Çok güzel ifade etmişsiniz zaten. Sizin kurulu bir düzeniniz varmış, onun da burada devam etme şansı varken gelmeyeceğinizi bile bile bırakıp giderse ilişkiyi gözden çıkarmış demektir zaten. Karışmayın versin kararını ama onu sevdiğinizi de hissettirin bu süreçte. Yani beni istemiyor zaten gibi bir algıya kapılıp da gitmesin serbest karar versin derken.
Stajyerliği ne zaman bitiyor? İlişkiniz daha çok yeni, burada kal deyip yarın öbür gün ayrılabilirsiniz. Aklında her zaman keşke gitseydim ihtimali kalacak.
Siz neden uzak mesafeli ilişkiyi yürütemezsiniz ki? Ayrı ülkeler değil ki Edirne şuradan kaç saat alt tarafı?
Anladım. Mantığı ön planda olan birisiniz anlaşılan. Ama sevgilinizin yerinde olsam zaten beni istemiyor diye düşünüp giderdim saniyorum. En azından durumu açıklayın, sana suan sıcak davranmak içimden gelmiyor bu belirsizlikle, seni seviyorum ama gitmek istersen de kararına saygı duyarım ve ilişkimiz biter gibi bir şey söyleyebilirsiniz.Çok sıcak davranamıyorum maalesef. Çünkü gitme kararı verdim derse ben de ilişkiyi o an bitirmeyi düşünüyorum, şuan bekleme moduna alınmış gibiyiz. Çok saçma
Diğer mesajları okumadım. Siz ne iş yapıyorsunuz? Edirne'de iş bulma şansınız var mı?Kızlar, ilişkimiz 4 aya yaklaşırken, her şey mükemmel ötesi giderken, daha 2 gün önce "işimi kurarım sonra da evleniriz dimi" diyen adam edirneye temelli dönme kararı aldı. Burada başka bi patronun yanında kazandığı 3bin başlangıç maaşı onu tatmin etmezmiş, kendi işine sahip olmak şstiyormuş istanbulda da bunu en erken 5 seneye yapabilirmiş. Onun burada kalma şansı varken gitmeye karar verdi ben şimdi ne yapacağım
Diyor ki sen daha ağır basıyosun ama burada ilişkimiz biterse ben mutsuz kalırım bana nasıl arantisini verebiliyorsun diyor.
Çok üzgünüm dağıldım
Diğer mesajları okumadım. Siz ne iş yapıyorsunuz? Edirne'de iş bulma şansınız var mı?
Kızlar merhaba.
Erkek arkadaşımla 2.5 aylık bir ilişkimiz var. Henüz yeniyiz ama çok iyi anlaşıyoruz güzel bir arkadaş grubundayız zaten ve ilişkimizin geleceğini görüyordum. Kendisi şuan stajyer avukat, normalde Edirneli ailesi falan orada, İstanbul'a okula gelmiş ve stajyerliğini de burada yapıyor. Son günlerde çok stresli davranıyordu ve üstüne gittiğimde açıkladı: Stajyerliği bittiğinde Edirne'ye geri dönüp orada arkadaşıyla büro açma fikri kafasını kurcalamaya başlamış. Mezun olmadan önce de arkadaşına geleceğim diyormuş ancak son anda vazgeçmiş. Stajyerliğini yaptığı bürodaki avukatı da çok iyi niyetli oradan çok memnun ama rahat mı batıyor ne anlamadım. Büro açtığında da parayı kırma garantisi yok, ya batarım ya çıkarıım diyor. "Dönsem ne olur ilişkimiz, seni .ok seviyorum bunu kaybetmek istemiyorum" dedi, ben de o şekilde yürütemeyeceğimi söyledim. Çünkü artık 23 yaşındayız ve benim işim burada oraya taşınamam, ömrümüzün sonuna kadar Edirne-İstanbul arası yaşayacak halimiz de yok. Kararını çabuk ver ona göre davranalım dedim. Ben de onu kaybetmek istemiyorum, bu kararında ona karışmalı mıyım? Gitme demeli miyim?
Kızlar merhaba.
Erkek arkadaşımla 2.5 aylık bir ilişkimiz var. Henüz yeniyiz ama çok iyi anlaşıyoruz güzel bir arkadaş grubundayız zaten ve ilişkimizin geleceğini görüyordum. Kendisi şuan stajyer avukat, normalde Edirneli ailesi falan orada, İstanbul'a okula gelmiş ve stajyerliğini de burada yapıyor. Son günlerde çok stresli davranıyordu ve üstüne gittiğimde açıkladı: Stajyerliği bittiğinde Edirne'ye geri dönüp orada arkadaşıyla büro açma fikri kafasını kurcalamaya başlamış. Mezun olmadan önce de arkadaşına geleceğim diyormuş ancak son anda vazgeçmiş. Stajyerliğini yaptığı bürodaki avukatı da çok iyi niyetli oradan çok memnun ama rahat mı batıyor ne anlamadım. Büro açtığında da parayı kırma garantisi yok, ya batarım ya çıkarıım diyor. "Dönsem ne olur ilişkimiz, seni .ok seviyorum bunu kaybetmek istemiyorum" dedi, ben de o şekilde yürütemeyeceğimi söyledim. Çünkü artık 23 yaşındayız ve benim işim burada oraya taşınamam, ömrümüzün sonuna kadar Edirne-İstanbul arası yaşayacak halimiz de yok. Kararını çabuk ver ona göre davranalım dedim. Ben de onu kaybetmek istemiyorum, bu kararında ona karışmalı mıyım? Gitme demeli miyim?
Aa, meslektaş çıktık :)SAP sistem analistiyim, orada kendi işimi yapabileceğim bir yer malesef yok.
Kızlar, ilişkimiz 4 aya yaklaşırken, her şey mükemmel ötesi giderken, daha 2 gün önce "işimi kurarım sonra da evleniriz dimi" diyen adam edirneye temelli dönme kararı aldı. Burada başka bi patronun yanında kazandığı 3bin başlangıç maaşı onu tatmin etmezmiş, kendi işine sahip olmak şstiyormuş istanbulda da bunu en erken 5 seneye yapabilirmiş. Onun burada kalma şansı varken gitmeye karar verdi ben şimdi ne yapacağım
Diyor ki sen daha ağır basıyosun ama burada ilişkimiz biterse ben mutsuz kalırım bana nasıl arantisini verebiliyorsun diyor.
Çok üzgünüm dağıldım
Cahilliğime verin bu nasıl bir iştirSAP sistem analistiyim, orada kendi işimi yapabileceğim bir yer malesef yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?