- 12 Şubat 2025
- 11
- 0
- 1
- 23
merhaba buraya aylar önce yorum yazmıştım 1.5 yıla yakındır antidepresan kullanıyorum sorunlarim hafifledi şuan biraz daha iyiyimKeşke antidepresan etkisi olan doğal bi yöntem olsa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba buraya aylar önce yorum yazmıştım 1.5 yıla yakındır antidepresan kullanıyorum sorunlarim hafifledi şuan biraz daha iyiyimKeşke antidepresan etkisi olan doğal bi yöntem olsa
Sizin şikayetleriniz neydi tam olarak benimde sonum oraya doğru gidiyor gibi artık dayanacak gücüm kalmadı çünkü.merhaba buraya aylar önce yorum yazmıştım 1.5 yıla yakındır antidepresan kullanıyorum sorunlarim hafifledi şuan biraz daha iyiyim
boğazımda bişey varmış gibi hissediyordum boğulma hissi nefes darlığı gibiydi ve yapış yapış gibi oluyordu kbb ye gittim kaç kere herhangi bir tanı koymadı en son psikiyatriste gittim şuan iyiyimSizin şikayetleriniz neydi tam olarak benimde sonum oraya doğru gidiyor gibi artık dayanacak gücüm kalmadı çünkü.
Bende bişey olmadığına bir türlü ikna edemiyorum kendimi kesin bişey var gözden kaçırıyolar diye kendimi yiyip bitiriyorum özellikle proflardan alıyorum randevuyu belki diyorum bişey görür yok yine yok.Bağışıklığım o kadar düşük ki ağız içimde candida oluştu onunla da uğraşıyorum bir yandan pazartesi troid nodülümün biyopsi sonucunu göstericem doktora bakalım inşallah temizdir.troid iltihabı yaparmı acaba bu boyun çene yüz kulak ağrısını gerçekten merak ediyorum sorucam doktora pazartesi.Bu kadar ağrının psikolojik olabileceğine bi türlü inanamıyorum.boğazımda bişey varmış gibi hissediyordum boğulma hissi nefes darlığı gibiydi ve yapış yapış gibi oluyordu kbb ye gittim kaç kere herhangi bir tanı koymadı en son psikiyatriste gittim şuan iyiyim
Sizinki kasılma gibi mi oluyor yoksa ağrı mıBende bişey olmadığına bir türlü ikna edemiyorum kendimi kesin bişey var gözden kaçırıyolar diye kendimi yiyip bitiriyorum özellikle proflardan alıyorum randevuyu belki diyorum bişey görür yok yine yok.Bağışıklığım o kadar düşük ki ağız içimde candida oluştu onunla da uğraşıyorum bir yandan pazartesi troid nodülümün biyopsi sonucunu göstericem doktora bakalım inşallah temizdir.troid iltihabı yaparmı acaba bu boyun çene yüz kulak ağrısını gerçekten merak ediyorum sorucam doktora pazartesi.Bu kadar ağrının psikolojik olabileceğine bi türlü inanamıyorum.
Boğaz reflüsü muhtemelenboğazımda bişey varmış gibi hissediyordum boğulma hissi nefes darlığı gibiydi ve yapış yapış gibi oluyordu kbb ye gittim kaç kere herhangi bir tanı koymadı en son psikiyatriste gittim şuan iyiyim
Slm nasıl oldunuz. Bende iki yıldır. İyi değilim.devamlı boğazımı temizleme isteği oluşuyor ,tedevi olabildiniz miMerhaba! Benim boğazımda da 3 aydır yumru hissi var.endoskopi yaptırdım Boğaz’dan iki tane biyopsi alındı patolojik bi durum alkerjene etki edecek bi durum yok.midemde kronik gastrit reflü ve helikobakteri çıktı.acaba benim durumum reflü mü psikolojik mi?bende anksiyete var önceden 6 ay antidepresan kullanıp bırakmıştım.şindi psikolojik olarak iyiyim aslında sna dazla kaygılıyım hastalıklara karşı kaygılıyım.bu olay beni çok bunaltıyor. Gitmediğim KBB iç kalmadı sonuç biley yok.alerji testi yaptırdım bişey çıkmadı.hergün oluyor.boğazımda yapışkan bi balgam var hiç gitmez temizlesem de.ayrıca beni daraltan bi yumru hissi.sürekli de geğirme olur.acaba psikiyatriye mi gitsem
Eşime diyorum ki doktora gidecem de gelde anlat neler yaşadığını ne hissettiğini tariflemek o kadar zor ki dilim kasılıyor yanıyormu acıyormu tam olarak ayırt edemiyorum dilimin altıda aynı şekilde kasılıyor.Boğazım boynum çenem kulağıma kadar uzanan huzursuzluk veren sürekli aklımın orda olmasını sağlayan ince gıcık bi ağrı gerilme var gibi.Dilimin altında kist gibi bişey var dilimi oraya dokundurduğumda o kistin etrafında da sertlikler var.Aklıma acaba tükürük bezi tümörü mü var diye geliyor.Sonra diyorum ki kendine gel belki tükürük bezi taşıda olabilir ama bu zamanda doktorlara bunu uzun uzadıya anlatıp dert yanmak pek mümkün değil 2 dakika da kamerayla bakıp gönderiyolar.Canımın yanmasından dolayı bencilce gelebilir bu söylediğim ama doktorların fazla ilgi göstermemesi yüzünden bişeyler için geç kalmaktan korkuyorum.Sizinki kasılma gibi mi oluyor yoksa ağrı mı
