Maasallah cok beceriklisiniz hocam. Ebru kursu tatil olunca bos durmayip yeni bir hobi edinmissiniz emeklilige ne kadar kaldi. Ozelde calistigimiz icin zor bizimki. 28 yil daha calismaliyim ben.ev hanimi olmayi dusunurum bazen.calismasam keyifli sakin ozgur bir hayat nasil olur diye. Cok dusunurum bir sebeple adim atmam atmak mi digru atmamak mi diye dusunup dururum iste
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sabah ve oglen ekmek yok bunun disinda az da geldi porsiyon olarak hocam
Sahurum. Bir litre su.peynirli tost donates salatalik iki ceviz iko hurma bir bardak sut
ben bu haftaki tatlı hakkımı tükkettim o zaman dün ve ondan önceki gün dondurma yiyerekmeyveye abanayım bari haftanın geri kalanında ama sizin evden de güllaç teklifi geldi şimdi onu geri çevirmek olmaz, önce bi onu yiyeyim ondan sonra meyve yerim olur mu
3 gibi çıkacam canım dışarı sıkıntı olmaz o zaman güneş, hem kimseyi de bulamadım o film için tek başıma gidecem mecbur, buralarda olsaydın beraber giderdik ne keyifli olurdubugun de iftarda dışarda olacam ama tatlıyı yemem artık, teyzemlere geçecem ordan orda da bakarım hangi meyve varmış ona göre yerim anlaştık
3 gibi çıkacam canım dışarı filmin seansı 4.30 ta o yuzden sanırım güneş rahatsız etmez beni :44: tek başıma da pek sevmem aslında ben ama mecbur kaldım bu film için, kardeşim gelmek istemedi ben de özgür kız olarak takılayım dedimeger buralarda olsaydın senle de giderdik filizim, başka bir zamana sözümuz olsun
6 ayım kaldı ama hemen ayrılamam.bana kalsa hiç durmam.büyük oğlum sınava girsin
Onun okuluna bağlı.burslu kazanırsa ayrılırım.herşeyin hayırlısı.bakalım zaman ne gösterecek.
Canım az olduğunu biliyorum ama ben hep böyle besleniyorum.ekmek yemek çok aklıma gelmiyor.meyvede hiç yemeyebilirim.dayanamadığım bir kaç meyve var.dut.incir,karpuz.karpuzada uzun zamandır direniyorum.toplasan çıktığından beri anca 3 dilim yemişimdir.ama dün paxarda dut görünce hemen aldım
Nasılsınız arkadaşlar..geçmişe henüz bakmadım.candan telefonu alamıyorum.ona oğlum esra ablandan msj gelicek sakın atlama mutlaka haber ver dedim.
Esram hala belli olmadımı.hepimiz heyecanla bekliyoruz.
Kızlar evde şu ara çok huzurluyum.hemen emekli olmak istiyorum.sabah erkenden uyanıyorum.şu ara elimde bitmesinden korktuğum bir kitap var.onu okuyorum.o ara can uyanıyor onu doyuruyorum.kitap okurken biraz uyuyorum.kahvaltımı 11 gibi yapıyorum.evimi keyifle topluyorum.hiç yorulmadan gerilmeden.
Deri ile uğraşmaya başladım.çok zevkli.çizip kesiyorum.süslüyorum.sonra tekrar kitaba geri dönüyorum.6 gibi canı parka götürüyorum.alimert oruç tuttuğu için oğluma özene bezene yemek hazırlıyorum.
Evet arkadaşkarım günlerim böyle huzurla geçiyor.emekli olunca demekki mutlu olucam.inşallah o günleride görürüm.
bende özledim sizlerle uzun uzun sohbet etmeyi..güya tatile girdim rahatladım derken iyice yoğunlaştım..oğlanın huyu suyu herşeyi değişti...sıcaktan zaten hiç kimsenin birşey yiyesi gelmiyo ki canım..sadece suuuuuuuuuuu
eşim burada canım ama haftasonu gidecek büyük bir ihtimalle..gidip tekrardan gelecek..geççiştirdi benim eşimde ama artık son raddeye gelmiş dr.nin demesine göre...olsun çıksın belki daha rahat nefes alır..oğluşun resimlerini eklemedim yeni foto geçenlerde ekledim bir kaç foto
Aaaaa Erzurumlu musun canım sende? Erzurumluyum ama maraşa gelin gittim ayrı düştüm memleketimden..hoşbulduk topraaammm bu arada...
kadayıfımız güzeldir hocam..ama az yemek lazım malum tatlı acayip kilo aldırıyo...dilekleriniz için sağolun hocam..
