Giden 27 kg ve gidecek bi 20 daha ;)

Bugün konuştuk bakalım yarın senin sporunu görmek istiyorumm önce nurdan şiimdi sennnnnn

Cumartesi günleri çalışmak sıkıcı evde dinlenmek varken ama insan bir süre sonra alışıyor balım vardır bundada bir hayır ama bu mesaiye girer onu söyliyim yaneeeee

Hocam süpersinnnnnn ilham kaynağım benimm keşke neslide gelse

Kollar benimde öyle ben ağırlık çalışmaya başladım kol hareketleri yapıyorum 1 kg her elimde zaten jillian yeterince kol çalıştıryor ama oraya bölgesel çalışmak lazım ablacım başka türlü biraz zor bu arada çok güzel incelmişsin ne kadar sürede inceldin bu kadar ?

Sabah
60 gr peynir = 1 et
2 zeytin = 1/2 yağ
1 ceviz = 1/' yağ
2 dilim ekmek = 2 tahıl
Söğüs salata
1.ara
1 meyve = 1 meyve
Öğlen
1kepçe çorba = 1 tahıl
6 yemek kaşığı susuz sebze yemeği
3 kaşık yoğurt ( 1/2 süt)
1 dilim ekmek( 1 tahıl )
Söğüş salata
2.ara
Bitki çayı.6 diyet bisküvi ( 2 tahıl)
Akşam
60 gr et ( 1 et)
4 yemek kaşığı sebze yemeği
3 kaşık yoğurt ( 1/2 süt)
1 dilim ekmek ( 1 tahıl)
Söğüş salata
Akşam.1 bardak süt ( 1 süt )

Ablam ben bu şekilde saydım bir hatam varsa zamanla kitabı okudukça düzeltiriz birlikte bana sadece tahıl fazla gibi geldi o da diyet bisküvi yüzünden bi bak ablacım liste güzel görünüyor sağlıklı hemde

Tatlım iki top dondurma 1 tahıl 1 süt ediyorMUŞŞŞŞ ben tahıl yerine meyce diyordum canlar kusura bakmayın lütfen şimdi ktaptan baktım açılımı bu :26:

1 tahıl 1 sütse o eger, dondurma yedik diye meyve yememek pek doğru degil sanırım :44: ekmek yerine dondurma yiyecez yani :44:
bide ben dün spor yaptım diye sanırım sahura çok acıktım yaa ilk defa bir dilim pide yedim sahurda acaba diyorum spordan sonra ( yaklaşık 12 - 12.30 gibi bitiyor ) 1 meyve yesem, sahurdaki bu gereksiz iştahımı dengelermi ki :26:

VUVVVVVVV en büyük alkışlar sanaaaaa demekki nurdanım geri döndü sahalaraaa çekilinnnnnnnn

sanki çok önemli bişey yapmışım gibi kendime bile tezahurat yapıyorum dün akşamdan beri bu akşam da yapacam ama, azmettim

Ben Ferhat Göçeri çok severim aslında baktımda müzik zevlerimiz çok uyuşuyor.Bu şarkıyı bende çok severim.Htta fonda çalan Ahmet Kaya beni vur çalıyor o bitsin hemen açıp dinliyim.Leman sam ilkay akkaya ben ruhumu dinlemek istediğim zaman hep açarım bunları.Çok çok severim ...Çok güzel anlatmışsın ablacım.Şarkılarda anılarımız vardır.Her dinlediğimiz de yeniden canlanırlar.Vee onlar iyi ki varlar.Arabesk bende dinlemem ama bazı klasikler varki dinlemeden olmaz.En en en çok orhan gencebay seviyorum.Hem sanatçı kişiliği hemde de eserleri.Keşke aynı senelerde aynı festivallere katılabilseydik ablam gözümde canlandı.Şimdiki gençlik pc başında çürüyor ...Bende bu konuda çok yazarım şimdi neyse kalsın bu kadarlık...

