- 6 Ekim 2013
- 1.172
- 300
- 133
- Konu Sahibi helloeverybody
Helal olsun kız iyi ki yapmışsın içinde kalırdı söylemeseydin arafta kalırdın şimdi arafta değilsindir düşüncelerin nettir yani olumlu yönden bak bence![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Helal olsun kız iyi ki yapmışsın içinde kalırdı söylemeseydin arafta kalırdın şimdi arafta değilsindir düşüncelerin nettir yani olumlu yönden bak bence![]()
Tabi isin bide o yani var , istedim ve bitti ama baskalarina anlatmasindan korkuyorum simdi daha beter rezil olurum yaniYok canım korkak falan değilsin, gaza gelmek bir yana içinden gelmese yapmazdın zaten.
Millete anlatıp anlatıp kafalarını şişireceğine gidip istemişsin numarayı bitmiş.
Gerek yok yani üzülmene..
Valla aslinda cesur degilimdir ama tuttu cesurlugum fakat yanlis zamandaHahah tebrik ederim gerçekten çok cesursunuz herkes yapamaz bunu. Olsun stajdan sonra görmeyeceksiniz nasıl olsa üzülmeyin. Benim merak ettiğim çocuk sevgilim var neden istiyosunuz numaramı deyince ne dediniz :)
numarasını istemenden daha cesurca olmuşValla aslinda cesur degilimdir ama tuttu cesurlugum fakat yanlis zamanda.
Sizden hoslaniyordum ama önemli degil dedim,
ve fuze takilmis gibi kactim odadan![]()
Varya iyiki stajin basinda istemedim telefon falan , yoksa hayatta utanctan gidemezdim staja .Kız boşver tadını çıkar bugünlerin. Gençlik bir daha gelmeyecek ya geri. Stajın bittiğinde bir daha görmeyeceksin çocuğu zaten.
Sakın özgüvenini kaybetme sana her zaman yardımcı olacak o.
Çocuk verdiği cevabın salaklığına yansın bence ne sanıyormuş ki kendini.![]()
Cesurlukta cigir actim resmennumarasını istemenden daha cesurca olmuş![]()
Yine dusunmeden verdigim ani kararin kurbani oldumBir arkadaşım istiyor diye kivirsaydin keşke.
Sakatadda hic sevmem halbukiYürek mi yedin yavruum
Yalniz konun da bir baska ozguvenli. Trend konularda tavan yapmis.![]()
Sagolun sagolun bende kendime sasiriyorum nasil yaptim diyeTek kelime ile Perfect
Özguvenize hayran kaldım
Hiç utanip sıkılıp mahçup olmayın
Eğer söylemeseydiniz içinizde
Uhte kalırdı..