Kac kilo verdin acabq bu zamana kadar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Çok güzel çok beğendim bu menünü canım benim menüme benziyor bence sahurda süt hep olmalı çok tok tutuyor ayrıştıyorum hemen
2 tahıl
1 et
1 süt
1 yağ
1 meyve ( bir hurma daha yiyebilirdin 3 kuru hurma 1 meyve ediyor )
Sporsuz bir Esra olmamalı zaten artık sıkılaşma zamanıjillian zor ama alıştım severek yapıyorum onuna pilatesi dönüşümlü yapıcam her akşam zaten ağırlık çalışıyorum ve pilates çemberini kullanıyorum.
Canım troid değerlerin senin nasıl ? ben regl iken doktora gidicem
QUOTE=lep;35962607]Güzel esram.
Herşeyde bir hayır vardır.üzülme diyemiyorum tabiki üzüleceksin ama sonra yeniden umutlanmalısın.daha önünde zamanın var.mutlaka birgün alacaksın o formasyonu ve öğrencilerine umut dolu şiirler,mücadele dolu öyküler okuyacaksın.
Onlara vazgeçmemekle ilgili kompozisyonlar yazdıracaksın.zor elde edilen kıymetli olur.sen mutlaka bunu başaracaksın.umutsuzluğa,yılgınlığa kapılmak yok.
spor yapılmış en sevdiğimmmmmmmmmmmmm
Başarılı canım tavuk makarna bir olunca tabi ekmek yemedin afferin sana bıdıkölçüleri bilsem bunuda çevirirdim canım bu akşam ölçülü yaz çevirmeye çalışıyım
Çııııık sevmedimmm ayyy uğraşamam ki ben bununla zaten bitki çaylarımı içiyorum buna sıra gelmezüşengeç esraaaaaaa
QUOTE=lep;35962607]Güzel esram.
Herşeyde bir hayır vardır.üzülme diyemiyorum tabiki üzüleceksin ama sonra yeniden umutlanmalısın.daha önünde zamanın var.mutlaka birgün alacaksın o formasyonu ve öğrencilerine umut dolu şiirler,mücadele dolu öyküler okuyacaksın.
Onlara vazgeçmemekle ilgili kompozisyonlar yazdıracaksın.zor elde edilen kıymetli olur.sen mutlaka bunu başaracaksın.umutsuzluğa,yılgınlığa kapılmak yok.
Ben bu mide amaliyeti konusunda çok fikirsizim yani şöyle ki bana mantıklı geliyor ben olsam yaptırırdım ama sarkma kısmı beni korkutuyor açıkcası.Doğacım karar senin ama önce iyice bir araştır derim.
Hocam evlat edinme hep benimde aklımda olan bir konudur.Kesinlike olumsuz bakmıyorum ama bu konuda kendime güvenemem.Ya ona öz annesi gibi davranamazsam ya kızarsam bağırırsam döversem ...Yani insanoğluyuz karşı olduğum şeyler ama kendime güvenemiyorum ki
Ballarım dün girmek istemedim affınıza sığınıyorumMenümü yazayım
iftar
bir kepçe ezo gelin çorbası ( 1 tahıl)
1 karnıyarık ( 1 yağ 1 et) çünkü annem kızaratarak yapıyor
bol yeşil salata
süzme yoğurt (1 süt)
bir dilim ekmek ( 1 tahıl)
ara
karışık demledğim bitki çayım 2 bardak
1 dilim güllaç ( 1 meyve 1 süt ve kaç tahıl ettiğini bilmiyorum ayça hanıma tweet attım cevap gelirse yazıcam ben 2 tahıl olarak yazıyorum)
sahur
peynirli tost ( 2 tahıl 1 et)
2 haşlama yumurta (2 et)
dom sat
süt ( 1 süt)
Toplamda 6 tahıl 3 süt 4 et 1 yağ ve 1 de meyve yiyerek günü kapatmışım.Hatalarım neler tahıl 1 fazla olmuş güllaç yüzünden.Et bir fazla görünsede sıkıntı yok.Meyve az kalmış.Süt tam kararında.Karnıyarık annemin en meşhur yemeği.Ben de afiyetle yedim.Güllaç sadece benim için yapıldı.Bir borcam duruyor.Bu akşam yarım porsiyon yemeyi planlıyorum.Komşularımıza götürcem yoksa bizimkiler bana bitittirecek.Sporumu da yaptım jillian.Genel olarak başarılıydı sizce???
