Giden 27 kg ve gidecek bi 20 daha ;)

Himm anladim canim .sayma yapmiyorum biliyosun ama dikkat ediyorum sut ise her sahurda oluyor benim. Seviyorum zaten.kabuk tarcinla iyice calkalayip iciyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim troid normalmis oyle dediler ama ikna olmadim cunku belirtileri nevcut ben de az cok.neyse vardir bildigi doktorun. Sen hep spor yPtin nasil sarkma olur anlamiyorum

Canlarım benim tşk ederim iyi ki varsınız.Açıkcası dün çok kötü oldum.Ama bugün iyim.Yani ben Rabbim den hep hayırlısını istedim.Hayırlısı buymuş.İlla formasyon olsun demedim.Sadece üzüldüğüm 0,89 luk öğrenci yerleşmiş ama benim notum iki buçuğun üstünde yerleşemiyorum.Adamlar kendi öğrencilerine sahip çıkıyorlar sırf aöf okuduğumuz için 2. sınıf muamele görüyoruz.Zoruma gidiyor emeğim çabam gayretim ....Gecelerce uykusuz kalışım.Hem çalışıp hem okuyorum.Rabbim yukarıda ben ona havale ediyorum.Umuyorum ki seneye formasyon alabileyim.Ayrıca kpp onlisansa çalışmaya başlıcam memurluk bile düşünmeye başladım.Edebiyat benim sevdam ondan vazgeçkmek istemiyorum ama geleceğimi düşünmek zorundayım.

Sizlerin desteği büyük gerçekten bugün iyim kabullendim sadece.Seviyorum sizleri[/QUOTE]

Biz de seni cok seviyoruz destegimiz hep devamedecek dualarimizdasin canim benim.guclu bir insansin aferin sana. Cok mutlu oldum takdir ettim bakis acini

Başarılı canım tavuk makarna bir olunca tabi ekmek yemedin afferin sana bıdık ölçüleri bilsem bunuda çevirirdim canım bu akşam ölçülü yaz çevirmeye çalışıyım

Tavuk iki kasik kadar.makarna dort kasik

Canlarım benim tşk ederim iyi ki varsınız.Açıkcası dün çok kötü oldum.Ama bugün iyim.Yani ben Rabbim den hep hayırlısını istedim.Hayırlısı buymuş.İlla formasyon olsun demedim.Sadece üzüldüğüm 0,89 luk öğrenci yerleşmiş ama benim notum iki buçuğun üstünde yerleşemiyorum.Adamlar kendi öğrencilerine sahip çıkıyorlar sırf aöf okuduğumuz için 2. sınıf muamele görüyoruz.Zoruma gidiyor emeğim çabam gayretim ....Gecelerce uykusuz kalışım.Hem çalışıp hem okuyorum.Rabbim yukarıda ben ona havale ediyorum.Umuyorum ki seneye formasyon alabileyim.Ayrıca kpp onlisansa çalışmaya başlıcam memurluk bile düşünmeye başladım.Edebiyat benim sevdam ondan vazgeçkmek istemiyorum ama geleceğimi düşünmek zorundayım.

Sizlerin desteği büyük gerçekten bugün iyim kabullendim sadece.Seviyorum sizleri[/QUOTE]

Kuzum hakettigine emeginin karsiligina hayallerine ins ins kavusacaksin canim.bugun haksizlik yasamisken yarin odulunu alacaksin ins

Ben kendime guvdniyorum abla evlat gelin arkadas olarak kebndimi degerlwndiriyorum ve yapabilirim diyorum esime guvenmiyorum iyi bir insan iyi de bir baba olur ama oz cocuk takintisi yapar mi bilmiyorum sonra hem o cocuk hem biz uzulmeyelim istiyorum.ameliyat cok arastirdim cogu kisi de sarkma oluyir cogu kisi uc yil sonra dikkat etmezse kilo alabiliyor. Riski var operasyonun.ciddi bagirsak sorunu olup anal bolgede yara bile olabiliyormus aylarca suvi beslenince psikolpjiden cilde kadar hersey bozuluyormus

Evet bence de basarili bir gun olmus.

tebrik ederim sizi.menünüz güzelmiş.. ramazanda da eminim baya kilo gider sizden ..

ben de ikna olmadım belirtileri var kitapta okuduğum ve senin söylemlerini karşılaştırınca bence yenşden görün canım ihmale gelmez

Çok hassas bir konu canım aslına bakarsan ben de sana güveniyorum ama eşin için bir fikrim yok.

Ameliyat konusunda şöyle düşün filizim kilo vermek zorunda değilsin.Ama kilo almaman lazım kendini sıkmadan korumaya çalış bu arada kilo verirsen de ne ala.Kendini çok koşullandırdığını görüyorum hayatının sonu değil.Hayat keyif almak için var ama sen bu aralr çok taktın dediğimi düşün bence

Ben yillarca sismandim farkinda degildim rakamlarin bedenlerin.sonra masa basi is evlilik is stresi haplar twdaviler menopox derken dagildikca dagildim zayif olmak istedigimi bile bilmiyordum hep hastalik korkusu hem bebek icin hem guzellesmek icin gozum acildi emek verdim olmadi dagittim kendimi sonra.hala uzuntumu hayal kirikligimi atamadim

Doğacım üzülme lütfen Rabbim güzel kapılar açar elbet.Kilo almanın bir sürü sebebi var.Tabiki vermen de zor.Bunlar seni olumsuz etkliyor ama bu kadar olmamalı diye düşünüyorum.Sen değerlisin ve önce bunun farkına varmaslısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…