• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gitmedim cephe alındı

Merak etme o küs ömürboyu sürmüyor barışırlar
dün banlandığım için yazamadım ama, benim altından dolayı bi kinim yok basit hesapların insanı değilim, benim kardeşiminde düğünü vardı ve eşim sünnet için takılanla onu bir gördü, ayrıca sevgili görümcecim kardeşi ile de kendi aralarında ki meseleden dolayı küs ve onu da aramadı.

Çirkefliğin tanımını yaparmısın nasıl olunuyor ,?
konuyu okudum.ilk.sayfalari okudum konu sahibine yuklenilmis konuyla alakali.bisey soylemeyecegim ama genel olarak harika analiz etmissiniz.
ama ben sumu anladim kadinlar GECİNEMİYOR.
ic gudu mudur nedir gelin elti gotumce kayinvalide gecinemiyor.
kus oldugum yere de kimse kusura bakmasin gidemem.kv buyuk diye alttan alamam gorumce eltiyle yanlislari varsa haddini bildirmekten geri duramam.cirkefimdir o kadar.[/kus oldugum yere de kimse kusura bakmasin gidemem.kv buyuk diye alttan alamam gorumce eltiyle yanlislari varsa haddini bildirmekten geri duramam.cirkefimdir o kadar.[/kus oldu

yok sağolsun görümcem o görevi yapar zaten ağzına geleni sayar, canım iyi okuyamamışsın anlaşılan arkamdan konuşan küfür eden afedersniz(manyak, salak, gerizekalı gibi) görümcemdi yüzüme karşı bunları sayan benim lafımsa sadece lafını bil saygısızlık etme ben sana bi saygısızlık etmiyorum du. eşim beni savundu diye hanım köylü oldu. evlilik bu değil mi eşini kadın veya erkek kim olursa olsun savunmak, eşim bunu yaptı diye kötü oldu
Bizim geleneklerimizde geline deger vermemek gelenektir.es karisini savunamaz.bende de oyle oldu canim.Ama ne yaparsin.Alttan alan gene ben oldum.

Hangi yörenin gelenekleriymiş bu? Bunuda öğrenelim?
Bizim geleneklerimizde geline deger vermemek gelenektir.es karisini savunamaz.bende de oyle oldu canim.Ama ne yaparsin.Alttan alan gene ben oldum.

Saygı denilen şey tek taraflı olmaz..ayrıca saygı göstermek gibi
hiç bir zorundalığıda yok böylelerine...
aynı fikirdeyim ben hiç bi saygısızlık yapmadım evlendim evleneli ama hep saygısızlık gördüm, bi de böyle deniyim dedim, belki saygı duymayı öğrenirler
Merak etme o küs ömürboyu sürmüyor barışırlar

ben olayı açıklamak için küs olduklarını söyledim. illaki küs kalsınlar demiyorum, kardeş bu et-tırnaktan ayrılmaz, küs kalmalarını da istemem. neden bu kadar da muhalifsin anlamadım.

Senin daha ılımlı olman için yoksa ömür boyu bu nefret insanı yıpratıyor
aynı fikirdeyim ben hiç bi saygısızlık yapmadım evlendim evleneli ama hep saygısızlık gördüm, bi de böyle deniyim dedim, belki saygı duymayı öğrenirler

ben olayı açıklamak için küs olduklarını söyledim. illaki küs kalsınlar demiyorum, kardeş bu et-tırnaktan ayrılmaz, küs kalmalarını da istemem. neden bu kadar da muhalifsin anlamadım.

ılımlı olması gereken kendisi zeytin dalını uzatması gereken kendisi, nefret eden de kendi ki kuyumu kazmaya çalıştı, ılımlı olması gereken de kendi, saygısızlık eden de kendi, ben sadece düğününe gitmedim bütün bu yaptıklarından sonra. keyfi bilir böyle sürer gider ömür boyu.