Benim hayatımın şarkısı aklıma gelmedi ya da çok fazla var seçim yapamıyorum ama bi tanesi varki beni hep kışın yanan sıcacık sobamızın etrafında yerlere yayıldığımız elektirğin kesildiği zamanları hatırlatır.Annem söyler biz çevirirdik.Hala bi türkü cafeye gitsek ilk onu istiyoruz..Leylim ley

Zülfü livaneliden LEYLİM LEY sizlere gelsin ballarımm

Napıcan mecburr bende dün misafirlikteydim dedim ben diyetteyim böyle hazır kek kurabiye falan koydular ben yemiyorum küsmeyin gücenmeyin arkadaş.Ama mesela dayımlara gitsedim aynı şey olmazdı.Orda yemek zorunda kalırdım ama az az.Artık böyle böyle geçiştireceğiz tatlım

Çok haklısım canım inşallah artık hep güzel şeyler bulur bizi hayat kolaylıklarla devam eder

hazır şeylere karşı ben de direnç gösteriyorum canım, ama sahurda hep tost yapıyorlarmış şimdi kendim için özel bişey isteyemedim ıskıntı ordan oldu yani :26: ben ramazanda diyet olayını sevmiyorum sanırım yaa

Çok haklısım canım inşallah artık hep güzel şeyler bulur bizi hayat kolaylıklarla devam eder

Evet canım tahılmış meğersem yani ekmekten kısıcaz dondurma yediğimizde çikolatada tahıl bebeimm bu arada onuda diyim.Olmazsa sen öyle yap canım zaten sahura oturuyosun dondurmanı yee sporunu yap sonrada meyve ye canım ben sahur menüme ekliyorum bazen meyve hakkımı .

Yap balım yap benden sana tam destek fulllll destekkk

çok haklısınn afiyet olsun balım ramazanda daha kontrollü olmak lazım yaa ondan sanırım

2 top dondurma 1 tahıl ediyorsa eger kısarız o kolaymış gerçi tahıl tam 5 oluyordu sanrım benm iftar sahur toplam, o zaman deemek ki makarna yada pilav yemeyip dondurma yiyecem tamamdır, anlaştık

Esracım Ayça Kayayı ben TV'den takip ettim. çok faydasını gördüm ondan öğrendiklerimin. Kitabını okumadım. Merak ettim bi şeyi sana sorsam. Ben karpuzu çok seviyorum. Mevsimi diye de kaçırmadan bol bol yemek istiyorum. Ne kadar karpuz 1 meyve ediyo böyle net bi bilgi var mı kitapta. bi de karpuz yiyince bi sonraki ya da önceki öğünden ekmeği çıkarmam gerekiyo mu. mesela bugün kahvaltıda sırfa karpuz perynir yedim. ekmek de yemeli miydim bi dilim de olsa. bilemedim. Bunların cevapları var mı sende?

Hemencecik baktım kavun karpuz gibi meyvelerde şöyle oluyor ; bir orta boy kavun yada karpuzun sekizde biri bir porsiyon oluyor yani bir dilim karpuz bir meyve oluyor nilgüncüm.Günlük 3 meyve 5 tahıl hakkın var nasıl kullanmak sana kalmış.Sabah kahvaltısında bir dilim ekmek canın istiyorsa ye istemiyorsa diğer öğünlerde kullan gibi

karpuzun 8 de biri porsiyon için çok degil mi canım yaa ben 2 dilimi 1 porsiyon sanıyordum, o zaman neredeyse 4 5 dilim bir porsiyon olacak, yanlış mı hesapladım ki :44:

çok teşekkür ederim. ben şöyle düşünmüştüm. Karpuz şekerli ya ekmekten de eksiltmem gerekir mi karpuz yiyince demiştim. demek ki alakası yokmuş.
bu arada tatil bana yaramadı. 1-1,5 kilo almışım. Şişkinliğim de var. yeniden konsantre olup düzene girmem gerek. gerçi ipin ucunu bırakmadım ama eski düzene dönmeliyim. burayı okuyunca motive oluyorum. hadi bakalım...

karpuzun 8 de biri porsiyon için çok degil mi canım yaa ben 2 dilimi 1 porsiyon sanıyordum, o zaman neredeyse 4 5 dilim bir porsiyon olacak, yanlış mı hesapladım ki :44:

Kuzum orta boy bir karpuzu al gözünde sekize böl yani çeyrek karpuz oluyor banada çok geldi ama kitap öyle diyor yada biz yıllardır karpuzu öcü yaptığımız için çok geliyor

Aldığın o olur canım yaaa zaten kalıcı kiloya dönüşmeden sen gönderirsin onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…