- 30 Temmuz 2015
- 108
- 81
- 13
- Konu Sahibi angel_melek_27
-
Arkadaşlar hepimizin başına gelmiştir şu ayrılık olayı.Terk eden erkek geri döner mi ortalama ne kadar sürede pişman olur yahut başınıza böyle bir olay gelince bayanlar olarak geri dönsün diye ne yaptınız ? Tekrar barışıp mutlu olanlar var mı içinizde ? Birde bu bizim ilk ayrılığımız yardım lütfenn
Döner illaki döner benim hayatıma tek insan girdi uzun bi ayrılık yaşadık tam 8 ayeger içinde en ufak bi yer bi iz bırakabilmişsen donerr.benimki döndü :) barıştık nişanlandık yarın nikahımız varr..donerse bi şansı hakketmiş olabilir:)
Arkadaşlar hepimizin başına gelmiştir şu ayrılık olayı.Terk eden erkek geri döner mi ortalama ne kadar sürede pişman olur yahut başınıza böyle bir olay gelince bayanlar olarak geri dönsün diye ne yaptınız ? Tekrar barışıp mutlu olanlar var mı içinizde ? Birde bu bizim ilk ayrılığımız yardım lütfenn
seviyorsa 1 gün bile sabredemez sevmiyorsa boşuna bekler durursun..Arkadaşlar hepimizin başına gelmiştir şu ayrılık olayı.Terk eden erkek geri döner mi ortalama ne kadar sürede pişman olur yahut başınıza böyle bir olay gelince bayanlar olarak geri dönsün diye ne yaptınız ? Tekrar barışıp mutlu olanlar var mı içinizde ? Birde bu bizim ilk ayrılığımız yardım lütfenn
Moralini bozmak istemem ama benimkinin pişman olup dönmesi 5 yıl sürdü..Hiçbir şey yapmadım hatasını anladı, jeton biraz köşeli olunca da böyle oluyor tabi..
an itibariyle konu sahibesinin değil senin olaya kitlenmiş durumdayım.:) anlatmak istersen dinlemeye hazırım..
HahahaBoşlukta geçen koskoca 5 yıl, karşı taraf için de öyle.. Ama cesaretsizlikten atılamayan adımlar.. Sonunda aklı başına gelen eski sevgili, ve hala ona aşık olan esas kız.. Bu da benim tuhaf hikayem işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?