Çirkefliğin tanımını yaparmısın nasıl olunuyor ,?
orada anlatmisimzaten.
kv buyuk diye alttan alamam.buyuk olmak hakeret etmeye karismaya hatta incitmeyi gecerli kilamaz.
kus oldugum yere gidemem.bildigin gitmem bunda aciklayacak bisey yok...
elti gorumce haddini asarsa bildiririm.benim kisiligime karakterime cizdigim sinirlarima mudahalede eder asarlarsa tavrimi alirim, savunmaya gecerim kendimi.ezdirmem dolayisiyla hem suclu hem gucli olamayanlarin gozunde CİRKEFLESİRİM...

Yeni evliyken bir arkadaşım vardı.Kaynıyla küslerdi. Çok tuhafıma gitmişti.Hatta kendisine de söylemiştim zor olmuyor mu sen bari barış diye. Şimdi biz de kaynımla 3 sene oldu konuşmuyoruz. Daha doğrusu kendisi uzattı ben de haklı olduğum için geri adım atmadım ve öyle sürüp gidiyor. Esasen tartışmamız bile olmadı, ölsem aklıma gelmezdi kaynıma küseceğim.Diyeceğim o ki kimse büyük konuşmasın.Bazen öyle bir duruma geliyor ki insan başka çare kalmıyor.

merhaba arkadaşlar, eşimin yiğeninin sünnet düğününe gitmedim diye eşim dışında bütün aile bireyleri cephe aldı. görümce ile kavgalıyım bana hakarete varan sözler söyledi ben ise onun seviyesine düşmemek için bi laf etmedim bu sebeple de düğününe gitmedim.(içimden gelmedi çok saygısız bi kız) eşim gitti sadece hediyesini yaptık yolladım ama gitmedim diye inceden inceye laflar ki bu konuda benim haklı olduğumu hepsi biliyo. ne yapmalıyım
bence yorum bile yapma birileri laf söylerse hıhı de geç hiç yorum yapma dert etme konuşur konuşur susarlar..kocanla aran bozulur karşılık verirsen..

Bence iyi yapmışsın sana saygı duymayan insanlara sende değer verme neden gelmedin derlerse onun bana söylediği lafları biliyorsunuz bide düğüne mi gelecektim dersin

Bence iyi yapmışsın sana saygı duymayan insanlara sende değer verme neden gelmedin derlerse onun bana söylediği lafları biliyorsunuz bide düğüne mi gelecektim dersin
Dediğin şekilde davranıyorum bende, beni insan yerine okumayan insanlarla anlaşmaya çalışmak ne derece sağlıklı bi ilişki olur.

merhaba arkadaşlar, eşimin yiğeninin sünnet düğününe gitmedim diye eşim dışında bütün aile bireyleri cephe aldı. görümce ile kavgalıyım bana hakarete varan sözler söyledi ben ise onun seviyesine düşmemek için bi laf etmedim bu sebeple de düğününe gitmedim.(içimden gelmedi çok saygısız bi kız) eşim gitti sadece hediyesini yaptık yolladım ama gitmedim diye inceden inceye laflar ki bu konuda benim haklı olduğumu hepsi biliyo. ne yapmalıyım
Hiç bi şey yapma onların sözlerinide hiç takma. Benim eltimde çağırmadı sünnetine bende hediyesini gönderdim. Bizim akrabalarda çok konuştu niye gitmedin diye, çağırmadıki gideyim dedim ama yinede gitmeliydin deyip durdular. Sonrada zamanla sesleri kesildi. Hiç pişman değilim gitmediğime. Sende boşver konuşsun onlar cevap bile verme. Zamanla susarlar. Birde eltiyle görümceyle küslük iyi değil demişler ama hep bana zarar verip, beni üzüyorsa, verdiğim tüm kredileri bitirmişse kim olursa olsun görüşmem, onlar için üzülmeye değermi?

Back
X