Giden 27 kg ve gidecek bi 20 daha ;)

Tatlım nasıl geçti günü bakem ? Film nasıldı? Ne yedin ne içtin ? Ben ne kadar soru soruyorum yahu

iyi geçti yavrucum, şükür ki ayılmadan bayılmadan hallettim günü film nasıldı diye soran herkese verdigim cevabı sana da vereyim yavrum : " 3.30 saatti " baya baya 3.30 saatti, aşırı uzundu benm gibi sabit duramayan bir insana göre çok boş vaktinin oldugu bi zamanda gitmeni tavsiye ederim kesinlikle, en azından dünyaca ödüllü bir filmin Recep İvedik in 33 te 1 i hasılat yapmasına tepki olarak bile gidip görebilirsin diye düşünüyorum, ki ben sıkılmadım da sadece yavaş ilerleyen bir filmdi

ne yedigim dee iftardaa domates çorbası, 2 patça avuç kadar tavuk, 1 yk rus salatası ve bol salata yedim.

arada 2 yk dondurma yedim ( sanırım bu sıcaklar sebebiyle bütün ramazanı dondurma yiyerek geçirecegim )

sahurda da 2 parmak genişliğinde 3 köfte, ve beyaz ekmekten peynirli tost yedim :26: teyzemlere uymak zorunda kaldım yani sahurda böyle yani şekerim

kızçeler ben geldimm

filmin nasıl oldugunu ve yediklerimi yukarda esraya yazdım, benden havadisler o kadar yani, sizin yazdıklaırnızı da üşenmedim tamamen okuduum

esoşum, formasyon olmamasına üzülmüşsün haklısın da tabiki ama senin çok pozitif bir bakış açın var ve o bakış açısıyla hemen toparlamışsın kendini canım buna çok sevindim her şerde vardır bir hayır o sebeple yavrucum, artık önümüze bakalım, elbet senin için de açılmış çok güzel kapılar var, önemli olan o kapıları bulmak ve ben senin o kapıları bulacagına eminim

filizim, sanırım yine kafan karışık bazı sebeplerden, dışardan bilmeden yaşamadan yorum yapmak istemiyorum o sebeple her zaman yanında oldugumu ve iyi bir dinleyici oldugumu hatırlatıyorum sana canımcım, ne zaman istersen buradayım biliyorsun

züleyha ablam, ememkliliğe az kalmış gönlünce olur inşallah herşey hayatın da gayet güzel maşalah hep daim olsun inşallah, hep güzellikler seninle olsun

Bir kepce corba 1 tahil
2 firin baget 2 et
2 elma dilim patates ve bir çatal ucu makarna 1/2 tahil
salata
10 kiraz 1 meyve

Iftar menum yoksa unutuyorum gelcem yine

Saglikli beslenip kilo veren kizin telefonundan gonderilmistir :)

Bir kepce corba 1 tahil
2 firin baget 2 et
2 elma dilim patates ve bir çatal ucu makarna 1/2 tahil
salata
10 kiraz 1 meyve

Iftar menum yoksa unutuyorum gelcem yine

Guzel bir menu.ben de yazayim aklimdayken. Bir corba bir litre az ekmek iki dilim sanirim. ekmek pideye benzeyen ama ekmek olandan. Bir catal kavun.domates salatalik semizotu. Ucundan tahinli. Dort bes kasik etsiz turlu. İki kasik yogurt.ara ogun iki top dondurma. Spor yok yogun bas agrisi cekityorum yatacam birazdan hatta

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

iftarımı yazayım bende

1 kase tarhana çorbası

1 kabak, 1 biber dolması

2 yk yoğurt

salata

çok ufak bi parça pide

şimdi de yeşil çayımı içip şeftalimi yiyorum

esoşum bişey soracam sana :26: bu sayma sistemine göre dondurma tam olarak neye denk geliyor acaba :44: gündüzün hararetinden sanırım geceleri dondurma istiyor da canım

hee bi de yeşil çayım bitsin jillian ı deneyecem bakalım, inşallah hallederim

Bu konu uzar gider canim. Kafam dolu ruhum sıkışık.bir de esim aksam uzeri yine bir odunluk yapti moralim yerlerdeydi tadim yok halen. Dusunceliyim bu evlilige dair

