gına geldi artık...

Dövseydiniz bir de.Aaa...

yok siddetet karsiyim.. da tavrin yanlis ne uzatiyorsun ki ama ama ama soyle ama ama ama boyle diyip duruyirsun baktin hosuna gitmedi baktin mayasi bozuk ne diye anlamaya cozmeye calisiyorsun ki oyle insanlari salla gitsin cikar hayatindan.
Kafalarinin nasil calistigini anlamaya calismak icin zaman kaybetme

bende tuhaf karsilardim heralde,
koltuk takimi bu daha iyisi senin olsun demis.
belkide ben pek kullanmadigim icindir. bazi kizlar bu tabiri sever ama iclerini bilemem tabi, ne sebeple soylerler havami atarlar bende var sende yok seninde olsunmu derler bilemiycem.

hayııır kıskanmanla alakası yok
bak geçen ben buradan bir arkadaşımla buluştum
ben işe girdim bu sene o da hamile çocuğu olacak
habire dedim ki darısı başına işle ilgili inşallah onun da olur tememnim bu diye
sonra çocuğundan bahsederken de darısı başıma dedim çünkü ben de ileride istiyorum çocuk yani bu tamamen iyi niyet bence
kesinlikle kıskandığını düşündüklerini sanmıyorum
çünkü ben ne zaman iyi bir şeye sahip olsam birisi ile konuşma geçse inşallah senin kat kat iyisi olur ya da inşallah senin de olur derim tamamen iyi niyetli olarak emin ol :KK66:
Başlarda bende aynen böyle düşünüyordum..evet iyi niyetli düşünüyordur elbet dedim..ama sonra ısrarla aynı sözü duyunca neden bu kadar çok söylüyorki diye düşündüm doğal olarak..imalı bi gülüşle daha iyisi senin olsun...!
Öncesinde hayatında biri yokken bu tarz konuşmalarda evde kaldık gibilerinden konuştuğunda bu düşüncenin saçma oldğunu söylemiştim..Ne yani herhangi bi arkadaşım evlenince neden ben evde kalmış yada birini bulamamış oluyorum?
Evlilik hazırlıklarına yardım etmek isterken; aldığı halıda yada kıyafetinde neden gözüm olsunki daha iyisi benim olsun..
Şaka gibi bi durum benim için..
Üstelik uzun süreli beraberliğimi bitirdiğimi ve üzgün olduğumu bile bile bu yapılan saçmalıktan başka şey değil.

kötü niyetle söylemiyolar bence. sevgiliniz olsa da olmasa da yeni ayrılmış da olsanız gayet olağan bi dilek onlarınki. sıkmayın canınızı.

Başlarda bende aynen böyle düşünüyordum..evet iyi niyetli düşünüyordur elbet dedim..ama sonra ısrarla aynı sözü duyunca neden bu kadar çok söylüyorki diye düşündüm doğal olarak..imalı bi gülüşle daha iyisi senin olsun...!
Öncesinde hayatında biri yokken bu tarz konuşmalarda evde kaldık gibilerinden konuştuğunda bu düşüncenin saçma oldğunu söylemiştim..Ne yani herhangi bi arkadaşım evlenince neden ben evde kalmış yada birini bulamamış oluyorum?
Evlilik hazırlıklarına yardım etmek isterken; aldığı halıda yada kıyafetinde neden gözüm olsunki daha iyisi benim olsun..
Üstelik uzun süreli beraberliğimi bitirdiğimi ve üzgün olduğumu bile bile bu yapılan saçmalıktan başka şey değil.
çok ciddiyim bence kötü niyet yok
hem söylesinler otuz kere ne olacak çok söylenen gerçek olur:)

Hayır bence bazı bekar arkadaşlar böyle evlilik konularında hassas oluyorlar. Hele bir de kırık bir aşk hikayesi varsa geçmişinde her şeyi üstüne alınır oluyorlar.yani bazı adetler evliliğe çocuğa özendirme kulturumüzde var .hayırlı islere ozendirilir zaten.hadi evi arabasi işte kocası çocuğu değil dediğim. Yani evliliğe özendirme hamileliğe özendirme gibi.hi ben hiç böyle şeyler yapmadım. Yapanları da ayiplamadim. Yani atiyorum bir 35-40 yas ustune belki israr edilmeyebilir.kirilir diye. Ama genc bir kiza da darisi basina denir yani.

