Ben de tebrik ediyorum enerjini bana da yollasana.ayrica ciddi zaman sorunu yasiyorum bu ramazanda.is cikisi spor salonuna gitmeyi dusunuyorum eskisi gibi.evin icinde olunca eksik bitmiyor zaman yetmiyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gunaydinnn bol kahkahali bir gun olur ins.haftanin ortasina geldik ama heyecanli degilim herzamanki gibi cunku bir yil aradan sonra cumartrsi calisacagim zor olacak alismak da yetismek de sorumluluklara. Cocuk yok boyleyim cocuk olsa kimbilir nasil olurdu pofff. Sahur yapmadim yine ama bilerek cunki basim halen agriyordu ysstiktan kaldirmadim kafami. Dun biraz yogundu yogunluk gecince soru cozdum yine oyle yaoacagim opuyorum hepinizi. Aklimda kalanlar bunlar silindi maalesef
Süpersin.bende dün 45 dk yürüdüm.10 dk yer hareketleri yaptım.kollarımı çslıştıracak bişeler yaptım.spora başlarkem heryerimixi ölçüp yazmıştık.her yerimden 8 .10 vm giderken kollarımda tık yok.30 cm.delleniyom ama gitmiyorlar.
Tatlım iki top dondurma 1 tahıl 1 süt ediyorMUŞŞŞŞ ben tahıl yerine meyce diyordum canlar kusura bakmayın lütfen şimdi ktaptan baktım açılımı bu :26:
VUVVVVVVV en büyük alkışlar sanaaaaademekki nurdanım geri döndü sahalaraaa çekilinnnnnnnn
Nasıldınız arkadaşlar.ben değişik bir ruh halindeyim😓.ferhat göçeri severmisiniz bilmem.sesini yorumunu çok severim.rafet el romanla ezo konuktu.çok güzel bir programdı.yastayım şarkısını bilirsiniz .bir konserde biri bir not yollamış.sevdiği kızı düğüne 1 ay kala kaybetmiş.adı murat.bu şarkıda kendini buluyormuş.bir bölüm açalım sizlerde hayatınıza dokunan şarkıları yazın dediler.
Eminim herkesin hayatında vardır böyle bir şarkı.duyduğunuz an içinizden bişeylerin aktığı,zamanı durdurup sizi kendine alan.
ah şarkıların gözü kör olsun😋
benim bir türküm var.bu türküyü kendimi kötü hissettiğimde mutlaka dinlerim.
Ne ağlarsın benim zülfü siyahım
Buda gelir buda geçer ağlama.
Favori söxü ise bu aynı zamanda hayat felsefem.
NEDE. OLSA KIŞIN SONU BAHARDIR
BUDA GELİR BUDA GEÇER AĞLAMA
bunu leman samdan dinlemeye bayılıyorum.
Offf çok yazasım var ama yeter.bir yandanda beni benden alan şarkılarımı dinliyorum.arabesk dinlemeyi çok sevmem ama ferdi tayfur ve orhan gencabayın kıyıda köşede kalmış şarkılarını bile ezbere bilirim.
Eskiden türkiyeye arabayla gelirdik.annem 2sine bayılır.babam türkü sever.3 gün sürerdi yolculuk.biz o türkü ve şarkıları dinleyerek gelir giderdik.farkında olmadan ezberlerdik.biz çok şanslı çocuklardık.almanyaya ilk giden kuşağın çocuklarıydık.ne çok sanatçı gelirdi.memleketten akrabamız gelmişte gitmek zorundaymış gibi hepsine giderdik.neşet ertaşı defalarca dinledim.mahsuni şerif arif sağ.sizler bilirmisiniz bilmem ali ekber çiçek.ozanların bir çoğunu canlı dinledim.bir çoğuda benim için züleyhayı söyledi.
Çok eskilerde dikili festivali olurdu.orada kitap satar.gündüzleri cafelerde yazarların söyleşilerine katılır gecede konserlere koşardık.sadık gürbüz.zülfi livaneli ahmet kaya.selda.onur akın.sonra bu festivali yasakladılar.siyasi boyutunu yazmayayım şimdi.hayatımın en güzel yıllarıydı.evimiz vardı ama ben sahilde arkadaşlarımla çadırda kalır sabaha kadar leylim ley derdim.
Susayım yaaa çok eskilere gittim.şimdi o günlerden bir arkadaşımı arayıp dönücem.