Benim de aşırı bi kasılma vardı ses geliyordu hatta doktora gittim adamın gülesi geldi bu ses nereden geliyor diye bırakın ilgilenmeyi ciddiye bile almıyorlar her şeye psikolojik deyip göndermeyi doktorluk sanıyorlar psikolojik olarak da etkisi var tabi ama durduk yere neden oluyor buna bi cevap verilmesi lazımEşime diyorum ki doktora gidecem de gelde anlat neler yaşadığını ne hissettiğini tariflemek o kadar zor ki dilim kasılıyor yanıyormu acıyormu tam olarak ayırt edemiyorum dilimin altıda aynı şekilde kasılıyor.Boğazım boynum çenem kulağıma kadar uzanan huzursuzluk veren sürekli aklımın orda olmasını sağlayan ince gıcık bi ağrı gerilme var gibi.Dilimin altında kist gibi bişey var dilimi oraya dokundurduğumda o kistin etrafında da sertlikler var.Aklıma acaba tükürük bezi tümörü mü var diye geliyor.Sonra diyorum ki kendine gel belki tükürük bezi taşıda olabilir ama bu zamanda doktorlara bunu uzun uzadıya anlatıp dert yanmak pek mümkün değil 2 dakika da kamerayla bakıp gönderiyolar.Canımın yanmasından dolayı bencilce gelebilir bu söylediğim ama doktorların fazla ilgi göstermemesi yüzünden bişeyler için geç kalmaktan korkuyorum.
Derdimizi adam akıllı dinleyecek bi doktora denk gelemedik demekki uzaktan muayene ile teşhis koymaya çalışıyorlar bide üstüne alay konusu oluyoruz hissettiklerimizi anlatmaya çalışınca.Çok zor gerçekten vicdanlı insanlara denk gelmek.Benim de aşırı bi kasılma vardı ses geliyordu hatta doktora gittim adamın gülesi geldi bu ses nereden geliyor diye bırakın ilgilenmeyi ciddiye bile almıyorlar her şeye psikolojik deyip göndermeyi doktorluk sanıyorlar psikolojik olarak da etkisi var tabi ama durduk yere neden oluyor buna bi cevap verilmesi lazım
Merhaba ne durumdasınız aynı şikayetler bendede var 2 aydır resmen yaşamıyorum. Her doktorada göründümDerdimizi adam akıllı dinleyecek bi doktora denk gelemedik demekki uzaktan muayene ile teşhis koymaya çalışıyorlar bide üstüne alay konusu oluyoruz hissettiklerimizi anlatmaya çalışınca.Çok zor gerçekten vicdanlı insanlara denk gelmek.
Tam olarak neler yaşıyorsun anlatabilir misin.Ben hala aynıyım düzelme yok oral candida var bide oda yapar diyolar yanan ağız sendromu da olabilir diyorlar.Gece uyurken hiç bişey yok ama sabah gözümü açar açmaz başlıyor derdim.Merhaba ne durumdasınız aynı şikayetler bendede var 2 aydır resmen yaşamıyorum. Her doktorada göründüm
Canım benım 2 aydır aralıksız boğazımda takılma kasılma var çeneme kadar kasılıyor gitmediğim doktor kalmadı boğaz reflüsü dediler 2 haftadır mide ilacı iciyorum ama bi gelişme yokTam olarak neler yaşıyorsun anlatabilir misin.Ben hala aynıyım düzelme yok oral candida var bide oda yapar diyolar yanan ağız sendromu da olabilir diyorlar.Gece uyurken hiç bişey yok ama sabah gözümü açar açmaz başlıyor derdim.
Benim daha çok ağzımda sorun dilim dil altı çene kulağa kadar yayılan ağrı söz konusu.Bende bütün doktorları tek tek dolaştım ama nafile psikolojik olarak hiç iyi değilim gerginliğim hat safhada tahammülsüz bir insan oldum artık.Kötü bi hastalık var düşüncesi geziyor sürekli zihnimde ağız kanseri dil kanseri bunları düşünür oldum.Sürekli erteliyorum ama terapi almamım zamanı geldi diye düşünüyorum artık.Canım benım 2 aydır aralıksız boğazımda takılma kasılma var çeneme kadar kasılıyor gitmediğim doktor kalmadı boğaz reflüsü dediler 2 haftadır mide ilacı iciyorum ama bi gelişme yok
Ara sıra mı oluyor sürekli miCanım benım 2 aydır aralıksız boğazımda takılma kasılma var çeneme kadar kasılıyor gitmediğim doktor kalmadı boğaz reflüsü dediler 2 haftadır mide ilacı iciyorum ama bi gelişme yok
Canım sürekliAra sıra mı oluyor sürekli mi
Doktora gittin mi canımCanım sürekli
Canım gittim hala devam ediyor maalesef reflüden kaynaklı dedi doktor mide ilacı iciyoeum ama bi gelisme yokDoktora gittin mi canım
İlaçların pek etkisi olmuyor galiba sadece boğazında mı oluyor mideden şikayetin var mıCanım gittim hala devam ediyor maalesef reflüden kaynaklı dedi doktor mide ilacı iciyoeum ama bi gelisme yok