Hangi hareketler?Konuyu doğru yere mi actım emin değilim. Resimde gördüğünüz gibi gıdılı bir bayanım
Gıdı egzersizine başladım ve bu gıdıya ragmen cene altı cizgim belli olmaya başladı. Yapacağım hareketi sunan bayan 3 ay devam edilmesi halinde gıdıdan tamamen kurtulabileceğimizi söylemişti. Ben bu denemede her 15 günde 1 resim yükleyeceğim farkli hep beraber görelim.
Takipte kalın
Gıdıdan hiç hoşlanmıyorum yaşıda büyük gösteriyor
Eki Görüntüle 2136396
Benim de cok gidim var sizinkinden daha fazla. Ben de arada sirada youtube dan birseyler yapmaya calsiyorum.Siz nasil hareketler yapiyorsunuz?
Hangi harsketleri yPiyorsunuh :)
Hangi hareketler?
Benim de cok gidim var sizinkinden daha fazla. Ben de arada sirada youtube dan birseyler yapmaya calsiyorum.Siz nasil hareketler yapiyorsunuz?
Hangi harsketleri yPiyorsunuh :)
Hangi hareketler?
Tesekkurler canim onemli olan istikrar.
Bu video da kizlar. Sabirli olmalisiniz. 3 ay devam edin buyuk fark olur veya tamamen iyilesir goruntunuz. Bu arada bunlarla yetinmiyorum . Baska hareketleri kesfedip uyguluyorum yanaklarim dudak kenarlarim icin filan. Ama bir hareket yaparken baska bir kirisikliga yer vermeden dikkatle.
Rica ederim canim. evet istikrar kilit nokta. 1 hafta yapip sonuc goremeyen, hemen karalayan insanlari gormezden gelmek lazim.Tesekkurler canim onemli olan istikrar.
Evet hergün. Basit zatenMerhaba hergünmü yapiömasi gerekiyor ?
Bence bu Selül’de değil lazerle filan yaptıranlar varmış benimkinde aynı senin gibi ne yapacağımı bilmiyorum
Bu video da kizlar. Sabirli olmalisiniz. 3 ay devam edin buyuk fark olur veya tamamen iyilesir goruntunuz. Bu arada bunlarla yetinmiyorum . Baska hareketleri kesfedip uyguluyorum yanaklarim dudak kenarlarim icin filan. Ama bir hareket yaparken baska bir kirisikliga yer vermeden dikkatle.
Ne kadar acaba?minekosan [/Qne kadar valla 5bin tlden baslıyormuş diye duydum ama bende yarn bi ön muayene olucam. Hatta onuna ilgili konum bile var.
Konu sahibi hanım atacaktınız fotoğraf bıraktınız mı yapmayı.. Merak ettim.
Canın sağ olsun canımmKusura bakmayin hayat bazen herseyi unutturuyor yarim kaldi planim.
Canın sağ olsun canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?