bir kaç foto

Serapcim Merhaba
Biz seninle hemseriymisiz sanirim huc haberim yok hosgeldin topraaam :)

Saglikli beslenip kilo veren kizin telefonundan gonderilmistir :)
Aaaaa Erzurumlu musun canım sende? Erzurumluyum ama maraşa gelin gittim ayrı düştüm memleketimden..hoşbulduk topraaammm bu arada...

Ne güzel hafif yemişsin.bu arada hem eşine hem sana geçmiş olsun.eşim 3 yıl önce erzurumda bir seminere gitmişti.kadayıf dolması getirmişti.of süperdi.çok yedim ama ordan gelenler bir başka güzeldi.
kadayıfımız güzeldir hocam..ama az yemek lazım malum tatlı acayip kilo aldırıyo...dilekleriniz için sağolun hocam..

Kizlar bugun cok yogun bir gun.lokanta , kardesimin ameliyat haberi , halilar derken yeni oturdum camasir asip yatarim cay ancak iciyorum yarin detayli menu de yazarim

Kizlar esramiz ne zaman girer bilmiyorum soramadim da bu durumda.haber etmemi istedi formasyon olmamis dilim kitlendi ne desem nasil moral versem bilemiyorum konusamadik bile.yardiminiza akliniza ihtitacim var

Hakettigin herseye er ya da gec ulasman icin dua ediyorum canim esram.bugun yogun bir gun gecirdim tadim da yok hem tup mide ameliyati hem evlat edinme konulari aklimi doldurdu sana ne diyip teselli edecegimi bilemedim kendim şoku atlamamisken hem de bu kafayla konusamadim kusuruma bakma emi canim benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…