- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.077
- 498
- 47
biz neler yaşadık..anlatsam roman olur..eşinin ailesini hayatından silemezsin..silersen eşinle aran açılır soğukluk olur..eşim benim aileme soğukluk yapsa ben üzülürdüm..Gidersem kusarim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biz neler yaşadık..anlatsam roman olur..eşinin ailesini hayatından silemezsin..silersen eşinle aran açılır soğukluk olur..eşim benim aileme soğukluk yapsa ben üzülürdüm..Gidersem kusarim
Ozzaman sana tavir yapanlara soylersin biz davet bile edilmedik diye bizde adettir mesela düğün yapan yakinlarina hediyeyle verir davetiyesini gömlek havlu vs gibi hele kirginsanz mutlaka aramaliydi canini hic sıkmadavet etmedi ki beni kardeşini de davet etmedi.
Ama sıkıntı olsun olmasın genelde yakın akrabalar cagrilmaz isteCanim ayni sıkıntı bnm ailemdede var kırgınlık olmus aralarinda davet etmesi bnce sart
e işte konuları böyle eksik yazmasan...davet etmedi zaten kayınvalide dedi, düğünden önce sünnet operasyonu gerçekleşmişti aradım geçmiş olsun diye açmadı, sonrasında da dönmedi, napılır ki böyle insana
Mesafe koyulurdavet etmedi zaten kayınvalide dedi, düğünden önce sünnet operasyonu gerçekleşmişti aradım geçmiş olsun diye açmadı, sonrasında da dönmedi, napılır ki böyle insana
konunun senin olması yazmama engel değil ama selametle diyorum.ben sana yanlış bir şey yazmamıştım sen bana saldırdın benim görümcendensin diye.yazdıklarımı yeniden oku istersen.gitmemişsin madem denenleri tepkileri de umursamayacaksın yazdımneden başkalarını da cephe aldırmaya çalışıyosun şurda, bizlere bulaşma derken ben kimseye bulaşmıyorum, çok antipatik konuşuyosun bende yanlış anladığın yönünde yazılarına yazıyorum ama konu benim sen git istersen çıkış sağdan.
rica ederim arkadaşın yazılarınıda okursanız. git falan filan olayı çoğullaştırma, benim kimse ile derdim yok sorunu olan sensin, evet sorunum var ki buraya konu açtım sorunu yoksa burda insanların sorunlarını okuyup kendine sorun edinmesin, bi kaç gelin cephesi olaraktan tavsiye de bulundum(gelin ALCAKMIŞ ya) olay busize şu uslubu yakıştıramadım açıkça,acınızı başkalarından çıkarmayın
biz neler yaşadık..anlatsam roman olur..eşinin ailesini hayatından silemezsin..silersen eşinle aran açılır soğukluk olur..eşim benim aileme soğukluk yapsa ben üzülürdüm..
ondan bahsetmediğimi sen de biliyorsun.Mesela bir konu açılıyor,konu sahibi 1-2gün gelmiyor diyelim,sen ben de derdimi yazayım deyip resmen ayrı konuluk başlığı yazıyosun konu senin derdine dönüyor,sonra geyiğe dönüyor,sonra kapatılıyor vs..Empati kurarak cevap veriyorum
Neyse kusura bakma alintilamam seni artık bu son olsun
teşekkür ederim.konunun senin olması yazmama engel değil ama selametle diyorum.ben sana yanlış bir şey yazmamıştım sen bana saldırdın benim görümcendensin diye.yazdıklarımı yeniden oku istersen.gitmemişsin madem denenleri tepkileri de umursamayacaksın yazdım![]()
gelinlere haksızlık yapılabiliyor ama küsmek yerine daha politik olmaya çalışmak lazım..ama kolay değil bu işler..Haklı yere olsa yapacak birsey yok ama
benimde oğlum var,empati kurmaya çalışmak lazım..inan belki senden daha fazla üzüntü yaşamışımdır,görümce kayınvalide elti tarafından,tecrubeleri kulak ardı etme bence..rica ederim arkadaşın yazılarınıda okursanız. git falan filan olayı çoğullaştırma, benim kimse ile derdim yok sorunu olan sensin, evet sorunum var ki buraya konu açtım sorunu yoksa burda insanların sorunlarını okuyup kendine sorun edinmesin, bi kaç gelin cephesi olaraktan tavsiye de bulundum(gelin ALCAKMIŞ ya) olay bu
canım konu sahibi arkadaş gitmemiş zaten..ailede cephe almış..Şimdi kara verdin gitmeyeceksin buraya morel bozukluğundan mı
konu açtın?
Senin makul bir insan olarak gitmeyince tum ailenin tepki verecegini ongorup bunu goze alman lazimdi. Niye sasiriyosun elbette tepki verilecek. Sunnette dayinin karisi yok. Sulaleye verilen imaja bak. Dugunde cenazede kavga kusluk olmaz gider bir kosede oturur vazifeni yaparsin. Yok yapmiyosan sonuclarina katlanirsin
Bence tepki vermeleri normal değil.Senin makul bir insan olarak gitmeyince tum ailenin tepki verecegini ongorup bunu goze alman lazimdi. Niye sasiriyosun elbette tepki verilecek. Sunnette dayinin karisi yok. Sulaleye verilen imaja bak. Dugunde cenazede kavga kusluk olmaz gider bir kosede oturur vazifeni yaparsin. Yok yapmiyosan sonuclarina katlanirsin
Neden böyle tartışmaya dönmüş ki konu? anlayamadım.. Konu sahibi arkadaşım ,sen olanı biteni ve tutumunu yazmışsın, onlarda ah gülüm ne güzel de gelmedin helal sana demeyecekti elbette doğal olarak tavır almışlar boşlukta da ince ince laf sokmuşlar..senin gitmemek hakkın ise onların da kırılmak hakkıdır.laf sokmaları rahatsız ediyorsa aynen burada yazdığın gibi sizin tavırlarınızdan ötürü gelmedim yeter laf sokmayın de olsun bitsin..ayrıca şahsi fikrim görümcen çook kötü olabilir ama o düğüne sadice akraban yakınlar katılmamıştır..millete laf vermeye gerek yok diye düşünürüm ben giderim ama mesafeli olurdum.. sonuçta dostu var düşmanı var kimse gelin gelmedi kim bilir kadına naptılar demez aksine ne kötü gelinmiş vs diye sizin lafınız olur. gereksiz bence ..
olayı kayınvalide biliyor ama kızının yaptıklarınıda biliyo ama eşimi doldurmaya çalışıyo, benim kızdığım kendi kızının tavrına bakıpta evet bu sebeple gelmediğimi düşünmeyip hala eşime veryansın ediyo.
Ben gorusumu soyluyorum niye yuklenmis olayim? Pardon da burasi forum negatif elestiri kaldiramayan konu acmasin kimseyi sinirlandiramazsiniz forum kurallarinca herkes yorumunu yapar. Sirt sivazlamak degil yapici olmak, ben dogru bildigimi soyluyorum kafasina yatmiyosa umursamaz yorumumuBence tepki vermeleri normal değil.
Hatalarını elbette ki kendileride biliyorlar.
Hem suçlular hem güçlü ler
Konu sahibesine fazla yüklenmeyin bence, belli ki içini dökmek istedi bu forumun amacida bu degilmi