Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklısınız,Gitmene izin verdiyse kalan çoktan terk etmiştir demektir buyüzden giden sen değilsin o... Bir ilişki bittiyse kimin bitirdiğinin bir önemide yoktur... unut ve önüne bak.
Herkes keyfinden gitmemiştir yaGiden gitmiştir, gittiği gün bitmiştir
Mücadele etmemiştir sonuna kadar. Her zaman bir çıkar yolu vardır.Herkes keyfinden gitmemiştir ya![]()
Ben bulamadım demekkiMücadele etmemiştir sonuna kadar. Her zaman bir çıkar yolu vardır.
Geçiyor ama gerçekten kafanda bitirmen lazım geri dönme ihtimalini onunla yüz yüzleşme ihtimalini ortadan kaldırdığında unutma sürecin başlar..Haklısınız,
Ama işte şu dönemi atlatana kadar sürekli bişeyler düşünürken buluyor insan kendini.
Ne güzel cevap vermissiniz fazla dramatize etmeye gerek yok. Karsisina iyi insanlar cikar.Giden için daha zor. Çünkü gitmeye mecbur bırakılmıştır. Gittiği kişi onu tutmak için cabalamamışşa sevmiyodur. Üzülmeyin gitmeye devam edin. Karsınıza daha güzel insanlar çıkar umarım.
Farkeder mi? ya da ne farkeder? Sonuçta kalp acısı ölçülebilen ya da karşılaştırılabilen bişey değildir.. Bence bunları düşünmek yerine kendinize ve bundan sonraki hayatınıza odaklanmaya çalışın.Evet arkadaşlar fikirlerinizi merak ediyorum,
Sizce hangisi için daha zor ?
Ben giden tarafım,
Kalan taraftan daha zor geliyor bana,
Karşımdaki insan gayet rahat görünüyor,
Böyle olunca dahada üzülüyorum,
Keyfimden gitmeye karar vermedim ki ben,
Beni buna kendisi mecbur bıraktı,
Yüzünde bir hüzün yok,
Belkide hala gidişimin farkında degil...