Ballarım dün girmek istemedim affınıza sığınıyorumMenümü yazayım
iftar
bir kepçe ezo gelin çorbası ( 1 tahıl)
1 karnıyarık ( 1 yağ 1 et) çünkü annem kızaratarak yapıyor
bol yeşil salata
süzme yoğurt (1 süt)
bir dilim ekmek ( 1 tahıl)
ara
karışık demledğim bitki çayım 2 bardak
1 dilim güllaç ( 1 meyve 1 süt ve kaç tahıl ettiğini bilmiyorum ayça hanıma tweet attım cevap gelirse yazıcam ben 2 tahıl olarak yazıyorum)
sahur
peynirli tost ( 2 tahıl 1 et)
2 haşlama yumurta (2 et)
dom sat
süt ( 1 süt)
Toplamda 6 tahıl 3 süt 4 et 1 yağ ve 1 de meyve yiyerek günü kapatmışım.Hatalarım neler tahıl 1 fazla olmuş güllaç yüzünden.Et bir fazla görünsede sıkıntı yok.Meyve az kalmış.Süt tam kararında.Karnıyarık annemin en meşhur yemeği.Ben de afiyetle yedim.Güllaç sadece benim için yapıldı.Bir borcam duruyor.Bu akşam yarım porsiyon yemeyi planlıyorum.Komşularımıza götürcem yoksa bizimkiler bana bitittirecek.Sporumu da yaptım jillian.Genel olarak başarılıydı sizce???
Evet bence de basarili bir gun olmus.
tebrik ederim sizi.menünüz güzelmiş.. ramazanda da eminim baya kilo gider sizden..
Benim troid normalmis oyle dediler ama ikna olmadim cunku belirtileri nevcut ben de az cok.neyse vardir bildigi doktorun. Sen hep spor yPtin nasil sarkma olur anlamiyorum
Tavuk iki kasik kadar.makarna dort kasik
Ben kendime guvdniyorum abla evlat gelin arkadas olarak kebndimi degerlwndiriyorum ve yapabilirim diyorum esime guvenmiyorum iyi bir insan iyi de bir baba olur ama oz cocuk takintisi yapar mi bilmiyorum sonra hem o cocuk hem biz uzulmeyelim istiyorum.ameliyat cok arastirdim cogu kisi de sarkma oluyir cogu kisi uc yil sonra dikkat etmezse kilo alabiliyor. Riski var operasyonun.ciddi bagirsak sorunu olup anal bolgede yara bile olabiliyormus aylarca suvi beslenince psikolpjiden cilde kadar hersey bozuluyormus
ben de ikna olmadım belirtileri var kitapta okuduğum ve senin söylemlerini karşılaştırınca bence yenşden görün canım ihmale gelmez
tavuk = 1 et
makarna = 2 tahıl ama kaşık ölçüsü nasılsı tepelemeyse 2 tahıl silme ise 1 tahıldır canım
Çok hassas bir konu canım aslına bakarsan ben de sana güveniyorum ama eşin için bir fikrim yok.
Ameliyat konusunda şöyle düşün filizim kilo vermek zorunda değilsin.Ama kilo almaman lazım kendini sıkmadan korumaya çalış bu arada kilo verirsen de ne ala.Kendini çok koşullandırdığını görüyorum hayatının sonu değil.Hayat keyif almak için var ama sen bu aralr çok taktın dediğimi düşün bence
Aaa hangi sayfa.ben de bakayim hemen
Ben yillarca sismandim farkinda degildim rakamlarin bedenlerin.sonra masa basi is evlilik is stresi haplar twdaviler menopox derken dagildikca dagildim zayif olmak istedigimi bile bilmiyordum hep hastalik korkusu hem bebek icin hem guzellesmek icin gozum acildi emek verdim olmadi dagittim kendimi sonra.hala uzuntumu hayal kirikligimi atamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?