iftar menumu yazayım hemen
1 hurma
1 kase nohut çorbası
2 küçük biber ve kabak dolması
2 yk yoğurt
2 parmak kadar pide
yemekten sonra sodamı ve salatalık suyumu içtim, bütün gün agdalı tatlı aşerdigim için 1 küçük kemalpaşa tatlısından yedimyanına bir top sade dondurma ile beraber. üstüne de yeşil çayımı içtim, sahura kadar sadece su içerek oturmaya devam
yarın ilk defa dışarı çıkacagım oruçlu olarakçarşıda işlerim var onları halledecem, ordan tek başıma sinemaya gidecegim kış uykusu filmine ordan da kuzenle iftar inşallah dışarıda geçirdigim gün sorun çıkarmaz sevgili migrenim
Ya bende sahurda damacana gibi oluyorum lıkır lıkır midem çok rahatsız oluyorum hatta uykuya ile geçemiyorum son dakikaya kadar su içiyorum
evet evet hep bizim iş erindekiler yüzünden sabahtan akşama kadar yemek konuşuyolar ondan böyle oluyor
Bende özledim ben deeeeedün akşam msj attım cevap yazmış saolsun pazar günü akşam döneceklermiş gelen giden malum kabalık oluyormuş
Menün güzel görünüyor iftardan sonra ne yedin peki ? Mesela tahıl hakkın sahurla birlikte dolmuş,meyve yedin mi ,?
aynen canım ilk ayça kayayla başladım anneme diyorum ki sende okuramazanda çok faydası olacak bana eminim iftarda eve gittiğimde ben mutfağa girmiyorum Allah razı olsun annem yapıyor hazırlıyor o arada bir saat boş vaktim var hemen kitabımı elime aldım okudum aslında çok güzel anlatmış hatta acaba benim insülin direncim olabilir mi diye şüphelenmeye başladım çünkü biliyorsunuz ben diyete başlarkende sonradanda hiç doktora gidip kontrol ettirtmedim ? Bu konuda nasıl bir yol izlemem gerek canlar fikir verirmsiniz? Yani mesela kandan mı bakılıyor bu dirence o na göre regl iken gideyim.
Diğer kitaplarımdan bir çift yüreği akşamları okumayı planlıyorum bu akşam başları mesela
Ayyy bu formasyon dengemi al üst etti yemin ederim.Hiç bişey yapmak istemiyodum kendimi ona endeklemiştim canım biliyorum sende ablam gibi çok heyecanla bekliyosun ..Züleyha ablamda dün sordu çok teşekkür ederim gerçekten umarım müjdeli haberi size bugün veririm...
Yediğimi içtiğimi söylemesem maalesef diyete uygun deildi ama bugün çok güzel beslenicem sözzzzzzzzzzzz sadece yine sporumu yaptım onu söyliyim
İzin çıktı bebeimmm sporu oturt sonra ben sana hep izin veririm zaten az bi kilon var kasmadan yapıcaz bu işi ben de sevmiyorum diyette kasmaları
Haftada 2 kez sütlü tatlı okeydir senin güllaç meselen benimkine çok benziyor ama bizde geröekten bir ben yiyorum mesela annem bugün yapacak kaç gel bizeeee
Bebeim menün tamamdır bence yani tatlı istemen çok normal ....Meyve yememişsin zaten ordan dengeyi kuralım.Hergün yemediğini düşüncede sıkıntı yok.
Bebeim bende tek başına sinemayı sevengillerdenim ... Pek gitmek nasip olamasa iyi geliyor insana heleki kış uykusuna koşşşşşşşşşş
Ayyy migrennn varsa çok dikkat et canım heleki güneşe tepene geçmesin yoksa orucunu bozmak zorunda kalırsın inşallah sıkıntı olmaz
Menun ve ara ogunun guzrl olmus bugun cok sicK da durma emi.migren sevmiyor sicagi.tek basina evde sinemada film cok severim ben de.en son malatyaya gittigimde gittim arkadasimla ozgur basbasa kizkiza son sinemamiz olacK belki diye. Giderim ramazanda guzel bir film olursa. Kis uykusunu istiyorum ben de ama gelmedi iyi seyirler afiyet olsun bugun cok keyifli gorunce gozumee.tadini cikar bolca canim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Huuu bu ne sakinlikkkk kizlar nerdesinizzz
Ballarım günaydınnnn....
Naılsınız, doğacım yine girip döktürmüş saol canım benim... Ben dün kendimi sonuçlara o kadar endeklemişim ki hiç bişey yapmadım.Vasıfsız eleman esra...İşte yine çok yoruldum o ayrı.Bu aralar çok yoğunuz kışın haftaık işimi şimdi bir günde yapıyorum.Hata kabul etmeyen bi işimiz var.Dikkatli olmam gerekiyor ama şu okul engel oluyor.Velhasıl halaaaa açıklanmadı.Desteğinize dualarınıza teşekkür ediyorum umarım müjdeli haber veririm.
Yeni kitabımı 5333 çok sevdim henüz başlardayım kesin bilgi edindiğimde sizinlede paylaşıcam.Bu kitap ömür boyu sağlıklı kabailmeyi hedefliyor.
Sonuç olarak ben bugün işlerime adapte olayım ballarım.Dünkğ menümü yazmıyorum bugünkünü mutlaka yazarım.
Züleyha ablamı göremedim ??? Gelir birazdan
Ben corba cogurt salata ana yemek yemedim gibi.salata kucuk tabak.esim. devrildi bencok yorgunum bugun. Ama alistirmsk istemiyorum kahveli tarcinli sutumu iciyorum ara ogun olarak. Sahurda da. İciyorum .seni ozlemisim haa.mutlu oldum yazisinca.
eşim burada canım ama haftasonu gidecek büyük bir ihtimalle..gidip tekrardan gelecek..geççiştirdi benim eşimde ama artık son raddeye gelmiş dr.nin demesine göre...olsun çıksın belki daha rahat nefes alır..oğluşun resimlerini eklemedim yeni foto geçenlerde ekledim bir kaç fotoOhh sefaniz olsun canim.allah kabul etsin. Esin yok galiba degil mi. Ayni sey esimde de var. Ama gecistiriyor ameliyati.kucuk.operasyonmus.hrmenck toparlanir canim.sifanizi bulun hemencik ins.oglusunun resimlerine bskslim mi buyumustur tosunpasa
Aaaaa Erzurumlu musun canım sende? Erzurumluyum ama maraşa gelin gittim ayrı düştüm memleketimden..hoşbulduk topraaammm bu arada...Serapcim Merhaba
Biz seninle hemseriymisiz sanirim huc haberim yok hosgeldin topraaam :)
Saglikli beslenip kilo veren kizin telefonundan gonderilmistir :)
kadayıfımız güzeldir hocam..ama az yemek lazım malum tatlı acayip kilo aldırıyo...dilekleriniz için sağolun hocam..Ne güzel hafif yemişsin.bu arada hem eşine hem sana geçmiş olsun.eşim 3 yıl önce erzurumda bir seminere gitmişti.kadayıf dolması getirmişti.of süperdi.çok yedim ama ordan gelenler bir başka güzeldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?