Giden 27 kg ve gidecek bi 20 daha ;)

İyi geceler kizlar uyku sorunu yasiyoum iki bucukta sahura kalkan alti bucukta ise kalkan biri olarak gec uyuyorum sahurdan sonra da uyuyamiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sabah alintilar icin burdayim gorusuruZ

Güzel esram.
Herşeyde bir hayır vardır.üzülme diyemiyorum tabiki üzüleceksin ama sonra yeniden umutlanmalısın.daha önünde zamanın var.mutlaka birgün alacaksın o formasyonu ve öğrencilerine umut dolu şiirler,mücadele dolu öyküler okuyacaksın.
Onlara vazgeçmemekle ilgili kompozisyonlar yazdıracaksın.zor elde edilen kıymetli olur.sen mutlaka bunu başaracaksın.umutsuzluğa,yılgınlığa kapılmak yok.

Tüp mide ameliyatı ile ilgili dün tvde bir program vardı.dr aytuğ.tekrarına bakabilirsin.2 cerrah anlattı.benim yeğenimdr kelepçe taktırdı.çokta güzel kilo verdi.korkularının sorularının olması çok normal.eğer yenersen korkularını ol bence.iyice araştır.öncesini sonrasını.biz yeğenimde hiç bir sıkıntı yaşamadık.bebeği olmuyordu.kilodan dolayı sperm kalitesi çok düşüktü.o düzeldi ama şimdi de bebek olmuyor.tüp,aşılama ne varsa denediler.şimdi yeni bir yöntem varmış.2 ay sonra onu deneyecek doktorlar.
Evlat edinme konusu çok hassas.
Ben herzaman iyi insanların yuvadan çocuk almasına taraftarım.orda yetişen bir çok öğrencim oldu.inanın isteselerde normal olamıyorlar.çok azı sağlıklı insan oluyor.
Çok küçükken evlat edinilmiş öğrencimde var.aile inanılmaz ilgili.eğer kendine güveniyorsan hiç düşünme.hem çok büyük bir sevap.bir insanı mutlu etmek vatana iyi bir insan kazandırmak onu koşulsuz sevmek.çocuk yetiştirmek bir sanat.yapabilirim diyorsan ki yaparsın hiç düşünme.vefakar bir yanın var.yüreğini dinle derim.

Unutkan anarsist asabi kizzzz seni

Konuya cevap ver tıklıyorum tam 5 kezdir bu ileti çıkıyor demekki bunu atlamamam laxım.
Oğlum sahur yaptı yattı ben hala ayaktayım.şimdi kitabıma dönüp sonra biraz uymaya çalışıcam.
Dünkü menümü yazayım.
Sabah 1 yumurta.biraz peynir.
Ara sütlü kahve
Öğlen 2 parça tavuk.1 kase yoğurt
Ara 1 avuç kara dut
Akşam ekmek arası köfte.yoğurt 1 brdk kola zero.
1 saat yürüdüm.120 mekik.dambılla kol egzersizleri.biraz önce tartıldım.sonuç önce 65.500.1 sn sonra tartı yamuk gibiydi 1 daha çıktım 66.900 yok arık dedim indim bir daha çıktım 66.100 offf hadi bir daha 65.700.
Ee ne anladım şimdi ben.hangi kilo benim.aldımmı verdim mi?çocuklar kalkınca bir daha tartılıcam.
Benden haberler bu kadar arkadaşlar.
Bugünde hepinize huzurlu bereketli,umutlu,kararlı,çoşkulu,içinizdeki güneşin aydınlığının yüzünüzü ve gönlününüzü aydınlattığı bir gün diliyorum.neslinin yeri çok belli.bende numarası olmadığı için arayamadım.hepinizi öpüyorum ...

Spor ve diyet yapıp hiç bir fark göremeyenler için yağların yakımı mekanizmasını araştırdım biraz. Bizim için önemli noktalar buldukça not ettim. Hiç biri kopyala yapıştır değil. Bir çok yerden alıntılayıp sizinle paylaşıyorum.

*setler arası 30 sn dinlenme ile daha fazla kalori yakımı

*kardiyodan önce ağırlık çalışarak daha fazla kalori harcanabilir

*ağırlıkta spor aletleri kullanmak yerine serbest ağırlık (dambıl) daha etkili ve daha çok kas gurubuna hitap ediyor

*hafif ağırlık-fazla tekrar- ağırlığı yavaş indirmek daha etkili

*egzersiz esnasında sabit tempo verine inen çıkan inen çıkan tempo daha faydalı

*akşam yapılan spor bazal metabolizmayı daha çok yükseltiyor

*ısınma ve soğuma dahil verimli yapılan 90dk'yı aşan bir egzersiz programı kortizol salınımına sebep oluyormuş, bu da yağ yakımı metabolizmasını negatif etkiliyor. Vücudu depolamaya sevk ediyor. Vücut ikaz verince zorlamanın anlamı yok.

Beslenme ile ilgili gözüme çarpanlar:

*vücuda fazla alınan karbonhidrat ve protein yağ olarak depolanıyor.

