Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Mutlu sonla biter mi bilmiyorum ama şuan çooook mutluyuz.. Barışıp yeniden başlayalı 1 seneyi geçti ve tek bir sorun bile olmadı aramızda şimdiye kadar, maşallah diyeyim.. Yani iki taraf da birbirine gerçek duygular besliyorsa olmayacak diye bir şey yok, ne kadar zaman geçerse geçsin.. Konuyu da biraz dağıtmış olduk ama konu sahibinin affına sığınıyorum
Mutlu sonla biter mi bilmiyorum ama şuan çooook mutluyuz.. Barışıp yeniden başlayalı 1 seneyi geçti ve tek bir sorun bile olmadı aramızda şimdiye kadar, maşallah diyeyim.. Yani iki taraf da birbirine gerçek duygular besliyorsa olmayacak diye bir şey yok, ne kadar zaman geçerse geçsin.. Konuyu da biraz dağıtmış olduk ama konu sahibinin affına sığınıyorum
Allah tamamına erdirsin ne diyeyim konu sahibi içinde şöyle bişi söyleyeyim eğer seviyorsa en geç 10 gün içinde döner..ama asıl önemli olan temiz dönmesi yani o ayrılık sürecinde saçma sapan işlere bulaşmaması hakkında hayırlısı olsun.. burda önemli olan ayrılık sebebiniz.. bazen insan saçma sapan gurur yapar o anlık sinirle de bir ilişkiyi harap edebilir. yaşadıklarımızdan öğrendiğimiz bir şey var heralde