• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gidip Telefon Numarasini Istedim , Özguvene bak!..

Kız senin bu gaza gelmelerin yok mu:D beni birgün öldüreceksin :)

Ha bu arada fikrime gelirsen aamaaaan boşver, cesaretli kızsın. O numarayı istemeyi bırak merhaba demek için yıllarca ölüp biten kızlar var.
Rezil falan olmadın öyle düşünme.

Mal durumuna dustugume mi yanayim , gidip degisik bi tur insana sordugumami , yani tuhaflik yaninda az kalir oyle igrenc bi durumdu , aklima gelince bile yuzum kizariyor :S

Daha yaşın küçük değil mi geçenki konundan anımsadım. Acele etme bırak aşk seni bulsun. Dert etme ders almış oldun.

Merhaba kizlar
Yaptigimdan o kadar utaniyorumki ,
Staj yaptigim yerde bi cocuk vardi cok hoslandim ondan , digerleri konusurken duydumda sevgilisinden ayrilmis falan diyorlardi bir kac ay once emin degilim dogru duyduguma
Bende oh ne guzel falan , stajdakilerin gazina gelip cocugun numarasini istedim onu tek yakaladiigm bir anda ,ama keske istemeseydim '

Verdigi yanit su

Niye istiyorsun ?
Malesef benim sevgilim var , uzgunum.

Keske istemeseydim , icinizden bazilari oh hakettin falan diyicek , bencede hakettim , resmen özguven patlamasi yasadim hayatta yapmicagim bisey yaptim
of kizlar ne olacak benim bu salakligim !
Ne salaklığı ya... Çok iyi yapmışsın; ileride neden yapmadım diye pişman olacağına, içine oturacağına... Söylemişsin gitmiş işte. Onun gerçek yüzünü de görmüş olmuşsun.

"Niye istiyorsun, sevgilim var" diye cevap mı olur. Bu ne saygısızlık. Bir erkeğe yakışmıyor.

Bir daha böyle tiplerden uzak dur bence; böyle nezaketsiz insanlardan her türlü zarar gelir.

Aa artık yeni nesil telefon numarası isteyerek mi iş oluyor birbirine..

Bilelim bizde,isteyen olur falan aklımda olsun..evliyim diyim

Kız senin bu gaza gelmelerin yok mu:KK70: beni birgün öldüreceksin :)

Ha bu arada fikrime gelirsen aamaaaan boşver, cesaretli kızsın. O numarayı istemeyi bırak merhaba demek için yıllarca ölüp biten kızlar var.
Rezil falan olmadın öyle düşünme.
Aynen onceki konularda da hep gaza geliyordum , hicbirsey degismemis valla hala gaza geliyorum :KK53:,

Ben korkagin teki , ne olduysa cesaretim yanlis zaman yanlis insanda tuttu , ters bir insanim velhasil. :KK34:

Herseyi erkeklerden beklemeyince sonuc boyle oluyor , birdaha tovbeee.
Olsun en azindan icinde kalmamis oldu. Cesaretini taktir ettim ben. Herkes yapamaz bunu cunku. Ama bu yasadigin seyi digerlerinde de yasiycaksin sanma elbet sevdigin ve seni seven biri karsina cikicaktir

Yani 24 artik kucukmuyum bilemicem artik:KK53::KK53:

Pardon ya yanlış anımsadım o zaman :KK53:
Yinede tebrik ediyorum cesaretinden ötürü, gidip numara istemek yürek ister.
En azından sosyal hesaptan ekleşip öyle konuşabilirdin en azından hayatında birisi var mı yok mu onu öğrenirdin.
Başkalarından duyduğun az bilgiyle böyle bir adım atmışsın riskli ama en azından içinde kalmamıştır.
Yinede böyle bir durum yaşarsan bir daha bu yöntemi deneme bence. :KK25:

Ne salaklığı ya... Çok iyi yapmışsın; ileride neden yapmadım diye pişman olacağına, içine oturacağına... Söylemişsin gitmiş işte. Onun gerçek yüzünü de görmüş olmuşsun.

"Niye istiyorsun, sevgilim var" diye cevap mı olur. Bu ne saygısızlık. Bir erkeğe yakışmıyor.

Bir daha böyle tiplerden uzak dur bence; böyle nezaketsiz insanlardan her türlü zarar gelir.
Aynen canim asiri nezaketsizdi dun manyak gibi seviyordum cocugu bugun nefret ediyorum yani , guzel bi sekilde soyleseydi keske ama bi yandan da takdir ettim hani sevgilim var baska kizlarin telefonunu istemiyorum guzel bi hareket ama o zaman ne diye bana bakiyordun be gerizekali ! :KK11: , ben hep boyle asosyal tiplerden hoslanmisimdir hep oda oyle asosyal bi tip yani, iste napiyim yanlis kisilere kanim kayniyor :S:KK12:

Yani durduk yere damdan düşer gıbı telefon numarası niye istedin..

Yuz yuze derdimi anlatamıyorum..telden anlatacağım..

Çok saçma geldi..direk duygularını soyleseydın daha ıyı olurdu bence..
Duygularimi soyleyip soylememem ne farkederki ? Zaten cocugun sevgilisi varmis ,

Pardon ya yanlış anımsadım o zaman :KK53:
Yinede tebrik ediyorum cesaretinden ötürü, gidip numara istemek yürek ister.
En azından sosyal hesaptan ekleşip öyle konuşabilirdin en azından hayatında birisi var mı yok mu onu öğrenirdin.
Başkalarından duyduğun az bilgiyle böyle bir adım atmışsın riskli ama en azından içinde kalmamıştır.
Yinede böyle bir durum yaşarsan bir daha bu yöntemi deneme bence. :KK25:
Kesinlikle asla ve asla boyle bir yontemi denemicem bir daha tovbeler olsun:63::63:, sosyal medyadan arastirdim ama hic bir yerde hesabi yoktu o yuzden is basa dustu:KK53: ,

Helal olsun kız iyi ki yapmışsın içinde kalırdı söylemeseydin arafta kalırdın şimdi arafta değilsindir düşüncelerin nettir yani olumlu yönden bak bence :KK45:

Aynen onceki konularda da hep gaza geliyordum , hicbirsey degismemis valla hala gaza geliyorum :KK53:,

Ben korkagin teki , ne olduysa cesaretim yanlis zaman yanlis insanda tuttu , ters bir insanim velhasil. :KK34:
Yok canım korkak falan değilsin, gaza gelmek bir yana içinden gelmese yapmazdın zaten.
Millete anlatıp anlatıp kafalarını şişireceğine gidip istemişsin numarayı bitmiş.
Gerek yok yani üzülmene..

Back
X