Tatlım nasıl geçti günü bakem ? Film nasıldı? Ne yedin ne içtin ? Ben ne kadar soru soruyorum yahu
kitap yanımda değil balım akşam eve gider bakarım
Bir kepce corba 1 tahil
2 firin baget 2 et
2 elma dilim patates ve bir çatal ucu makarna 1/2 tahil
salata
10 kiraz 1 meyve
Iftar menum yoksa unutuyorum gelcem yine
Saglikli beslenip kilo veren kizin telefonundan gonderilmistir :)
Doğacım üzülme lütfen Rabbim güzel kapılar açar elbet.Kilo almanın bir sürü sebebi var.Tabiki vermen de zor.Bunlar seni olumsuz etkliyor ama bu kadar olmamalı diye düşünüyorum.Sen değerlisin ve önce bunun farkına varmaslısın
iyi geçti yavrucum, şükür ki ayılmadan bayılmadan hallettim günüfilm nasıldı diye soran herkese verdigim cevabı sana da vereyim yavrum : " 3.30 saatti " baya baya 3.30 saatti, aşırı uzundu benm gibi sabit duramayan bir insana göre çok boş vaktinin oldugu bi zamanda gitmeni tavsiye ederim kesinlikle, en azından dünyaca ödüllü bir filmin Recep İvedik in 33 te 1 i hasılat yapmasına tepki olarak bile gidip görebilirsin diye düşünüyorum, ki ben sıkılmadım da sadece yavaş ilerleyen bir filmdi
ne yedigim dee iftardaa domates çorbası, 2 patça avuç kadar tavuk, 1 yk rus salatası ve bol salata yedim.
arada 2 yk dondurma yedim ( sanırım bu sıcaklar sebebiyle bütün ramazanı dondurma yiyerek geçirecegim)
sahurda da 2 parmak genişliğinde 3 köfte, ve beyaz ekmekten peynirli tost yedim :26: teyzemlere uymak zorunda kaldım yani sahurdaböyle yani şekerim
kızçeler ben geldimm
filmin nasıl oldugunu ve yediklerimi yukarda esraya yazdım, benden havadisler o kadar yani, sizin yazdıklaırnızı da üşenmedim tamamen okuduum
esoşum, formasyon olmamasına üzülmüşsün haklısın da tabiki ama senin çok pozitif bir bakış açın var ve o bakış açısıyla hemen toparlamışsın kendini canım buna çok sevindimher şerde vardır bir hayır o sebeple yavrucum, artık önümüze bakalım, elbet senin için de açılmış çok güzel kapılar var, önemli olan o kapıları bulmak ve ben senin o kapıları bulacagına eminim
filizim, sanırım yine kafan karışık bazı sebeplerden, dışardan bilmeden yaşamadan yorum yapmak istemiyorum o sebeple her zaman yanında oldugumu ve iyi bir dinleyici oldugumu hatırlatıyorum sana canımcım, ne zaman istersen buradayım biliyorsun
züleyha ablam, ememkliliğe az kalmış gönlünce olur inşallah herşeyhayatın da gayet güzel maşalah hep daim olsun inşallah, hep güzellikler seninle olsun
Hosgeldin fistik evet birkacgundur kafam cok dolu karisik.yarin daha umutlu pozitif olurum ins sagol canim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Jillian 1.level 3.gün tamamdir saat 11 de spor yaptığım icin kendimi tebrik ediyorum :)
iftarımı yazayım bende
1 kase tarhana çorbası
1 kabak, 1 biber dolması
2 yk yoğurt
salata
çok ufak bi parça pide
şimdi de yeşil çayımı içip şeftalimi yiyorum
esoşum bişey soracam sana :26: bu sayma sistemine göre dondurma tam olarak neye denk geliyor acaba :44: gündüzün hararetinden sanırım geceleri dondurma istiyor da canım
hee bi de yeşil çayım bitsin jillian ı deneyecem bakalım, inşallah hallederim
Jillian 1.level 3.gün tamamdir saat 11 de spor yaptığım icin kendimi tebrik ediyorum :)
Nasıldınız arkadaşlar.ben değişik bir ruh halindeyim😓.ferhat göçeri severmisiniz bilmem.sesini yorumunu çok severim.rafet el romanla ezo konuktu.çok güzel bir programdı.yastayım şarkısını bilirsiniz .bir konserde biri bir not yollamış.sevdiği kızı düğüne 1 ay kala kaybetmiş.adı murat.bu şarkıda kendini buluyormuş.bir bölüm açalım sizlerde hayatınıza dokunan şarkıları yazın dediler.
Eminim herkesin hayatında vardır böyle bir şarkı.duyduğunuz an içinizden bişeylerin aktığı,zamanı durdurup sizi kendine alan.
ah şarkıların gözü kör olsun😋
benim bir türküm var.bu türküyü kendimi kötü hissettiğimde mutlaka dinlerim.
Ne ağlarsın benim zülfü siyahım
Buda gelir buda geçer ağlama.
Favori söxü ise bu aynı zamanda hayat felsefem.
NEDE. OLSA KIŞIN SONU BAHARDIR
BUDA GELİR BUDA GEÇER AĞLAMA
bunu leman samdan dinlemeye bayılıyorum.
Offf çok yazasım var ama yeter.bir yandanda beni benden alan şarkılarımı dinliyorum.arabesk dinlemeyi çok sevmem ama ferdi tayfur ve orhan gencabayın kıyıda köşede kalmış şarkılarını bile ezbere bilirim.
Eskiden türkiyeye arabayla gelirdik.annem 2sine bayılır.babam türkü sever.3 gün sürerdi yolculuk.biz o türkü ve şarkıları dinleyerek gelir giderdik.farkında olmadan ezberlerdik.biz çok şanslı çocuklardık.almanyaya ilk giden kuşağın çocuklarıydık.ne çok sanatçı gelirdi.memleketten akrabamız gelmişte gitmek zorundaymış gibi hepsine giderdik.neşet ertaşı defalarca dinledim.mahsuni şerif arif sağ.sizler bilirmisiniz bilmem ali ekber çiçek.ozanların bir çoğunu canlı dinledim.bir çoğuda benim için züleyhayı söyledi.
Çok eskilerde dikili festivali olurdu.orada kitap satar.gündüzleri cafelerde yazarların söyleşilerine katılır gecede konserlere koşardık.sadık gürbüz.zülfi livaneli ahmet kaya.selda.onur akın.sonra bu festivali yasakladılar.siyasi boyutunu yazmayayım şimdi.hayatımın en güzel yıllarıydı.evimiz vardı ama ben sahilde arkadaşlarımla çadırda kalır sabaha kadar leylim ley derdim.
Susayım yaaa çok eskilere gittim.şimdi o günlerden bir arkadaşımı arayıp dönücem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?