Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dün banlandığım için yazamadım ama, benim altından dolayı bi kinim yok basit hesapların insanı değilim, benim kardeşiminde düğünü vardı ve eşim sünnet için takılanla onu bir gördü, ayrıca sevgili görümcecim kardeşi ile de kendi aralarında ki meseleden dolayı küs ve onu da aramadı.
konuyu okudum.ilk.sayfalari okudum konu sahibine yuklenilmis konuyla alakali.bisey soylemeyecegim ama genel olarak harika analiz etmissiniz.
ama ben sumu anladim kadinlar GECİNEMİYOR.
ic gudu mudur nedir gelin elti gotumce kayinvalide gecinemiyor.
kus oldugum yere de kimse kusura bakmasin gidemem.kv buyuk diye alttan alamam gorumce eltiyle yanlislari varsa haddini bildirmekten geri duramam.cirkefimdir o kadar.[/kus oldugum yere de kimse kusura bakmasin gidemem.kv buyuk diye alttan alamam gorumce eltiyle yanlislari varsa haddini bildirmekten geri duramam.cirkefimdir o kadar.[/kus oldu
Bizim geleneklerimizde geline deger vermemek gelenektir.es karisini savunamaz.bende de oyle oldu canim.Ama ne yaparsin.Alttan alan gene ben oldum.yok sağolsun görümcem o görevi yapar zaten ağzına geleni sayar, canım iyi okuyamamışsın anlaşılan arkamdan konuşan küfür eden afedersniz(manyak, salak, gerizekalı gibi) görümcemdi yüzüme karşı bunları sayan benim lafımsa sadece lafını bil saygısızlık etme ben sana bi saygısızlık etmiyorum du. eşim beni savundu diye hanım köylü oldu. evlilik bu değil mi eşini kadın veya erkek kim olursa olsun savunmak, eşim bunu yaptı diye kötü oldu
Bizim geleneklerimizde geline deger vermemek gelenektir.es karisini savunamaz.bende de oyle oldu canim.Ama ne yaparsin.Alttan alan gene ben oldum.
aynı fikirdeyim ben hiç bi saygısızlık yapmadım evlendim evleneli ama hep saygısızlık gördüm, bi de böyle deniyim dedim, belki saygı duymayı öğrenirlerSaygı denilen şey tek taraflı olmaz..ayrıca saygı göstermek gibi
hiç bir zorundalığıda yok böylelerine...
Merak etme o küs ömürboyu sürmüyor barışırlar
Bizim geleneklerimizde geline deger vermemek gelenektir.es karisini savunamaz.bende de oyle oldu canim.Ama ne yaparsin.Alttan alan gene ben oldum.
aynı fikirdeyim ben hiç bi saygısızlık yapmadım evlendim evleneli ama hep saygısızlık gördüm, bi de böyle deniyim dedim, belki saygı duymayı öğrenirler
ben olayı açıklamak için küs olduklarını söyledim. illaki küs kalsınlar demiyorum, kardeş bu et-tırnaktan ayrılmaz, küs kalmalarını da istemem. neden bu kadar da muhalifsin anlamadım.
aynı fikirdeyim ben hiç bi saygısızlık yapmadım evlendim evleneli ama hep saygısızlık gördüm, bi de böyle deniyim dedim, belki saygı duymayı öğrenirler
ben olayı açıklamak için küs olduklarını söyledim. illaki küs kalsınlar demiyorum, kardeş bu et-tırnaktan ayrılmaz, küs kalmalarını da istemem. neden bu kadar da muhalifsin anlamadım.
Senin daha ılımlı olman için yoksa ömür boyu bu nefret insanı yıpratıyor
orada anlatmisimzaten.Çirkefliğin tanımını yaparmısın nasıl olunuyor ,?
Merabalar canım, arar mı o adamı hiç ooğğğ:))Naber Novell
Aradımi gorumcen hiç![]()
bence yorum bile yapma birileri laf söylerse hıhı de geç hiç yorum yapma dert etme konuşur konuşur susarlar..kocanla aran bozulur karşılık verirsen..merhaba arkadaşlar, eşimin yiğeninin sünnet düğününe gitmedim diye eşim dışında bütün aile bireyleri cephe aldı. görümce ile kavgalıyım bana hakarete varan sözler söyledi ben ise onun seviyesine düşmemek için bi laf etmedim bu sebeple de düğününe gitmedim.(içimden gelmedi çok saygısız bi kız) eşim gitti sadece hediyesini yaptık yolladım ama gitmedim diye inceden inceye laflar ki bu konuda benim haklı olduğumu hepsi biliyo. ne yapmalıyım
Bende öyle yapıyorum, duymamazlıktan geliyorum,bence yorum bile yapma birileri laf söylerse hıhı de geç hiç yorum yapma dert etme konuşur konuşur susarlar..kocanla aran bozulur karşılık verirsen..
Dediğin şekilde davranıyorum bende, beni insan yerine okumayan insanlarla anlaşmaya çalışmak ne derece sağlıklı bi ilişki olur.Bence iyi yapmışsın sana saygı duymayan insanlara sende değer verme neden gelmedin derlerse onun bana söylediği lafları biliyorsunuz bide düğüne mi gelecektim dersin
KoymayanDediğin şekilde davranıyorum bende, beni insan yerine okumayan insanlarla anlaşmaya çalışmak ne derece sağlıklı bi ilişki olur.
Hiç bi şey yapma onların sözlerinide hiç takma. Benim eltimde çağırmadı sünnetine bende hediyesini gönderdim. Bizim akrabalarda çok konuştu niye gitmedin diye, çağırmadıki gideyim dedim ama yinede gitmeliydin deyip durdular. Sonrada zamanla sesleri kesildi. Hiç pişman değilim gitmediğime. Sende boşver konuşsun onlar cevap bile verme. Zamanla susarlar. Birde eltiyle görümceyle küslük iyi değil demişler ama hep bana zarar verip, beni üzüyorsa, verdiğim tüm kredileri bitirmişse kim olursa olsun görüşmem, onlar için üzülmeye değermi?merhaba arkadaşlar, eşimin yiğeninin sünnet düğününe gitmedim diye eşim dışında bütün aile bireyleri cephe aldı. görümce ile kavgalıyım bana hakarete varan sözler söyledi ben ise onun seviyesine düşmemek için bi laf etmedim bu sebeple de düğününe gitmedim.(içimden gelmedi çok saygısız bi kız) eşim gitti sadece hediyesini yaptık yolladım ama gitmedim diye inceden inceye laflar ki bu konuda benim haklı olduğumu hepsi biliyo. ne yapmalıyım