- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
Sahurum. Bir litre su.peynirli tost donates salatalik iki ceviz iko hurma bir bardak sut
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hakettigin herseye er ya da gec ulasman icin dua ediyorum canim esram.bugun yogun bir gun gecirdim tadim da yok hem tup mide ameliyati hem evlat edinme konulari aklimi doldurdu sana ne diyip teselli edecegimi bilemedim kendim şoku atlamamisken hem de bu kafayla konusamadim kusuruma bakma emi canim benim
Unutkan anarsist asabi kizzzz seni
ben bu haftaki tatlı hakkımı tükkettim o zaman dün ve ondan önceki gün dondurma yiyerekmeyveye abanayım bari haftanın geri kalanında ama sizin evden de güllaç teklifi geldi şimdi onu geri çevirmek olmaz, önce bi onu yiyeyim ondan sonra meyve yerim olur mu
3 gibi çıkacam canım dışarı sıkıntı olmaz o zaman güneş, hem kimseyi de bulamadım o film için tek başıma gidecem mecbur, buralarda olsaydın beraber giderdik ne keyifli olurdubugun de iftarda dışarda olacam ama tatlıyı yemem artık, teyzemlere geçecem ordan orda da bakarım hangi meyve varmış ona göre yerim anlaştık
3 gibi çıkacam canım dışarı filmin seansı 4.30 ta o yuzden sanırım güneş rahatsız etmez beni :44: tek başıma da pek sevmem aslında ben ama mecbur kaldım bu film için, kardeşim gelmek istemedi ben de özgür kız olarak takılayım dedimeger buralarda olsaydın senle de giderdik filizim, başka bir zamana sözümuz olsun
Gayet başarılısın.
Konuya cevap ver tıklıyorum tam 5 kezdir bu ileti çıkıyor demekki bunu atlamamam laxım.
Oğlum sahur yaptı yattı ben hala ayaktayım.şimdi kitabıma dönüp sonra biraz uymaya çalışıcam.
Dünkü menümü yazayım.
Sabah 1 yumurta.biraz peynir.
Ara sütlü kahve
Öğlen 2 parça tavuk.1 kase yoğurt
Ara 1 avuç kara dut
Akşam ekmek arası köfte.yoğurt 1 brdk kola zero.
1 saat yürüdüm.120 mekik.dambılla kol egzersizleri.biraz önce tartıldım.sonuç önce 65.500.1 sn sonra tartı yamuk gibiydi 1 daha çıktım 66.900 yok arık dedim indim bir daha çıktım 66.100 offf hadi bir daha 65.700.
Ee ne anladım şimdi ben.hangi kilo benim.aldımmı verdim mi?çocuklar kalkınca bir daha tartılıcam.
Benden haberler bu kadar arkadaşlar.
Bugünde hepinize huzurlu bereketli,umutlu,kararlı,çoşkulu,içinizdeki güneşin aydınlığının yüzünüzü ve gönlününüzü aydınlattığı bir gün diliyorum.neslinin yeri çok belli.bende numarası olmadığı için arayamadım.hepinizi öpüyorum ...
Nasılsınız arkadaşlar..geçmişe henüz bakmadım.candan telefonu alamıyorum.ona oğlum esra ablandan msj gelicek sakın atlama mutlaka haber ver dedim.
Esram hala belli olmadımı.hepimiz heyecanla bekliyoruz.
Kızlar evde şu ara çok huzurluyum.hemen emekli olmak istiyorum.sabah erkenden uyanıyorum.şu ara elimde bitmesinden korktuğum bir kitap var.onu okuyorum.o ara can uyanıyor onu doyuruyorum.kitap okurken biraz uyuyorum.kahvaltımı 11 gibi yapıyorum.evimi keyifle topluyorum.hiç yorulmadan gerilmeden.
Deri ile uğraşmaya başladım.çok zevkli.çizip kesiyorum.süslüyorum.sonra tekrar kitaba geri dönüyorum.6 gibi canı parka götürüyorum.alimert oruç tuttuğu için oğluma özene bezene yemek hazırlıyorum.
Evet arkadaşkarım günlerim böyle huzurla geçiyor.emekli olunca demekki mutlu olucam.inşallah o günleride görürüm.
Allerjikmiş arkadaşlar.hepinize hayırlı iftarlar
Tüp mide ameliyatı ile ilgili dün tvde bir program vardı.dr aytuğ.tekrarına bakabilirsin.2 cerrah anlattı.benim yeğenimdr kelepçe taktırdı.çokta güzel kilo verdi.korkularının sorularının olması çok normal.eğer yenersen korkularını ol bence.iyice araştır.öncesini sonrasını.biz yeğenimde hiç bir sıkıntı yaşamadık.bebeği olmuyordu.kilodan dolayı sperm kalitesi çok düşüktü.o düzeldi ama şimdi de bebek olmuyor.tüp,aşılama ne varsa denediler.şimdi yeni bir yöntem varmış.2 ay sonra onu deneyecek doktorlar.
Evlat edinme konusu çok hassas.
Ben herzaman iyi insanların yuvadan çocuk almasına taraftarım.orda yetişen bir çok öğrencim oldu.inanın isteselerde normal olamıyorlar.çok azı sağlıklı insan oluyor.
Çok küçükken evlat edinilmiş öğrencimde var.aile inanılmaz ilgili.eğer kendine güveniyorsan hiç düşünme.hem çok büyük bir sevap.bir insanı mutlu etmek vatana iyi bir insan kazandırmak onu koşulsuz sevmek.çocuk yetiştirmek bir sanat.yapabilirim diyorsan ki yaparsın hiç düşünme.vefakar bir yanın var.yüreğini dinle derim.
Konuya cevap ver tıklıyorum tam 5 kezdir bu ileti çıkıyor demekki bunu atlamamam laxım.
Oğlum sahur yaptı yattı ben hala ayaktayım.şimdi kitabıma dönüp sonra biraz uymaya çalışıcam.
Dünkü menümü yazayım.
Sabah 1 yumurta.biraz peynir.
Ara sütlü kahve
Öğlen 2 parça tavuk.1 kase yoğurt
Ara 1 avuç kara dut
Akşam ekmek arası köfte.yoğurt 1 brdk kola zero.
1 saat yürüdüm.120 mekik.dambılla kol egzersizleri.biraz önce tartıldım.sonuç önce 65.500.1 sn sonra tartı yamuk gibiydi 1 daha çıktım 66.900 yok arık dedim indim bir daha çıktım 66.100 offf hadi bir daha 65.700.
Ee ne anladım şimdi ben.hangi kilo benim.aldımmı verdim mi?çocuklar kalkınca bir daha tartılıcam.
Benden haberler bu kadar arkadaşlar.
Bugünde hepinize huzurlu bereketli,umutlu,kararlı,çoşkulu,içinizdeki güneşin aydınlığının yüzünüzü ve gönlününüzü aydınlattığı bir gün diliyorum.neslinin yeri çok belli.bende numarası olmadığı için arayamadım.hepinizi öpüyorum ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?