Giden 27 kg ve gidecek bi 20 daha ;)

Oyyy yazdim yazdim gitti ya. Tuhh.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Biliyormusun doğacım seninle oturup uzun uzun konuşmayı çok isterdim
Burdan yazışıyoruz ama ben hakkında birçok şeyi bilmiyorum.yazdıkların çok düşündürdü beni.dedimki herkesi uyutup çayı demleyip doğa ile balkonda kilimi yere serip oturmalıyız.ben anlatıcam o dinlicek o anlatacak ben dinliycem.arada oturmaktan popişlerimiz acıycak.sabaha kadar tüm dünya uyurken biz konuşmalıyız.
Kimbilir olur belki..

Jillian 1.level 3.gün tamamdir saat 11 de spor yaptığım icin kendimi tebrik ediyorum :)

Saglikli beslenip kilo veren kizin telefonundan gonderilmistir :)

Süpersin.bende dün 45 dk yürüdüm.10 dk yer hareketleri yaptım.kollarımı çslıştıracak bişeler yaptım.spora başlarkem heryerimixi ölçüp yazmıştık.her yerimden 8 .10 vm giderken kollarımda tık yok.30 cm.delleniyom ama gitmiyorlar.

Hocam ben de listeye uymayi dusunuyorum insani sıksa da duzen veriyor ustelik neyi eksik neyi fazla yedik biliyoruz cemrem liste ile harika kilo verdi hatirlatsiniz ekmek ve makarna bile ayni anda vardi ama olcusuyle.mutfak terazisi alacagim bu sebeple.buaralar aklimda. İns uygularim siparis verecegim terazi. Ekmek ve eti gram olarak gormek dogru olacak bence

Kol icin agirlik calismak lazim sanirim hocam. Benim arkadasimin abisi spor hocasi iyi bir spor salonunda.ona sorayim ozel tavsiye alalim ben mesela ac karnina kas kaybederim endisesi ile bu yil ac karnina spor da yaomiyorum spor salonuna da gitmiyorum ac. Ama buna gerek yokmus cunku benim kas oranim zaten dusuk oyuzden vucutta ne fazlaysa o yakilirmis ac karnina spor yaparken. Spor salonuni yeniden dusunur oldum dini boyutu eskiye gore daha cok etkiliyor ama bu psikoloji ve kilolardan kurtulmak icin gerekiyorsa bu tutumumu asacagim iyice bir dusuneyim de. Siz super spor yapmissinix esosu da sizi de tebrik ediyorum bugun bas agrim ya da yogun bir ev isim yok ben de size katilacagim ins

Okadar sey yazdim hepsi gitti.bu kez garantiye almak icin resim ekliyorum

Bu kez el yazisi olacK cevabim . Silinmesin ya okadar yazi

Eklentiler

• $1404374778862.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 29
Devam ediyoz

Eklentiler

• $1404376242895.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 29
  • $1404376256648.webp
    15 KB · Görüntüleme: 29

Uzun fimleri sabırla izleyip hep çok sevmişimdir ; piyanist,avatar,fanaa...Liste alır yürür valla.Benim aklımda bu film fırsat bulduğumda gidicem.

Günün güzel geçmesine çok sevindim arada yapmak lazım stres stres nereye kadar :)

İftar başarılı bebeim dondurma da sıkıntı yok sahur biraz olmamış ama misafirllikte menülere daha ılımlı yaklaşmalıyız o yüzden ertesin gün telafisini yaparız biter gider

valla ablacım sen deyince düşündüm de şarkı meselesini, muzik o kadar hayatımın içinde var ki her ruh halime göre farklı dinledigim muzikler var. ama beni çivi gibi bulundugum yere çakan tek bir şarkı var, 3 yıldan fazla zamandır da dinlemedim hatta bu şarkıyı. eski nişanlımla olan " bizim şarkımız " dedigimiz şarkı. ÜMİT SAYIN ın GÜLBEYAZGÜL şarkısı.. seneler geçti hala açıp dinleyemedim, neden bilmiyorum tesadufen bi yerde denk gelse bile içim acıyor.
öyle yani..

valla malesef dolmayı ben de seviyorum yaa bi de zaten onu yeyince genel olarak ekmek yemedigim için pirinciyle beraber yiyiveriyorum atrtık napalım

Sana kocaman alkış..