Geldim canım.inan aynı heyecanla bekliyoruz.geç olsunda ama olsun.şu sayma işini hala bir el atıp öğrenemedim.ömür boyu saymak zor ya.bazen çok sıkılıyorum şu diyet işinden.sabah tvde doktor aytuğun programında tüp ameliyatı olan bir bayan vardı.ameliyat sonradı 3 ayda 30 kg vermiş.okulumuzda var 200 kiloya yakın bir arkadaşımız .çok korkuyor bu ameliyattan.aradım seyret dedim.hadi kilo gitti sarkmalar ne olacak diyor.çok üzülüyorum ona.servis 2 dk geç kalsa kıpkırmızı biniyor arabaya.ayakta duramıyor.ders anlatırken hep oturuyor.kızlar ben çıkyorum. Canın bütün vücudu dışarı dökmüş.su çiçeği gibi.görüşmek üzere.
bende özledim sizlerle uzun uzun sohbet etmeyi..güya tatile girdim rahatladım derken iyice yoğunlaştım..oğlanın huyu suyu herşeyi değişti...sıcaktan zaten hiç kimsenin birşey yiyesi gelmiyo ki canım..sadece suuuuuuuuuuu
eşim burada canım ama haftasonu gidecek büyük bir ihtimalle..gidip tekrardan gelecek..geççiştirdi benim eşimde ama artık son raddeye gelmiş dr.nin demesine göre...olsun çıksın belki daha rahat nefes alır..oğluşun resimlerini eklemedim yeni foto geçenlerde ekledim bir kaç foto
Aaaaa Erzurumlu musun canım sende? Erzurumluyum ama maraşa gelin gittim ayrı düştüm memleketimden..hoşbulduk topraaammm bu arada...
kadayıfımız güzeldir hocam..ama az yemek lazım malum tatlı acayip kilo aldırıyo...dilekleriniz için sağolun hocam..
Sinavlar yok hem iftar zamani hemaksam. Firsat yaratip okursun ohh mis gibi.buaralar zaman sorunum oluyor az okuyorum ben. Sporsuz bir esra dusunemiyorum artik maasallah.kolay degil bu surec.umutla endise ile bekliyosun. İnsulin direncin olsaydi okadar rahat kilo veremezdin ki. Ama yine de bir gorun sen hic doktora gitmedin tiroit b12 fsh d vitamini seker baktir seker icin ezcaneden glukoz aldirirlar su ile iciyosun ve kan veriyosun ilk kan verdiktwn sonra birer saat aralikla.anlatirlar zaten. Digerleri icin ek kan alirlar ac karnina ol muhakkak.dahiliyenin endokrinoloji bolumune gitmelisin
Hakettigin herseye er ya da gec ulasman icin dua ediyorum canim esram.bugun yogun bir gun gecirdim tadim da yok hem tup mide ameliyati hem evlat edinme konulari aklimi doldurdu sana ne diyip teselli edecegimi bilemedim kendim şoku atlamamisken hem de bu kafayla konusamadim kusuruma bakma emi canim benim
Tüp mide ameliyatı ile ilgili dün tvde bir program vardı.dr aytuğ.tekrarına bakabilirsin.2 cerrah anlattı.benim yeğenimdr kelepçe taktırdı.çokta güzel kilo verdi.korkularının sorularının olması çok normal.eğer yenersen korkularını ol bence.iyice araştır.öncesini sonrasını.biz yeğenimde hiç bir sıkıntı yaşamadık.bebeği olmuyordu.kilodan dolayı sperm kalitesi çok düşüktü.o düzeldi ama şimdi de bebek olmuyor.tüp,aşılama ne varsa denediler.şimdi yeni bir yöntem varmış.2 ay sonra onu deneyecek doktorlar.
