Giden 27 kg ve gidecek bi 20 daha ;)

6 ayım kaldı ama hemen ayrılamam.bana kalsa hiç durmam.büyük oğlum sınava girsin
Onun okuluna bağlı.burslu kazanırsa ayrılırım.herşeyin hayırlısı.bakalım zaman ne gösterecek.

Sabah ve oglen ekmek yok bunun disinda az da geldi porsiyon olarak hocam

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım az olduğunu biliyorum ama ben hep böyle besleniyorum.ekmek yemek çok aklıma gelmiyor.meyvede hiç yemeyebilirim.dayanamadığım bir kaç meyve var.dut.incir,karpuz.karpuzada uzun zamandır direniyorum.toplasan çıktığından beri anca 3 dilim yemişimdir.ama dün paxarda dut görünce hemen aldım

Sahurum. Bir litre su.peynirli tost donates salatalik iki ceviz iko hurma bir bardak sut

Çok güzel çok beğendim bu menünü canım benim menüme benziyor bence sahurda süt hep olmalı çok tok tutuyor ayrıştıyorum hemen

2 tahıl
1 et
1 süt
1 yağ
1 meyve ( bir hurma daha yiyebilirdin 3 kuru hurma 1 meyve ediyor )

Tatlım nasıl geçti günü bakem ? Film nasıldı? Ne yedin ne içtin ? Ben ne kadar soru soruyorum yahu

6 ayım kaldı ama hemen ayrılamam.bana kalsa hiç durmam.büyük oğlum sınava girsin
Onun okuluna bağlı.burslu kazanırsa ayrılırım.herşeyin hayırlısı.bakalım zaman ne gösterecek.

Ooo bir yildan az.super hocam.ali mert ins iyi bir okul kazansin da gerisi de gelir ins. Kacinci sinif hocam

Ne diyim hocam maasallah.ekmek ve meyve benim zaafim
Diyetimi hep zorlastiriyor bunlar. Dut ben de cok severim kiraz cilek incir favorimdir cilek yiyip cok hasta oldum gun boyu sadece cilek.okul zamani

Güzel kalpli ablam benim iyi ki varsın O konuyu başka bir alıntıda yazıcam buraya dahil olmasın şimdi.

Yahya Kemal okuyorsun değil mi ? Kalemi pek güzeldir.Türk edebiyatını çok seviyorum,hepsini hepsini okumak istiyorum.Bu yüzdendir sanırım dünya edebiyatına çok tanıdık değilim.Bende bir çift yürek okumaya başladım.Daha çok başlardayım ablam eminim keyifle okucam.Vakit sıkıntım olmazsa hemencecik bitecek.Heleki mübarek Ramazan da günler nasıl geçiyor hiç anlamıyorum.Hep bi koştırmacalı....

Ne tuhaf değil mi sen emekli olmak için ben de göreve başlamak için can atıyorum..Rabbim gönlümğüze göre versin inşallah ablam...

On parmağında on marifet valla deri de nerden çıktı ? Merak ettim şimdi neler yapıyosun ki onunla dekor süslemesi gibi mi ?

Bu arada oğlun için çok geçmiş olsun neye alerjisi varmış? Aman iyice araştırın derim ablacım benimde mevsimlsel alerjim var zor oluyor

Anladim canim git gel yapiyor haftasonlari. Oglusunu ozluyordur tabi. Oglusun demisken kac aylik oldu donem donem hiyu degisirmis farkliligi hemen hissedermis ve rahat edemezmis bunlari dusununce erzurumdaki gunlerin zor gecmesi mumkun tabiki canim. Saglikli olsun da gerisi duzelir aaaa gormedim bakayim resimlere evde. Telden olmuyor esin iyi yapmis canim artik ihmal etmesin.rahata erer ins canim bazi donrmler oluyor evi tasidim spor salonuna yaklastim diye sevinirken hem kotulesen psikolojim hem esimin saglik durumu beni daha zor gunlere surekledi en rahat ve mutlu olacagim zamslanlar diye planladim ama tam tersi oldu oluyor yani boyle durumlar. Moralini bozma

Sayma işi çok keyifli ablacım ben kitabı henüz okuyorum yeni bilgiler edindikçe sizinlede paylaşıcam birlikte çözeriz

Diyet benide sıkıyor açıkcası onu yeme bunu dengele ama benim kitabımdaki Ayça Hanım şöyle diyor; diyelimki öğlen canımız hamgurger istedi yedik onu akşam dengeleyebilmeyiz.Akşam meyve yoğurt yada süt ile geçiştirebiliriz.Çok mutlu oldum bunu okuyunca çünkü ben onu yapabiliyorum.Geçen ablamla dolaştığımız gün sabah kahvaltıda kaçırdım diye öğlen salata akşam yoğurt yedim mesela.Bu diyet değil işte sadece kontrol etmek

Ben de aslen Erzurumluyum ama iki senedir ilçesinde yaşıyorum.Bu yaşıma kadar hiç gelmemiştim kısmet işte.Şimdi burda yaşıyorum.Erzurum güzel bir şehir ben çok sevdim ama aynı şeyi yaşadığım yer için söyleyemicem

Sporsuz bir Esra olmamalı zaten artık sıkılaşma zamanı jillian zor ama alıştım severek yapıyorum onuna pilatesi dönüşümlü yapıcam her akşam zaten ağırlık çalışıyorum ve pilates çemberini kullanıyorum.

