• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Giden sevgiliyi geri kazanmak için

Gidene dur demem.Giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir,ben gideni değil giden beni kaybetmiştir.:1:
Kızlar unutmayın ki;her hayır sandığınız bir şer,her şer sandığınız da bir hayır vardır.Herşeyin en iyisini Allah bilir bozmayın moralinizi.
:16:

Viraneler terkedilmeye mahkumdur... Güçlü olacaksın tabii ki ;)

Birde terk eden neden terk etmiş ona bakmalı.Terk eden kişi isrediği ilgiyi görmedi çok kırıldı ise birçok şeyi sineye çekip en sonunda yeter deyip gitti ise.Zaten gelmez.Çünkü o kişi ilişkide üzerine düşeni yepmıştır.Kafasındaki acabaları geriye bırakmıştır.Birçok kez belkide affetmiştir.Ama bakmış ki olmuyor bu kişi ile yapamıyor bitirmiştir.Artık asla dönmez.Ben öyle yapmıştım çünkü.Çok mücadele ettim çok affettim.Ama her affedişimle taviz veren taraf ben oluyordum hemde daha fazlası ile.En sonunda bitti dedim.Belli bir süre yine kendini vazgeçilmez sanıyor.Ama bakıyorki onsuz bir hayat kuruyor.Kulun kölen oluyor.Ama artık o kişi bitmiştir.İstesende başlayamazsın.Bu nedenle herşey zamanında olmalı((((

giden gitmiş senin yanında olması gerekseydi veya isteseydi gitmezdi... zorlamı sevdiriceksin kendini bence güçlü olmak... klişe vardır ya :D giden gitmiştir gittiği an bitmiştir ben gideni deil giden beni kaybetmiştir die. ben sana bvişi sölimmi canım bu hayatta kimse için boynunu eğmeye değmiyo. sen ne kadar eğersen boynunu o kadar tepiniyolar üstünde.. onun için dimdik ol her konuda dimdik

Back
X