Canim guzel bir gun olmus film agir olsa da iyidir eminim ki. Menulerde guzel olmus

Hosgeldin fistik evet birkacgundur kafam cok dolu karisik.yarin daha umutlu pozitif olurum ins sagol canim

İyi aksamlar kizlarrr nasilsiniz ben saat dortten beri yogun bas agrisi cekiyorum uykusuzluk ve susuzluktan sanirim .sahurda yapamayinca.dus aldim hap ictim yatacagim gecer sanirim. Opuldunuzzz

Jillian 1.level 3.gün tamamdir saat 11 de spor yaptığım icin kendimi tebrik ediyorum :)

Jillian 1.level 3.gün tamamdir saat 11 de spor yaptığım icin kendimi tebrik ediyorum :)

bana da alkış o zaman, ben de jillian a cesaret edemedim ama leslie 3 mil yaptım, şimdi bitti

Nasıldınız arkadaşlar.ben değişik bir ruh halindeyim😓.ferhat göçeri severmisiniz bilmem.sesini yorumunu çok severim.rafet el romanla ezo konuktu.çok güzel bir programdı.yastayım şarkısını bilirsiniz .bir konserde biri bir not yollamış.sevdiği kızı düğüne 1 ay kala kaybetmiş.adı murat.bu şarkıda kendini buluyormuş.bir bölüm açalım sizlerde hayatınıza dokunan şarkıları yazın dediler.
Eminim herkesin hayatında vardır böyle bir şarkı.duyduğunuz an içinizden bişeylerin aktığı,zamanı durdurup sizi kendine alan.
ah şarkıların gözü kör olsun😋
benim bir türküm var.bu türküyü kendimi kötü hissettiğimde mutlaka dinlerim.
Ne ağlarsın benim zülfü siyahım
Buda gelir buda geçer ağlama.
Favori söxü ise bu aynı zamanda hayat felsefem.
NEDE. OLSA KIŞIN SONU BAHARDIR
BUDA GELİR BUDA GEÇER AĞLAMA
bunu leman samdan dinlemeye bayılıyorum.
Offf çok yazasım var ama yeter.bir yandanda beni benden alan şarkılarımı dinliyorum.arabesk dinlemeyi çok sevmem ama ferdi tayfur ve orhan gencabayın kıyıda köşede kalmış şarkılarını bile ezbere bilirim.
Eskiden türkiyeye arabayla gelirdik.annem 2sine bayılır.babam türkü sever.3 gün sürerdi yolculuk.biz o türkü ve şarkıları dinleyerek gelir giderdik.farkında olmadan ezberlerdik.biz çok şanslı çocuklardık.almanyaya ilk giden kuşağın çocuklarıydık.ne çok sanatçı gelirdi.memleketten akrabamız gelmişte gitmek zorundaymış gibi hepsine giderdik.neşet ertaşı defalarca dinledim.mahsuni şerif arif sağ.sizler bilirmisiniz bilmem ali ekber çiçek.ozanların bir çoğunu canlı dinledim.bir çoğuda benim için züleyhayı söyledi.
Çok eskilerde dikili festivali olurdu.orada kitap satar.gündüzleri cafelerde yazarların söyleşilerine katılır gecede konserlere koşardık.sadık gürbüz.zülfi livaneli ahmet kaya.selda.onur akın.sonra bu festivali yasakladılar.siyasi boyutunu yazmayayım şimdi.hayatımın en güzel yıllarıydı.evimiz vardı ama ben sahilde arkadaşlarımla çadırda kalır sabaha kadar leylim ley derdim.
Susayım yaaa çok eskilere gittim.şimdi o günlerden bir arkadaşımı arayıp dönücem.

Guzel menu olmus dolma cok severim hele kabak ama icindeki pirinc iste iki uc derken bir ekmek yemis kadar etkisi oluyor diye uzak duruyorum bulgurlu yapiyorlar daha masum oluyor ama lezzet almiyorum oyle de.