* yeşil çay, siyah çay, kahve, vitamin D, doğal sağlıklı yağlar (zeytin yağı, omega 3 vs), greyfurt, kalsiyum içeren besinler, elma, avokado, çiğ badem-ceviz tüketmemiz gereken besinler

*yüksek protein oranlı beslenme özellikle karın bölgesindeki yağların eritilmesinde faydalı, düşük kalorili diyette ise tam tahıllılar önemli.

*proteini sindirmek için sindirim sistemi daha fazla kalori harcar

*siyah çay yukarıda bahsettiğim kortizol seviyesini düşürür. yorgunken çay ile rahatlamamızın bir olumlu yanı varmış 

Oksijen, su ve güneşi hayatımızdan eksik etmemeliyiz.

İdrarınız koyu renkli ise su alımını arttırın.

Spordan sonra su alımı da çok önemli. Eksilen suyu yerine koymalıyız. Bu su ter yada idrar olarak atılmış olabilir. Terlemememiz su kaybı olmadığı anlamına gelmiyor.

Yukarıda belirttiğim herşeyi internette ayrıntılı arayarak daha detaylı bilgi edinin derim. Amacım sadece fikir vermek. Sadece spor yada sadece diyet ideal vücuda ulaşmakta tek başına yeterli değil.

Aynen ben diyecektim dün sizi okuyunca ... ben onu 1 hafta önce birkaç gün yapıp denemiştim. Flat belly diye bir diyet var yurtdışında popüler olan onda geçiyor.zayıflatan su diye geçiyor. bu su vücudun asit baz dengesini düzeltiyor ve metabolizmayı hızlandırırken sindirim sisteminin de düzgün çalışmasını sağlıyormuş.

tarifi şöyle

7-8 bardak su,1 fincan yeşil çay, önceden demlenip hazırlanmış, 1 orta boy salatalık, yıkanmış, ince dilimlenmiş 2-3 dilim doğranmış veya 1 çay kaşığı rendelenmiş taze zencefil
1 limon, yıkanmış, kabuklu olarak, ince dilimlenmiş
1 küçük elma, yıkanmış, kabuklu olarak dilimlenmiş
5-6 sap taze nane veya 1 tutam kuru nane
Tarçın sevenler 1-2 kabuk tarçın ekleyebilirler.
Tüm malzemeleri karıştırıyor ve bir gece buzdolabında dinlendirdikten sonra tüm sürahiyi ara ara içerek bir günde bitiriyorsunuz.

Tadı güzel oluyor ama ben yine de az balla tadlandırıyordum. Bir işe yarıyor mu tam anlamadım açıkçası...belki belli bir süre denemek lazımdır ,devam ettirmedim ben.

.............

Kizlar gunaydin bazi alintilar buldum bizim icjn

Ben ozgur kiz olmayi cok severim yanlizlik bazen cok keyif verir bana.kimbilir kismet gideriz sinema starbuckkss vb

İlk defa sahurdan sonra uyudum cunku ezan okunurken uyanip su icmeye bile vakit kalmadi

İftarimi da yazayim. Corba, tavuklu mAkarna, kirmizi pancarli yogurt uc dort kasik, domAtes salatalik semizotu, uc hurma, bir bardak limonata, 750 ml su

İftardan sonra esya cek halilari tasi ve ser derken bir saat ugrastik esimle. Tasindik sanki. Sonrasinda da 45 dk tempolu yurudum atm ye gittim geldim sporum bunlar oldu

Bugun sahurum yok. İftar da etsiz turlu ya da yumurtali taze fasulye olacak

Hocam ben de unutiyorum cumartesi tartildim en son.bugun kesin tartilacagim arti eksi mi merak ediyorum siz de bugun bir kez daha tartilin bence. Tarti normal calisir belki. Size de harika. Bir gun. Diliyorum neslicigimin yeri aynen belli. İsterseniz tlf verebilirim

Maasallah cok beceriklisiniz hocam. Ebru kursu tatil olunca bos durmayip yeni bir hobi edinmissiniz emeklilige ne kadar kaldi. Ozelde calistigimiz icin zor bizimki. 28 yil daha calismaliyim ben.ev hanimi olmayi dusunurum bazen.calismasam keyifli sakin ozgur bir hayat nasil olur diye. Cok dusunurum bir sebeple adim atmam atmak mi digru atmamak mi diye dusunup dururum iste

Hocam esimle zor anlasiyoruz cok farkliyiz bir cicugu nasil yetistiririz bilemiyorum sevap sevgi vicdan konunda cok iyi biri ama kanindan olmayinca nasil davranacak o cocuga bileniyorum ve en onemlisi dindar bir insan. Haram helal konulari cok onemli onun icin. Oyuzden dini acidan da cok iyi arastirmak lazim aklinizda biraktigim guzel imaj beni cok mutlu etti kelepce dusunmuyorum hocam. Baya arastirdim gorusmeler de yaptim tup mide olur olursa.

Sabah ve oglen ekmek yok bunun disinda az da geldi porsiyon olarak hocam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…