denedim ama o bitiremiyo ki özlüyo üzülüyo pişman oluyoBu iliski biteli cok olmus zaten. Geri dönse ne fark edecek. Tekrar ayril baris nereye kadar. Hazir bitmisken bence böyle kalsin.
aramız iyiyken çok güzel sürüyo aslında ama çok aşırı kıskanç ve dediğim dedik inatçı1.5 yıl nasıl sürdü peki ite kaka yürüttüyseniz zorlamayın bence madem sinirlerine hakim olamıyo hayat böyle geçmez
bende öyle düşünüyorumDöner de o döndüğünde sen bıraktığı gibi misindir tartisilir..
farkındayım malesef ama değerimi anlasın istiyorum çünkü beni hiç kaybetmedi ve artık anlasın hissetsin bensizliği istiyorumdönse ne olucak?
her şey güllkük gülistanlık olmıycak farkındasın dimi..
ama ruh hastası canım sen söyledin sinir problemı varmışfarkındayım malesef ama değerimi anlasın istiyorum çünkü beni hiç kaybetmedi ve artık anlasın hissetsin bensizliği istiyorum
ya genetik bi şey yani aileden gelen bi siniri var sinirlenice anne babasını bile görmüyosinir hastası derken?
ahahahaha acıktım vallaDönerse senin lahmacunsa benim
ya ben sadece ben sana nasıl böyle şeyler yaptım diye düşünüp pişman olmasını ve çok geç olmasını istiyorumBirşeyler zedelendiyse ve her seferinde iyi davranan sen isen kendini yıpratırsın anca
Güle oynaya yaşamak varken değer mi ?
onun hastalık değil aileden gelen bi şey yani genetik, dönmesini istiyorum çünkü değerimi anlaması gerekiyo üzülmesi gerekiyoİnş dönmez o sinir hastası sen kalp bu ilişki zor canım neden dönmesini istiyorsunki ?
ya ben sadece ben sana nasıl böyle şeyler yaptım diye düşünüp pişman olmasını ve çok geç olmasını istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?