Gidilmeyen düğün

Yok canim kirilmadim. Katiliyorum yine de sana esimin anne babasi da beni istemiyorlardi mesela ki hala istemiyorlar ama caktirmiyorlar artik. Eşimin resti çekmesiyle tavirlari, davranislari gayet degisti bana karsi daha iyiler ama gorumceler hala surat sallandiriyor yapacak birsey yok. :) Olmayinca olmuyor bazen onu demek istedim.

Konu sahibi kuzen eşine gorusmeyeceksin demek yerine orta yolu bulmasini sart koşsaymiş daha iyi olurmuş, bu olmuyorsa da bosansaydi yani. Aileyle gorusmeyeceksin sarti koyulmaz, o sart kabul edilse de uyulmaz o belli birsey, uyulmasin da zaten.

Kuzenin kaç yıllık evli bir de neden istenmeyen gelin merak ettim. Düğün bile yapılmamış mı ona?
3 yıllık evli ve eşinin 2. Eşi, herkes karsı cıktı evliliğe sırf sevdiği için evlendi kimseyi dinlemedi, nikah yaptılar durumumuz yok diye düğün yapılmadı bir de 2. Es konumunda olduğu için asıl zoruna giden bu durum

Cok onemli bir sey olmadigi surece kaynimin dugunune gitmemezlik etmezdim. Tamam sinir bozucu bir durum son anda ogrenmek ama yine de aile soz konusu. Bazi seyler alttan alinmak zorunda. Esimin sonradan pismanlik yasamamasi icin onun hatrina dugune giderdim. Dedigim gibi cok buyuk bir olay olmadigi surece aileyle bu kadar kanli bicakli olmayi dogru bulmuyorum.

Kuranı kerim üzerinde yemin etmiş, kuzenimde öyle inanmış , bende sizin gibi yapardım , kuzenşmde söyle düşündü oraya giderim huzurun bozulur bana karşı doldururlar bir de yapılanları görürsem kavga etmeden gelemzdim o yüzden kimsenin huzuru kaçmasın diye gitmek istemwdi

Bende sizin gibi düşğnğyorum, eşine madem konusacaktın kınussaydın her defasında ailenle asla görüşmüycem evliliğimizi yıkacakalr diye söylenip duröasaydın diye kızdı, o aslında görüşme demedi tam olarak, enişte görüşmüycem diye yalan söyledi

Suanki yorumunuzdan sonra pişmanlık yasamaya başladı

Size katılıyorum bende giderdim ki eşim kendi gözleriyle görsün kıymetini

Kuzen hakli ama sarfettigi cumleler yanlis!Ailesiyle kanli bicakli olsa bile sende gorusemeyeceksin denmez,benden uzak tut ,istedigin gibi git gel gorus derdim ben olsam.Kotude olsa annesi babasi emekleri yok sayilamaz.Dugune gelince ben aileler ne kadar az sey yapsa o kadar iyi oldugunu dusunuyorum,cunku hepsi birer birer basa kalkiliyor emin olsun.Obur gelinle olurda ters dustukleri an "biz sana bunlari bunlari yaptik"diye basa kalkicaklar bir kere,emirleri altinda yasamktansa bir copleri bogazlarindan gecmesin daha iyi bence.O yuzden yapilana yapilmayana eyvallah deyip takilmamak lazim.Kendi gitmek zorunda degildi kocasi da kendi bilecegi ismis cok isteseydi giderdi elini kolunu baglayan olmamis.

Dul diye düğünü yapılmadı yani. O kadar açık ki. 3 yılda piyango da çıkmadıysa herşey ortada. Allah yardım etsin. Kimseyi değiştiremez ama eşinin de kıymetini bilsin kendi için ailesiyle kötü olmuş bir adam var onu da başkalarına gurur yapıp üzmesin.
Adamın ailesiyle görüşmemek kendi bileceği şey ama kocasına bıraksın o istiyorsa görüşsün sonuçta et tırnak.

Aynen oyle. Ben boyle esim uzulsun ama anne babama bi'sey demeyeyimlere cok kiziyorum. Bir tarafi hos tutarken diger tarafi uzmek cunku bu.
Benim kayinpederim de tartmadan konusan bir adam ailede herkese laf soylemisligi var ama bana kasini kaldirsa esim iki kasini kaldirinca lafini dillendiremiyo. Eminim oyle olmasa cok sorun cikardi.
Kuzenin esi sıkıntı bence oyuzden.

Size katılıyorum bende giderdim ki eşim kendi gözleriyle görsün kıymetini
En büyük sorun su aslında, kuzeninin ilk evliliği , eşinin 2. Evliliği , her zaman 2. Es yerine konuldu söylenmedik laf bırakmadılar , normal bi kız boşanmış bir adamla niye evlensinmiş gibisine ağır bir ithamda bulundular aslında konu çok ayrtınlı ama yazamadım işte,

Eniştenin 2. Evliliği diye düğğn yapılmadı ama kuzenimin ilk evliliğiydi, sorunda burada zaten aillem görüşmğyceö diyen eniştenşn kendisiydi kuzenim neden görüştün demşyor neden yalan söyleyin diyor madem konusyordun babana söyleseydin diye çok kızıyor

Söyledikleri onların kalitesini gösterir aslında kuzeninizin hiç birşey yapmasına gerek yok. Gerek hareketleri gerek sözleriyle kendilerini çok iyi belli ediyorlar zaten. Dediğim gibi ben olsam giderdim.

Çok haklısınız, her şey eşinde bitiyor işte, bir tarafı yapmaya çalışıyor diğer tarafı yıkmaya, hiç bi şekilde ailesine tavır koymadı sorunda buradan başlıyor zaten

Gitmezdim istenmediğim yerde işim olmaz. Kendisi ailesiyle görüşebilir ama eşini zorlamamalı. Yapılan ayrımcılık kim olsa zoruna gider.

Eee bunlar manyak mı ne? Daha ne istiyorlarmış

Onun ayırdığını mı düşünüyorlar. Eşinin imkanı yok muydu hiç keşke düğün yapılsaydı en azından içinde kalmazdı kuzeninin. İyi yapmış kuzenin boşuna vicdan yapmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…