Bence bi kasıt yok
Toplulumuz böyle bizim
Çocuk görmeye gidersin, darısı başına derler, bekar bile olsan :D
Yani ilerde evlenirsen sana da nasip olsun diyorlar özünde, kötü bişey yok

Siz yeni ayrıldığınız için onun alınganlığı var bence. İyi niyetli söylemiş ne var bunda. Benimde arkadaşım evlenecek bir şey aldığında hayırlı olsun dediğimde daha iyileri senin olsun der. Rahatsız oluyorsanız bu durumdan ne diye soruyorsunuz , uzak durun.

bana da diyen oluyor ben şuan düşünmüyorum kariyer amacım diyip kestirip atıyorum br dha diyemiyorlarr

Siz yeni ayrıldığınız için onun alınganlığı var bence. İyi niyetli söylemiş ne var bunda. Benimde arkadaşım evlenecek bir şey aldığında hayırlı olsun dediğimde daha iyileri senin olsun der. Rahatsız oluyorsanız bu durumdan ne diye soruyorsunuz , uzak durun.
her aldığı eşyada yada saçmasapan bi durumda defalarca daha iyisi senin olsun diyormu arkadaşınız..
İyi niyetse madem; bu ara hiçbişekilde evlilikle ilgili bişey düşünmek istemiyorum dediğim halde söylenmesi çokmu normal..

her evlenende evlenmeyenlerin gözümü kalıyor...Tüm Kadınlar bu kıskançlıklamı yaşıyor sizce..
Arkadaşıma destek olmaya çalışırken, sanki ben çokk istiyormuşum gibi davranması normalmi.
yok ben normal olduğu için söylemedim..onun düşünce yapısının bu olduğunu söyledim sadece..
böyle düşünen kadın çooookkkk..ben evleniyorum o hala bekar gözü kalmasın ,nazarı değer bana mazallah falan diye düşünen kadın çok,evlenmek çok büyük marifetmiş gibi:):)

Bence bi kasıt yok
Toplulumuz böyle bizim
Çocuk görmeye gidersin, darısı başına derler, bekar bile olsan :KK70:
Yani ilerde evlenirsen sana da nasip olsun diyorlar özünde, kötü bişey yok
bu gibi durumları bende gayet iyi niyetle karşılıyorum..ama burda gereksiz bir ısrar var ki bikaç kez evliliğe dair hiçbir hevesimin kalmadığını,bi sürede olsa bu konularda konuşmak istemediğimi söylediğim halde...neden daha iyisi senin olsun.
Sanki gözüm varmış gibi davranılması çok kırıcı..
5-6 kez duyunca insan iyi niyetli olduğunu düşünmüyor malesef

Ben seni anladım
Benim gibi çocuğu asla olmayacak birine, ablaaaa hadi senden de bekliyoruz demenin başka bir türü bu
Takmayın, uzaklaşın çünkü ıslahı yok

her aldığı eşyada yada saçmasapan bi durumda defalarca daha iyisi senin olsun diyormu arkadaşınız..
İyi niyetse madem; bu ara hiçbişekilde evlilikle ilgili bişey düşünmek istemiyorum dediğim halde söylenmesi çokmu normal..
Saçma sapan bir durumu arkadaşımla konuşmuyorum. Her şeyine karışmıyorum çünkü . Bu kadar rahatsızsanız neden hala bu insanla görüşüyorsunuz ki. (tepkiniz fazla onuda belirtiyim)

bu gibi durumları bende gayet iyi niyetle karşılıyorum..ama burda gereksiz bir ısrar var ki bikaç kez evliliğe dair hiçbir hevesimin kalmadığını,bi sürede olsa bu konularda konuşmak istemediğimi söylediğim halde...neden daha iyisi senin olsun.
Sanki gözüm varmış gibi davranılması çok kırıcı..
5-6 kez duyunca insan iyi niyetli olduğunu düşünmüyor malesef
Yani şu an düşünmüyorsun da
İlerde düşünürsün diye demiştir belki
Bi de ayakları yerden kesilmiş hayatta en büyük nimetin evlilik olduğunu sanıyordur o şimdi :D elleme boşver

yok ben normal olduğu için söylemedim..onun düşünce yapısının bu olduğunu söyledim sadece..
böyle düşünen kadın çooookkkk..ben evleniyorum o hala bekar gözü kalmasın ,nazarı değer bana mazallah falan diye düşünen kadın çok,evlenmek çok büyük marifetmiş gibi:):)
Şaka gibi..istemeseniz bile eksikliğini duymasanız bile size bunu aşılayan bir toplum var...
Bak ben evlendim sıra sana geldi mantığı..
Ben gerçekten 35 ime 40 ıma kadar evlenmesem aynı arkadaş bana acıyarak bakacak o zaman..
Samimiyet bunun neresinde.

Back
X