Giden Geri Gelirse

Hiç işim olmaz ciddiyim ama hiç olmaz. Zamanında beş senelik ilişkimde buna benzer bişey yaptı
Hiç uğraşmadım bakmadım. Sürünse bakmam..Bence bizler gideni aldatanı affetmesek bu olaylar yüzde seksen azalır diyim ben. Ama yok biz yıllarımıza emeklerimize varsa yuvamıza hiç kıyamayız korkağız cesaretsiziz çoğumuz Böyleyiz. Ben şimdi genel konuştum ama salın ipini gitsin baktın altı ay falan uğraşırsa sizin için demekki bir hata yapmış giderek diye affedersiniz

Gitti 1 ay yokum dedi azmis gibi seyler dedim 2 ay olsun istersen dedi...ne mi yaptim ? Gitme vs dil doktum sonra hemen ertesi gun oyle gidilmez boyle gidilir dedim engelledim yazmadim sustum delirdi catladi uzuldu pisman oldu yalvarma kivamina geldi ...bazisi kotekten anliyor sevgime saygi duyulsun istedim du ya cak sin yoksa ben yokum kimse kimsenin sevgisini kullanmasin gidicem dediginde cok zoruma gitti ozur diledi affettim ama pismanda ettim gerci boyle yapmamin sebebi tam olarak bu degildi amma neyse karisik isler

Aile gibi bahanelere pek inanmiyorum. Bir insan gitme kararini aldiysa bir kere , mutlaka birseyler artik eksik oldugu icindir. Onda eksilen tekrar tamamlanir mi bilemezsin. Umarim hersey gonlunuzce olur

her kafası karıştığında gidecekse işin var.böyle bir adamla gelecek düşünülmez ki... yarın öbür gün tekrar gitmeyeceğinin ne garantisi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…