Canım troid değerlerin senin nasıl ? ben regl iken doktora gidicem

Bu isler sakin oldukca ramazan zorlasiyor bugun yogunum ama normal yogunluk. Gecen srnelerde is cok yogundu cok super hizli geciyordu zamsn. Uyku olmuyordu

QUOTE=lep;35962607]Güzel esram.
Herşeyde bir hayır vardır.üzülme diyemiyorum tabiki üzüleceksin ama sonra yeniden umutlanmalısın.daha önünde zamanın var.mutlaka birgün alacaksın o formasyonu ve öğrencilerine umut dolu şiirler,mücadele dolu öyküler okuyacaksın.
Onlara vazgeçmemekle ilgili kompozisyonlar yazdıracaksın.zor elde edilen kıymetli olur.sen mutlaka bunu başaracaksın.umutsuzluğa,yılgınlığa kapılmak yok.[/QUOTE]

Canlarım benim tşk ederim iyi ki varsınız.Açıkcası dün çok kötü oldum.Ama bugün iyim.Yani ben Rabbim den hep hayırlısını istedim.Hayırlısı buymuş.İlla formasyon olsun demedim.Sadece üzüldüğüm 0,89 luk öğrenci yerleşmiş ama benim notum iki buçuğun üstünde yerleşemiyorum.Adamlar kendi öğrencilerine sahip çıkıyorlar sırf aöf okuduğumuz için 2. sınıf muamele görüyoruz.Zoruma gidiyor emeğim çabam gayretim ....Gecelerce uykusuz kalışım.Hem çalışıp hem okuyorum.Rabbim yukarıda ben ona havale ediyorum.Umuyorum ki seneye formasyon alabileyim.Ayrıca kpp onlisansa çalışmaya başlıcam memurluk bile düşünmeye başladım.Edebiyat benim sevdam ondan vazgeçkmek istemiyorum ama geleceğimi düşünmek zorundayım.

Sizlerin desteği büyük gerçekten bugün iyim kabullendim sadece.Seviyorum sizleri

Ben bu mide amaliyeti konusunda çok fikirsizim yani şöyle ki bana mantıklı geliyor ben olsam yaptırırdım ama sarkma kısmı beni korkutuyor açıkcası.Doğacım karar senin ama önce iyice bir araştır derim.

Hocam evlat edinme hep benimde aklımda olan bir konudur.Kesinlike olumsuz bakmıyorum ama bu konuda kendime güvenemem.Ya ona öz annesi gibi davranamazsam ya kızarsam bağırırsam döversem ...Yani insanoğluyuz karşı olduğum şeyler ama kendime güvenemiyorum ki

sabah = 2 et
ara = 1 süt
öğle = 2 et 1 süt
ara= 1 meyve
akşam = 1 süt 1 et 2 tahıl ( kolanın değerini bilmiyorum akşam kitaba bakarım varsa yazarım ablam)

toplam 2 tahıl 5 et 3 süt 1 meyve görünüyor hocam tahıl ve meyve eksikken et fazla olmuş.Ein fazla olmasına diyecek hiç birşeyim yok.Protein kısmında kısıtlama yapılmamalı bence.Ama tahıl için az diyorum ablam gerçi ekmeğin boyutunu bilmiyordum ondan ben 2 yazdım ama fazlaysa ok.Meyve de az kalmış.Ben sana yardımcı olmak için çevirdim.Böyle daha kolay olur ablam

Tartıyı alıp evin için dolaştığımı bilirim zeminden zemine farkediyor.Ama öyle olduğunda yavaşca tartıdan uzaklaşıp bir kaç gün tartılmamayı öneririm ablam.Psikilojik olarak çok etkileniyoruz.Takılma yani zaten kilon ideal kendini bunun için yorma bile

Çııııık sevmedimmm ayyy uğraşamam ki ben bununla zaten bitki çaylarımı içiyorum buna sıra gelmez üşengeç esraaaaaaa

İftarimi da yazayim. Corba, tavuklu mAkarna, kirmizi pancarli yogurt uc dort kasik, domAtes salatalik semizotu, uc hurma, bir bardak limonata, 750 ml su

Başarılı canım tavuk makarna bir olunca tabi ekmek yemedin afferin sana bıdık ölçüleri bilsem bunuda çevirirdim canım bu akşam ölçülü yaz çevirmeye çalışıyım

spor yapılmış en sevdiğimmmmmmmmmmmmm

Ballarım dün girmek istemedim affınıza sığınıyorum Menümü yazayım

iftar
bir kepçe ezo gelin çorbası ( 1 tahıl)
1 karnıyarık ( 1 yağ 1 et) çünkü annem kızaratarak yapıyor
bol yeşil salata
süzme yoğurt (1 süt)
bir dilim ekmek ( 1 tahıl)

ara
karışık demledğim bitki çayım 2 bardak
1 dilim güllaç ( 1 meyve 1 süt ve kaç tahıl ettiğini bilmiyorum ayça hanıma tweet attım cevap gelirse yazıcam ben 2 tahıl olarak yazıyorum)

sahur
peynirli tost ( 2 tahıl 1 et)
2 haşlama yumurta (2 et)
dom sat
süt ( 1 süt)

Toplamda 6 tahıl 3 süt 4 et 1 yağ ve 1 de meyve yiyerek günü kapatmışım.Hatalarım neler tahıl 1 fazla olmuş güllaç yüzünden.Et bir fazla görünsede sıkıntı yok.Meyve az kalmış.Süt tam kararında.Karnıyarık annemin en meşhur yemeği.Ben de afiyetle yedim.Güllaç sadece benim için yapıldı.Bir borcam duruyor.Bu akşam yarım porsiyon yemeyi planlıyorum.Komşularımıza götürcem yoksa bizimkiler bana bitittirecek.Sporumu da yaptım jillian.Genel olarak başarılıydı sizce???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…