• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gitme sorunsalı:

Sorunun forumcası :ukala: sosyal medyada başlayan sorun yerine kullanılan problem, çözülemeyen sorun anlamına gelen bir zırva :sinirli: ben niye bu kadar atarlıyım bu kelimeye onu da ayrıca anlamadım ama :mapus:
bende hic hoslanmadim.sorun demek cok daha aciklayici ve yeterli bence.konu sahibi kizmasin:)

kimse ne diyecegini bilemedi sanirim bu konuda..sadece yemege gittiginizde ayni zamanda gecmis olsunda deseniz.ikisi bir aradan cikmis olsa olmazmi?buna kirilmazlar heralde yani insanlari tanimadigim icin fazla bisey diyemiyorum.sorun yapacak insanlarsa iki kere gidin degilse yemekte gecmis olsun deyin..

Siz gitseydiniz hem yardıma geldim der gibi olurdu

Sonra da aileniz cumartesi gider işte

Sonuçta nişanlınız size ulaşabildiğine göre siz de onlara gidebilirsiniz ne kadar uzak olabilir ki

Anne babamız yaşlı olabilir ama siz gençsiniz

ben olsam duyunca tel açar geçmiş olsun derdim. ziyarete gelmek istediğimizi söyler, gelen gidenleri çok olduğundan yemeği ertelemeyi teklif ederdim. iki kere gitmek her iki aileye de yorgunluk.
durumlarından mütevellit kalabalıkları çoktur şimdi yorulmuşlardır.

ben olsam duyunca tel açar geçmiş olsun derdim. ziyarete gelmek istediğimizi söyler, gelen gidenleri çok olduğundan yemeği ertelemeyi teklif ederdim. iki kere gitmek her iki aileye de yorgunluk.
durumlarından mütevellit kalabalıkları çoktur şimdi yorulmuşlardır.

Aradik hepimiz.ailecek teklifte ettikk olsun olsun dedi kv zaten icerdede olsa 2 haftadir surekli davet ediyordu..
Neyseki ailecek yarin kv annemin arayip cmrt. gunu sadece gecmis olsuna gelecegimizi geleeniniz gideniniz coktur zHmet etmeyin baska zaman yemege geliriz diye izah etcek durumu

Back
X