Eşinizin haberi var mı eve hırsız girdiğinden ?
Haberi varsa ailesine söylemeliydi sizi yalnız bırakmamalılardı.
Evde olduğunuz vakit kapıyı sıkı sıkı kitleyin.Balkonları felan uyumadan önce kontrol edin.
Yattığınız odanın kapısını da kilitleyin.
Rabbim korusun o minik yavruyu ve sizi .
Ben okurken ürperdim ,siz yaşamışsın bizzat.
Elleri kırılasıca..Nefret ediyorum bu hırsızlardan işte...O eve girerken eli kolu tutuyor da ,iş bulup çalışmasına gelince mi tutmuyor .
Allahım sen bu lanetlerden evimizi direğimi koru şu mübarek günlerde.
Konu sahibi arkadaşım,eşiniz 1 aya sizi aldıracakmış madem.Sabredin o zamana kadar.
hırsız olayından annemde dahil herkesin haberi var ama evden birşey gitmediği için rahat yaklaştılar. ama benim sorunum giden şey değil ortadaki canım
en baştada bebeğim..
bu telaşımı onlara yansıttığımda ''paranoyak davranma kendine çekme kötüleri'' cümlesini işittim..
az önce görüştümde eylülde alcakmış yanına yani 2 ay...
amin inşallah Rabbim cümlemizi korusun.. şuanki telaşım inanın canım değil sadece bebeğim..
teşekkür ediyorum size ayırdığınız vakite..
canim kayinvaliden ile aran iyi ise onu ara cagir yanina.durumunu izah et,beni yalniz birakma korkuyorum anne de..bence kosa kosa gelir..allah yardimcin olsun canim.
bu arada yanlış anlamadıysam sen ankaradasın eşinde eskişehirde. biliyosun hızlı trenle 1 buçuk saat sürüyor artık eşin hafta sonları gelse en azından belki daha iyi hissedersin?
kızımı kucağıma aldım - gelmedi
eşim hastanelik oldu başında kimse duramadı - gelmedi
bayram geldi seyran geldi - gelmedi
evime hırsız girdi - gelmedi den ziyade aramadı bile..
kızım kötü düştü organı yırtıldı kanlarla hastaneye gittik haber verdik- gelmedi
şimdi koşa koşa gelmesinden geçtim normal de gelmez :)
gelmesinden geçtim dediğim gibi yanına bile çağırmadı..,
bizi hiç aramaz biz ararız ama kararlıyım bundan sonra havadan sudan aransın konuşulsun.
herşeyi haber verip ilgilenmemesi ayrı kırıcı oluyor..
yazın tatilimizi onların yanında geçirdik anca görüştük ayaklarına gittikten sonra hep ben aradıktan sonra ne anlamı var akrabalığın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?