- 10 Mayıs 2014
- 5.976
- 9.424
- 178
takviminde 85 yıl yazıyo tarihleri yanlış girmişsin sanırım
yok bilerek öyle yaptımdı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
takviminde 85 yıl yazıyo tarihleri yanlış girmişsin sanırım
yok bilerek öyle yaptımdısağol yine de
![]()
Herşeyi sevgiliye /eşe bağlamasak
Arkadaşın anne babası ayrıymış. Kendisi babası ile kalıyo ve babasının eşi ile hiç anlaşamıyor. Babası da annenle görüştüğün takdirde beni unut vs diyormuş. Bu arkadaşda şimdi kararını vermiş ve eşyalarını toplayıp annesinin yanında yaşamayı tercih etmiş..
Olay budur yani.
Hakkında hayırlısı olsun canım.. İnşallah baban da bir yerde anlayışla karşılar durumunu.. Annenin yanında tamin ettiğin gibi daha huzurlu bir hayat yaşarsın inşallah.
:))sonum o olacak ama yapacak bişey yok :)yürek dayanmaz yoksa 85 yıl...:)belliki bi anlamı var
anne baba ayrı imiş, babası yıllarca annesi ile görüştürmemiş. Yıllar sonra annesi ile görüşmeye başlamış. olay bu sanırım..
💑💓
Arkadaşın anne babası ayrıymış. Kendisi babası ile kalıyo ve babasının eşi ile hiç anlaşamıyor. Babası da annenle görüştüğün takdirde beni unut vs diyormuş. Bu arkadaşda şimdi kararını vermiş ve eşyalarını toplayıp annesinin yanında yaşamayı tercih etmiş..
Olay budur yani.
Hakkında hayırlısı olsun canım.. İnşallah baban da bir yerde anlayışla karşılar durumunu.. Annenin yanında tamin ettiğin gibi daha huzurlu bir hayat yaşarsın inşallah.
Bu evli değil sevgilisini mi terk ediyor? Anlamadım ben.
varınca ara..aklım kalır..
ayy millan, son mesajın sana ait olduğunu görünce hemen geldim; bu kız kesin komik bi şeyler yazmıştır diye![]()
Eski konularınızı bilmiyorum.
Annenize yerleştikten sonra konu açaydınız iyidi...
Bize not bırakılmış gibi hissettim.
"ben anneme kaçıyorum,beni aramayın"
bir önceki konu eş/sevgilinin ilgisizliği diye gördüm şimdi sırf bu yüzden mii :44::44:
Olay budur yani.