Gidiyor...

bilmem_ki

varlığımsın :)
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2008
133
0
96
Diğer
sevdiğim insan , benım yüzümden bu şehirden gidiyor ..
herseyı arkada bırakarak ..
sırf bencilliklerimiz yüzünden biz olamadık ; mantıklı olan bu dedik ,ayrıldık ..
tekrar dedi , 3 yıldr değiştiremediğimz şeyleri nasıl değiştirebilirdik ki
zaman dedım , dönünce hiç bişy eskisi gbi olmayacak dedi
şimdi ise gidiyor..ve içimden onu hala sevdiğimi haykırmak geçse de yapamıyorum ..
onsuz bi şehir ..Allahım ona yardım et , bi sen varsın onun yanında ..:gitme::gitme:

çnkü yaşadığımız bu yer anılarla dolu .. dayanamıyor buna ve gidiyor
dönmeyecek ..bn ona zaman ver dedim bu zamnın sonunda dönersen hiç bi şey eskısı gbı olmas dedi
mantık yok dedim , üstesinden geliriz dedi .. ben kaçtım gelemezdim .. onunlayken bi başkasının olma ihtımalini aklımdan geçirebiliyorsam ona ihanetti
ayrıldım , başkasıyla görüştüm onu unutmak içinn .. ama o hep bi yerlerde.. nası unutulur ki ilk aşk ..

Son düzenleme:

biten bi ilişki ardından yapılacak tek şey karşı taraf için dua etmektir.aklından geçeni yapıp da yolundan etmelmaz:
ilişkinizde mantık yok demişsin. mantık olmayınca tıkanıyor bi yerde... aşk sevgi yolun yarısına kadar anca götürüyor işte
kafamçokkarıştı

dur diyeme ki .. desem de yanında olamayacak olduktan snra yarın yıne aynı şeyleri söyleyecek olduktan snra .. Bütün dualarım ona ..

Sende bendensin canım ne onunla ne onsuz..
4 senedir beraberiz aynı sehire bölüme tercih yaptık hersey iyi olacaktı ikimiz yasayacaktık ögrencilik hayatını ama olmadı kavga gürültü.. :gitme:

Birbirimizi cok seviyoruz ama sevgide yetmiyor iste..:umursamaz:
O herseye cok karısıyor birden sinirleniyor bazen agır konusuyor..
Bende biraz öyleyim ona mantıklı gelen bana ters bana mantıklı gelen ona ters ortak noktamız cok az..Herseye karsı hep bir önyargısı var..Bizimde ilerisi yok hissediyorum ama elimden bisey gelmiyor suanbilmiyorumkismile

sadece gurur mu?
yapmayın derim,sevgi emek ister çaba ister emek yoksa sevgi hiç olmamıştır zaten....

kalsam nolcak ki , geceleri başlayan aşk sarhoşluğumdan gündüzleri yıne ayılmayaca mıyım ..

senağlama Hakkında hayırlısı olsun canım mantıklı karar werin ikinizde
Allah yar we yardımcınız olsun

:gitme::gitme:senağlamaamin canım
şimdiden özledim ama kendımden emin olamazken bi kez daha dur diyemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…