- 13 Şubat 2018
- 1.532
- 3.426
- 133
- 37
- Konu Sahibi Visnekralicesi
-
Bebek mevlüdü 0-6 yaş grubu için miOlabilir neden olmasın. O zaman çocuksuz insanları çağırsınlar. Bırakacak yeri yoksa nasıl gidecek? Belki bebek mevlüdüdür. Çocuklar Kur an dinleyemiyor mu?
Bebek mevlüdü 0-6 yaş grubu için mi
Evet alerjim olduğu için iki tane var evimdeBir şey söyleyebilir miyim. Galiba mesajım sizinde çocuklara alerjiniz olduğu için sorun yarattı. Ama benim düşüncemin sizi ilgilendiren yanı ne onu göremiyorum.
Evet alerjim olduğu için iki tane var evimdesiz bekar mısınız asıl??
Aslında çocuklarda dinleyebilirler bizim hocamız çocuklarınızıda getirin şimdiden kulak aşinalığı olur diyordu.Bebek mevlüdü 0-6 yaş grubu için mi
Evet ya fark etmedim.Bekar olsam nerden girecektiniz konuya acaba. Ama dikkatlı bakarsanız bebek beklediğimi görürsünüz.
usul erkan bilmeyenleri, mevlide çocuk getirmeye çalışacak olanları sezmiş komşu ki uyarma gereği duymuş demekkiBunun için mevlüte çocuksuz gelin demesine gerek var mı? Çocuğun mevlütte ne işi var zaten. Oturup kuran dinlemiyorlar koşuyorlar ağlıyorlar bola stres. Gerek var mı sahiden?
Yani yiyecek içecek ikramlığı azdır , evi küçüktür, sahip çıkılmaz gürültü olur diye endişelenmiştir, yaşlılar gelecektir rahatsız olmasınlar demiştir... her şeyi de gurur meselesi yapıyorlarusul erkan bilmeyenleri, mevlide çocuk getirmeye çalışacak olanları sezmiş komşu ki uyarma gereği duymuş demekki
Palyaço tutun fikri mantıklı geliyor insanlara yahu biz çok geride kaldıysak demekusul erkan bilmeyenleri, mevlide çocuk getirmeye çalışacak olanları sezmiş komşu ki uyarma gereği duymuş demekki
yani duanın ortasında bağırıp çağıran, ağlayan, ya da evde saklambaç oynayan çocuklar rahatsız etmesin diye de olabilir meselaYani yiyecek içecek ikramlığı azdır , evi küçüktür, sahip çıkılmaz gürültü olur diye endişelenmiştir, yaşlılar gelecektir rahatsız olmasınlar demiştir... her şeyi de gurur meselesi yapıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?