- 1 Mart 2014
- 240
- 103
- 18
- Konu Sahibi aysesendil
-
Hiiç takma çünkü sen soğumuşsun ve kafanda tilkiler var.bu iş öyle ya da böyle biter,yeter ki kararlı ol.Karıştım diye gitti ikinci karışmanın garantisi.Abileri vs yazık kıza durumları çok çirkin, seni küçültmüş.Dik dur ve aklında olan her sorunun cevabını net olarak almadan adım atma derim ben.Sana yazık falan gibi hissettirme kimseye,acıma ile ilişki sürmez.Merhaba hanımlar.Sevdiğiniz hiç beklenmedik anda kafam karıştı diye çekip gitti mi? Birkaç gün sonra da (biraz da abilerinin ısrarıyla, kıza bunu niye yaptın diye) size geri döndü mü? İstemesem de sevdiğim için affettim . Gittiğin gibi geri gelme diyemedim . Ama şimdi içim içimi yiyor.Hiç uğruna terkedildim ve canı istediğinde geri döndü . Olabilir diyorum sonra da bunu kendime yediremiyorum . Aynı dönemden geçen bayanlar lütfen fikirlerinizi paylaşın yoksa düşünmkten kafayı yiyebilirim .
Hala seviyorum ama soğudum da. Ben de aynısını yapsam içime su serpilir mi ?Olabilir bi anlik ofkeyle bi sey yapmis pisman olmus, en iyi adam pisman olmus adamdir keyfini cikar :d
İnsanlar hiç yanlış karar veremez mi?Geri döndü kabul etmedim zamanında
Kalmak isteseydi gitmezdi zaten
İnsanlar hiç yanlış karar veremez mi?
İlk defa olduğu için ne diyebilirim ? yanımda olduğu için mutluyum ama eskisi gibi değilim . kırgınım ve eskisi gib kendimi veremiyorum. herkes çok mu kararlı birliktelikler yaşıyor , kimse bişey yaşamıyor mu , olabilir desem de ben de ilk defa bu duyguyu yaşadığım için bir tarafım affetmiyor.Bu iş oyun değil ama
Bir gideyim yok ben yanlis yaptım hadi geri geleyim nasılsa beni bekleyen var canım ister giderim canım ister gelirim olmaz bana göre
Siz suan mutluysaniz sorun yoktur
Ama mutsuzsaniz sorgulayin kararınızı
Demek ki tek ben değilim bunu yaşayanGidenler hep gerı dooner . ( genel olarak ) .
İlk defa oldu bir daha olur mu bilmem kiArkadaşımın sevgilisi vardı kız çocuğu çok seviyordu. Çocuk terkedip terkedip dönüyordu. Tam 7 kez ayrılıp barıştılar. Arkadaşım kabul etti hep elinde olmadan. Bence çocuk kabul edeceğini bildiği için ayrılmaya cesaret ediyordu her seferinde. Sonunda olmadı, ayrıldılar. Ne desem bilemedim devamı gelmez umarım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?