Ben de tebrik ediyorum enerjini bana da yollasana.ayrica ciddi zaman sorunu yasiyorum bu ramazanda.is cikisi spor salonuna gitmeyi dusunuyorum eskisi gibi.evin icinde olunca eksik bitmiyor zaman yetmiyor

O yillari o gunleri yasadim resmen. Ne guzel bir anlatim diliniz var hocam mest oldum cok guzel gecmis cocukluk genclik yillariniz.annem katiydi benim.sosyal hayatim pek olmadi bizim evde ahmet kaya selda bagcan arif sag caldi cok.karahisar kalesini annem de soylerdi halen cok severek dinlerim ordan muazzez ersoylu yillara gectik tum seriyi alirlardi annem kimi zaman turku soyler sesini kaydederdi kimi zaman siir. Ben universiteye gidince bitti bunlar niyeyse. Oysa mihribanimi ne guzel soylerdi annem. Benim turkum de mihribandir diyebilirim annem ve bedia akarturk ne guzel soylerlerdi beraber daglar daglar seni delik delik delerim. Hem adanadaki gurbetligimiz hem de olen babasini hatirlardi ne de olsa ecevit lakapli altioklu motosikleti ile solculugu kitaplari issiz koy evlerine tasiyan o adamdi. Sirf babasi icin chp ye oy veriyor kardesleri parti degistirdi diye kusuyor tartisiyor hatta. Turkuleri de chp yi de emanet bilmis babasindan. İcime dokunan bir baska turku de bedia akarturkten bebek turkusu.daha cocukken bir filmde dinleyip aglamistim simdi daha bir anlamli oluyor o turku bos besik. Amann dun cok agladim cok kirildim karman cormanim.hayatimdaki herseye cok emek verip karsiligini alamadigimi gormek dagitti beni.bitmeyen bir bas agrisi cektim iki hap dus fayda etmedi sahura kalkmadim basim agriyordu halen. Simdi dalgalandim boyle yine gittim uzaklara. Yagmurun elleri aklima geldi arkadaslariminin da rahmetli eski sevgilimin de bana ithaf ettikleri. Ellerim hep en kucuk oldu cevremde. Ondandir iste bu sarkinin hikayesi. Ferhat gocer funda arar cok begendigim isimlerdir ferhat gocer kizim cok guzeldir yastayim cokcok severim . Yanindayim parcasi da harikadir ben de gittim geldim cogu zamana boyle. Romantik dram bir film izledigimizde hissettigimiz mahsunluk aglamakli bir haldeyim simdi

Oyyy yazdim yazdim gitti ya. Tuhh.

Gunaydinnn bol kahkahali bir gun olur ins.haftanin ortasina geldik ama heyecanli degilim herzamanki gibi cunku bir yil aradan sonra cumartrsi calisacagim zor olacak alismak da yetismek de sorumluluklara. Cocuk yok boyleyim cocuk olsa kimbilir nasil olurdu pofff. Sahur yapmadim yine ama bilerek cunki basim halen agriyordu ysstiktan kaldirmadim kafami. Dun biraz yogundu yogunluk gecince soru cozdum yine oyle yaoacagim opuyorum hepinizi. Aklimda kalanlar bunlar silindi maalesef

Ben eskiden uyguladığım bir listeyi uygulamaya başladım.benim için sayarmısın.uygunmu merak ettim.
Sabah
60 gr peynir
2 zeytin
1 ceviz
2 dilim ekmek
Söğüs salata
1.ara
1 meyve
Öğlen
1kepçe çorba
6 yemek kaşığı susuz sebze yemeği
3 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek
Söğüş salata
2.ara
Bitki çayı.6 diyet bisküvi
Akşam
60 gr et
4 yemek kaşığı sebze yemeği
3 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek
Söğüş salata
Akşam.1 bardak süt
Ben 4 yıl önce bu listeyi uyguladım 10 kg vermiştim.3 aya yakın bir zaman diliminde.
Aradım buldum buzdolabına astım.
Dün başladım
Benim için sayabilirsen çok sevinirim.uygun olmayan fazla olan varsa çıkarayım.elimde liste olunca daha disiplinli oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…