misafirlikte pek yapamıyorum işte ben bu diyet işlerini kuzum, mecburen ortama uyuyorum :26: ramazan sebebiyle pek dengeleme durumu da olamıyor artık oldugu kadar diyorum, zaten çok sıkıntıya gelen bi yapım da yok biliyorsun
dün ilkk defa sporu da yaptım zaten devamı gelirse inşallah daha iyi olur diye umuyorum
hayat malesef her istedigimizi vermiyor esoşum, o sebeple de senin benim gibi hayatın kötü yüzünü görmüş insanlar daha çabuk toparlanıyor gibi geliyor bana. ben de şu psikoloji var mesela hep, beni daha önce yaşadıgım şu olaylar yıkmadıysa bunlar da yıkmaz nasıl olsa biliyorum, e madem öyle yaşamaya devam edelim ki hiç olmazsa günlerim ziyan olmasınsen de öylesin, güçlüyüz biz esoşum, nasıl atlatacam, nasıl geçecek bu günler demiyoruz, atlatmanın yollarını arıyoruz, dilerim hayattaki en kötü şeyleri zaten yaşamışızdır da bundan sonra hep güzellikler olur biizm için
Napıcan mecburr bende dün misafirlikteydim dedim ben diyetteyim böyle hazır kek kurabiye falan koydular ben yemiyorum küsmeyin gücenmeyin arkadaş.Ama mesela dayımlara gitsedim aynı şey olmazdı.Orda yemek zorunda kalırdım ama az az.Artık böyle böyle geçiştireceğiz tatlım
Çok haklısım canım inşallah artık hep güzel şeyler bulur bizi hayat kolaylıklarla devam eder
1 tahıl 1 sütse o eger, dondurma yedik diye meyve yememek pek doğru degil sanırım :44: ekmek yerine dondurma yiyecez yani :44:
bide ben dün spor yaptım diye sanırım sahura çok acıktım yaailk defa bir dilim pide yedim sahurda acaba diyorum spordan sonra ( yaklaşık 12 - 12.30 gibi bitiyor ) 1 meyve yesem, sahurdaki bu gereksiz iştahımı dengelermi ki :26:
sanki çok önemli bişey yapmışım gibi kendime bile tezahurat yapıyorum dün akşamdan beri bu akşam da yapacam ama, azmettim
hazır şeylere karşı ben de direnç gösteriyorum canım, ama sahurda hep tost yapıyorlarmış şimdi kendim için özel bişey isteyemedim ıskıntı ordan oldu yani :26: ben ramazanda diyet olayını sevmiyorum sanırım yaa
Evet canım tahılmış meğersem yani ekmekten kısıcaz dondurma yediğimizde çikolatada tahıl bebeimm bu arada onuda diyim.Olmazsa sen öyle yap canım zaten sahura oturuyosun dondurmanı yee sporunu yap sonrada meyve ye canım ben sahur menüme ekliyorum bazen meyve hakkımı .
Yap balım yap benden sana tam destek fulllll destekkk
Devam ediyoz
Sabah
60 gr peynir = 1 et
2 zeytin = 1/2 yağ
1 ceviz = 1/' yağ
2 dilim ekmek = 2 tahıl
Söğüs salata
1.ara
1 meyve = 1 meyve
Öğlen
1kepçe çorba = 1 tahıl
6 yemek kaşığı susuz sebze yemeği
3 kaşık yoğurt ( 1/2 süt)
1 dilim ekmek( 1 tahıl )
Söğüş salata
2.ara
Bitki çayı.6 diyet bisküvi ( 2 tahıl)
Akşam
60 gr et ( 1 et)
4 yemek kaşığı sebze yemeği
3 kaşık yoğurt ( 1/2 süt)
1 dilim ekmek ( 1 tahıl)
Söğüş salata
Akşam.1 bardak süt ( 1 süt )
Ablam ben bu şekilde saydım bir hatam varsa zamanla kitabı okudukça düzeltiriz birlikte bana sadece tahıl fazla gibi geldi o da diyet bisküvi yüzündenbi bak ablacım liste güzel görünüyor sağlıklı hemde
Esracım Ayça Kayayı ben TV'den takip ettim. çok faydasını gördüm ondan öğrendiklerimin. Kitabını okumadım. Merak ettim bi şeyi sana sorsam. Ben karpuzu çok seviyorum. Mevsimi diye de kaçırmadan bol bol yemek istiyorum. Ne kadar karpuz 1 meyve ediyo böyle net bi bilgi var mı kitapta. bi de karpuz yiyince bi sonraki ya da önceki öğünden ekmeği çıkarmam gerekiyo mu. mesela bugün kahvaltıda sırfa karpuz perynir yedim. ekmek de yemeli miydim bi dilim de olsa. bilemedim. Bunların cevapları var mı sende?
Hemencecik baktım kavun karpuz gibi meyvelerde şöyle oluyor ; bir orta boy kavun yada karpuzun sekizde biri bir porsiyon oluyor yani bir dilim karpuz bir meyve oluyor nilgüncüm.Günlük 3 meyve 5 tahıl hakkın var nasıl kullanmak sana kalmış.Sabah kahvaltısında bir dilim ekmek canın istiyorsa ye istemiyorsa diğer öğünlerde kullan gibi
Hemencecik baktım kavun karpuz gibi meyvelerde şöyle oluyor ; bir orta boy kavun yada karpuzun sekizde biri bir porsiyon oluyor yani bir dilim karpuz bir meyve oluyor nilgüncüm.Günlük 3 meyve 5 tahıl hakkın var nasıl kullanmak sana kalmış.Sabah kahvaltısında bir dilim ekmek canın istiyorsa ye istemiyorsa diğer öğünlerde kullan gibi
karpuzun 8 de biri porsiyon için çok degil mi canım yaaben 2 dilimi 1 porsiyon sanıyordum, o zaman neredeyse 4 5 dilim bir porsiyon olacak, yanlış mı hesapladım ki :44:
çok teşekkür ederim. ben şöyle düşünmüştüm. Karpuz şekerli ya ekmekten de eksiltmem gerekir mi karpuz yiyince demiştim. demek ki alakası yokmuş.
bu arada tatil bana yaramadı. 1-1,5 kilo almışım. Şişkinliğim de var. yeniden konsantre olup düzene girmem gerek. gerçi ipin ucunu bırakmadım ama eski düzene dönmeliyim. burayı okuyunca motive oluyorum. hadi bakalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?