Evlat edinme konusu çok hassas.
Ben herzaman iyi insanların yuvadan çocuk almasına taraftarım.orda yetişen bir çok öğrencim oldu.inanın isteselerde normal olamıyorlar.çok azı sağlıklı insan oluyor.
Çok küçükken evlat edinilmiş öğrencimde var.aile inanılmaz ilgili.eğer kendine güveniyorsan hiç düşünme.hem çok büyük bir sevap.bir insanı mutlu etmek vatana iyi bir insan kazandırmak onu koşulsuz sevmek.çocuk yetiştirmek bir sanat.yapabilirim diyorsan ki yaparsın hiç düşünme.vefakar bir yanın var.yüreğini dinle derim.
Konuya cevap ver tıklıyorum tam 5 kezdir bu ileti çıkıyor demekki bunu atlamamam laxım.
Oğlum sahur yaptı yattı ben hala ayaktayım.şimdi kitabıma dönüp sonra biraz uymaya çalışıcam.
Dünkü menümü yazayım.
Sabah 1 yumurta.biraz peynir.
Ara sütlü kahve
Öğlen 2 parça tavuk.1 kase yoğurt
Ara 1 avuç kara dut
Akşam ekmek arası köfte.yoğurt 1 brdk kola zero.
1 saat yürüdüm.120 mekik.dambılla kol egzersizleri.biraz önce tartıldım.sonuç önce 65.500.1 sn sonra tartı yamuk gibiydi 1 daha çıktım 66.900 yok arık dedim indim bir daha çıktım 66.100 offf hadi bir daha 65.700.
Ee ne anladım şimdi ben.hangi kilo benim.aldımmı verdim mi?çocuklar kalkınca bir daha tartılıcam.
Benden haberler bu kadar arkadaşlar.
Bugünde hepinize huzurlu bereketli,umutlu,kararlı,çoşkulu,içinizdeki güneşin aydınlığının yüzünüzü ve gönlününüzü aydınlattığı bir gün diliyorum.neslinin yeri çok belli.bende numarası olmadığı için arayamadım.hepinizi öpüyorum ...
Aynen ben diyecektim dün sizi okuyunca ... ben onu 1 hafta önce birkaç gün yapıp denemiştim. Flat belly diye bir diyet var yurtdışında popüler olan onda geçiyor.zayıflatan su diye geçiyor. bu su vücudun asit baz dengesini düzeltiyor ve metabolizmayı hızlandırırken sindirim sisteminin de düzgün çalışmasını sağlıyormuş.
tarifi şöyle
7-8 bardak su,1 fincan yeşil çay, önceden demlenip hazırlanmış, 1 orta boy salatalık, yıkanmış, ince dilimlenmiş 2-3 dilim doğranmış veya 1 çay kaşığı rendelenmiş taze zencefil
1 limon, yıkanmış, kabuklu olarak, ince dilimlenmiş
1 küçük elma, yıkanmış, kabuklu olarak dilimlenmiş
5-6 sap taze nane veya 1 tutam kuru nane
Tarçın sevenler 1-2 kabuk tarçın ekleyebilirler.
Tüm malzemeleri karıştırıyor ve bir gece buzdolabında dinlendirdikten sonra tüm sürahiyi ara ara içerek bir günde bitiriyorsunuz.
Tadı güzel oluyor ama ben yine de az balla tadlandırıyordum. Bir işe yarıyor mu tam anlamadım açıkçası...belki belli bir süre denemek lazımdır ,devam ettirmedim ben.
.............
İftarimi da yazayim. Corba, tavuklu mAkarna, kirmizi pancarli yogurt uc dort kasik, domAtes salatalik semizotu, uc hurma, bir bardak limonata, 750 ml su
İftardan sonra esya cek halilari tasi ve ser derken bir saat ugrastik esimle. Tasindik sanki. Sonrasinda da 45 dk tempolu yurudum atm ye gittim geldim sporum bunlar oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?