- 3 Eylül 2014
- 474
- 142
- 48
- 32
Kocasiyla hala evli oldugunu kim neyaparsayapsin kari koca bir olduklarini ki bn esini dusumuyorum kimseyi degil esinin yaninda olsun hicbisey yapmasin o bile yeterKime neyi ispatlamak zorundaki![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kocasiyla hala evli oldugunu kim neyaparsayapsin kari koca bir olduklarini ki bn esini dusumuyorum kimseyi degil esinin yaninda olsun hicbisey yapmasin o bile yeterKime neyi ispatlamak zorundaki![]()
Bana yaptıplarını anlatsam ağzın açık kalır ama ben allaha havale ettim sadece küsüp de her bayramda gerilemem haklısın carrieğim bazen duygularımız daha yoğun oluyor
evet mahsuru mu var hem görümceyim hem 2 gelin alacağım.hakedene saygı duyuluırsen bir adet benim görümcedensin galiba, gelininiz varsa veya olursa lütfen saygının karşılıklı olduğunu unutmayınız.
Ne alakası var. Kız sadece gitmedi, kavga kufurmu ettim dedi. Abartmayin
Ben o gelinlerden değilim
Boşver gitme bende gitmiyorum
sen bir adet benim görümcedensin galiba, gelininiz varsa veya olursa lütfen saygının karşılıklı olduğunu unutmayınız.
Bende ex kaynimin dugunune dün gitmedim ex dediysem daha bosanmadim evleri ayırdık esimle ama sadece tek gitmeyen ben degilmisim galiba kizin anasida gelmemis ay catliyorum simdi düğün dedikodusu alacak kimsede yok![]()
Herzaman olmuyor işteKocasiyla hala evli oldugunu kim neyaparsayapsin kari koca bir olduklarini ki bn esini dusumuyorum kimseyi degil esinin yaninda olsun hicbisey yapmasin o bile yeter
Egoşevet mahsuru mu var hem görümceyim hem 2 gelin alacağım.hakedene saygı duyuluır![]()
Ee yaz ben birseymi dedim sanaAbartmayı tercih ediyorum, seni ilgilendiren kısım? Nowell'in kocasının da cephe aldıgını düşündüm ki almamış, kadını boş yere gazlamaya gerek yok. Konuyu çok benimsemiş, içseleştirmiş, kendi hayatından kesitler bulmuş olabilirsin. Bu yüzden herkesin cevabını konu sahibinden önce veriyorsundur muhtemelen ama herkes ne düşündüğünü yazsın diye açıldı bu konu. Özelden yazışmıyorsunuz yani.
çok saygısız konuşuyosun, hakedene saygı falan ne demek görümce bana küfürleri savurdu, yüzümden gülüp arkamdan konuştu, kınamı nişanımı burnumdan getirdi, ben saygısızlık etmedim kendi duruşumu korudum, 1 geldi ise ki ben geldiğini zannediyodum (arkamdan konuşmuş bunu söyleyen eşim) ben 2 gittim ama ney efendim düğüne 16 saatlik yola gitmedim diyeevet mahsuru mu var hem görümceyim hem 2 gelin alacağım.hakedene saygı duyuluır![]()
Egoş iyidir ya
En sevdiğim kaynana adayı![]()
kendini pek iyi tanıtamadı bana umarım iyi olur.Egoş iyidir ya
En sevdiğim kaynana adayı![]()
kendini pek iyi tanıtamadı bana umarım iyi olur.
ya neden anlamıyosun ki,ne kavga geçerse geçsin bence sünnete gitmeliydin,kv nin sana kızması da gayet doğal,ağızlarına laf verddin yani.çok saygısız konuşuyosun, hakedene saygı falan ne demek görümce bana küfürleri savurdu, yüzümden gülüp arkamdan konuştu, kınamı nişanımı burnumdan getirdi, ben saygısızlık etmedim kendi duruşumu korudum, 1 geldi ise ki ben geldiğini zannediyodum (arkamdan konuşmuş bunu söyleyen eşim) ben 2 gittim ama ney efendim düğüne 16 saatlik yola gitmedim diye
Bence cagirmamistir yakın akraba nasıl olsa gelir diyeCanim davet ederken nasil cagirdi peki gorumcen mesafelimi samimi sekildemi konuştu
Ya suslen puslen git ne var ki muhattap olma pek nolmus yanibekar sanip kocaniza yanasmasinlar boyle toplu seylerde oluyor bnm kocam yanimdaydi enisteyle cerez dagitiyorlardi kadinin teki geldi kac yasindasin bnm oglumda o yasta dedi hop esimin yanina gittim hemen cok karisik seyler bunlarHerzaman olmuyor işte
Kaynim evleniyor ama ben düğüne gitmicem mesela
Şimdi demeyinki sende kimseye gitmiyosun kimseyle konusmuyorsun diye ole denk geldi![]()
nerede saygısız konuşmuşum,bana ne senin görümcenden ben kendi gelinlerimden bahsettim.hakedene saygı gösteririm.çok saygısız konuşuyosun, hakedene saygı falan ne demek görümce bana küfürleri savurdu, yüzümden gülüp arkamdan konuştu, kınamı nişanımı burnumdan getirdi, ben saygısızlık etmedim kendi duruşumu korudum, 1 geldi ise ki ben geldiğini zannediyodum (arkamdan konuşmuş bunu söyleyen eşim) ben 2 gittim ama ney efendim düğüne 16 saatlik yola gitmedim diye