Canım benim teşekkür ederim artık formasyon kelimesi bile bıkkınlık veriyor.Bu sene için aklımda başka planlar var kesinleştiğinde sizinlede paylaşırım fikirlerinizi alırım.Hayat her zaman lay lay lom değil artık bunu biliyorum.Biz ablamla iki kardeşiz annem bize çok düşkündür.Allah razı olsun dört dörtlük annelik yaptı.Babam için aynı şeyleri söyleyemicem.İkisinede canım feda.Ben evin küçüğüyüm.Ablama göre daha nazlıyım.DIışardaki darbelere hiç dayanıklı değildim.En küçük bişey bile günlerce üzülmeme neden olurdu.Evlendikten sonra işler değişti.Asıl o zaman hayatı öğrendim.Çok büyük zorlujla karşılaştım.Asla altından kalkamıcam gibi geliyordu ama zamanla öğrendim.Mücadele etmeyi pes etmemeyi direnmeyi ... Şimdilerde olgunlaştığımı hissediyorum.Yaşım 27 eminim daha olgun düşünüyorum...Öte yandan içimde hiç büyümeyen bir kız çocuğu var o da hep 7 yaşında.Biz üçümüz mutluyuz böyle.İnsanları kırmadığım zaman ben mutlu oluyorum,onların mutluluklarını gördüğüm zaman hayata bağlanıyorum.Formasyon varsın olmasın ama canlar sağolsun.Annem babam ablam yiğenim sevdiklerim dostlarım hep iyi olsun...

misafirlikte pek yapamıyorum işte ben bu diyet işlerini kuzum, mecburen ortama uyuyorum :26: ramazan sebebiyle pek dengeleme durumu da olamıyor artık oldugu kadar diyorum, zaten çok sıkıntıya gelen bi yapım da yok biliyorsun
dün ilkk defa sporu da yaptım zaten devamı gelirse inşallah daha iyi olur diye umuyorum

hayat malesef her istedigimizi vermiyor esoşum, o sebeple de senin benim gibi hayatın kötü yüzünü görmüş insanlar daha çabuk toparlanıyor gibi geliyor bana. ben de şu psikoloji var mesela hep, beni daha önce yaşadıgım şu olaylar yıkmadıysa bunlar da yıkmaz nasıl olsa biliyorum, e madem öyle yaşamaya devam edelim ki hiç olmazsa günlerim ziyan olmasın sen de öylesin, güçlüyüz biz esoşum, nasıl atlatacam, nasıl geçecek bu günler demiyoruz, atlatmanın yollarını arıyoruz, dilerim hayattaki en kötü şeyleri zaten yaşamışızdır da bundan sonra hep güzellikler olur biizm için

filizcim yazdıklarını okudum, ben genelde bu tür olaylar karşısında yorum yapamam, yine çok fazla bişey demeyecegim sanırım. ama sen güçlüsün bunu ezkiden bilmiyordun belki ama artık sen de biliyorsun o sebeple o günler geride kaldı, çok daha güzel günlerin olacak senin, bunu hisset inan ve ona göre yaşa, bak gör ne güzellikler çıkacak karşına

Bir kepce corba 1 tahil
2 firin baget 2 et
2 elma dilim patates ve bir çatal ucu makarna 1/2 tahil
salata
10 kiraz 1 meyve

Iftar menum yoksa unutuyorum gelcem yine

Saglikli beslenip kilo veren kizin telefonundan gonderilmistir :)

Tamamlıyalım iftardan sonra size söz verdiğim gibi yarım posiyon güllaç yedim.İtiraf ediyorum tabağıma 1 porsiyon koydum ama dedim ki esra sen bunu yemek istemiyosun.Sırf gözün aç hadi kalk onu mutfağa götür suyunu al gel.Öyle de yaptım kendi kendimle konuştum Dr Ayça Kaya öyle yapıyormuş.Denedim oldu valla ( 1 tahıl 1/2 süt 1/2 meyve)

Sahur
1 bardak süt ( 1 süt)
peynirli tost ( 2 tahıl 1 et)
haşlama yumurta(1 et)
2 salam
dom sal maydonoz dere otu
2 hurma (1 meyve ) bir tanede iftarda yemiştim

toplam 4,5 tahıl 1,5 süt 2,5 meyve 4 et olmuş sütten eksik kalmışım çünkü iftarda komşuya yemek yetiştircem diye kendim geç kaldım ve yoğrt eklemedim diğerlerinde bir sorun yok günnnnn başarılıııııııııı

corba ve ekmek = 3 tahıl
iki top dondurma = 1 tahıl 1 süt

diğerleri tam porsiyon değil sayamadım canım

Son düzenleme:

Tatlım iki top dondurma 1 tahıl 1 süt ediyorMUŞŞŞŞ ben tahıl yerine meyce diyordum canlar kusura bakmayın lütfen şimdi ktaptan baktım açılımı bu :26:

Allah yar ve yardımcın olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…