Git başkasıyla evlen ne demek ya

Bence eşinde çok ağır bir travma yaşamış sadece sen değil o da evladını toprağa verdi. Biraz bu konunun üstüne gitmeyin ona da toparlanması İçin zaman tanıyın. Hazır olduğunuzu hissettiğinizde güzel sofralar kurun haftasonu beraber sinemaya gidin. Beraber yapmaktan hoşlandığınız şeyleri yapın. İlişkinizi tekrar güçlendirin. Ona sarılın çok sevdiğinizi söyleyin yavaş yavaş o da çözülmeler yaşayacaktır. Böyle konuştuğuna göre Allah bilir içinde ne büyük fırtınalar yaşadı. Böyle bir ruh halinden ancak birlikte tekrar sevgili olabilirseniz çıkarsınız. İlk adım sizden olacak gibi görünüyor çünkü siz daha güçlüsünüz ve daha mantıklı hareket edebiliyorsunuz acınıza rağmen

Evlat acısına dayanamadı ve bidaha yaşama ihtimalinden korktuğu için böyle söylemiştir. Ben de her düşükten sonra kocama bidaha asla hamile kalmayacağım illa ki çocuk istiyosan bosanalım sen git başkasından yap derim o da sacmalama der bi kaç ay geçer yine çocuk denemeleri ,doktorlar uğraşır dururuz. Velhasıl bu sevgisiz ya da öküz oldugunu göstermez. Üzgün ve umutsuz olduğunu gösterir.

Hanımlar ne kadar gaddarsınız. 6 gün de olsa evladınız doğup nefes almış, içinizde ister istemez yaşar diye bir umut olmuştur ama malesef kaybetmişiniz. Bu kaybın üstüne eşiniz tekrar böyle bir travma yaşamak istrmediğine kanaat getirmiş bence. Önceden sizin bebek için yaptığınız planları bildiği için de size haksızlık ediyor gibi düşünüp annelik hakkını elinden almak istemem demiş gibi. Bence hem sizin hem de eşinizin bu kaybı atlatmak için destek almanız lazım. Ayrıca dipnot, herkes çocuğum olsun diye evlenmiyor. Niye evlenmiş o zaman deyip durmayın.

Kızlar ben yeni bir bebeğimi kaybettim erken doğum oldu ve 6 gün yaşadı planlı değildi ve ilk bebeğimdi doktorlar 1yıl içinde tekrar hamile kalırsam sağlıklı olacağını söyledi 3 ayrı doktor zaten daha 40ım çıkmadı 3ay da korunmam gerekiyor rahmin toparlanması için ama eşim doktordan bunu duyar duymaz şimdilik çocuk istemediğini söyledi bende zaten hazır değilim 5 6 ay geçsin dedim ve eşim bana ben asla baba olmak istemiyorum senin annelik hakkını elinden alamam eğer gerçekten istiyorsan boşanalım başka biriyle evlen dedi şuan konuşmuyoruz söylediği çok dokundu çünkü sizce nasıl bi yol izlemeliyim bi erkek bunu nasıl karısına söyler sevseydi diyemezdi diyorum ama sevgisindende eminim çok kırıldım daha bebeğimi kaybedeli 21 gün oldu

Eksik yazdığım için soran arkadaşlar oldu güncelliyorum kızıma hamileyken öncesinde hatta evlenmeden böyle bir sorunumuz yoktu sevgiliyken çocuklarımıza isim koyduk hamileyken tekmelerini hissetmek ister karnımı dinlerdi sana benziyo bana benziyo takılırdık kızım yaşarken onu her gördüğümüzde gördüğümüz en güzel bebek olduğunu dile getirirdik kızımla konuşur iyileş burdan çık ananla dırdır edip başımınetini ye oldumu vs gibi şakalar yapardı. Bebekleri çocukları genel olarakda sever 10 aylık bir yeğenim var işten yorgun gelmesine rağmen kucağından indirmedi saatlerce ne düşünerek söyledi onu nasıl o kadar ciddi olabildi anlamıyorum
oncelikle basiniz sagolsun esiniz simdi dwpresyonda bir.daha cocuk kaybetmek istemedigi icin boyle demis olabilir evlat acisi bu kolay degil bemce kotu niyetle dememistir.korkmustur bir daha baba olursam yine kaybedersem diye dusundu doye size bu öneriyi söylemiştir

ben asla baba olmak istemiyorum senin annelik hakkını elinden alamam eğer gerçekten istiyorsan boşanalım başka biriyle evlen dedi

Talihsiz bir açıklama yapmış..
Moral bozukluğu ile alakalı bir konuşma bu..

Aldırmayın siz ona.
Bu yola beraber çıktınız..
Allah ne kadar ömür verdi ise, aynı yastıktasınız..
Eşinize sımsıkı sarılın..

Rabbim kucağınızı boş bırakmasın.. :KK200:

Esimde yasadigim dusuklerde buna benzer seyler soyledi.bir daha bebek filan istemiyorum dedi.sonradan konustugumuzda bebegi kaybetmenin uzuntusude bir yana benim aci cektigimi gormek onu daha cok uzmus.Erkekler belki cok disa yansitamiyorlar uzulduklerini bizim kadar.ama cok canlari yandiginda boyle sozler edebiliyorlar.lutfen ona zaman verin ve uzerine gitmeyin.demekki ne hayaylleri vardi ve hepsi bir anda yikildi.Allah sabir versin.Hersey gonlunuzce olsun insallah

anlattiklarinizi okurken esiniz boyle bir aciyla sinanmis ve hala sindirememis gibi geldi bana ki cok normal suan boyle dusunmesi.
bence o aciyla soyledi allah sabrini versin insallah ikinizede.
esinize biraz zaman taniyin su donem soylenenlerin cok uzerinde durmayin derim zamanla ayni tutum devam ederse ozaman dusunun ayrilmayi bence

bizler bazi acilarla sinandigimizda birdaha ayni aciyi yasamamak icin savunma sistemimizi calistiririz esinizin durumuda bu sanirim suan ama zamanla gecer bence

Nasil bi sey??

@Blackcat25 konuda eşiniz icin pislik demissiniz,lanet olsun falan gibi laflarınız var
Hadi burayı okuyabilir yani saglik gibi konularda hep en üste bu site cikiyor ama devamli takip etmesi ilginç

Ve bu pislik dediginiz esinizle neden evlisiniz?
Üyeleri karıştırıyosunuz ben eşimden memnunum ve çok seviyorum o yüzden bu kadar kırıldım zaten

Uzuntuyle soyledigi belli. Bir daha boyle bir surece girmekten korkuyor. Ki haksiz da degil. Her sey cok yeniymis. Allah sabirlar versin.

Back
X